دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / مجله خودرو / معرفی و بررسی خودرو /

معرفی و بررسی خودروی نیسان قشقایی 2023 

پنجشنبه، 25 آبان 1402
نیسان قشقایی E-Power که رقیب سرسختی برای شاسی بلندهای جمع و جور تویوتا محسوب می شود، نخستین محصول منحصر به فرد این برند ژاپنی است که از یک فناوری هیبریدی جدید و نوآورانه بهره می برد. در ادامه این مطلب از ساعد نیوز با مشخصات این خودرو آشنا می شویم.

نیسان قشقایی جدید یک شاسی بلند جمع و جور است که نخستین نسخه هیبرید برقی آن در سال 2023 به بازار عرضه خواهد شد. کمپانی نیسان مدعی شده است قشقایی E-Power از کیفیت سواری بسیار عالی برخوردار است و برای شارژ مجدد نیازی به اتصال شبکه برق ندارد.

مشخصات فنی نیسان قشقایی 2023

در مدل پایه مجهز به پیشرانه هیبرید، موتور 1/3 لیتری توربوشارژ، 140 اسب بخار قدرت تولید می‌کند. ارزان‌ترین قشقایی با 240 نیوتن‌متر گشتاور و گیربکس CVT، در زمان 10 ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت می‌رسد. میانگین مصرف سوخت این کراس‌اور، 6 لیتر در صد کیلومتر است.

نیسان قشقایی e-Power نیز فناوری هیبرید دارد اما همراه موتور سه سیلندر 1/5 لیتر توربوشارژ و اینترکولر، 190 اسب بخار قدرت ارایه می‌کند. نهایت گشتاور این مدل، 300 نیوتن‌متر است و در زمان 8 ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت می‌رسد. قشقایی e-Power، میانگین مصرف سوخت 5/5 لیتر در صد کیلوتر و نهایت سرعت 170 کیلومتر برساعت دارد.

مشخصات کلی نیسان قشقایی 2023

نوع موتور خودرو

خطی بنزینی

حجم موتور

1.3 لیتر

سیلندر / سوپاپ

4 / 16

تنفس موتور

توربو

قدرت

147 اسب بخار

گشتاور

250 نیوتن.متر

گیربکس

CVT

محور محرک

دیفرانسیل جلو

شتاب

10.5 ثانیه

سرعت

205 کیلومتر بر ساعت

مصرف سوخت

6.5 لیتر در 100 کیلومتر

استاندارد آلایندگی

یورو 6

فرمان

برقی

بدنه

کراس اوور سایز کوچک

نوع رینگ

آلومینیومی

ابعاد و ظرفیت ‌های نیسان قشقایی 2023

طول

4425 میلیمتر

عرض

1838 میلیمتر

ارتفاع

1635 میلیمتر

فاصله محورها

2666 میلیمتر

وزن خالص

1410 کیلوگرم

تعداد سرنشین

5 نفر

ظرفیت صندوق عقب

429 لیتر

حجم مخزن سوخت

55 لیتر

قطر رینگ

17 تا 19 اینچ

آپشن ها و امکانات نیسان قشقایی 2023

کروز کنترل

دارد

کروز کنترل هوشمند

ندارد

کنترل ایستایی در سربالایی

ندارد

کنترل سرعت در سرازیری

ندارد

کنترل کشش

دارد

کنترل پایداری

دارد

اتو پارک

ندارد

سنسور جلو

ندارد

سنسور عقب

دارد

رادار نقطه کور

ندارد

رادار تغییر لاین

ندارد

رادار تصادف جلو

ندارد

رادار تصادف عقب

ندارد

ترمز ضدقفل

دارد

توزیع نیروی ترمز

دارد

ترمز کمکی

ندارد

ترمز اضطراری

ندارد

ترمز پارک برقی

دارد

اتولایت

دارد

چراغ روز

دارد

دکمه‌های کنترلی فرمان

دارد

گرم‌کن فرمان

دارد

نمایشگر اطلاعات و سرگرمی

دارد

ناوبری

دارد

نمایشگر هدآپ

ندارد

دوربین عقب

دارد

دوربین 360 درجه

ندارد

کیسه هوا

دارد

ورود بدون کلید

دارد

استارت بدون کلید

دارد

تهویه اتوماتیک

دارد

صندلی برقی راننده

دارد

صندلی برقی سرنشین جلو

دارد

گرمکن صندلی جلو

ندارد

سردکن صندلی جلو

ندارد

آینه بغل برقی

دارد

گرم‌کن آینه بغل

دارد

پانوراما

ندارد

سانروف

دارد

طراحی ظاهری نیسان قشقایی 2023

چراغ‌های باریک و شمشیری شکل، مهم‌ترین المان در طراحی قشقایی هستند. جلوپنجره‌ی ذوزنقه‌ای و ادوات کروم نیز به تبعیت از دیگر خودروهای پرفروش نیسان، مثل ایکس‌تریل، در قشقایی دیده می‌شود.

از نکات جالب در طراحی نمای روبرو، می‌توان به حذف مه‌شکن‌های سنتی طرفین سپر اشاره کرد که نزدیک زمین و مایل به وسط نصب شده‌اند. حسگرهای اولتراسونیک، داخل شیارهای باریک نزدیک گلگیر هستند تا حجم‌دهی سپر، متفاوت از رقبا دیده شود. خطوط روی کاپوت نیز، در راستای جلوپنجره و فارغ از پیچیدگی هستند.

نمای جانبی، کمی شلوغ و دارای خطوط شکسته است تا ابعاد قشقایی را کمی بزرگ‌تر از آنچه هست، نشان دهد. رینگ‌های اسپرت 19 یا 20 اینچ و شیب سقف تا انتهای بدنه، حس اسپرت خودرو را تقویت می‌کنند. همچنین، قاب سیاه پنجره‌ها و مواد پلاستیکی داخل گلگیر تا رکاب، ارزش لوکس قشقایی را کاهش می‌دهند.

سپر پلاستیکی در عقب، دیگر المانی است که توی ذوق می‌‍زند. حتی ادوات نقره‌ای رنگ هم کمک چندانی به این قسمت نمی‌کند. طراحان نیسان برای قشقایی، حفره‌های شبیه‌ساز خروجی اگزوز استفاده نکرده‌اند و لوله‌ی مذکور به شکلی جالب در سمت چپ نزدیک چرخ وجود دارد. به هر شکل، اگزوز و منبع آن به وضوح دیده می‌شوند که نکته منفی برای خودروی ساخت نیسان است. از سویی دیگر، حجم‌دهی بدنه، خطوط روی درپوش صندوق، محل قرارگیری پلاک و فرم شیشه عقب، جذاب هستند.

در مجموع، می‌توان طراحی نیسان قشقایی را مطلوب و عامه پسند توصیف کرد؛ هرچند که از نمای پشت، چندان متفاوت از کراس‌اورهای چینی نیست. این محصول، با طول4,425 و عرض 1,838 و ارتفاع 4,425 میلی‌متر، همراه فاصله محوری 2,666 میلی‌متر عرضه می‌شود. ابعاد نیسان قشقایی 2023، مشابه کیا اسپورتیج موجود در ایران است.

طراحی داخلی نیسان قشقایی 2023

مواد نرم و باکیفیت در سطح بالای داشبورد، کابین قشقایی را بسیار جذاب جلوه می‌دهد. نمایشگر ایستاده و پنل پشت فرمان دیجیتال، مخصوص مدل‌های سفارشی هستند. نمایشگر سیستم سرگرمی و مسیریابی، 9 اینچ است. پشت پنل، مانیتور TFT با اندازه 12/3 اینچ وجود دارد و روی شیشه (Hud) جدید 10/8 اینچ.

کلیدهای گردان با صفحه نمایش کوچک زیر خروجی‌های تهویه مطبوع، طراحی مینیمال و چشم‌نواز دارند. فرمان مدور و چیدمان ساده کلیدها روی آن، کلاسیک به نظر می‌رسند. طراحی صندلی‌ها و مواد نرم داخل تودری‌ها نیز، کیفیت بسیار خوب ارایه می‌کنند. در مجموع، کابین نیسان قشقایی به عنوان خودرویی از کلاس کراس‌اور کوچک، برتری واضح نسبت به مدل‌های چینی و کره‌ای دارد که البته قیمت بالای آن‌را توجیح می‌کند.

در نسخه‌های آپشنال، صندلی‌های تمام چرم با خط دوخت لوکس وجود دارد. خصوصا برای ردیف جلو، راحتی بالا برای رانندگی طولانی مدت فراهم است. نیسان قشقایی، 504 لیتر فضای صندوق دارد که پس از جمع‌شدن صندلی‌های عقب به 1440 لیتر می‌رسد.

خلاصه مطلب

قشقایی E-Power یک خودرو برقی ناب است و تجربه یک سواری نرم، راحت و لذت بخش را در اختیار سرنشینانش خواهد گذاشت. این خودرو منحصر به فرد به یک موتور 1.5 لیتری سه سیلندر توربو مجهز است که 154 اسب بخار نیرو تولید می کند. این موتور در کنار یک مبدل برق قرار می گیرد و در نهایت نیروی برابر با 187 اسب بخار به چرخ های جلو منتقل می شود.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز جمعه 02 آذر
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی کتاب
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
حمایت قاطعانه رهبر معظم انقلاب از مردم در بحث خودرو؛ رهبری: کیفیت خودرو خوب نیست و مردم ناراضی‌اند؛ حق با مردم هست+ویدیو
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه