سقف کاذب کناف
عیب یابی سقف کاذب کناف متاسفانه همیشه صحبت از کیفیت کناف نیست !برخی از دوستان و کارفرمایان از کار کردن با کناف تردید دارند و حاضرند تن به سیستم های پر هزینه و زمان بر قدیمی مانند رابیتس کاری بدهند، اما با کناف کار نکنند!به راستی چرا ؟
توجه داشتن محض به کاهش هزینه در بین کارفرمایان :
این اشتباه صرفا منحصر به کار کارفرمایان با کناف نمی باشد.اما معمولا شاهدیم برخی در گرفتن قیمت از پیمانکاران این سوال مطرح می شود سقف کاذب متری چند ؟!و در نهایت بین دو یا سه پیمانکاری که پایین ترین قیمت را ارائه کرده اند یکی را انتخاب میکنند و پس از انجام کار از سیستم کناف گلایه میکنند در حالی که شاید کسانی که به هر قیمتی حاضرند کار سقف کاذب انجام دهند ممکن است یا جنس بد به کار ببرند یا از فاصله زیر سازی بزنند و سازه کمتری در سقف کاذب به کار ببرند.
عدم آگاهی کارفرمایان از نحوه صحیح اجرای دیوار و سقف کاذب کناف :
کارفرمایان باید لا اقل الف باید استفاده از سیستم کناف را بدانند تا در صورت اشتباه یا تخلف پیمانکار به او تذکر داده و از اجرای نامطلوب کار بپرهیزند.
عدم وجود قرارداد جامع و آینده نگرانه :
در صورتی که قرارداد کارفرمایان آینده نگرانه نباشد یا در آن آیتم های محول شده به پبمانکار کناف دیده نشده باشد قطعا کار با دلخوری یا مشکل مواجه خواهد شد. نقشه کار باید پیوست قرار داد باشد. در قرارداد نوع پانل ، تاکید بر استفاده از صرفا محصولات کناف ، بتونه کاری یا عدم آن ، نحوه محاسبه کار انجام شده ، نحوه پرداخت ، محل دقیق هالوژن ها ، انجام یا عدم انجام ماستیک ، حمل و نقل مصالح تا پای کار یا عدم آن قید شود.
ندیدن نمونه کار پیمانکار کناف :
کیفیت و دقت اجرای مجریان کناف گستره ی زیادی دارد . توصیه موکد این است که در واگذاری کار به پیمانکار نمونه کار وی دیده شود تا از کیفیت وی اطمینان حاصل شود.
اشکالات
1 – عدم شاقولی پیشانی های سقف کاذب ( ناشاقولی المانهای قائم )
2-عدم رعایت گونیایی طرح هایی که قرار است به صورت مستطیل اجرا شوند
3- عدم رعایت فاصله مناسب آویز ها
4- عدم رعایت فاصله مناسب سازه های بار بر
5- عدم رعایت فاصله مجاز سازه های پانل خور
6-عدم رعایت فاصله مجاز پزچ ها
7-عدم رعایت اجرای اولین آویز/سازه باربر/سازه پانل خور در فاصله مناسب
8-عدم استفاده از مصالح شرکت کناف ایران
9-عدم رعایت حصیر چینی پانل کناف
که این فقط مشکلات متداول اجرای سقف کاذب بود و دیوار نیز اشتباهات متداول مخصوص خود رادارد.امروزه با پیشرفت های روز افزون علم و فن اوری در جهان شاهد بهینه سازی و افزایش بهره وری در هزینه ، زمانو کیفیت هستیم که صنعت ساختمان نیز از این منظر مستثنی نبوده است.نگاه بر ساخت و ساز های روز صنعت پیشرفته ساختمان دنیا حاکی از این است که این صنعت روز به روز در حال کارخانه ای شدن است و به سوی پیش ساختگی و حذف ملات و ساخت و ساز خشک و کنترل با ابزار دقیق میرود. از این رو ، کناف ، به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در این زمینه پا به عرصه رقابت نهاد.چگونه امکان دارد ، کناف ; محصولی که به عنوان دیوار و سقف کاذب که در سرتاسر اروپا و آمریکا و در پیشرفته ترین کشورهای دنیا حرف اول ساخت و ساز خشک را میزند و در ایران تحت نظارت و استاندارد های مستقیم شرک معروف آلمانی خود Knauf تولد میشود در برخی از کارهای کشور ما ترک بخورد ؟!
در پاسخ به سوال بالا پاسخ به چند پرسش حائز اهمیت است :
1 - آیا از اصالت مصالح بکار رفته در دیوار و سقف کاذب خود اطمینان دارید ؟! متاسفتنه دیده میشود افرادی به دلیل کسب سود بیشتر یا ایجاد فضای رقابتی ناسالم و پایین نشان دادن قیمت در جدال بین رقبا دست به استفاده از مصالح متفرقه ( مصالح غیر اصلی و تقلبی ( به اسم شرکت کناف ایران )) میزنند. تفاوت کیفیت این محصولات از آنجا ناشی میشود که پروفیل های مربوط به زیرسازی آنها نسبت به پروفیل های کناف ضخامت ورق کمتری داشته و تحت بارهای به وجود آمده (در کوتاه مدت یا دراز مدت ) عکس العمل خوبی از خود نشان نخواهند داد و تسلیم میشوند.
2 - آیا استانداردهای شرکت کناف ایران ،مندرج در مرجع فنی به خوبی رعایت شده است ؟ آیا فواصل استاندارد آویز ها و حمال ها مطابق آیین نامه رعایت شده است ؟ بدیهی است استاندارد ها هدفی جز ارائه بهترین عملکرد محصول ندارند.
3- آیا در مراحل بتونه کاری و درز گیری کناف از نوار درزگیری استفاده شده است ؟
در درزگیری و بتونه کاری کناف نیز سیستمی مشابه پیش بینی شده است. در محل های برخورد دو پانل در کنار هم که با یکدیگر خط انفصال مشترک دارند ، همواره برهم کنش های هرچند بسیار بسیار کوچک وجود دارد ، در صورت عدم استفاده از نوار درزگیری . با کوچکترین ارتعاش در سقف کاذب ، شاهد وقوع ترک خواهیم بود .
2 سال پیش
2 سال پیش