به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از برترین ها، جاذبه های گردشگردی در جهان اگر جان داشتند، مطمئنا از وضعیت کنونی خود انگشت حیرت به دهان می گرفتند. اکثر اماکن و جا های دیدنی در جهان با توجه به بحران کرونا در خاموشی مطلق فرو رفته اند و بی صبرانه در انتظار روز هایی بهترند.
مونیخ؛ میدان مارین
میدان مارین که بنای تاریخی شهرداری مونیخ یکی از جاذبه های آن است به یک تئاتر در فضای باز می ماند، اما این روز ها تماشاگری سراغ آن نمی رود. تنها یک خودروی پلیس مونیخ در این میدان دیده می شود که وظیفه آن نظارت بر رعایت محدودیت های رفت وآمد است. ازدحام جمعیت در این میدان معولا بالاست. توریستی نیست که در سفرش به مونیخ از این میدان دیدن نکند.
رم؛ پله های اسپانیایی
رم، پایخت ایتالیا جاذبه های توریستی فروانی دارد. پله های اسپانیایی یکی از آنهاست و به یکی از نماد های رم بدل شده است. فواره "دلا بارکاسیا" که به سبک معماری باروک ساخته شده، به یادآورنده اراده شهروندان رم و مقابله با سیل زدگی در این شهر در سال ۱۵۹۸ میلادی است. پله های اسپانیایی به ویژه یکی از اماکن مورد علاقه جوانان است.
بارسلون؛ خیابان رامبلا
خیابان معروف رامبلا در بارسلون تا همین مدتی پیش شاهد تجمع معترضانی بود که قصد داشتند، مخالفت خود را با خطرات و پیامد های شمار بیش از حد گردشگران خارجی بیان کنند. در دوران بحرانی کرونا تنها چند کبوتر هستند که در این خیابان پرسه می زنند و از گرمای آفتاب لذت می برند.
پاریس؛ شانزلیزه
شانزلیزه که معروف ترین بولوار پاریس محسوب می شود و از پررفت وآمدترین خیابان های پایتخت فرانسه است، مدتی است که در خاموشی کامل غرق شده است. تنها طاق پیروزی است محکم در جای خود ایستاده است. به غیر از خودرو های پلیس به ندرت دیده می شود که خودرویی در حال عبور از این بلوار باشد.
لندن؛ پل برج
رود تیمز در لندن نیز در این روز ها با آرامشی کم سابقه در جریان دارد و از کشتی ها و قایق های توریسیتی که در این رود در رفت وآمد هستند، خبری نیست. بازار تاور بریج (پل برج) نیز در دوران بحرانی کرونا کساد است و در مقایسه با گذشته به ندرت شاهد گذر عابران یا خودرو ها است.
استانبول؛ ایا صوفیه
ایا صوفیه یکی از معروف ترین جاذبه های توریستی استانبول به شمار می رود. در روز های عادی محوطه جلوی این بنای تاریخی پر است از گردشگران و فروشندگان دوره گرد. ایا صوفیه که سنگ بنای آن در قرن ششم میلادی گذاشته شده، در این روز ها در سکوت فرو رفته، اما بی صبرانه انتظار پایان بحران را می کشد تا بتواند بار دیگر گنجینه های خود را به نمایش گذارد.
مسکو، بولوار تورسکایا
بولوار تورسکایا از مهم ترین خیابان های مسکو و از مسیر های اصلی پایتخت روسیه است. حتی پطر کبیر هم از این خیابان گذشته بود. در این روز ها تنها خودرو های ویژه ای به چشم می خورند که سرگرم ضدعفونی کردن این بولوار معروف هستند.
قاهره؛ اهرام ثلاثه
تنها کسانی که در این روز های بحرانی از اهرام ثلاثه مصر دیدن می کنند، مأمورانی هستند که وظیفه شان ضدعفونی کردن است. این بنای تاریخی که از عجایب هفت گانه جهان است، تا کنون بحران های متعددی را پشت سرگذاشته و مطمئنا از پس بحران کنونی نیز برخواهد آمد.
کعبه؛ مراسم حج
هر ساله حدود ۳ میلیون مسلمان برای حضور در مراسم حج راهی مکه می شوند. در عربستان سعودی نیز محدودیت های متعددی به خاطر شیوع کرونا وضع شده و رفت وآمد شهروندان سخت محدود شده است. در این روز های بحرانی از زائران خبری نیست و تنها شماری مأمور و نظافت چی هستند که وظیفه تمیز سازی و ضدعفونی کردن محوطه کعبه را برعهده دارند.
آگرا؛ تاج محل
تاج محل، یکی از نماد های گردشگردی هند، در این روز ها کاملا سکوت اختیار کرده و در اطرف آن تنها کسانی که به چشم می خورند، سربازانی هستند که از تاج محل محافظت می کنند و در راستای اجرای محدودیت ها مانع از آن می شوند که عده ای تجمع کنند.
نیویورک؛ میدان تایمز
نیویورک در این روز ها از کانون های اصلی شیوع ویروس جدید کرونا است و تا کنون شاهد مرگ هزاران نفر بر اثر بیماری کووید ۱۹ بوده است. به نظر می رسد که همه چیز در این کلانشهر خوابیده باشد از جمله میدان معروف تایمز که قلب تپنده نیویورک محسوب می شود؛ شهری که می گویند هرگز نمی خوابد.
ریو دو ژانیرو؛ کوپاکابانا
ساحل چند کیلومتری شهر ریو که در روز های عادی جایی برای سوزن انداختن ندارد، در این روز ها به مکانی متروک بدل شده است. تنها صدای موج های اقیانوس اطلس است که سکوت ساحل را می شکند.
سیدنی؛ تالار اپرا
بحران کرونا به ویژه رویداد های فرهنگی و ورزشی را تحت شعاع قرار داده است. در این روز های بحران از برنامه های موسیقی و تئاتر خبری نیست. در های تالار های معروف بسته است؛ از جمله تالار اپرا در سیدنی استرالیا که شهرتی جهانی دارد. مسئولان اپرای سیدنی، اما برای مقابله با این روند کنسرت هایی را به صورت زنده از طریق اینترنت پخش می کنند یا یکی از رویدا های مهم از آرشیو خود نمایش می دهند.
دیوار چین
بازدید و گشت وگذار روی دیوار معروف چین در پی شیوع پرشتاب ویروس جدید کرونا ممنوع شد. از اواخر ماه مارس، اما قسمت هایی از این دیوار بازگشایی شده است.