دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

هنر و رسانه /

معلولیت الیکا عبدالرزاقی: من در 11 سالگی دچار بیماری شدم و از کمر فلج کامل شدم و پای راستم برگشت ولی پای چپم هرگز خوب نشد+ویدیو 

یکشنبه، 01 مهر 1403
ساعدنیوز: الیکا عبدالرزاقی در یک برنامه درباره معلولیت پای خود بخاطر یک سندروم صحبت کرده است و بیماری که دارد را مانع پیشرفت خود نمی‌داند.

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی ساعدنیوز، الیکا عبدالرزاقی فارغ التحصیل رشته ادبیات نمایشی است . در 11 سالگی دچار یک بیماری التهابی به نام «گیلن باره» شده و بدنش از کمر به پایین فلج شد تا اینکه بعد از بهبودی تا کنون همچنان پای چپش مشکل دارد . مشکلی که در ظاهر او دیده نمی شود اما خودش این ماجرا را افشا کرده است.

سندروم گیلن باره؛ بیماری عبدالرزاقی چیست و چه علایمی دارد

سندروم گیلن باره یک اختلال نادر، اما جدی است که درآن سیستم ایمنی بدن به سلول‌های عصبی سالم سیستم عصبی محیطی (PNS) حمله می‌کند. این بیماری به ضعف، بی حسی و گزگز منجر می‌شود و در نهایت می‌تواند موجب فلجی شود. علت این بیماری ناشناخته است، اما به طور معمول توسط یک بیماری عفونی مانند گاستروانتریت (التهاب معده یا روده) یا عفونت ریه ایجاد می‌شود. درمان قطعی برای سندروم گیلن باره وجود ندارد، اما درمان می‌تواند شدت نشانه‌های شما و مدت زمان بیماری را کاهش دهد.

این بیماری اغلب دو تا سه هفته پس از ابتلا به صورت یک بیماری ویروسی مثل آنفلوانزا بروز می‌کند. ابتدا فرد احساس گزگز و مورمور شدن از کف پا‌ها و نواحی زیر ساق پا کرده و سپس در دست‌ها نیز این حالت احساس می‌شود.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز جمعه 02 آذر
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
ترجمه تخصصی کتاب
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
گلایه تند پوریا پورسرخ، آرش سریال کیمیا از موج گرانی‌ها در آنتن زنده تلویزیون: گرونی هم سقفی داره؛ رحم کنید به ما!+ویدیو
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی