داشتن فرزندی با جنسیت دلخواه، رویای شیرینی است که از گذشته تاکنون، بسیاری از مردم در سرتاسر جهان در فکر آن هستند، تا جایی که بعضی از زوجین و خانواده هایشان، برای رسیدن به این هدف، دست به هرکاری می زنند. یکی از روش های رسیدن به جنسیت دلخواه، با کمک تغذیه است که به دلیل آسان و کم هزینه بودن، طرفداران زیادی پیدا کرده است. ما تلاش کرده ایم تا در این مقاله دستورالعمل پسر دار شدن و دختر دارشدن به کمک تغذیه را برایتان شرح دهیم تا به پاسخ سوالات خود در این زمینه برسید.
رژیم غذایی برای پسر دار شدن
پدرها می توانند رژیم غذایی خود را تغییر دهند تا اسپرم Y بیشتری داشته باشند. به گفته مجله اینترنتی ایده آل مگ، متخصصان تغذیه ، یکی از این روشها ، دریافت روزانه حداقل 9 میلی گرم روی است . روی به تقویت سیستم تولید مثل مردان کمک می کند و تستوسترون را تقویت می کند. قبل از برقراری رابطه ، پدر باید یک فنجان قهوه مصرف نماید. تحقیقات نشان می دهد که تغییر سطح pH بدن در جنسیت تاثیر دارد. برای تغییر سطح pH به نفع اسپرم پسر ، باید مواد غذایی و نوشیدنی هایی مصرف کنید که محیط واژن قلیایی تری برای اسپرم ایجاد می کند. بنابراین قبل از تصمیم به بچه دار شدن باید چند هفته تا یک ماه رژیم خود را تغییر دهید. در اینجا با رعایت رژیم غذایی پسردارشدن می توانید شانس خود را برای پسردارشدن امتحان کنید.
-
غذاهای پر پتاسیم بخورید:مصرف مقدار زیادی موز ، لوبیای سفید ، ماهی سالمون ، آووکادو ، بادام ، سیب و قارچ در افزایش پتاسیم موثر است.
- وعده های غذایی مکرر:یک مطالعه نشان می دهد زنانی که سطح گلوکز خود را بالا نگه می دارند ، شانس بهتری برای پسردار شدن دارند. خوردن وعده های غذایی مکرر هر چند ساعت یکبار به بالابودن سطح گلوکز کمک می کند. اطمینان داشته باشید که وعده های غذایی شما پر از مواد مغذی است.
- مصرف غلات در صبحانه :زنانی که بیشترین غلات را در صبحانه مصرف می کنند ، احتمال پسردارشدن آن ها بیشتر خواهد بود.
برای پسرزایی چه میوه هایی بخوریم؟
میوه ها و سبزیجات مناسب برای پسر دار شدن:
- هلو
- زردآلو
- گلابی
- انبه
- سیب شیرین
- موز
- انگور
- طالبی
- خرمالو
- به
- هندوانه
- انجیر (خشک و تازه)
- توت فرنگی
- نارنگی و سایر مرکبات همچون گریپ فروت و پرتقال
- گیلاس
- کیوی
- خربزه
- آووکادو
- خیار
- تمشک
- آلو به شرط شیرین بودن
- آناناس
- انار
- گوجه سبز
- نارگیل
- سیب زمینی
- کلم بروکلی
- بادمجان
- گوجه فرنگی
- هویج
- کنگر
- کدو حلوایی
- نخود فرنگی
- سیر و موسیر
- برگ چغندر
- سبزی شاهی و مرزه
- تربچه
- نخود سبز
- شاه بلوط
- قارچ
- کاهو
- ذرت (با نمک زیاد).
برای پسر دار شدن چه ادویه هایی بخوریم؟
ادویه های مناسب برای پسر دار شدن:
- دارچین
- زعفران
- فلفل سیاه
- هل
- نمک
- زنجبیل
رژیم غذایی برای دختردار شدن
برای دختردار شدن باید محیط واژن اسیدی تری باشد. بنابراین در اینجا 3 نکته وجود دارد که باید رعایت شود.
- حذف نمک:برای افزایش شانس دختردار شدن، سعی کنید نمک را از رژیم غذایی خود بخصوص نمک اضافه را حذف کنید.
- مصرف شیرینی های مصنوعی:تا حد امکان از شیرینی های مصنوعی دوری کنید.
- کلسیم و منیزیم را افزایش دهید:این نکته برای هر کسی که می خواهد باردار شود ، صرف نظر از جنسیت بچه ، بسیار حائز اهمیت می باشد. از طرف دیگر برای داشتن یک دختر، مصرف کلسیم و منیزیم واقعاً مفید است. اگر تصمیم دارید کلسیم را از طریق لبنیات استفاده کنید ، مطمئن شوید که به صورت ارگانیک تهیه شده است و مواد غذایی پرچرب را نسبت به موادغذایی با چربی کم یا بدون چربی استفاده کنید (بهترین گزینه برای تخمک گذاری). سعی کنید اسفناج را نیز مصرف کنید زیرا اسفناج هم منیزیم و هم کلسیم دارد. اسفناج به راحتی در سوپ ها ، سالادها و ... قابل استفاده است.
مواد غذایی پیشنهادی برای به دنیا آوردن نوزاد دختر
- سه لیوان شیر (مصرف شیر و پنیر در رژیم غذایی پسردارشدن، باید کاهش یابد زیرا منبع خوبی از کلسیم می باشد. مصرف زیاد کلسیم کمک به دختردار شدن شما می کند.)
- 2 محصول لبنی مانند ماست، پنیر
- تنها مصرف پنیر بی نمک یا حاوی میزان کمی سدیم
- تخم مرغ
- آب معدنی
- 1 فنجان چای یا قهوه ضعیف یه دلیل پتاسیم زیاد
- نان بدون نمک
- برنج سفید یا قهوه ای
- نوشیدن آب به منظور کمک به جذب کلسیم
به منظور افزایش اسیدیته بدن خوردن غذاهای اسیدی پیشنهاد می شود از جمله:
- تمام ماهی ها (به جز ماهی هایی که حاوی جیوه هستند، مثل کوسه)
- انواع گوشت ها
- پنیر، کره
- انواع غلات
- میوه هایی از جمله گردو، زیتون، آلو، زغال اخته
- حبوباتی از جمله: لوبیا، نخود فرنگی، بادام زمینی
- خوراکی هایی مانند کاکائو، نوشیدنی های الکلی، سرکه، خردل
راهکارهای دیگر برای دختردار و پسردار شدن
برخلاف آنچه که در سالیان گذشته رسیدن به جنسیت دلخواه تنها یک رویای دور از دسترس به نظر می رسید، اما در حال حاضر، چندین راهکار مختلف وجود دارند که به کمک آن ها می توان به تعیین جنسیت پیش از بارداری امیدوار بود. این روش ها که هرکدام از آن ها معایب و مزایای مخصوص به خود را دارند، عبارت هستند از:
- لقاح آزمایشگاهی یا همان آی وی اف (IVF): به کمک روش های تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی (PGD) و غربالگری ژنتیکی پیش از لانه گزینی (PGS) انجام شده و تضمین آن در تعیین جنسیت صد در صد است، اما هزینه و زمان به نسبت زیادی را می طلبد.
- آی یو آی (IUI): در این روش، اسپرم ها برحسب جنسیت موردنظر والدین، جداسازی شده و سپس نمونه حاصله از طریق روش آی یو آی به درون رحم، تزریق می شود. این روش اگرچه در مقایسه با آی وی اف، ارزان تر است اما ضمانت صد در صدی ندارد و ممکن است زمان بر نیز باشد.
- زمان بندی میان نزدیکی و روز تخمک گذاری: بر طبق یک قاعده کلی، هرچه فاصله نزدیکی با زمان تخمک گذاری کمتر باشد، احتمال پسر دار شدن بیشتر شده و در مقابل شانس دختردار شدن کمتر خواهد بود. اگرچه این روش چندان هزینه بر نیست اما درصد موفقیت چندان بالایی هم ندارد، به ویژه اگر به تنهایی به کار گرفته شود.
- آماده سازی محیط واژن: قلیایی بودن محیط واژن، شانس پسر دار شدن را بالا برده و محیط اسیدی واژن، شرایط را به نفع جنسیت دختر تغییر می دهد. بنابراین انجام اقدامات منطقی و علمی که به تغییر PH واژن کمک می کنند، می توانند در تعیین جنسیت قبل از بارداری موثر باشند. اما این روش هم به صورت تکی، نمی تواند شانس موفقیت را چندان بالا ببرد.