لیزر بیکینی چیست و شامل کدام قسمت ها میشود؟

  پنجشنبه، 15 اردیبهشت 1401   زمان مطالعه 21 دقیقه
لیزر بیکینی چیست و شامل کدام قسمت ها میشود؟
امروزه از بین بردن موهای زائد بدن یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های خانم‌ها است. از روش‌های مختلفی برای از بین بردن موهای زائد استفاده می‌کنند. یکی از بهترین روش‌های از بین بردن موهای زائد بدن که در این مقاله قصد داریم به طور جامع و کامل در رابطه با آن صحبت کنیم، لیزر بدن است. در واقع لیزر موهای زائد بدن می‌تواند موهای زائد بدن را از ریشه بسوزاند.

از قدیم الایام از روش های مختلفی برای از بین بردن موهای زائد استفاده می کردند ازجمله این روش ها می توان به پودرهای مخصوص، استفاده از تیغ، استفاده از گیاهان مختلف و…. اشاره کرد. این روش ها هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. خوشبختانه امروزه علم پزشکی در این زمینه رشد و پیشرفت چشمگیری کرده است، به طوری که روش های جدید و نوین توانسته اند جایگزین روش های قدیمی شوند. یکی از بهترین روش های از بین بردن موهای زائد بدن که در این مقاله قصد داریم به طور جامع و کامل در رابطه با آن صحبت کنیم، لیزر بدن است. در واقع لیزر موهای زائد بدن می تواند موهای زائد بدن را از ریشه بسوزاند و برای مدت زمان طولانی مانع رشد مجدد موهای بدن شوند. بسیاری از افراد بارها از لیزر استفاده کرده اند و به نتیجه دلخواه نرسیده اند، اما آیا مشکل از روش لیزر درمانی است؟ این روش تا به امروز توانسته بسیار موثر و کارآمد عمل کند. اگر به دنبال آن هستید تا با لیزر بیکینی، مزایا و معایب آن، روش انجام، بهترین دستگاه لیزر و ….آشنا شوید تا انتها همراه ما باشید.

بیکینی به کدام نواحی گفته میشود؟

در واقع ناحیه شرمگاهی است که با موهای زائد پوشانده شده و به عنوان ناحیه تناسلی بانوان شناخته می شود. این ناحیه با وجود اینکه از مو پوشانده شده است همیشه باید تمیز و عاری از هرگونه مو زائدی باشد. وجود مو در این ناحیه می تواند اثرات منفی در رابطه جنسی داشته باشد، از این رو بهتر است همیشه با استفاده از روش های مختلفی چون شیو، اپیلاسیون، لیزر و…. این ناحیه را اصلاح کنید. یکی از اشتباه ترین راه ها برای اصلاح این ناحیه استفاده از تیغ است، استفاده از تیغ می تواند موجب مشکلات پوستی در بلند مدت شود. امروزه با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی راه و روش های جدید و بسیاری به وجود آمده است، لیزر بیکینی یکی از این راه ها می باشد. لیزر به عنوان یکی از کم عارض ترین راه های از بین بردن موهای زائد در بانوان و آقایان شناخته شده است. به بخشی از ناحیه تناسلی خانم ها که با لباس پوشانده شده و کمی خارج از آن را بیکینی می گویند. خط باسن به هیچ عنوان در لیزر موهای زائد جز بیکینی محسوب نمی شود.

نواحی بیکینی

لیزر بیکینی چیست؟

لیزر بیکینی در واقع همان لیزر موهای زائد ناحیه شرمگاهی است. ناحیه شرمگاهی زنان همانطور که گفتیم از موهای زائد پوشانده شده بهتر است که برای بهداشت و سلامت زنان، موهای این بخش از بین بروند. انتخاب راه از بین بردن موهای زائد بدن به انتخاب خود فرد است. در واقع فرد با توجه به مزایا و معایب روش از بین بردن موهای زائد بدن و شرایط جسمی خود یکی از این راه ها را انتخاب می کند. لیزر بیکینی در واقع لیزر بخشی از ناحیه شرمگاهی است که با لباس پوشانده شده، البته اطراف این ناحیه شرمگاهی و قسمت داخلی پا ها هم جزو بیکینی به شمار می رود.

چه کسانی نمیتوانند لیزر بیکینی انجام دهند؟

قبل از انجام لیزر باید یک جلسه مشاوره با اپراتور داشته باشید تا از سلامت جسمی بدن اطمینان حاصل کند. در این جلسه اگر مشکل پوستی یا هر نوع عارضه دیگری داشته باشید می توانید با اپراتور آن را در میان بگذارید. معمولا به چند دلیل ممکن است اپراتور شما را از انجام لیزر بدن منع کند، ازجمله این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در صورت بارداری یا اقدام برای باردار شدن
  • در صورت شیردهی به نوزاد
  • در صورت استفاده از داروهای هورمونی
  • افرادی که داروهای خاص استفاده می کنند
  • افرادی که در اثر استفاده از لیزر موهای زائد، پوستشان سوخته و تیره رنگ شده است.
  • در صورت استفاده از روش هورمون درمانی برای درمان تیروئید و ناباروری بدن

مراقبت های قبل از لیزر بیکینی چیست؟

اگر شما هم قصد دارید برای از بین بردن موهای زائد بدنتان از لیزر استفاده کنید، لازم است که به نکات مراقبتی قبل از لیزر بیکینی آگاهی کامل داشته باشید. ازجمله نکات مراقبتی قبل از لیزر بیکینی عبارتنداز:

  • بهتر است ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از انجام لیزر بیکینی، حتما ناحیه مورد نظر را با استفاده از ژیلت شیو کنید. هرچه اندازه ساقه مو کمتر باشد، میزان سوختگی و اثرگذاری لیزر مو هم به مراتب کمتر خواهد بود.
  • بهتر است موهای ضخیم و مشکی رنگی داشته باشید. از این رو پزشک به شما پیشنهاد می کند تا موهای خود را با تیغ اصلاح کنید.
  • بهتر است تا یک ماه قبل از اولین جلسه لیزر از وکس، اپیلاسیون، بند، موچین و…. استفاده نکنید.
  • بهتر است تا یک ماه قبل از لیزر بدن، از سولاریوم و حمام آفتاب استفاده نکنید. در غیر اینصورت دچار سوختگی شدیدی در پوست خواهید شد. معمولا دستگاه لیزر پوست افرادی که تیره رنگ هستند با دستگاه لیزر رنگ پوست معمولی متفاوت است.
  • بهتر است به منظور تاثیرگذاری بیشتر از یک ماه قبل استفاده از لایه بردار های بدن را قطع کنید.
  • در صورتی که از داروهای راکوتان، ماینوکسیدیل، کورتون، فنیتویین، سیکلوسپورین استفاده می کنید حتما به اپراتور این موضوع را اطلاع دهید.
  • اگر دچار بیماری خاص، مشکلات تیروئید، نازایی، اختلالات پوستی، اختلالات روحی و روانی، اختلالات هورمونی و….هستید بهتر است با اپراتور این موضوع را در میان بگذارید.
  • اگر بیماری پوستی فعال چون اگزما، تبخال، کهیر، زگیل، جوش و… در ناحیه مورد نظر دارید از لیزر آن ناحیه تا بعد از دوران نقاهت خودداری کنید.
  • در صورت استفاده از هرگونه مواد آرایشی بهتر است بدن خود را با آب و شوینده تمیز کنید.
  • در صورت تزریق ژل و بوتاکس از لیزر در ناحیه مورد نظر استفاده نکنید.
  • در دوران شیردهی، اقدام برای بارداری، بارداری و… استفاده از لیزر ممنوع است.
  • سعی کنید لباس نرم و آزاد بپوشید، در واقع پوشیدن لباس های تنگ باعث اصطحکاک بیشتر با پوست بدن می شود.

مراقبت های بعد از لیزر بیکنی چیست؟

بعد از انجام لیزر اپراتور نکاتی را به شما یادآور می شود که با رعایت کردن این نکات می توانید دوره نقاهت کوتاه مدت لیزر را بدون هیچ مشکلی طی کنید. در واقع لیزر دوران نقاهت آنچنانی ندارد و بیشتر به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری اثرات آن روی پوست بدن، رعایت این نکات توصیه می شود:

  • بعد از هرجلسه درمانی بهتر است به منظور کاهش لک و پیس ناشی از تابش آفتاب، از کرم های ضدآفتاب استفاده کنید.
  • سعی کنید در طول مدت زمان استفاده از لیزر از سولاریوم و حمام آفتاب استفاده نکنید.
  • اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که دچار التهاب و سوختگی بعد از لیزر می شوند بهتر است روزی سه بار از داروهای موضعی و ترمیم کننده دیلن، سیکالفیت aven، آلفا، برناگل، میموزا سی‏گل استفاده شود.
  • برای رفع خارش پوست صورت هم استفاده از قرص های سیتریزین، هیدروکسیزین و…. توصیه می شود.
  • بعد از انجام لیزر بدن به هیچ عنوان تا ۲۴ ساعت بعد از آن از استخر، سونا، دوش آب و… استفاده نشود.

آیا لیزر بیکینی با درد و سوختگی همراه است؟

لیزر هم مانند دیگر عمل های زیبایی با کمی درد و سوزش همراه است. درد و سوزش آن تنها در زمان انجام لیزر بوده و بعد از آن به هیچ عنوان دردی را حس نمی کنید. در بسیاری از کلینیک های درمانی برای کاهش درد و سوزش ناشی از لیزر از پمادهای مخصوص استفاده می کنند. در رابطه با سوختگی هم همانطور که در این مطلب عنوان کردیم، اگر لیزر موهای زائد شما به دست یک پزشک نابلد و غیرحرفه ای انجام شود احتمال سوختگی پوست شما وجود خواهد داشت. سوختگی پوست می تواند با توجه به شدت دستگاه متفاوت باشد. در صورت سوختگی از پمادهای تسکین دهنده و مخصوص سوختگی استفاده کنید تا اثرات این سوختگی را کاهش دهد.

تعداد جلسات لیزر بیکینی چقدر است؟

به طور کلی تعداد جلسات لیزر برای هر فردی و در هر ناحیه ای حدود ۶ تا ۸ جلسه است. معمولا بعد از ۸ جلسه بیش از ۸۰ درصد موهای زائد بدن از بین خواهند رفت و پزشک برای تمدید لیزر بدن معمولا هر ماه سپس هر سه ماه، هر شش ماه و در نهایت هر یک سال نوبت تمدید به شما خواهد داد. البته تعداد جلسات لیزر برای هر بخشی از بدن متفاوت است به عنوان مثال صورت به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارد. پس تعداد جلسات هر ناحیه را پزشک با توجه به صلاح دید خود مشخص خواهد کرد. معمولا در جلسه دوم موهای بدن بسیار نازک می شود و بعد از اتمام جلسات فولیکول های مو کاملا از بین خواهند رفت.

آیا نتایج لیزر بیکینی دائمی است؟

بسیاری از پزشکان بر این باورند که لیزر بیکینی می تواند به عنوان یک راه درمان دائمی موهای زائد بدن معرفی شود. در واقع پرتوهای لیزر می تواند به طول کامل فولیکول های مو را از بین ببرد

تفاوت لیزر بیکینی با لیزر برزیلی چیست؟

لیزر بیکینی و لیزر برزیلی مربوط به بانوان بوده و دو روش کاملا متفاوت معرفی شده اند. برای آشنایی بیشتر با این دو ناحیه لیزر بهتر است ابتدا با تعاریف آن آشنا شوید. لیزر بیکینی به ناحیه اطراف اندام تناسلی گفته می شود، در واقع سه سانت خارج از ناحیه تناسلی به عنوان خط بیکینی یا همان خط مایو در نظر گرفته می شود. معمولا در این روش اگر فرد خودش بخواهد، لیزر موهای ناحیه شرمگاهی و لب های بیرونی بدن انجام می شود و این امر یک امر کاملا اختیاری است.
اما لیزر برزیلی برخلاف لیزر بیکینی تمام نواحی ناحیه تناسلی را تحت درمان خود قرار می دهد. ازجمله نقاطی که در این روش تحت درمان قرار می گیرند می توان به خط باسن، لبه های بیرونی، لبه های داخلی، ناحیه شرمگاهی و… اشاره کرد. در انجام این نوع لیزر فرد باید کاملا برهنه باشد تا تمام نواحی ناحیه تناسلی آن مورد هدف دستگاه لیزر قرار بگیرد. انتخاب این دو روش به عهده داوطلب است و فرد می تواند با توجه به شرایط جسمی خود یکی از این دو روش را انتخاب کند.

آیا لیزر بیکینی عوارض دارد؟

روش لیزر موهای زائد بدن به عنوان یک راه کم عارضه شناخته شده است، البته نمی توان به طور قطعی آن را به عنوان یک روش بی عارضه معرفی کرد. در زمان انجام لیزر بیکینی ممکن است بدن دچار التهاب و کمی قرمزی شود اما این عوارض تنها برای چند دقیقه ماندگار هستند و بعد از انجام لیزر از بین می روند. این عوارض تنها به روی پوست افرادی ایجاد می شود که کمی حساس هستند و در مقابل هر نوع ضربه و عملی واکنش نشان می دهند. البته علاوه بر این موضوع اسکار پوست بدن، تغییر رنگ پوست بدن، عفونت و.. از علائم نادر این عارضه هستند که در برخی مواقع به ندرت ممکن است در افراد پدیدار شوند.

لیزر کردن

آیا لیزر بیکینی باعث سرطان میشود؟

این باور غلط در بین بسیاری از افراد وجود دارد و همین امر موجب شده تا بسیاری از آن ها به دلیل ترس از سرطان از لیزر بیکینی استفاده نکنند. در واقع برای اینکه این باور غلط را اصلاح کنیم لازم است که ابتدا نسبت به لیزر موهای زائد و عملکرد آن آگاهی کامل پیدا کنید. در لیزر موهای زائد پرتوهای دستگاه تنها به عمق بسیار کمی از پوست بدن نفوذ می کنند، به طوری که تنها فولیکول های بدن مورد هدف قرار می گیرد. با سوختن این فولیکول ها، موهای زائد بدنتان رشد نخواهد کرد، اما بسیاری از افراد تصور می کنند که با این کار پرتوهای مضر وارد بدن می شوند و زمینه ابتلا به بیماری سرطان را ایجاد خواهند کرد.

زمانی که دانه های ملانینی موهای بدن در معرض گرما قرار می گیرند، فولیکول های آن ناحیه در اثر گرما سوخته می شوند و به این ترتیب مویی در آن ناحیه رشد نخواهد کرد. پرتوهای ناشی از لیزر را نباید با اشعه ایکس اشتباه گرفت، در واقع زمانی که اشعه ایکس وارد بدن می شود DNA های بدن را می سوزاند و همین امر می تواند در زمان بارداری فرد را دچار مشکلات بسیاری کند. در واقع در زمان لیزر تنها فولیکول مو تحت هدف قرار می گیرد و به شدت و قدرت پرتو آن هم به اندازه اشعه ایکس قوی نیست. سازمان غذا و دارو آمریکا بی خطر بودن و بی ضرر بودن پرتوهای لیزر را ثابت کرده است.

آیا لیزر بیکینی باعث نازایی میشود؟

این موضوع یکی از سوالاتی است که ذهن بسیاری از دختران جوان را به خود مشغول کرده است. بسیاری از خانم ها به دلیل ترس از عدم بارداری و ایجاد مشکلات هورمونی از لیزر موهای زائد بدن می ترسند. در واقع لیزر به کرکی شدن موهایتان کمک می کند و این کرکی شدن تا جایی پیش می رود که موهایتان دیگر در معرض دید نباشد. پرتوهای ناشی از دستگاه لیزر تنها به درون پوست نفوذ کرده و فولیکول های مو را از بین می برند. این پرتوها آنقدر قوی نیستند که بتوانند وارد بدن شوند و موجب آسیب به اندام های داخلی بدن شوند. در زمان استفاده از لیزر، این پرتوهای تنها به عمق یک میلی متری بدن وارد می شوند. لیزر به هیچ عنوان نمی تواند وارد بدن شود و به روی عملکرد تخمدان، اندام تناسلی و… تاثیر بگذارد. تنها ترس از لیزر زمانی است که شما به یک اپراتور غیرحرفه ای مراجعه کنید و این کار موجب سوختن پوست بدنتان شود. با این کار تنها باعث می شوید تا لکه های تیره رنگ روی بدنتان افزایش پیدا کند.

آیا لیز بیکینی باعث تیرگی پوست میشود؟

با استفاده از لیزر بیکینی معمولا رنگ پوست شما یک تا دو درجه روشن تر خواهد شد. در واقع لیزر موهای زائد می تواند مثل یک لایه بردار عمل کند و موجب روشن شدن پوست بدنتان شود. شاید این سوال هم برایتان پیش بیاید که چرا برخی از افراد می گویند پوست ما تیره شده است؟ باید بگوییم که اگر برای انجام لیزر موهای زائد خود به یک کلینیک معتبر و یک پزشک معتبر مراجعه نکنید، قطعا دچار سوختگی و تغییر رنگ پوست بدن خودر در ناحیه تزریق خواهید شد. در اینصورت به منظور بهبود این جای لکه ها می توانید از داروها و پمادهای ضدسوختگی استفاده کنید. از این رو پزشکان توصیه می کنند که حتما بعد از لیزر موهای زائد خود از کرم ضدآفتاب استفاده کنید. اگر لیزر را انجام دادید نباید در معرض تماس مستقیم با نور خورشید قرار بگیرید، رنگ پوست شما تیره رنگ خواهد شد.

آیا لیزر بیکینی باعث ابتلا به زگیل تناسلی میشود؟

یکی از نگرانی های عمده افرادی که قصد لیزر بدن را دارند، زگیل تناسلی است. در واقع بسیاری از افراد بر این باورند که با استفاده از لیزر، زگیل تناسلی منتقل می شود. اما این طرز فکر اشتباه است در واقع بیماری های عفونی، زگیل تناسلی، بیماری های مقاربتی و… همه از طریق عدم رعایت بهداشت و آلودگی این مراکز انجام لیزر موهای زائد منتقل خواهد شد. عمل لیزر موهای زائد به تنهایی نمی تواند انتقال دهنده بیماری ها باشد. البته احتمال انتقال بیماری از این طریق بسیار کم بوده و غیر ممکن نیست. در واقع زگیل تناسلی یک بیماری مقاربتی بوده که به عنوان یک ویروس شناخته شده و می تواند از طریق ارتباط دهانی و تماس با پوست هم منتقل شود.

برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری و آلوده شدن بهتر است در زمان مراجعه به مراکز لیزر موهای زائد بدن، از سر لیزر جداگانه استفاده کنید. در برخی مراکز به دنبال کاهش هزینه های افراد از سر لیزر مشترک استفاده می کنند. در واقع این امر می تواند منجر به ایجاد بیماری های مقاربتی و عفونت در افراد شود. خوشبختانه امروزه دستگاه های لیزر جدیدی وارد بازار شده اند که می تواند به روش غیر تماسی لیزر موهای زائد را انجام دهد. انجام لیزر موهای زائد با این دستگاه ها با وجود اینکه کمی گران تر از سایر دستگاه ها هستند اما ارزش بسیاری زیادی برای سلامتی فرد دارد. با استفاده از این دستگاه به هیچ عنوان بیماری های پوستی و عفونی منتقل نخواهند شد. در قسمت سری این دستگاه سلفون برای هر فردی سلفون جداگانه پوشیده می شود تا احتمال انتقال بیماری را کاهش دهد.

لیزر بیکینی برای آقایان نیز ممکن است؟

استفاده از دستگاه لیزر مرد و زن نمی شناسد، در واقع هر فردی اعم از آقا یا خانم می توانند برای از بین بردن موهای زائد بیکینی، از لیزر بیکینی استفاده کنند. شیو کردن و تراشیدن موهای زائد ناحیه بیکینی می تواند هم برای آقایان و هم برای خانم ها مشکل باشد، از این رو لیزر بیکینی کار آن ها را راحت کرده است. آقایان به دلیل اینکه موهای ضخیم تر و مشکی تری دارند زودتر از روش لیزردرمانی نتیجه می گیرند. امروزه بیشتر آقایان برای از بین بردن موهای بدن خود در قسمت قفسه سینه، دست، پا و… هم از لیزر استفاده می کنند. به طور کلی لیزر بیکینی روی افرادی که پوست روشن و موهایی تیره رنگ دارند بهتر می تواند تاثیر بگذارد و پاسخگو باشد. به دلیل ملانین بیشتر در این روش، لیزر می تواند تاثیر بسیار بیشتری روی بدن فرد داشته باشد.

لیزر بیکینی

لیزر بیکینی بهتر است یا اپلاسیون؟

هرکدام از این روش ها مزایا و معایب خاص خود را دارند، بسیاری از خانم ها اپیلاسیون را بهترین روش می دانند و برخی دیگر روش لیزردرمانی را به عنوان بهترین روش برای از بین بردن موهای زائد بدن می شناسند. معمولا اپیلاسیون در مقایسه با لیزر ماندگاری بالایی ندارو تنها برای مدت دو هفته می تواند بدن شما را عاری از هرگونه موی زائدی نگه دارد. در واقع با اپیلاسیون شما تنها می توانید موجب کاهش سرعت رشد موهای بدنتان شوید و به هیچ عنوان فولیکول های مو از بین نمی روند. در مقابل در روش لیزردرمانی تمام فولیکول های موهای زائد بدنتان از بین خواهند رفت و سوزانده خواهند شد. از این رو می توان گفت که لیزردرمانی می تواند در مقایسه با روش اپیلاسیون ماندگاری بسیاری بیشتری داشته باشد.
در اپیلاسیون بدن شما دیگر نگران سوخته شده پوست بدنتان نخواهید بود و به راحتی می توانید موهای زائد بدن خود را از بین ببرید، در حالی که در لیزر موهای زائد بدن ممکن است پوست بدن شما با دستگاه لیزر سوخته و تیره رنگ شود. یکی از مهم ترین معایب روش اپیلاسیون آن است که بیماری های مقاربتی در این روش به راحتی منتقل می شوند. از این رو احتمال عفونت در ناحیه تناسلی فرد هم افزایش پیدا می کند. به همین دلیل حدالامکان بهتر است از اپیلاسیون ناحیه تناسلی خود بپرهیزید و برای دیگر نقاط بدن از اپیلاسیون استفاده کنید. اپیلاسیون بدن با وجود اینکه در یک جلسه انجام می شود اما در بسیار زیادی دارد، در حالی که لیزر ممکن است تا ۶ جلسه طول بکشد اما باز هم میزان درد آنجام آن بسیار کمتر از اپیلاسیون خواهد بود.

از چه دستگاه هایی برای لیزر بیکینی استفاده میشود؟

ناحیه بیکینی هم مانند دیگر نواحی بدن موهای زائدی دارد که برای از بین بردن آن ها می توان از دستگاه لیزر استفاده کرد. در واقع استفاده از نوع دستگاه لیزر به رنگ پوست ناحیه بیکینی و ضخامت موهای فرد بستگی دارد. از هر نوع دستگاهی با توجه به شرایط جسمی فرد می توان استفاده کرد، به طور کلی استفاده از نوع دستگاه و تعداد جلسات آن در جلسه مشاوره پیش از لیزر که با پزشک خود خواهید داشت مشخص می شود. تعداد جلسات بیکینی حدود ۶ جلسه است، البته تعداد جلسات با توجه به نوع پوست، ضخامت موها، شرایط جسمی بدن و… می تواند متغیر باشد. هر جلسه حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد و بدین و ترتیب بیش از ۸۵ درصد موهای زائد بدن از بین خواهند رفت.

بهترین دستگاه لیزر بیکینی کدام است؟

یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده است آن است که کدام دستگاه می تواند به عنوان بهترین دستگاه لیزر عمل کند؟ در واقع برای اینکه بهترین نتیجه را بگیرید از عوارض ناشی از دستگاه های بی کیفیت لیزر در امان باشید، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که از جدیدترین دستگاه های لیزر موهای زائد بدن استفاده می کنند. در واقع انتخاب دستگاه با سلامت جسمی شما در ارتباط است و در صورت انتخاب نادرست و اشتباه می توانید به سلامت جسمی و زیبایی خود آسیب شدیدی وارد کنید. در حال حاضر بسیاری از مراکز درمانی اقدام به انجام لیزر بدن با هزینه بسیار کمی می کنند که این موضوع می تواند بسیار خطرناک و خطرساز باشد. هزینه پایین، کیفیت پایین دستگاه و… می تواند موجب آسیبر بسیاری به بدنتان شود. پس بهتر است از مراجعه به چنین مراکزی پرهیز کنید.

دستگاه های دکا، پلاتینیوم، الکساندریت، دیود، ان دی یاک و…. ازجمله دستگاه هایی هستند که برای لیزر موهای زائد بدن مورد استفاده قرار می گیرد. اما در میان این دستگاه ها استفاده از دستگاه دکا می تواند کمک بسیاری در حذف موهای زائد بدن کند. از این رو می توان این دستگاه را به عنوان موثرترین و بهترین دستگاه از بین برنده موهای بدن معرفی کرد. در واقع دستگاه دکا می تواند با پرتوهای خود تغذیه رسانی به موهای بدن را متوقف کند و از این رو دیگر مویی در بدن رشد نمی کند. در حالی که دستگاه های دیگر تنها فولیکول مو را می سوزانند و از بین می برند. قطعا با قطع تغذیه موهای زائد بدن، اثرات لیزر موهای زائد برای مدت زمان بیشتری ماندگار خواهد شد. از این رو به تعداد جلسات بسیار کمتری هم نیاز دارد، از این نوع دتسگاه لیزر برای از بین بردن موهای ضخیم و مشکی رنگی که دیگر دستگاه های نمی تواند پاسخگوی آن باشد استفاده می شود.

بهترین سن برای شروع لیزر بیکینی

همزمان با سن بلوغ فرد رشد موهای زائد بدن هم آغاز می شود، معمولا برای دختران موهای زائد در قسمت زیر بغل، ناحیه شرمگاهی، دست و پا، روی شکم، پشت کمر و… از سنین بلوغ شروع به رویش می کنند. متخصصان بر این باورند که بهترین سن برای لیزر بدن می تواند بعد از دوران بلوغ باشد. در واقع بعد از دوران بلوغ تمام هورمون های بدن به حالت تراز خود می رسند و بهترین زمان برای لیزر موهای زائد بدن می باشد. به همین دلیل است که بسیاری از پزشکان این دیدگاه را دارند که می توان از ۱۴ سالگی لیزر موهای زائد بدن را انجام داد. البته چون سطح هورمون های بدن هنوز به تعادل و ثبات خود نرسیده است، احتمال بازگشت موهای زائد حتی در کوتاه ترین زمان وجود دارد. از این رو برای اینکه این احتمال را به صفر برسانند پزشکان پیشنهاد می کنند که از سن ۱۸ سالگی لیزر موهای زائد بدن را انجام دهند. در این سن هورمون های بدن به پایداری رسیده اند و لیزر موهای زائد می تواند برای مدت زمان طولانی تری ماندگار باشد. در حال حاضر کلینیک های بهداشتی و درمانی لیزر موهای زائد بدن نوجوانانی که سن آن ها کمتر از ۱۸ سال بوده را تنها با رضایت والدین پذیرش می کنند. با وجود اینکه استفاده از این روش نمی تواند عوارض متفاوتی در مقایسه با بزرگسالان داشته باشد اما بهتر است رضایت والدین را به همراه داشته باشند.

دستگاه لیزر

انتخاب بهترین کلینیک برای لیزر بیکینی و بدن

برای اینکه بتوانید به یک نتیجه مثبت و ماندگار برسید لازم است که به یک کلینیک خوب و معتبر مراجعه کنید. در واقع استفاده از یک کلینیک معتبر، پیشرفته، مجهز و… می تواند موجب ماندگاری بیشتر اثرات لیزر شود. در واقع یکی از مهم ترین اقدامات لازم برای انجام لیزر موهای زائد بدن، انتخاب کلینیک است. یک کلینیک معتبر علاوه بر اینکه باید تمام مجوزهای لازمه را داشته باشد، باید از بهترین و پیشرفته ترین تجهیزات و دستگاه ها استفاده کند. علاوه بر این موضوع داشتن پرسنل و کادر درمان حرفه ای و با تجربه هم می تواند به روی نتیجه کار تاثیر بسیاری بگذارد.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها