به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیئت وزیران با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تلاش ما بر این است که سال تحصیلی آینده مدارس فعال شوند و بار دیگر شاهد حضور گرم دانش آموزان در محیط مدرسه باشیم اظهار کرد: این امر مستلزم کسب آمادگی هایی است که برای این آمادگی ها برنامه ریزی کردیم؛ در این زمینه ستادی در وزارت آموزش و پرورش تحت عنوان ستاد مهر فعال شده است که همه تمهیدات را برای آغاز به کار مدارس در مهر ماه ۱۴۰۰ برنامه ریزی می کند.
آغاز واکسیناسیون معلمان از مردادماه
وی افزود: واکسیناسیون معلمان و فرهنگیان یکی از پیش نیازهای بازگشایی مدارس است که با هماهنگی ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، از مردادماه شروع می شود.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تاکنون مصوبه ای برای واکسیناسیون افراد زیر ۱۸ سال نبوده است؛ اگر مجموعه متولیان وزارت بهداشت کشور به این نتیجه برسند که دانش آموزان هم باید واکسینه شوند، تدابیر لازم پیش بینی خواهد شد.
حاجی میرزایی گفت: بازگشایی مدارس اصل مورد تاکید است؛ در کنار این اصل مهم، محافظت از سلامت دانش آموزان و رعایت دستورالعمل های ابلاغ شده وزارت بهداشت نیز مورد تاکید است. وزارت آموزش و پرورش بنا را بر آموزش حضوری در مهرماه گذاشته است و تا آن زمان باید شرایط عمومی کرونا در کشور برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی سنجیده شود.
احتمال برپایی کلاسهای درس به صورت نوبتی و با تعداد دانش آموزان محدود
وی در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه آیا احتمال برگزاری کلاسهای مدارس به صورت شیفتی وجود دارد؟ خاطرنشان کرد: اگر رعایت فاصله گذاری اجتماعی تا مهرماه همچنان توصیه شود، کلاس ها را باید به صورت نوبتی برگزار کنیم اما تاکید بر این است که با وجود مقررات، دانش آموزان یک روز به صورت محدود در مدارس حضور یابند؛ چرا که قطع ارتباط با مدرسه موجب پیامدهای سنگین اجتماعی، روانی، جسمانی و روحی شده است. بخش مهمی از بلوغ اجتماعی دانش آموزان در تعامل با یکدیگر صورت می گیرد و دور بودن بیش از 1.5 سال از محیط آموزش، مشکلاتی ایجاد کرد.
آغاز رسمی سال تحصیلی جدید از مهرماه
وزیر آموزش و پرورش شروع سال تحصیلی مدارس را از اول مهرماه اعلام کرد و ادامه داد: سناریوهای مختلفی برای ورود دانش آموزان به مدرسه پیش بینی شده است، اگر محدودیتی اعمال نشود، دانش آموزان مطابق گذشته وارد مدرسه می شوند؛ در غیر این صورت، متناسب با محدودیت های اعمال شده در شهرهای مختلف، وضعیت های متفاوت تعریف می شود. وزارت آموزش و پرورش، حضور دانش آموزان را به گونه های مختلف تنظیم می کند تا دستورالعمل های بهداشتی هم رعایت شود.
تاثیر سوابق تحصیلی در پذیرش دانشگاه ها
معدل امتحانات نهایی دانش آموزان معیار قبولی در کنکور
حاجی میرزایی در ادامه با اشاره به مصوبه روز سه شنبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تاثیر سوابق تحصیلی دانش آموزان در آزمون ورودی دانشگاه ها اظهار کرد: اجرای این مصوبه از سال ۱۴۰۲ است و مقرر شد نتیجه امتحان های نهایی که منعکس کننده سوابق تحصیلی ۱۲ ساله دانش آموزان است، با تاثیر ۶۰ درصد در پذیرش دانشگاه ها اعمال شود.
وی درباره وضعیت فارغ التحصیلان نظام قدیم نیز افزود: با این مصوبه، تاثیر کنکور هم به ۴۰ درصد کاهش می یابد و شامل همه داوطلبانی می شود که در کنکور شرکت می کنند. معدل امتحانات نهایی دانش آموزان معیار قبولی در کنکور است. در این روش حق کسی تضییع نمی شود. چند سالی است که سوابق تحصیلی در پذیرش داوطلبان ورود به دانشگاه دخالت دارد. این تاثیر در گذشته ۳۰ درصد بود که با مصوبه دیروز به ۶۰ درصد می رسد.
وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره میزان افزایش شهریه مدارس غیر انتفاعی گفت: سازمان مدارس غیر دولتی دارای چارچوبی قانونی جهت تعیین شهریه های است؛ بر همین اساس متناسب با امکانات مدارس، میزان شهریه پرداختی تعیین می شود و این موضوع اعلام خواهد شد.
حاجی میرزایی در پایان در پاسخ به پرسشی درباره برنامه های وزارت آموزش و پرورش برای ساخت مسکن معلمان اظهار کرد: در این زمینه فراخوانی جهت ثبت نام معلمان شاغل و بازنشسته دادیم و اطلاعات ثبت شده را به وزارت مسکن ارایه کرده ایم؛ وزارتخانه نیز اسامی ۷۵ هزار نفر واحد شرایط را به ما اعلام کرد که واحدهای مربوط به ۴۵ هزار نفر از این تعداد مشخص و ارتباط ۲۵ هزار نفر با پروژه ها نیز مشخص شده و واریزهای مربوطه نیز انجام شده است.
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش