ساعدنیوز
ساعدنیوز

معرفی دانشگاه های برتر کشور پرتغال

معرفی دانشگاه های برتر کشور پرتغال
ساعد نیوز: با دانشگاه های برتر کشور پرتغال، تاریخچه و رشته های تحصیلی این دانشگاه ها آشنا شوید.

تحصیل در پرتغال، برای علاقه مندانی که قصد تحصیل در اروپا با هزینه پایین در دانشگاه هایی با رنک خوب را دارند، یکی از بهترین مقاصد می باشد. اگر هدف شما ادامه تحصیل در اروپا باشد، بی شک ادامه تحصیل در کشور پرتغال انتخابی مناسب برای ادامه تحصیل شما خواهد بود.  همان طور که ذکر شد، یکی از مهم ترین فواید تحصیل در پرتغال هزینه های پایین زندگی و تحصیلی پرتغال به نسبت سایر کشورهای اروپایی است. در متن زیر به معرفی دانشگاه هاب ممتاز، خوب و ضعیف این کشور پرداخته ایم.

 دانشگاه‌ها و مراكز آموزش‌عالي، گروه‌يك‌ (ممتاز)

1- Universidade de Lisboa (Univesity of Lisbon)                 

2- Universidade Técnica de Lisboa (Technical Univesity of Lisbon)              

3- Universidade do Porto (University of Porto)                                           

4- Universidade de Coimbra (University of Coimbra)

5- Universidade do Minho (University of Minho)                                                                

 

 دانشگاه ها ومراكز آموزشي عالي، گروه دو (خوب)

1- Universidade da Beira Interior (University of 'Beira Interior')      

2- Universidade Nova de Lisboa (New University Lisbon)                

3- Universidade de Aveiro (University of Aveiro)                           

           

 دانشگاه ها ومراكز آموزشي عالي، گروه سه (متوسط)

1- Universidade do Algarve (University of the Algarve)

2- Instituto Superior de Contabilidade e Administraḉão- ISCA

3- Instituto Superior de Engenharia do Porto- ISEP

4- Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Felgueiras- ESTGF

5- Universidade CatÓlica Portuguesa

 

معرفی دانشگاه های برتر کشور پرتغال

دانشگاه ليسبون پرتغال (Universidade Nova de Lisboa)

2

دانشگاه ليسبون پرتغال (Universidade Nova de Lisboa) در سال 1937 در پايتخت پرتغال تأسيس شد.  اين دانشگاه در رتبه بندي جهاني رتبه در جايگاه 201 -330 قرار گرفته است.  دانشگاه ليسبون در رشته جغرافيا در جايگاه 101 قرار کرفته. رشته جغرافيا برترين رشته دانشگاه ليسبون ميباشد. اين دانشگاه حدود 44 هزار دانشجو دارد که 78 درصد آن ها در مقطع کارشناسي و 22 درصد در مقطع فوق ليسانس و دکترا تحصيل ميکنند. تعداد دانشجويان بين المللي اين دانشگاه حدود 4 هزار نفر ميباشد که 68 درصد آن ها در مقطع کارشناسي و مابقي در مقاطع بالاتر تحصيل ميکنند.
هزينه تحصيل در دانشگاه ليسبون را ميتوان در حدود 2 هزار دلار در سال دانست که هزينه مقرون به صرفه و مناسبي براي دانشجويان بين المللي محسوب ميشود. اين دانشگاه 18 دانشکده دارد.
دانشگاه ليسبون به عنوان يک فضاي ممتاز علم و دانش و يکي از نهادهاي مهم آموزش عالي در اروپا و يکي از دانشگاه هاي پيشرو محسوب ميشود. هم چنين دانشگاه ليسبون، نقش مهمي در ايجاد دانش و نوآوري و در حمايت از اقتصاد و آموزش رهبران قرن 21 ايفا مي کند.

 

دانشگاه Algarve

2

دانشگاه Algarve یکی از دانشگاههای دولتی برتر اتحادیه اروپا است که در جنوب کشور پرتغال، در منطقه Algarve یکی از مقصدهای برتر گردشگری این قاره در کنار سواحل زیبای اقیانوس اطلس واقع شده و یکی از مناطق گردشگری اصلی کشور پرتغال نیز می باشد.  این دانشگاه در شانزدهم ماه ژانویه 1979 تاسیس گردیده و در اصل از بهم پیوستن دو موسسه علمی و دانشگاهی پدید آمده است. با پیوستن موسسه علمی – تحقیقاتی فارو  به این دانشگاه، دانشکده های جدیدی به الگرو اضافه گردید و پیوستن بخشهای تخصصی دو مجموعه توانسته دانشگاه الگرو را به مجموعه دانشگاهی منحصر به فردی تبدیل کند.هم اکنون تعداد دانشجویان این دانشگاه بالغ بر 10000 نفر است که از بیش از 60 کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. این دانشگاه توانسته است با بهره جستن  از تجربیات 700 تن از دانشگاهیان برتر حوزه اروپا گامی بلند در پیشبرد اهداف علمی این قاره بردارد.
این دانشگاه سه دانشکده و پنج مدرسه و دپارتمان تخصصی آموزشی به شرح زیر دارد: دانشکده اقتصاد ، دانشکده علوم و تکنولوژی، دانشکده علوم اجتماعی و انسانی، دپارتمان علوم پزشکی و زیست فناوری، موسسه مهندسی، مدرسه عالی سلام، مدرسه عالی مدیریت گردشگری و مهمانپذیری، مدرسه عالی آموزش و ارتباطات

 

دانشگاه کویمبرا (Coimbra university)

22

دانشگاه کویمبرا، دانشگاهیست دولتی که در سال ۱۲۹۰توسط دنیس پادشاه این کشور تاسیس شده است و امروزه ژواو گابریل سیلوا، رئیس این دانشگاه است. تعداد اعضای هیئت علمی ۱٫۴۸۲ نفر است؛ تعداد کل دانشجویان در سال ۲۰۱۳، ۲۷٫۳۸۶نفر بوده، که از این تعداد ۴۰% کارشناس و۶۰% کارشناس ارشد و دکتری اند.در مقطع کارشناسی ۹٫۵۸۹دانشجو و در مقطع فوق لیسانس ۱۳٫۳۶۳نفر و در مقطع دکترا ۲٫۳۲۳نفر دانشجو مشغول به تحصیل اند. دانشگاه، در کویمبرا از شهرهای مرکزی پرتغال است .
دانشگاه کویمبرا در سال ۲۰۱۳در آثار فرهنگی یونسکو ثبت جهانی شده است. شهر کویمبرا به شهر دانشگاهی پرتغال معروف است و یکی از قدیمی ترین دانشگاه های اروپاست.
دانشکده ها :دانشگاه کویمبرا دارای هشت دانشکده است: دانشکده حقوق، دانشکده پزشکی، دانشکده علوم انسانی، دانشکده علوم و فناوری، دانشکده داروسازی، دانشکده اقتصاد، دانشکده روانشناسی و علوم آموزشی، دانشکده علوم ورزشی و تربیت بدنی
رنکینگ دانشگاه کویمبرا در میان ۴۰۰دانشگاه برتر دنیا واقع شده است، که رتبه حقیقی آن ۳۶۷است.

 

دانشگاه مینهو (Universidade do Minho)

2

دانشگاه مینهو که به پرتغالی (Universidade do Minho) می باشد؛ یکی از دانشگاه‌های شمالی کشور پرتغال است که پردیس‌های آن در دو شهر براگا و گویمارائس واقع شده است و دارای ۱۹ هزار دانشجو می‌باشد.
این دانشگاه در سال ۱۹۷۳ تأسیس شده و با وجود اینکه نسبت به سایر دانشگاه‌های پرتغال که قدیمی هستند تازه تأسیس محسوب می‌شود گستردگی زیادی دارد و دارای ده دانشکده است: دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشکده معماری، دانشکده هنر و علوم انسانی، دانشکده روانشناسی، دانشکده آموزشی، دانشکده حقوق، دانشکده علوم، دانشکده علوم بهداشت، دانشکده مهندسی، دانشکده علوم اجتماعی

 

دانشگاه پورتو

2

دانشگاه پورتو برترین دانشگاه کشور پرتغال می باشد که در سال 1911 در شهر پورتو تاسیس شد و در حال حاضر در میان 310 دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته است و در رتبه بندی اروپایی در میان 100 دانشگاه برتر اروپا می باشد. در حال حاضر حدود 30 هزار دانشجو در دانشگاه پورتو مشغول به تحصیل می باشند که 71 درصد آنان در مقطع کارشناسی و 29 درصد آنان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می کنند. این آمار برای دانشجویان بین المللی متفاوت می باشد بصورتی که از 1600 دانشجوی بین المللی 31 درصد در مقطع کارشناسی و 69 درصد درمقطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل می باشند. هزینه های تحصیل برای دانشجویان بین المللی در دانشگاه پورتو به صورت سالانه حدود 2000 دلار می باشد که دانشجویان برای تحصیل در این دانشگاه مستلزم پرداخت آن می باشند. لازم به ذکر است در رشته های مختلف هزینه های مختلفی را باید پرداخت کنید. دانشگاه پورتو دارای دانشکده های معماری، دندانپزشکی، اقتصاد، مهندسی، هنر، حقوق،هنر های زیبایی، پزشکی، تغزیه و علوم غذایی، دارو سازی ،روانشناسی و علوم تربیتی، علوم، ورزش و علوم زیست پزشکی می باشد.
رشته هایی همچون معماری، مهندسی عمران و طراحی، مهندسی شیمی، علوم تربیتی، کشاورزی، داروسازی و دارو شناسی، مهندسی مکانیک، مهندسی الکترونیک، زبان پیشرفته، مطالعات محیطی، اقتصاد، علوم کامپیوتر، پزشکی، ریاضی، زیست شناسی و شیمی ازجمله رشته های برتر دانشگاه می باشند که در رتبه بندی جهانی از دیدگاه مناسبی برخوردار می باشند.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
عرض ارادت فریبا نادری به امام خمینی(ره): مرد بزرگ جایت خالی است در میان مردمان سرزمینِ نور؛ ممنون که این انقلاب رو برایمان رقم زدی+ عکس (160 نظر) (فیلم) نظر رهبر معظم انقلاب درباره تخت جمشید / افتخاری ندارد، خدا می‌داند چقدر بیگناه مقابل تخت طاغوت‌های زمان به قتل می‌رسیدند ... (89 نظر) سحر زکریا: بهنوش بختیاری نخود هر آشه در حد من نیست که بخوام باهاش دهن به دهن بشم! خانم بختیاری در بین همکاران جوک هستن!+فیلم (83 نظر) (فیلم) مصاحبه با دختری که با پوشش متفاوت از رهبر انقلاب در غرفه‌اش استقبال کرد / هیچ گونه صحبتی درباره پوشش و حجاب من نشد (68 نظر) الهام حمیدی: من مجبورم با سیلی صورتم را سرخ نگه دارم، ترجیح می‌دهم چهره‌ام همان الهام همیشه باشد تا یک چهره عمل شده تغییر یافته (49 نظر) مهراوه شریفی نیا، بازیگر سریال کیمیا با پوششی متفاوت و با گوشواره هایی با طرح انگور در شبکه تلویزیونی افغانستان حضور یافت+ویدیو/ تعریف و تمجید خانم بازیگر از مهمان نوازی مردم در کابل (44 نظر) فریبا نادری خطاب به صدف طاهریان: اگر نخواهند به تو پیشنهاد بی‌شرمانه بدهند پس باید به کی بدهند؟ والا من روم نمیشه حتما نباید اسم بدکاره روت باشه که+فیلم (40 نظر) ژیلا صادقی: من زنی هستم، آزاد/ در فطرت من حیا نهاده شده/می‌دانم از کجا باید شروع کنم و کجا می‌شود رها شد (39 نظر) پزشکیان: اکثر یارانه‌ها به کسانی می‌رسد که احتیاجی به آن ندارند (38 نظر) سوگل طهماسبی بازیگر سریال کیمیا: بازیگران زنی که حیا و حجاب دارند در سینما جایی ندارند (37 نظر) علی دایی: دکترها گفته بودند شاید زیر عمل زنده نمانم، میتوانستم همه جای دنیا زندگی کنم اما همه درآمدم را در ایران سرمایه‌گذاری کردم...+عکس (38 نظر) عاشقانه های مازیار لرستانی با مهری خانم: دختر بابا صفورا عضو جدید به خانواده من اضافه شد، آن کس که می خندد هنوز آن خبر مخوف را نشنیده است!+فیلم (35 نظر) نعیمه نظام دوست: با رنو افتادیم دنبال آقای عابدزاده سر یه چهارراه پیچیدیم جلوش محل نذاشت رفتم گفتم وایسا من هنرمند مملکتم گفت نه و رفت برگشتم خونه عکساشو جِر و واجِر کردم +ویدئو (35 نظر) امام جمعه پردیسان: از رهبری تقاضا دارم اجازه ساخت بمب اتم را صادر کنند +فیلم (34 نظر) جورجینا: رونالدو یک پدر فوق‌العاده و بهترین همسر است اما آشپزی نمیکند ما یک آشپز داریم اما بعضی اوقات خودم غذا درست میکنم در عربستان سقف خانه ها...+عکس (33 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
رئیس سازمان صدا و سیما: خودم شخصاً با فردوسی‌پور صحبت کردم اما تمایلی به بازگشت نداشت!
یکی از اعضای سابق تیم ملی: من در ورزشگاه بودم ولی گل خداداد عزیزی به استرالیا را ندیدم!
ربات‌های بامزه و کیوت به زودی جایگزین حیوانات خانگی می‌شوند؟
امید عالیشاه برای جراحی به ایران برمیگردد/ پزشک پرسپولیس تکلیف را روشن کرد!
فال شمع روزانه امروز جمعه 9 آذر 1403
فال قهوه با نشان روز جمعه 9 آذر ماه 1403
رهبر معظم انقلاب پاسخ می‌دهند؛ حکم شرعی کار کردن در کاباره و کارخانه کنسرو خوک
فال روزانه امروز جمعه 9 آذر ماه 1403
خبر خوش؛ حقوق این افراد 30 درصد افزایش می‌یابد
چه موضوعاتی در دستورکار گفتگوهای ایران و اروپا قرار دارد؟
وزیر خارجۀ انگلیس: حکم بازداشت نتانیاهو را خواهم گرفت
گرامی: مریض بودم اما گل زدم!
برنامه «ثریا» از کنداکتور شبکه یک حذف شد!
فال ابجد روزانه جمعه 9 آذر 1403
مذاکرات ایران با اروپای منهای آمریکا به نتیجه نمی‌رسد؛ اروپا توان رفع تحریم‌های ایران را ندارد
منتخب روز   
(ویدئو) بهنوش بختیاری: از بی‌پولی رفتم واسه تبلیغ عطر/ حدیث میرامینی: عطرش لیز بود؟ ربات‌های بامزه و کیوت به زودی جایگزین حیوانات خانگی می‌شوند؟ (ویدئو) نوستالژی شب‌های برره با بهنوش بختیاری و مهران مدیری/ تو هم خوب بلدی از خودت حرفهای عشقولانه در وکنیا😃 سرشناسترین دختر شاه قاجار در روز عروسی با لباس و تاج مدرن و بسیار شیک/ باورتون میشه 150 سال پیش واسه عروسی ساقدوش داشتن اونم با لباس‌های مخصوص؟ احسان علیخانی خطاب به جومونگ: به سوسانو حسادت نکن! من اصلا این سریال را ندیدم/ ایرانی ها جرعت ندارند مثل جومونگ دوتا زن بگیرند+فیلم (ویدئو) با خنده‌دارترین سکانس «در حاشیه»، امروزت رو شاد کن😁/ جواد رضویان: بالقوه شی شی هست؟/ سیامک انصاری: مال چراغ قوه هستش آتش سوزی یک انبار در محله خاوران مهار شد + ویدئو مفاخر ورزشی ایران/ حسین رضازاده از تولد و ورزش تا سیاست و رد پیشنهاد تغییر تابعیت گشت و گذاری در تنها کوچه‌ی دو طبقه‌ی جهان در کاشان/ خاص‌ترین کوچه‌ای که نظیرش در هیچ جای جهان وجود ندارد تهران گردی / معرفی 21 مرکز تفریحی و مهیج تهران پایتخت سلامی: آتش‌بس، شکستی خفت‌بار برای رژیم صهیونی است دعا و نیایش؛ بخش 1/ اجابت خواسته‌ها با دعای اسم اعظم امام علی (ع) که از حضرت خضر آموخت