آزمون GRE چیست؟
آزمون GRE چیست؟ این یکی از اولین سؤالات افرادی که می خواهند اپلای کنند.
ETS که برگزارکننده این آزمون هست به این شکل آن را تعریف می کند:
The smartest way to graduate and business school.
که یعنی هوشمندانه ترین راه برای ورود به مقطع تحصیلات تکمیلی و مدارس کسب و کار. این تعریف اطلاعت چندانی در اختیار ما قرار نمی دهد. بهتر است آن را به زبان ساده تری بیان کنیم.
آزمون GRE، مخفف Graduate Record Examination، یک آزمون استاندارد هست که توسط شرکت Educational Testing Service به اختصار ETS برگزار می شود؛ آزمون GRE دو نوع دارد، جنرال و سابجکت که به صورت کامل در ادامه معرفی خواهند شد؛ آزمون اصلی همان آزمون جنرال است و آزمون سابجکت یک آزمون جانبی به شمار می رود. بسیاری از برنامه های تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) و مدارس کسب و کار آمریکا و سایر کشورها در پروسه اپلای از شما درخواست می کنند نمره آزمون GRE خود را برای آن ها ارسال کنید.
افرادی که قصد ادامه تحصیل در رشته حقوق و علوم پزشکی را دارند از این قاعده مستثنا هستند و باید به ترتیب آزمون های LSAT و MCAT را بگذرانند. بعضی از مدارس کسب و کار هم هنوز GRE را قبول نمی کنند که البته تعداد آن ها در حال میل کردن به صفر است و اکثر مدارس معتبر کسب و کار در دنیا GRE را در کنار GMAT برای پذیرش قبول می کنند. آزمون GRE از شش بخش (section) تشکیل شده و برای تکمیل آن ۳ ساعت و ۴۵ دقیقه زمان لازم هست. در این شش بخش شما با سوالات وربال (verbal)، کوانت (quantitative) و رایتینگ Analytical Writing Assessment (AWA) مواجه می شوید.
بیشتر دانشگاه های آمریکای شمالی، کارنامهٔ GRE را درخواست می کنند و حدنصاب نمره ای برای آن در نظر می گیرند که در این مقاله به آن اشاره کرده ایم. هزینهٔ ثبت نام در این آزمون ۲۰۵ دلار و درخواست کارنامه ۲۷ دلار است؛ این آزمون ۳ ساعت و ۴۵ دقیقه طول می کشد و درصورتی که فاصلهٔ هر آزمون حداقل ۲۱ روز باشد، هر فرد می تواند ۵ بار در سال در آن شرکت کند. چندین مرکز در تهران و استان ها و بیش از هزار مرکز در ۱۶۰ کشور دنیا این آزمون را برگزار می کنند. اگر شما هم قصد شرکت در آزمون GRE در سال ۲۰۱۹ میلادی را دارید، اول باید در این آزمون ثبت نام کنید.