کشتی نوح کجا مدفون شده است؟!

  دوشنبه، 22 مرداد 1397 ID  کد خبر 11413
کشتی نوح کجا مدفون شده است؟!
ساعد نیوز: فضانوردی به نام جیمز ایروان در دهه 1980 دو سفر به کوه آرارات داشت که یکبار هم ربوده شد، اما هیچ گونه مدارک و یا شواهدی از کشتی نیافته بود. او گفت:" من هر کاری که از دستم برمی آمد ا

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از سیمرغ: 

تمامی پیروان ادیان ابراهیمی با داستان کشتی نوح آشنا هستند, اما عده ای علاقه بسیاری برای کشف آثار و بقایای این کشتی داشته اند و در این راه تلاش بسیار نموده اند.

آنچه از کشتی نوح می خواستند بیابند...

نتیجه سال ها جست و جو از پی کشتی نوح

جستجوها برای کشتی نوح حداقل از زمان یوسیبوس (275 الی 339 قبل از میلاد) تا عصر حاضر ادامه یافته است. با وجود اعزام گروه های بسیار ، تا به حال هیچ گونه اثبات فیزیکی از کشتی نوح یافت نشده است. این تجربه به عنوان شبه علم و شبه باستان شناسی در نظر گرفته شده است.


آغاز جست و جوها برای یافتن بقایای کشتی نوح...

جستجوهای سازمان یافته امروزی برای این کشتی ابتدا در محافل تعلیم انجیل در آمریکا شروع شد. بر طبق گفته های لاری اسکریج، پدیده جالبی که در مذهب پروتستان انجیلی محافظه کار آمریکا در قرن بیستم رواج یافته است – عقیده رایجی است که بر اساس آن تصور می شود, کشتی قدیمی نوح در بالای کوه یخی آرارات جای گرفته و هنوز هم امید می رود تا این کشتی یافت شود.

کشتی نوح

کوه های آرارات ترکیه

داستان نوح, داستانی است که باوری عمیق را با وسوسه های ماجراجویی به همراه ادعاهایی جالب توجه در هم آمیخته است. جستجو برای این کوه, مانند خود تبلیغ مسیحیت، آمیزه پیچیده ای از مبنای منطقی و پدیده های فوق طبیعی، مدرن و پیشا مدرن می باشد. اینکه کشتی نوح روی کوه آرارات قرار دارد، موضوعی است که به موجب مجموعه کتبی از قرن بیستم رواج یافته است که شامل:
1:داستان هایی از شاهدین عینی مانند داستان هایی از عکس های گمشده مرموز
2:شایعه هایی از توطئه های مربوط به انکار خدا،
و 3: قطعه هایی از "چوب کشتی" در کوه 
می باشد .

کشتی نوح

کشتی حضرت نوح

با این وجود از بُعد شبه علم و فوق الطبیعیه چشم پوشی می شود و تلاش در جهت یافتن کشتی فراهم می شود. در همه این روش ها، بی اعتمادی به علم و روش کار نخبه های علمی آشکار می شود. 

کارل برایت، جستجوگر کشتی نوح ، جستجوی این کشتی را یک تفحص مذهبی می داند که از نظر او موفقیت در آن به موهبت خداوند بستگی دارد.همچنین از نظر برایت ، دولت های چندین کشور "حقیقت" را پنهان می کنند.

او می گوید:

قاطعانه بر این باور هستم که دولت های ترکیه، روسیه، و ایالات متحده آمریکا دقیقا می دانند که این کشتی در کجا قرار دارد. آنها اطلاعات را کتمان می کنند، اما خداوند همه چیز را می بیند. همه چیز در زمان خود ثابت خواهد شد. ما از کوه بالا می رویم و به جستجو ادامه می دهیم، اُمیدواریم که اینطور باشد. وقتی از کوه بالا میرویم ، خدا مارا می بیند. خدایا این ستایش ماست!

بر طبق کتاب جنسیس 8:4 ، این کشتی بر روی کوه آرارات نشست. مفسرانی مانند جوزفوز و همکاران او، بروسوز، هیرونیموس مصری، ام ناسیز و نیکلاس داماسکور به این نکته اشاره دارند که این کوههای آرارات که با نام Armenia  نیز شناخته می شود مکان فرود کشتی نوح می باشد.   

  سنت سوری از اوایل قرون پیش از میلاد، داستانی از فرود آمدن کشتی نوح در کوه جودی judi روایت میکرد که بر طبق گفته های جوزفوز، باقیمانده هایی از این کشتی در قرن یکم قبل از میلاد کشف شده بود.مکان فرود کشتی نوح طبق گفته جوزفوز، 100 کیلومتر در جنوب آرارات بود که اکنون جزو کردستان عراق می باشد. 

 

دو روایت متضاد برای بقایای کشتی نوح

بر طبق یک روایت مربوط به حدود 705 الی 681  پیش از میلاد، این کشتی غارت شده بود. و بر طبق روایتی دیگر مربوط به سال های 486 الی 465 پیش از میلاد جای بت آن را پرستش می کردند؛  این روایت در مجموعه تفسیر کتاب مقدس یهود یالکوت شیمونی yalkut shimoni اثر هامان از  می باشد. 
 

روایت مارکوپولو از کشتی نوح

مارکوپولو در کتاب خود "سفرهای مارکوپولو" می نویسد:
در قلب کوههای ارمنی Armenia بالاترین نقطه کوه مانند یک مکعب یا یک فنجان شکل گرفته است که گفته می شود کشتی نوح در آنجا قرار گرفته است، برای همین آن را کوه کشتی نوح می دانند. این کوه بسیار پهناور و بلند می باشد که بالا رفتن از آن دو روز طول می کشد. در بالای قله، برف آنقدر زیاد است که انگار که در طول کل سال برف باریده است و به همین خاطر تقریبا هیچ کس نمی تواند از این کوه بالا برود. این برف ها هرگز ذوب نمی شوند، هر روز برف می بارد و این سطح به وجود می آید.

آقای والتر رالیف چندین فصل از کتاب خود به نام تاریخچه جهان را به کوههای آرارات اختصاص داده است و به گفته او کشتی نوح فقط می تواند در این منطقه فرود آید.


جست و جوهایی در قرن نوزدهم برای یافتن کشتی نوح

در سال 1829، دکتر فردریک پاروت به کوه آرارات صعود کرده بود.  او در کتاب خود به نام "سفری به آرارات" اینطور نوشت که:

"همه ارمنی ها بر این باورند که کشتی نوح در بالای کوه آرارات قرار گرفته و به دلیل محافظت الهی از آن, هیچ انسانی اجازه دسترسی به آن را ندارد."

در سال 1876، جیمز برایسی، تاریخدان، سیاستمدار، دیپلمات، جستجوگر و پروفسور قانون مدنی در آکسفورد از مسیر رویش درختان بالا رفت و یک تخته چوبی به طول 4 فوت، و ضخامت 5 اینچ را یافت که آن را قطعه ای از کشتی نوح می دانست. در سال 1883، پیام رسان نبوتی بریتانیا و دیگر افراد گزارش دادند که با وجود بهمن شدید، ماموران عالی رتبه دولت این کشتی را مشاهده کرده اند.

جستجوهای مدرن برای یافتن کشتی نوح(از سال 1949 تاکنون)

جستجوها از اواسط قرن بیستم شروع شدند که این بار کلیساها و کشاورزان محلی, مجله هایی با محوریت ایمان به خدا ، برخی از تورهای سخنرانی ، ویدئو ها و برنامه های تلویزیونی خاص از این جستجوها پشتیبانی کرده و به این موضوع پرداخته اند.
1-در سال 1949، آرون جی. اسمیت، رئیس دانشکده مردمی الهیات  درگرینزبورو، جورجیا عازم سفر به کشف کشتی نوح شد که در این سفر ناموفق بود!

2-  فضانوردی به نام جیمز ایروان در دهه 1980 دو سفر به کوه آرارات داشت که یکبار هم ربوده شد، اما هیچ گونه مدارک و یا شواهدی از کشتی نیافته بود. او گفت:" من هر کاری که از دستم برمی آمد انجام دادم، اما این کشتی با ما طفره رفت."

کشتی نوح

جست و جو برای یافتن بقایای کشتی نوح

3-  در سال 2004، مرد تاجری به نام مک گیورن با بودجه ای حدود 900000 دلار عازم سفر به کوه آرارات شد. او قبل از آن هم هزینه تصاویر ماهواره ای از این مکان را پرداخته بود. بعد از کلی هیاهوی اولیه ، مقامات ترکیه به او  اجازه سفر ندادند، چون این قله در داخل منطقه نظامی قرار دارد.

4-  بقایای کشتی حضرت نوح در ایران: در ژوئن 2006، باب کورنو از موسسه کشف و جستجوی باستان شناسی الهیات به همراه یک تیم 14 نفره از تاجران، و رهبران نظامی عازم ایران شدند تا از کوهستان البرز بازدید کنند. چون احتمال می رفت که کشتی نوح در این مکان قرار گرفته باشد. این تیم مدعی بود که یک شی ء را در 13000 فوت بالای سطح دریا مشاهده کرده اند که ظاهری شبیه سنگ های عجیب داشت و طول آن 400 فوت (120 متر) بود.

5-  در سال 2007، یک هیئت اعزامی مشترک ترکیه و هونگ کنگ مدعی بودند که دیوارهای چوبی فسیل شده ای را در کوه آرارات کشف کرده اند . در سال 2010، این تیم ویدئویی از کشف ساختارهای چوبی شکل را منتشر کردند. آنها مدعی بودند که تاریخ کربن موجود در این چوب نشان می دهد که این چوب متعلق به تقریبا 4800 سال پیش است.

 کشتی نوح

کشتی نوح کجاست؟

ادعاهای بی اساس درباره یافتن بقایای کشتی نوح

1-بر طبق یک داستان، نیکلاس دوم روسیه، هیات اعزامی را به کوه آرارات در سال 1916 الی 1918 فرستاد تا به تحقیق و بررسی کشتی بپردازند. حقیقت این است نیکلاس در انقلاب فوریه در آغاز مارس 1917 استعفا داد و این داستان بعید به نظر می رسد.

2- در سال 1952، پاستور هارولد ویلیامز داستانی را نوشت و در آن مدعی شد که یک منتظر ظهور روز هفتم به نام حاجی ییرام Haji Yearam که به آمریکا مهاجرت کرده این داستان را برای او تعریف کرده است. بر طبق این داستان،ییرام و پدرش, راهنمای سه دانشمند انگلیسی برای یافتن کشتی نوح در سال 1856 بودند. در حین کشف کشتی، این دانشمندان سعی داشتند تا این کشتی را تخریب کنند ، اما نتوانستند. تقریبا سال 1918، ویلیامز مدعی شد که او خبر مرگ دانشمندی را در مقاله یک روزنامه مشاهده کرد که در داستان ییرام به طور مستقل کار میکرد. هارولد ویلیامز هم گزارش ییارام و هم صفحه روزنامه را تا سال 1940 نگه داشت و در این سال بر اثر آتش سوزی هر دوی آنها در آتش سوزی سوختند.

- در سال 1955، یک کاشف فرانسوی به نام فرناند ناوارا یک تیر چوبی 5 فوتی را در کوه آرارت کشف کرد. موسسه تحقیقات و آزمایش ها در وزارت کشاورزی در اسپانیا تایید کرد که عمر این چوب تقریبا 5000 سال است (ادعایی که به وسیله تاریخ گذاری رادیو کربن رد می شود، چون دو آزمایشگاه در سال 1969 این نمونه ها را تاریخ گذاری کردند، یکی مربوط به 650 سال و دیگری 630 سال بودند).

- در حدود سال 1960، جورج گرینی خلبان هلیکوپتر مدعی شد که در سال 1956 کشتی نوح را در کوه آرارات مشاهده کرده است. او از کوه عکس گرفت، اما هیچ دانشمندی عکس های او را تایید نکرد.

- در سال 1970، یک ارمنی به نام جورجی هاگوپیان مدعی شد این کشتی را به همراه عموی خود دوبار دیده است، یکی در حدود سال 1908 و دیگری در سال 1910. او مدعی شد که این کشتی را از نزدیک دیده و حتی روی کف آن راه رفته است. عدم سهولت دسترسی به این کشتی نشان می دهد که این ادعا بی اساس بوده و با دیگر گزارشات کاشفان متضاد است.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
رهبر معظم انقلاب: از وقتی که رهبر شده‌ام آجیل نخوردم؛ چون رهبر باید مثل فقرا زندگی کند! (455 نظر) 10 اقدامِ منجر به گرانی در 100 روز (254 نظر) 10 ایده تبلیغات مؤثر برای کسب‌وکارهای کوچک (246 نظر) (تصاویر) سفر به عصر قاجار؛ منظره‌های «کلاردشت»، 158 سال قبل (244 نظر) داریوش ارجمند: زنی که وزنه برداری می کند نه رَحِم دارد و نه تخمدان ریش درآورده نه می‌تواند شوهر کند و نه می‌تواند بچه داشته باشد! (243 نظر) مهران مدیری: من رفتم مسافرت و بهترین هتل اون شهر رو پیدا کردم ولی من رو نشناخت و گفت اتاقامون پُره، من هنوزم که هنوزه فکر میکنم دارم خواب میبینم+ویدیو (181 نظر) آخرین جشن تولد ساده و خلوت بهاره سرگل زایی، یکی از استعدادهای برتر کشورمان/ روحت شاد بانوی کرمانی+عکس (99 نظر) مهراب قاسم خانی: معرفی میکنم عضو جدید خانواده/ چه پشمالو و گوگولی هم هست+عکس (77 نظر) شهرام قائدی: دنیا دیگه نمیزاد مادرهای مارو، مادر من هیچوقت کرم به دستش نزد، نفهمید مو رنگ کردن چیه لباس خونه با مهمونی چه فرقی داره...+ویدیو (65 نظر) بهاره رهنما: من کاهل نماز بودم که بعد از شرط گذاشتن همسر دومم درباره نماز خواندن الان نمازم را میخوانم و دیگه کاهل نماز نیستم (61 نظر) خلاقیت خنده دار پدر ایرانی با طراحی سینما در توالت خانه اش حماسه آفرید+عکس/ هنر نزد ایرانیان است و بس😂 (41 نظر) رونالدو: برای اولین بار جورجینا را برای شام دعوت کردم متعجب بود چون باورش نمی شد که به جای اتوبوس با بوگاتی به خانه برمی گردد+فیلم (39 نظر) پریناز ایزدیار؛ هرچقدر هم شلوغ باشم بازم وقت دارم که به ازدواج فکر کنم، شرایط خانواده‌مون این مدلی نیست که ازدواج حتما باید سنتی باشه یا نباشه، ولی خودم دوست دارم همسرم رو انتخاب کنم (39 نظر) مهران مدیری: شایعه نیست؛ هواپیمای شخصی دارم سوئیچ رو هم دادم به بچه‌های پشت صحنه! / برشی از برنامه تلویزیونی جذاب «دورهمی» با اجرای بی‌نظیر مهران مدیری (39 نظر) بهنوش بختیاری؛ به همسرم میگم تو اصلا به من نگو دوستت دارم فقط بگو واریز کردم برات، تمااام🤣 (38 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
منتخب روز   
تب دنگی خطرناک شد؛ شیوع در جنوب شرقی ایران! سردار آزمون: وقتی دو تا گل میزنیم فکر میکنیم بازی رو بردیم و این ایراد بزرگ ماست/ناراحتی سردار آزمون بعد از بازی با قرقیزستان جزئیات پرونده آزار و اذیت دختر 16 ساله مشهدی از طرف 2 برادر ناتنی و پناه بردن او به کلانتری / از چند سال قبل که 2 برادر ناتنی ام به مصرف شیشه اعتیاد پیدا کردند مدام مرا کتک می زدند... مرگ پسر جوان بعد از خوردن الکل ضدعفونی اولین تمرین تیم ملی در استادیوم شهر بیشکک/ماشالله به این انرژی گروگانگیری افغان‌ها در تهران توسط 3 پاکستانی اخاذ اندروید 15 برای شیائومی و سامسونگ کی میاد؟ /لیست کامل تبلت‌هایی که اندروید15 سامسونگ را دریافت می‌کنند سلیقه‌ی خاص همسر پوریا پورسرخ برای سوپرایز تولد شوهر خوش‌تیپش با دیزاین شیک و کیک روکش طلا/ چه تیپ خفنی زده شادوماد! تصاویری از اولین تمرین ستاره های همیشه درخشان تیم ملی ایران، از طارمی گرفته تا بیرانوند و... در بیشکک قبل از بازی با قرقیزستان/به امید پیروزی✌ قتل خانمی جوان به دست یک مرد 43 ساله در تبریز/ پول و جواهرات انگیزه متهم از قتل بود سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه: دلم می‌خواهد طارمی در پرسپولیس باشد؛ قهرمانی پرسپولیس آرزوی همیشگی من است+ویدیو ضرب و شتم کارشناس اورژانس خراسان شمالی در حال انجام ماموریت!