دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

جامعه / اخبار عمومی /

کشف نشانه‌های حیات در یک سیاره / بیگانه‌ها در زهره زندگی می‌کنند؟ 

چهارشنبه، 26 شهریور 1399
کد خبر: 101473
ساعد نیوز: زهره سیاره‌ی بسیار گرم و فوق اسیدی است، یعنی هر موجود فضایی‌ای که در آن وجود داشته باشد احتمالاً با موجودات زنده‌ی روی زمین بسیار متفاوت است.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان می گویند نشانه هایی از حیات بر روی سیاره زهره کشف کرده اند و این شاید گام رو به جلویی در مسیر یافتن موجودات فضایی باشد.

گروهی از ستاره شناسان با سرپرستی دانشگاه ولزی کاردیف، مقدار اندکی از مولکولی به نام «فسفین» را در ابر های سیاره زهره کشف کرده اند.

به گفته ی محققان، این کشف از وجود حیات خاکی بر روی این سیاره حکایت دارد.

محققان برای شناسایی مولکول فسفین از تلسکوپ جیمز کلرک مکسول در ایالت هاوایی آمریکا استفاده کردند و سپس با استفاده از ۴۵ تلسکوپ آرایه میلیمتری بزرگ آتاکاما در شیلی یافته ی خود را به تأیید رساندند.

پروفسور جین گریوز، سرپرست این پروژه ی تحقیقاتی می گوید: «وقتی به اولین نشانه های وجود فسفین در ابر های زهره برخوردیم، شوکه شدیم!»

بررسی های بیشتر نشان داد در جو سیاره زهره فسفین وجود دارد، اما مقدار آن کم است به طوری که میزان آن حدود ۲۰ مولکول در هر میلیارد بود.

محققان حالا باید می دانستند این فسفین چگونه روی سیاره زهره به وجود آمده است و این کاری بود که بر عهده ی گروه دیگری از مؤسسه فناوری ماساچوست گذاشته شد.

نظرات مختلفی در اینباره مطرح شد از جمله نور خورشید، جدا شدن مواد معدنی از سطح سیاره، فعالیت های آتشفشانی یا وقوع صاعقه.

با این حال، به گفته ی محققان، هیچ یک از این موارد نمی توانستند این میزان فسفین را تولید کنند.

تلسکوپ جیمز کلرک مکسول

محققان مدعی هستند میکروب ها برای اینکه بتوانند به اندازه ی کشف شده در ابر های سیاره زهره فسفین تولید کنند، فقط باید به اندازه ی چیزی در حدود ۱۰ درصد از حداکثر بازدهی خود فعالیت کنند.

زهره سیاره ی بسیار گرم و فوق اسیدی است، یعنی هر موجود فضایی ای که در آن وجود داشته باشد احتمالاً با موجودات زنده ی روی زمین بسیار متفاوت است.

دکتر کلارا سوسا سیلوا، یکی از اعضای گروه مؤسسه فناوری ماساچوست می گوید: «این کشف سؤال های زیادی ایجاد می کند، مثل اینکه هر موجود زنده ای که در زهره باشد چطور می تواند در آنجا زندگی کند. در کره زمین، بعضی میکروب ها می توانند در برابر حداکثر ۵ درصد اسید در محیط خود دوام آورند، اما ابر های سیاره زهره تقریباً به کلی از اسید تشکیل شده اند.»

در مهیج بودن این کشف تردیدی نیست، اما محققان می گویند برای آنکه از وجود حیات بر روی سیاره زهره مطمئن شویم به تحقیقات بیشتری نیاز است.


پسندیدم 1 دیدگاه

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 17 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه ها
کوروش
2 سال پیش

درود. بسیار شگفت انگیز بود. نمی دانستم عالی بدرود
پاسخ
دیدگاه خود را ثبت نمایید
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
سابمیت مقاله چیست؟
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
مراحل تالیف کتاب و به چاپ رساندن آن
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
مراحل اکسپت مقاله