به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی ساعدنیوز به نقل از تسنیم، مولوی عبدالحمید امام جمعه مسجد مکی زاهدان در خطبههای این هفته به دفاع از فرقه بهائیت پرداخته و در صحبتهای اخیر خود مدعی تصرف گورستانهای آنها از سوی دولت شده است.
امام جمعه مسجد مکی در خطبههای این هفته مسجد مکی مدعی شد بهائیان شکایت دارند که بعضی جاها میخواهند قبرستان آنها را تصرف کنند؛ یا اینکه شکایت دارند که بسیاری اوقات جنازههایشان را تحویل نمیدهند. او در ادامه ادعاهای خلاف واقع خود از اعدام چند زن بهائی سخن گفت که جنازههای آنها را تحویل ندادهاند و خودِ مأمورین جنازهها را بردهاند و دفن کردهاند!
وی که از زمان اغتشاشات سال گذشته رفتارهای بهشدت رادیکالی از خود نشان میدهد، 9 دیماه 1401 در خطبههایش نسل جدید بهائیان را غیرمرتد دانست. اظهارات جدید امام جمعه مسجد مکی نیز از چند جهت خلاف واقعیت است و حتی مغایر امنیت ملی کشور قلمداد میشود.
اولاً بهائیت براساس فقه اهل سنت و فتاوای بزرگان این مذهب، یک دین ساختگی است و پیروان آن مرتد و کافر هستند. براساس نظر دارالافتاء الازهر مصر به عنوان بزرگترین مرجع دینی اهل سنت در جهان، "بهائیت یک فرقه و گروه مرتد از اسلام است. درست نیست که به آن ایمان آورد و با آنها مشارکت کرد و نسبت به ایجاد جمعیتها و مؤسساتی که ایجاد میکنند نباید بیتفاوت بود و چشم پوشید."
بهائیت علاوه بر ساختگی بودن آئینشان، از ابتدای تأسیس کاملاً در راستای ضدیت با منافع ایران و مسلمانان کار کرده است. قرار گرفتن قبر «حسنعلی بهاء» رهبر این فرقه در شهر عکّا در فلسطین اشغالی و پیوند بهائیان با صهیونیستها مسئلهای است که از دیرباز آشکار بود؛ حتی در زمان جنگ 6روزه اعراب و اسرائیل در سال 1967، خیانت بهائیان به مسلمانان در حدی بود که «جمال عبدالناصر» رهبر فقید مصر در نطقی بهائیان را جاسوسان اسرائیل در جهان معرفی کرد.
ثالثاً اخباری که امام جمعه مسجد مکی میگوید کاملاً نادرست بود؛ اعدام چند زن بهایی از اساس دروغ است و نه تنها چنین اتفاقی رخ نداده بلکه حتی رسانههای معاند هم این شایعه را پخش نکرده بودند که مولوی عبدالحمید بخواهد به آنها استناد کند.
در ارتباط با دفن اموات آنها نیز پیگیریهای خبرنگار تسنیم نشان میدهد که گورستان بهائیان در شرق تهران از سال 1360 به طور رایگان در اختیار آنها قرار گرفته بود و طی این سالها هزینهای برای دفن اموات پرداخت نکردهاند اما در سال جاری سازمان بهشت زهرا(س) برای این گورستان قوانینی مانند سایر آرامگاهها وضع کرد و به آنها اعلام شد برای دفن اموات خود مانند دیگر شهروندان باید هزینه پرداخت کنند و قبرها را نزدیک هم و همچنین به صورت طبقاتی مانند قبرهای دیگر شهروندان قرار دهند؛ همین مسئله به مذاق آنها خوش نیامده و به افراد خود دستور دادند درگذشتگان خود را در عملی غیر انسانی در گورستان رها کرده و دفن نکنند و هیچ هزینهای نیز پرداخت نکنند.
«عبدالحمید اسماعیلزهی» پیشتر نیز درباره نمازخانهای متعلق به اهل سنت در محله پونک تهران و مشکلاتی بر سر راه عدم اقامه نماز در این مکان، سعی داشت نظام را مقصر جلوه دهد اما مشخص شد که شرکتی متعلق به او و «حافظ اسماعیل ملازهی»، قراردادی تجاری به مبلغ 60 میلیارد با یک مجموعه منعقد کرده بودند که 7 واحد آن براساس این قرارداد وثیقه گذاشته شده بود و اکنون به دلیل عدم انجام تعهد، به مالکیت ثالث درآمده است.