قوانین و شرایط ممنوع برای ثبت شرکت در تهران!!!
ثبت شرکتها و موسسات تجاری مانند هر فعالیت دیگری باید تحت یک سری اصول و قوانین خاصی باشد و از آنها پیروی کند. برای مثال اعضای هیئت مدیره نباید سوء پیشینه کیفری داشته باشند و یا دارای شغل دولتی باشند. اعضای هیئت مدیره در شرکتهای خصوصی میتواند در چند شرکت عضو هیئت مدیره باشد.
مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در تهران
برای ثبت شرکت در تهران ، مستندات و مدارک مختلفی نیاز است.
البته بسته به نوع شرکت مورد نظر، ممکن است مدارک متفاوتی مورد نیاز باشد.
ولی به طور کلی، مدارک زیر معمولاً مورد نیاز هستند:
فرم ثبت شرکت :
فرم های مخصوص ثبت شرکت که باید توسط موسسین شرکت تکمیل و امضا شود.
اساسنامه شرکت:
اساسنامه ای که حاوی مشخصات شرکت مانند نام، موضوع فعالیت، سرمایه و ترکیب سهامداران است.
مدارک شناسایی موسسین:
کپی کارت ملی و شناسنامه برای افراد حقیقی و در صورتی که یکی موسسین شخص حقوقی است، اساسنامه و آخرین تغییرات ثبت شده آن شخص.
گواهی واریز سرمایه در بانک:
در صورتی که شرکت سهامی باشد، می تواند یک قسمتی از سرمایه را در بانک سپرده و گواهی واریز آن را ارائه کند.
تصاویر پاسپورت سهام داران خارجی (در صورتی که سهامدار خارجی وجود داشته باشد).
دیگر مدارک مورد نیاز :
بسته به نوع فعالیت شرکت، ممکن است مدارک و مجوزهای خاصی مورد نیاز باشد.
آیا پس از ثبت شرکت باید مالیات پرداخت کنیم؟
بله، پس از ثبت شرکت پرداخت مالیات الزامی است. در حقیقت زمانی که کسبوکاری خود را بهصورت رسمی به ثبت میرساند، در رصد سازمان امور مالیاتی کشور قرار میگیرد. پس از ثبت، شرکتها باید سالانه بخشی از درآمد خود را بهعنوان مالیات پرداخت کنند.
مالیات بر چه اساسی تعیین میشود؟
رایجترین نوع مالیات شرکتها، مالیات بر درآمد است. شرکتها موظف هستند که بخشی از درآمد خود را بهعنوان مالیات پرداخت کنند. اسناد و مدارک مالی مثل صورت سود و زیان، ترازنامه و اظهارنامه مالیاتی هرساله توسط شرکت تهیه و برای بررسی به سازمان امور مالیاتی ارسال میشود. پس از تعیین مالیات، شرکت موظف است ظرف مدتزمان مشخصی مالیات تعیینشده را پرداخت کند.
قوانین ممنوعیت ثبت شرکت در تهران برای بدهکاران مالیاتی
میتوان گفت بدهکار به کسی گفته میشود که باید دین یا قرضی را به شخص دیگری بپردازد. اما در خصوص بدهکار مالیاتی میتوان اینگونه بیان کرد که صاحب یا صاحبان شرکت که بنابر نوع فعالیتی که دارند مالیاتی به آنها تعلق گرفته است و در پرداخت مالیات کوتاهیکردهاند؛ این اشخاص با نام بدهکاران مالیاتی شناخته میشوند.
بر اساس ماده 186 قانون مالیات مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور، لیست مدیران شرکتهایی که بدهی مالیاتی دارند باید به اداره ثبت شرکتها تسلیم شود. اداره ثبت نیز موظف است تا از مؤسسات و شرکتهای موجود در لیست درخواست مفاصا حساب مالیاتی به عمل آورد. این درخواست برای مشخص شدن بدهیهایی است که باید به اداره مالیات پرداخت میشد. هر تغییری در شرکت باید در اداره ثبت شرکت ها ثبت شود.
از جمله تغییراتی که در شرکت صورت میگیرد، تغییر اعضای هیئتمدیره و مدیرعامل است. اعلام اسامی بدهکاران مالیاتی به اداره ثبت شرکتها، سمت مدیران شرکتها را از بین نمیبرد. بلکه این ممنوعیت تنها شامل ثبت تغییرات است. بعد از اتمام مدت مدیریت، در دورهی تمدید و انتخاب اعضای جدید ثبت تغییرات ممنوع است.
با تصویب مجلس، در تخلف صدور اسناد مبتنی بر انجام معاملات غیرواقعی مندرج در این ماده نیز اداره ثبت شرکتها موظف است با کسب نظر مراجع قضایی از انجام ثبت شرکت یا مؤسسه به نام اشخاص یاد شده و همچنین ثبت عضویت آنها در هیئت مدیره آن شرکت و سایر شرکتها و مؤسسات تا سه سال خودداری کند.
موارد ممنوعه برای نام شرکتها چیست؟
نام شرکت بر اساس دستورالعمل موجود و سایر قوانین لازم است شرایط و ضوابطی را داشته باشد. که شامل آنچه باید باشد و آنچه نباید باشد میشود.
نامهای دارای شرایط زیر قابل ثبت نمیباشند:
نامهای اختصاص یافته به تشکیلات دولتی و کشوری
اسامی و عناوین بیگانه استفاده کردهاند.
نامهای مخالف موازین شرعی، نظم عمومی و یا شامل واژههای بیمعنا باشد.
اسامی اختصاری یا حروفی که رسما متعلق به دولت باشد.
ترکیب دو واژه فارسی که تداعی واژه بیگانه باشد امکان پذیر نیست.
بطور کلی در نظر داشته باشید تمام کلماتی که به نحوی تداعی بخشهای اصلی کشور هستند ممنوع است.
مانند: بنیاد و مرکز و اینچنین ممنوع است و استفاده در تبلیغات نیز تبعات کیفری خواهد داشت.
ضوابط قانونی ثبت شرکت در تهران برای کارمندان دولت چیست؟
افرادی مانند رئیس جمهور، معاونان، وزیران و کارمندان دولت نمیتوانند بیش از یک شغل دولتی داشته باشند. و داشتن هر نوع شغل دیگر در موسساتی که تمام یا قسمتی از سرمایه آن متعلق به دولت یا موسسات عمومی است و ریاست و مدیریت عامل یا عضویت در هیات مدیره انواع مختلف شرکتهای خصوصی، جز شرکتهای تعاونی ادارات و موسسات برای آنان ممنوع است.
به موجب تبصره 5 قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل، چنانچه کارمند دولت بیش از یک شغل داشته باشد، به انفصال خدمت موقت از 6 ماه تا یک سال محکوم میگردد و وجوه دریافتی از مشاغلی که در یک زمان تصدی آن را داشته است به جز حقوق و مزایای شغل اصلی وی مسترد میگردد. در صورت تکرار در مرتبه دوم، علاوه بر استرداد وجوه موضوع این تبصره به انفصال دائم از مشاغل محکوم میشود.
سامانه ثبت شرکت در تهران به صورت آنلاین
از طریق سامانه ثبت و پیگیری شرکت آسان ثبت شما میتوانید به راحتی و در سریعترین زمان ممکن نسبت به ثبت شرکت خود در تهران اقدام نمایید. با دنبال کردن راهنمای ثبت شرکت آسانثبت میتوانید به راحتی این روند قانونی را به انجام برسانید. شما میتوانید مراحل ثبت شرکت در تهران را با کمک و پشتیبانی تیم آسان ثبت انجام دهید.
شرایط ثبت موضوع فعالیت شرکت در تهران
برای ثبت شرکت در تهران، موضوع آن باید از طرف سهامداران یا شرکا مشخص گردد. موضوع شرکت (صرف نظر از اینکه نباید نامشروع و برخلاف قانون باشد.) باید عملی و جالب و متضمن منافعی برای شرکا باشد.
موضوع شرکت از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا که شخص حقوقی فقط درباره موضوعاتی می تواند عمل کند. که در موضوع شرکت تصریح شده باشد. به این جهت اصولا، کلیه شرکتها موضوع شرکت را وسیع تعریف میکنند. تا بتوانند کلیه اموری را که لازم باشد انجام دهند. به هر حال تعیین موضوع شرکت بسته به نظر شرکا است. و حدود عملیات شرکت در تهران را تعیین میکنند.
مراحل ثبت انحلال شرکت در تهران چگونه است؟
باید دقت داشته باشید همه اعضا باید صورتجلسه را امضا کنند و برای انحلال رضایت داشته باشند. انحلال پیش از زمان اتمام مدت تنها در صلاحیت مجمع عمومی فوقالعاده است و جلسه مجمع باید به شکل رسمی و با اکثریت دو سوم آرا حاضر تشکیل شود و تصمیمگیری انجام شود.
سهامداران شرکت باید با توجه به مقررات یک صورتجلسه تحت عنوان مجمع عمومی فوقالعاده تنظیم کنند و آن را به همراه سایر مدارکی که ذکر شد به اداره ثبت شرکتها تحویل دهند. پس از آن اداره درخواست را بررسی میکند و درصورت صحت موارد و مدارک، برای انحلال اقدام میکند. در این مرحله با انتشار آگهی در روزنامه رسمی یا کثیرالانتشار که آگهیهای شرکت همیشه در آن منتشر شده، به اطلاع صاحبان سهام میرسد که شرکت در حال انحلال است.