فیس لیفت چری تیگو 3x با نام چری تیگو 3x Plus معرفی شد. در حقیقت چری تیگو 3 خودرویی است که در ایران با نام ام وی ام X22 شناخته می شود و با برند MVM سال ها است که در بازار ایران عرضه شده است. حال کمپانی چری نسخه جدیدی از این خودرو را با پسوند پلاس معرفی کرده است. طراحی این خودرو بر اساس زبان جدید شرکت چری با عنوان "زندگی در پویایی 3.0" است.
چهره جدید ام وی ام x22 پلاس
در این فیس لیفت نمای جلو، فضای داخلی و پشت آمپر خودرو دستخوش تغییرات اساسی شده اند و هر چند نمای عقب و نمای جانبی هم تغییراتی داشته اند، ولی این تغییرات کم هستند. در نمای جلو چراغ های روشنایی در روز همانند اکثر کراس اوورهای جدید از چراغ های اصلی جدا و در بالاترین نقطه نمای جلویی هستند. جلو پنجره هم در انطباق با زبان طراحی جدید شرکت چری و همچون جلو پنجره نسل جدید چری تیگو 7 و به صورت شش ضلعی است.
در نمای جانبی شاید بتوان گفت تنها تغییرات رخ داده عبارتند از تغییراتی در گلگیر جلو برای انطباق با چراغ های روشنایی در روز جدید و آینه های جانبی با فرم جدید.
در نمای عقب هم تنها تغییر صورت گرفته عبارت است از تغییر فرم سپر عقب و فلاپ زیر سپر جلو با دو خروجی مجازی برای اگزوز.
در فضای داخلی اصلی ترین و مشخص ترین تغییر استفاده از غربلیک جدید در چری تیگو 3x Plus است. از این غربلیک فرمان که به فرم D-CUT است قبلاً در خودروهای چری آریزو GX یا همان آریزو 6 و چری تیگو 4x یا همان ام وی ام X55 استفاده شده است. در این غربلیک فرمان جای کلیدهای کروز کنترل و سامانه چند رسانه ای جابجا شده اند.
کابین ام وی ام x22 پلاس
تغییر دیگر فضای داخلی چری تیگو 3x Plus استفاده از پشت آمپر جدید به جای پشت آمپر قبلی است. به نظر بعضی از منتقدین پشت آمپر قبلی چری تیگو3x کپی برداری از پشت آمپر خودورهای شرکت BMW بود ولی پشت آمپر جدید کلاسیک و خواناتر است.
تغییر مشهود دیگر در فضای داخلی چری تیگو 3x Plus، تغییر در فرم جلو داشبورد است. در جلو داشبورد جدید از قطعات سیاه براق در کنار قطعاتی با ظاهری شبیه فیبرکربن استفاده شده است.
کلیدهای سامانه تهویه مطبوع هم جدید شده و از کلیدهای سامانه تهویه مطبوع نمونه کم قدرت و کم امکانات چری تیگو 4x یا همان ام وی ام X55 در چری تیگو 3x Plus استفاده شده است.
در چری تیگو 3x پلاس امکانات جدیدی همچون گرمکن صندلی های جلو، ترمز پارک برقی، سامانه کمکی شروع حرکت حین بالارفتن از سربالایی ها و سامانه کمکی پائین رفتن از تپه به امکانات قبلی چری تیگو3x اضافه شده است.
مشخصات فنی ام وی ام x22 پلاس
چری تیگو 3x پلاس برخلاف رویه رایج اکثر کراس اوورهای امروزی که در مسیر استفاده از پیشرانه های توربوشارژ قدم برداشته اند، هم چنان سعی در اثبات حقانیت موتورهای تنفس طبیعی دارد و بر به کارگیری آن ها اصرار می ورزد؛ بنابراین، همان پیشرانه ۱.۵ لیتری چهارسیلندر تنفس طبیعی را هم چنان به خدمت گرفته است و قصد تعویض آن را ندارد. گفته می شود که این موتور، دستخوش برخی اصلاحات شده است و توان خروجی آن، به ۱۱۶ اسب بخار به علاوه ۱۴۳ نیوتن متر گشتاور ارتقا یافته است که به ترتیب، ۱۰ و ۸ واحد بیش از نسخه کنونی خواهد بود. هم چنین شرکت چری، گیربکس سی وی تی را جهت همیاری با پیشرانه در انتقال نیرو به سمت محور جلو به کار گرفته است؛ اما هنوز مشخص نیست که مدیران خودرو این جعبه دنده را برای محصول جدیدش در نظر بگیرد و به میدان بفرستد یا همان گیربکس ۴ دنده اتوماتیک مدل قبلی را در زمین نگاه دارد و تا دقیقه ۹۰ از آن بهره ببرد.
اگر مدیران خودرو از همان پیشرانه و گیربکس مدل پیشین در نسخه فیس لیفت استفاده کند، شاهد شتاب صفرتاصد حدود 12.5 ثانیه، حداکثر سرعت ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت و میانگین مصرف سوخت 6.1 لیتر در صد کیلومتر از این خودرو هستیم؛ اما در صورت استفاده از پیشرانه و گیربکس مدل جدید، احتمالا شاهد ارتقای این اعداد در راستای افزایش و بهبود عملکرد فنی ام وی ام ایکس ۲۲ خواهیم بود.
امکانات رفاهی ام وی ام x22 پلاس
همان طورکه اشاره شد، در حال حاضر اطلاعات رسمی پیرامون مشخصات و امکانات ام وی ام x22 پلاس منتشر نشده است؛ اما با این حال، می توان حدس زد که امکاناتی نظیر کروزکنترل، حس گرهای پارک جلو و عقب، دی لایت، اتولایت، تنظیم ارتفاع نور اتوماتیک، فرمان برقی با دکمه های کنترل، نمایش گر لمسی داشبورد، دوربین ۳۶۰ درجه، تهویه اتوماتیک، تنظیم برقی صندلی راننده، روکش صندلی چرمی و آینه های جانبی تاشونده برقی با گرم کن، احتمالا ازجمله امکانات رفاهی محصول جدید مدیران خودرو خواهند بود. با این حال، باید منتظر ماند و دید که درنهایت، مدیران خودرو این محصول را در قالب چند تیپ و با چه سطحی از امکانات به دست مشتریان می رساند.
ایمنی ایکس 22 پلاس
گرچه ام وی ام x22 یا چری تیگو 3x در آزمون موسسه C-NCAP حضور نیافته است، اما مدل پایه آن یعنی چری فولوین ۲ یا همان ام وی ام ۳۱۵، موفق به اخذ ۴ ستاره ایمنی در آزمون های موسسه چینی سی انکپ شده است؛ بنابراین، می توان نسبت به امنیت این مدل جدید در قیاس با محصولات اقتصادی بازار داخل تا حدی اطمینان داشت.
هم چنین احتمالا تجهیزاتی هم چون سیستم های کنترل کشش و پایداری، ترمز ضدقفل abs و ebd ترمز کمکی، دو یا چهار عدد کیسه هوا و سیستم کنترل توقف در سربالایی نیز در این محصول حضور داشته باشند که می توانند امنیت مناسب ایکس ۲۲ نیوفیس را تا حدی تضمین کنند.