به گزارش پایگاه خبری ساعدنیوز فارس نوشت:
«یعنی اینقدر اینستاگرام بیدر و پیکر است که این بلاگرها خصوصیترین مسائل زندگیشان را آنلاین پخش میکنند.» این واکنش یک مادر 32 ساله است.
بلاگر ایرانی با پخش آنلاین از اتاق زایمانش در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت «..... من به این دنیا خوش آمدی؛ ساعت 7:55 دقیقه شد ساعت زندگی دوباره من»! روانشناس مینا دادگسترمقدم میگوید که «شخصی که از نظر روانی کامل باشد، هیچگاه به دنبال نمایش خودش نخواهد بود».
سابقه فعالیت لایف استایلها در اینستاگرام به سال 2010 بر میگردد. در ایران نیز طبق آمار منتشر شده از 300 اینفلوئنسر فعال در اینستاگرام، 42 درصد این افراد، لایف استایل بلاگر هستند که درباره موضوعات روزمره تولید محتوا میکنند.
با این وجود زندگی بلاگرها آنچنان نیست که دیده میشود، به طوری که یک بلاگر معروف در 11 تیرماه با قرص برنج به زندگی خود پایان داد.
این در حالی است که خودکشی، فحاشی، خیانت، ابتذال در اخلاق و … تنها گوشهای از خسارات جانبی این شبکه اجتماعی برای بلاگرها است. همچنین آثار جبرانناپذیری مانند حسادت، نارضایتی از زندگی، توقعات بالا، دور شدن از دوستان و عصبانیت برای مخاطبان این بلاگرها در پی دارد.
کارشناس ارتباطات بیتا هدایت با تأکید بر اینکه برخی بلاگرها با انتشار محتواهای مربوط به لایف استایل خود کسب درآمد میکنند، میگوید که «یکی از خوبیهای اینستاگرام همین ارتباطات روزمره و ساده است». اما از سویی دیگر کارشناس ارتباطات کریم خانمحمدی با اشاره به آسیب پخش آنلاین از زندگی خصوصی بلاگرها میگوید که «انتشار این تصاویر اغراقآمیز هم برای خود فرد و هم دیگران آسیبزا است و منجر به بروز احساسات با شدت و عمق غیرحقیقی میشود».
ارشناسان معتقدند بهترین راه برای پیشگیری این است که کاربران اینستاگرامی این صفحات را دنبال نکنند، زیرا فضای مجازی محیطی برای آموزش یا حداقل به خوشیگذراندن زمان کوتاهی است. پس افراد صفحاتی را دنبال کنند که در آن ترسیم سبک زندگی غیرواقعی افراد وجود نداشتهباشد.
3 ماه پیش