به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی ساعدنیوز به نقل از روزیاتو، سیامک ساجدی که از سالها پیش تنها زندگی میکرد، درخانه اش واقع در محله تجریش به دلیل نامعلومی به کام مرگ فرو رفته بود و یک مرد و دو زن که خود را از اقوام او معرفی کردند، این حادثه را به پلیس اطلاع داده بودند.
در شرایطی که مأموران در حال تحقیق در محل حادثه بودند، زنی میانسال وارد خانه شد. او با دیدن پلیس ادعا کرد از اقوام متوفی است و گاهی به خانه او سرمیزد و به او کمک میکرد. رفتار این زن اما شک برانگیز بود. به همین دلیل مأموران خودروی او را که در همان نزدیکی پارک شده بود بازرسی کردند.
داخل ماشین زن دیگری منتظر نشسته بود و مأموران در صندوق عقب خودرو چندین شیء عتیقه و باارزش و تعدادی اسناد و مدارک متعلق به متوفی کشف کردند. اقلام کشفشده نشان میداد که این دو زن بهاحتمال زیاد پیش از حضور مأموران وارد خانه متوفی شده و اموال باارزش را سرقت کردهاند. درنتیجه به دستور بازپرس جنایی، مرد میانسال و دو زن مرموز برای انجام تحقیقات بازداشت شدند.
صبح دیروز مرد میانسال و دو زن بازداشتشده برای تحقیق و کشف زوایای پنهان پرونده به دادسرای جنایی تهران منتقل شدند. این دو زن با یکدیگر نسبت فامیلی دارند و خاله و خواهرزاده هستند. خواهرزاده که به تازگی از آمریکا به ایران آمده، میگفت ماموریتش این بوده که وسایلی را از متوفی تحویل گرفته و با خود به آمریکا ببرد. او گفت:
من و مادرم در آمریکا زندگی میکنیم و از سالها پیش با متوفی رفتوآمد خانوادگی داشتیم. او پسر یکی از بازیگران معروف پیش از انقلاب بود و چمدانی داشت که وسایل عتیقه مادرش داخل آن بود. او میخواست این وسایل را به مادر من هدیه بدهد و من برای بردن آنها به ایران آمدم. روز حادثه در خانه خالهام بودم که مردی به او زنگ زد و گفت حال متوفی خوب نیست.
ما هم به سرعت خودمان را به آنجا رساندیم اما وقتی رسیدیم او فوت شده بود. بعد خالهام چمدانی را که متوفی قبل از مرگش قول داده بود به مادرم هدیه میدهد برداشت و داخل ماشین گذاشت. اما لحظاتی بعد پلیس رسید و ما دستگیر شدیم.
پس از اظهارات دختر جوان، خالهاش نیز اظهارات او را تأیید کرد اما این دو متهم در پاسخ به سؤال بازپرس که چطور ممکن است مردی اسناد و مدارک، تلفنهای همراه، سکه، طلا و 19 کارت بانکی و اسناد دیگرش را به کسی هدیه بدهد، سکوت کردند و حرفی نزدند.
در ادامه، دیگر مظنون پرونده که مردی سالخورده است نیز گفت:
پنج ماه است به خانه متوفی رفتوآمد دارم و خریدهای او را انجام میدادم. به همین دلیل کلید خانه او را داشتم اما وقتی رسیدم این مرد تنها جانی در بدن نداشت.
با دستور بازپرس جنایی جسد برای انجام معاینات و آزمایش های لازم به پزشکی قانونی منتقل شده است و این سه نفر همچنان در بازداشت به سر میبرند تا اسرار این حادثه رازگشایی شود.
پروین خیربخش با نام هنری فروزان در 4 شهریور 1316 در بندر انزلی متولد شد. او کار خود را در سال 1341 به عنوان دوبلور و گوینده آغاز کرد و تا سال 1344 در همین عرصه ماند.
فروزان از سال 1342 با بازی در فیلم ساحل انتظار به کارگردانی سیامک یاسمی به عنوان بازیگر شروع به کار کرد و تا سال 1356 در سینما فعال بود. او نزدیک به 15 سال در سینمای حرفهای فعالیت کرد که عمدتا به نقشآفرینی در سینمای تجاری محدود بود و به همراه محمدعلی فردین از ستارگان آثار موسوم به «فیلم فارسی» محسوب میشد.
با این حال، در کارنامه فروزان چند فیلم متفاوت از بقیه نیز به چشم میخورد که حاصل همکاری او با کارگردانانی چون داریوش مهرجویی و علی حاتمی است.
فروزان در سال 1348 در نخستین جشنواره «سپاس» برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم تنگه اژدها (1347) ساخته سیامک یاسمی شد.
اودر سال 1350 در فیلم باباشمل ساخته علی حاتمی حضور یافت که حاصل این همکاری، دریافت جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره «سپاس» بود.
فروزان برخلاف بسیاری از بازیگران و خوانندگان ایرانی پیش از انقلاب که مهاجرت کردند، در ایران ماند و پس از انقلاب از کار هنری منع شد. او به خواست خودش هیچگاه در جمع هنرمندان و دوستدارانش ظاهر نشد و حاضر به انجام مصاحبه با هیچیک از کانالهای تلویزیونی و انتشار تصویری جدید از خودش نشد. او سرانجام یکشنبه 4 بهمن 1394 در سن 78 سالگی در منزلش در تهران، پس از 37 سال انزوا درگذشت.
فیلمهای ساحل انتظار، انسانها، گنج قارون، خاطرخواه، باباشمل، ایوب و دالاهو از فیلمهای مشهور و پرفروش فروزان بودند.