معرفی کتاب قدرت رها کردن اثر دیمون زاهاریادس

  دوشنبه، 15 اسفند 1401   زمان مطالعه 4 دقیقه
معرفی کتاب قدرت رها کردن اثر دیمون زاهاریادس
رها کردن افکار و احساسات آزاردهنده یک امر تدریجی و انجام آن نیازمند تمرین و آموزش است. در کتاب قدرت رها کردن، یک دوره‌ی آموزشی گام‌به‌گام را خواهید گذراند که به شما کمک می‌کند فرآیند آزادی عاطفی را تجربه کنید. در این مسیر دیمون زاهاریادس با ارائه‌ی تکنیک‌های عملی و ساده همراه شماست. در ادامه ساعدنیوز به معرفی کتاب فوق خواهد پرداخت.

پوستر دیمون زاهاریادس

درباره دیمون زاهاریادس

دیمون زاهاریادس نویسنده‌ی کتاب‌های پرفروش در زمینه‌ی بهبود عملکرد فردی و برنامه‌ریزی است. او در آثار خود به دیگران آموزش می‌دهد که چگونه روی کار خود متمرکز شوند و آن را به بهترین نحو ممکن انجام دهند. از جمله کتاب‌های این نویسنده می‌توان به «هنر نه گفتن»، «فرمول برنامه‌ریزی» و کتاب «تمرکز سریع» اشاره کرد.

درباره کتاب قدرت رها کردن

همه‌ی ما در زندگی موقعیت‌هایی را تجربه کرده‌ایم که خاطراتی دردناک را برایمان به‌جا گذاشته و سبب شده‌اند احساس ناامیدی، خشم، حسرت و بی‌کفایتی کنیم. خبر بد این است که با تکرار موقعیت‌های مشابه، این احساسات می‌توانند دوباره به وجودمان بازگردند و حتی اگر به‌شدت دفعه‌ی قبل نباشند، افکار تاریک و منفی را در ذهنمان بیدار می‌کنند. در چنین مواقعی ممکن است نتوانیم روی ذهنمان کنترلی داشته باشیم. فقط می‌بینیم امواج ناامیدی مانند دریایی طوفانی ما را به هر سو که می‌خواهند می‌برند. اما چطور می‌توانیم وجود خود را از ورطه‌ی این طوفان به ساحل نجات برسانیم؟ در کتاب قدرت رها کردن (The art of letting go)، نوشته‌ی دیمون زاهاریادس (Damon Zahariade)، خواهید آموخت که چطور حس عدم‌دلبستگی نسبت به اتفاقات گذشته را در وجودتان پرورش دهید و بار سنگین روانی خاطرات تلخ و حس نارضایتی را از دوش خودتان بردارید. بیشتر احساسات منفی و افکار سرزنش‌آمیز ما ریشه در عزت نفس پایین و احساس گناهی دارند که به وجود خود تزریق می‌کنیم. به بیان دیگر در بسیاری مواقع ما به خاطر اتفاقات گذشته تنها خود را مقصر می‌دانیم و نمی‌توانیم ارزیابی عادلانه‌ای نسبت به عملکرد خود و دیگران داشته باشیم. این مسئله می‌تواند ریشه‌های روانی متعددی داشته باشد که فصلی از کتاب بر علل احساسات ناخوشایند و ریشه‌های احتمالی آن تمرکز کرده است. البته قرار نیست در این کتاب از رویکرد روان‌شناسانه به بررسی علل آسیب‌های روحی شما پرداخته شود، بلکه دیمون زاهاریادس روش‌های عملی و تمریناتی را به شما می‌آموزد که به کمک آن‌ها بتوانید هرآنچه را مربوط به گذشته است رها کنید، سهم خود را از شکست‌هایتان بپذیرید و سهم دیگران را به آن‌ها واگذار کنید تا مجبور به تحمل درد مضاعف نباشید. در کتاب قدرت رها کردن ابتدا مزیت رها کردن و اصول اساسی آن بیان خواهد شد، سپس راهبردهایی برای ایجاد رهایی عاطفی و ادامه دادن به شما ارائه می‌شود و نویسنده مسیر پیش‌رویتان را ترسیم خواهد کرد. کتاب حاضر ترجمه‌ی سمانه احمدزاده است که انتشارات اندیشه آگاه آن را منتشر کرده و در دسترس علاقه‌مندان به کتاب‌های خودسازی قرار داده است.

جملات برگزیده کتاب قدرت رها کردن

  • اگر تغییر نکنیم، رشد نکرده‌ایم و اگر رشد نکنیم، به معنای واقعی زندگی نکرده‌ایم. (آناتول فرانس)

  • تفاوت برجسته‌ای میان تسلیم شدن و رها کردن وجود دارد. (جسیکا هاچیگان)

  • وقتی به خود فرصت ‌دهیم که تمام تنش‌ها را رها کنیم، ظرفیت طبیعی بدن می‌تواند در جهت سازگاری خود شروع به فعالیت کند. (تیک نات هان)

  • رها کردن به معنای دست کشیدن از تمامی تصورات و عواطف، کینه‌ها و ترس‌ها، دلبستگی‌ها و ناامیدی‌های گذشته است که روح ما را در خود محصور می‌دارند. (جک کورنفیلد)

  • برخی افراد بر این باورند که پیله کردن و شانه خالی نکردن، نشانه قدرت بسیار است. بااین‌حال، مواقعی وجود دارد که دانستن زمان رها کردن و سپس اقدام به رها کردن، قدرت بسیار بیشتری می‌طلبد. (آن لندرز)

بخشی از کتاب قدرت رها کردن

پایین بودن عزت‌نفس ما را از امر رها کردن دلسرد می‌کند، چون احساس می‌کنیم که سزاوار شرایط تأسف‌بار و درد عاطفی ناشی از آن شرایط هستیم. به جای شناخت نقاط قوت، بر نقاط ضعف خود متمرکز می‌شویم. به جای جشن گرفتن دستاوردهایمان، خود را به خاطر بی‌کفایتی ملموس سرزنش می‌کنیم. افکار ما مملو از خودسرزنشی است زیرا منتقد درونی ما را متقاعد می‌کند که دوست‌داشتنی نیستیم و مستحق شکستیم. این طرز فکر ما را تحت‌فشار قرار می‌دهد تا اشتباهات، ناامیدی‌ها و سرخوردگی‌های گذشته را حفظ نماییم. ما خودمان را به خاطر این موارد سرزنش می‌کنیم، به آن‌ها محکم می‌چسبیم و فرضمان این است که «سزاوار» آن ناراحتی هستیم. به جای دلسوزی و مهربانی به خود، همچنان خودمان را مسئول اعمال گذشته می‌دانیم. ما خودمان را نمی‌بخشیم. به‌عنوان‌مثال، یک رابطه از گذشته را به یاد بیاورید که پایان بدی داشته است. ممکن است عوامل متعددی در این ناکامی نقش داشته باشد، ازجمله تصمیمات و رفتارهای هر دو طرف؛ اما اگر گرفتار عزت‌نفس پایین باشیم، شاید به‌طور کامل فرض کنیم که مقصر اصلی خودمان هستیم. این فرض، همراه با حسرتی که به همراهش است، ما را ترغیب‌ می‌کند که به جای رها کردن خاطرات دردناک و ادامه دادن به مسیر زندگی، به آن‌ خاطرات بچسبیم.

فهرست مطالب کتاب

  • مقدمه

  • آنچه از این کتاب خواهید آموخت

  • بخش اول: مزیت رها کردن

  • بخش دوم: رایج‌ترین دلایلی که رها کردن را برای ما مشکل می‌کنند

  • بخش سوم: 21 استراتژی برای رهایی و ادامه دادن

  • نظرات نهایی در مورد قدرت رها کردن

  • منابع

شناسنامه کتاب قدرت رها کردن

  • نویسنده: دیمون زاهاریادس

  • مترجم: سمانه احمدزاده

  • زبان: فارسی

  • ناشر چاپی: انتشارات اندیشه آگاه

  • تعداد صفحات: 165

  • موضوع کتاب: کتاب‌ موفقیت و خودسازی

  • نسخه الکترونیکی: دارد

  • نسخه صوتی: ندارد

سخن پایانی

بنابراین این کتاب تمرینی آگاهانه برای برداشتن بار اضافی از دوش ذهنتان است، بنابراین می‌تواند برای عموم افرادی که در پی دستیابی به ذهنیتی هدفمند و مثبت‌اندیش‌اند، مناسب باشد. عمل کردن به توصیه‌های کتاب کمکتان می‌کند انرژی روانی خود را برای رسیدن به اهدافتان بازیابی کنید. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب مرتبط دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها