عوارض کفش پاشنه بلند برای سلامت بدن
خیلی از خانم ها طرفدار سر سخت انواع کفش پاشنه بلند هستند اما ، آیا از عوارض پوشیدن کفش پاشنه بلند و آسیب های جدی که به بدن شما وارد میکند اطلاع دارند؟خوب، ما کفش های پاشنه بلند را می خریم، اما آیا عوارض پاشنه بلند را می دانید؟ خطرات سلامتی مربوط به پوشیدن کفش های پاشنه بلند چیست؟
درد پایین کمر
آن ها شیک و جذاب هستند و زیبایی شما را بیشتر می کنند.عزیزم، راحتی و بدی با هم خوب پیش نمی روند.هیچ وقت خوب نخواهند بود، چون برای ستون فقرات شما مضر هستند.
در واقع کفش های پاشنه بلند از پاهای شما حمایت کاملی نمی کنند. آن ها منجر به توزیع نابرابر وزن می شوند که می تواند باعث درد در پایین کمر و التهاب شود.
ناراحتی ماهیچه ای
دیگر اثر جانبی پوشیدن کفش های پاشنه بلند، درد ماهیچه ای ساق پا است. هم چنین می تواند منجر به برجسته شدن رگ ها شود که نه تنها وحشتناک به نظر می رسند، بلکه بسیار دردناک هم هستند.
بنابراین اگر می خواهید پاهای خود را به معرض نمایش بگذارید، از پوشیدن کفش های پاشنه بلند برای آسیب نرساندن به خود دوری کنید.
درد کف پا
بدون شک، کفش های پاشنه بلند طرحی شده اند تا بتوانید با تکبر و زیبا راه بروید. اما پوشیدن آنها، برای تمام روز می تواند باعث ناراحتیتان شود. این می تواند منجر به درد کف پا، حتی درد تیز در پاشنه، انگشتان پا، کف پا، یا قوس پا شود.
پیچ خوردگی مچ پا
کفش های پاشنه بلند توجه بینندگان را به خود جلب می کند. استفاده از کفش های پاشنه های بلند تنها در مکان های خیلی صاف مناسب است، نه در جاهایی با سطوح ناهموار وشیب دار.چاه ها، دست اندازها و قلوه سنگ ها این پتانسیل را دارند که باعث انحنا در پای شما شود و در نتیجه ممکن است مچ پایتان پیچ بخورد.
علاوه بر رگ به رگ شدن و پیچ خوردگی قوزک پا، هر بار افتادنتان می تواند منجر به درد، کوفتگی و شکستگی نیز شود.
بهترین کاری که می توانید بکنید این است که به صورت روزانه از پوشیدن این کفش اجتناب کنید.اگر عاشق پوشیدن این کفش ها هستید، فقط در موقعیت های خاص، کفش های پاشنه بلند بپوشید … که خیلی محدود است.
افزایش فشار به زانو
یکی دیگر از عوارض کفش پاشنه بلند، فشار بیشتر به زانوهاست. بر اساس نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه هاروارد، کفش های دارای پاشنه بلند و پهن، ۲۶ درصد میزان فشار روی زانوی فرد را افزایش می دهند. همچنین کفش های با پاشنه بلند و نازک، ۲۲ درصد فشار روی زانو را افزایش می دهند.
از طرفی سلامت غضروف بین استخوان های مفصل زانو، به مایع مفصلی زانو بستگی دارد. چرا که تغذیه این غضروف از طریق همین مایع صورت می گیرد وقتی فشار روی مفصل زیاد شود، هم غضروف فشار بیشتری را تحمل می کند و هم تغذیه آن از مایع مفصلی دچار اشکال می شود، به مرور زمان این پدیده باعث بروز آرتروز مفصل زانو می شود.
انحراف انگشت های پا
کفش باید دارای کفی مناسب باشد تا قوس طولی و عرضی پا را حفظ کند و پنجه های پا نیز تحت فشار نباشند چرا که در طولانی مدت باعث انحراف انگشت شست پا می شود که نوعی بیماری محسوب می شود و در سنین کهنسالی دردهای شدید در ناحیه مفصل شست پا ایجاد می کند که در بعضی مواقع با عمل جراحی می تواند اصلاح شود.افرادی که به این مدل کفش علاقمند هستند بهتر است نیمی از روز کفش های راحت بپوشند و یا کفش های پاشنه بلند را به طور متناوب با کفش های کتانی و کفش های پاشنه کوتاه بپوشند تا پایشان آسیب کمتری ببیند.
فشار به اعصاب پا
کفش پاشنه بلند باعث افزایش فشار روی اعصاب بین انگشتان پا و تحریک دائمی آن ها می شود که تورم و رشد غیر طبیعی اعصاب را به دنبال دارد، عارضه ای که نورومای مورتون نام دارد.
ایا کفش پاشنه بلند برای دیسک کمر ضرر دارد؟
کفش پاشنه بلند از چند طریق می تواند موجب آسیب به دیسک کمر شود:کفش های پاشنه بلند به راحتی می توانند تعادل شما را کاهش دهند. این یعنی ممکن است ستون فقرات و در مهره های کمر از حمایت کافی برخوردار نباشند و بیرون زدگی دیسک تشدید شود. همچنین هنگام پوشیدن کفش پاشنه بلند، باسن به سمت عقب متمایل می شود و کمر قوس بیشتری نسبت به حالت عادی پیدا می کند که منجر به گودی کمر می شود. در نتیجه مهره ها تحت فشار بیشتری قرار می گیرند. به این ترتیب اگر به دیسک کمر مبتلا باشید، باید درد و گرفتگی شدیدی را در کمر خود احساس کنید.