ساعدنیوز
ساعدنیوز

معرفی بهترین جاذبه های گردشگری و توریستی لبنان

  چهارشنبه، 21 آبان 1399   زمان مطالعه 10 دقیقه
معرفی بهترین جاذبه های گردشگری و توریستی لبنان
دیدنی‌های لبنان آنقدر زیاد است که تصمیم‌گیری را برای‌تان سخت می‌کند که اول از همه کدام دیدنی لبنان را ببینید. ما اینجا به شما می‌گوییم که از کجا شروع کنید تا وقت برای همه‌ی دیدنی‌های لبنان داشته باشید.

سفر به لبنان، سفر به تنها کشور کاملا سرسبز و بدون بیابان در خاورمیانه است که در طی تاریخ پرفراز و نشیب، آثار تاریخی گوناگون و فراوانی را در خود جای داده است. کشور لُبنان Lebanon در غرب آسیا واقع شده و با سوریه از طریق مرز شمالی و با اسرائیل از مرز جنوبی همسایه است. این کشور که در ناحیه غربی مرز آبی با دریای مدیترانه دارد، بعد از بحرین، کوچکترین کشور خاورمیانه می­باشد. این کشور بیشینه 7000 ساله دارد و از سال 1550 قبل از میلاد تا 1000 سال بعد از آن، فنیقی ها در این کشور زندگی می­کردند. این کشور حدود 60 سال قبل از میلاد تحت سلطه رومی­ها قرار گرفت و به همین دلیل پس از رواج مسیحیت، از پایگاه­های مهم مسیحیت و کلیسای مارونی گردید. بعد از آن اعراب مسلمان این سرزمین را فتح کردند و پس از جنگ های صلیبی مسیحیان این کشور ارتباط با کلیسای روم را برقرار نمودند، از آن زمان تا اواسط قرن نوزده، لبنان تحت سلطه امپراتوری عثمانی قرار گرفت. در سال 1943 استقلال لبنان اعلام گردید و سه سال بعد اولین رئیس جمهور کشور انتخاب شد.

تا پیش از جنگ داخلی در سال 1975، لبنان کشوری بسیار لوکس بود و بیروت Beirut پایتخت کشور لبنان، عروس خاورمیانه نامیده می­شود. در حال حاضر اقتصاد لبنان خصوصي و بر پایه سرمايه داري آزاد بوده و در حال توسعه می­باشد. بخش عمده صنعت کشور به عنوان یک اقتصاد توسعه یافته شامل محصولات فلزی، بانکداری، کشاورزی و تجهیزات حمل و نقل است. در سفر به لبنان خواهید دید که گردشگری لبنان، از لحاظ تاریخی برای اقتصاد این کشور مهم بوده و از منابع اصلی درآمد آن است، حتی با وجود آنکه جنگ سوریه بر صنعت این کشور تاثیر گذاشته ولی باز هم گردشگری در لبنان یکی از منابع درآمد این کشور رو به پیشرفت می­باشد. بیروت نسبت به بقیه شهرهای عربی، دارای بالاترین درآمد سرانه بدون در نظر گرفتن عایدات حاصل از نفت است. جمعيت این کشور حدود 6 ميليون نفر است.
زبان رسمی و خط رسمي این کشور، عربي است ولی در تور لبنان خواهید دیدکه زبان­های انگليسي و فرانسه نيز در اين كشور رایج است. واحد ارز رسمی کشور پوند لبنان است.

بیروت

تصویر

نمی شود به لبنان سفر کرد و بیروت را ندید. بیروت پایتخت زیبای لبنان می باشد که هر آنچه از یک سفر می خواهید و انتظار دارید را برایتان فراهم می کند. بیروت یا همان عروس شهر های خاورمیانه با خیابان های سنگفرش شده زیبایش، با بناها و آثار باستانی ارزشمند، رستوران های بزرگ و لوکسش و همچنین جاذبه های گردشگری و تفریحی و طبیعی بی نظیرش یکی از مناسب ترین شهر ها برای گذراندن اوقات تفریحی می باشد.

حمام های رومی

تصویر

یکی از اماکن تاریخی واقع در مرکز بیروت است که با ساختمان های دولتی احاطه شده است. این حمام ها خرابه های متروکه ای هستند که از زمان استعمار منطقه توسط رومی ها به جامانده اند؛ اما بازدیدکنندگان به راحتی می توانند زندگی در زمان امپراتوری روم را تصور کنند. این حمام ها دارای چهار بخش بوده است که امروزه در یکی از بخش های آن نمایش های هنری و کنسرت های موسیقی برگزار می شود.

غار جیتا

تصویر

این غار در ۲۰ کیلومتری بیروت و در دره نهر الکلب واقع شده است. ترکیب بازدید از این غار، با باغ وحشی که در نزدیکی آن قرار گرفته، روز خاطره انگیزی را برایتان رقم خواهد زد. این غار برای سال ها به دلیل وقوع جنگ بسته نگاه داشته شد، اما خوشبختانه به تازگی امکان بازدید از آن برای گردشگران فراهم آمده است. تور بازدید از این غارها، با اتومبیل های مینی کابل آغاز می شود تا شما را به دهانه غار برساند. پس از آن با یک غار بالایی و یک غار پایینی مواجه خواهید شد. بازدید از غار پایینی تنها با قایق های تعبیه شده در آن امکان پذیر خواهد بود، زیرا در کانال های بستر این غار، رودخانه ای در جریان است. در بازدید از غار بالایی، با بزرگ ترین استالاگتیت شناخته شده در جهان روبرو خواهید شد.

معبدهای تاریخی بعلبک

تصویر

اگر به جاهای تاریخی و باستانی علاقه مند باشید، دل کندن از بعلبک برای تان سخت می شود. مجموعه معبد رومی بعلبک یکی از برجسته ترین آثار باستان شناسی خاورمیانه به حساب می آید.

معبد تماشایی ژوپیتر (Jupiter) و معبد باکوس (Bacchus) با ظاهری چشمگیر، نگین دیدنی های لبنان هستند. می توانید از موزه ای که در تونل زیر مجموعه بعلبک قرار دارد هم دیدن کنید.

معبد دیگری که در این مجموعه وجود دارد، معبد ونوس (Venus) است که مقابل در ورودی قرار گرفته و از لحاظ وسعت، کوچک تر است. مجموعه تاریخی بعلبک در دره بکاع (Beqaa) قرار گرفته و هر سال میزبان توریست های زیادی ست، به ویژه که فستیوال بین المللی بعلبک در این شهر قرون وسطایی برگزار می شود.

کاربرانی که از بعلبک بازدید کرده اند، این محوطه تاریخی را جذاب و دیدنی ارزیابی کرده اند. آنها می گویند اگر قرار باشد یک جاذبه گردشگری لبنان را برای بازدید انتخاب کنید، باید بعلبک باشد. این جا ارزش دو ساعت رانندگی از بیروت را دارد. این شهر کوچک شما را به دنیای متفاوت دیگری می برد. بازدیدکنندگان قبلی توصیه می کنند صبح اول وقت به این جا برسید که زمان کافی برای بازدید معبدها داشته باشید.

آدرس: بعلبک، ۸۶ کیلومتری بیروت

موزه میم

تصویر

یکی از جالب توجه ترین جاهای دیدنی لبنان، موزه میم است که از سال ۲۰۱۳ کارش را شروع کرده است. این موزه در طبقه زیرین دانشگاه سنت ژوزف قرار گرفته و حدود ۲ هزار مواد معدنی را به شکلی جذاب نمایش می دهد.

این مواد معدنی از ۴۵۰ گونه مختلف هستند و از ۷۰ کشور جمع آوری شده اند. ویژگی جالب موزه میم بیروت این است که می توانید با ابزار موجود در موزه مواد معدنی را ببینید، صدای موسیقی را بشنوید و ارتباطی دوسویه با موزه برقرار کنید. پس یادتان باشد به گالری تجربه سر بزنید. این موزه به موزه ملی بیروت خیلی نزدیک است.

یکی از بازدیدکنندگان، موزه میم بیروت را در حد موزه لوور پاریس اما در شاخه شاهکارهای طبیعی می داند. تصورش سخت است که همه این مواد به طور طبیعی وجود داشته باشند. هر سنگ و فسیل از دیگری متفاوت است و همه خیلی زیبا هستند. انواع سنگ، مواد معدنی و فسیل براساس کشور مبدا دسته بندی شده اند. بعد از بازدید این موزه، خیلی چیزها درباره تاریخچه مواد معدنی و فسیل ها یاد می گیرید.

تریپولی

تریپولی یا ترابلس در 85 کیلومتری شمال بیروت، دومین شهر بزرگ لبنان است و دارای ویژگی های خاصی است، با ثروت تاریخی، سبک زندگی آرام و شرایط اقتصادی پررونق و جایی که مدرنیته و قرون وسطی به آسانی با هم می آمیزند و کلان شهری پرجنب و جوش و مهمان نواز را پدید می آورند.

چهل و پنج ساختمان در شهر، که بسیاری از آنها به قرن 14 برمی گردد، به عنوان سایت های تاریخی ثبت شده اند. دوازده مسجد از زمان Mamluke و عثمانی همراه با همین تعداد «مدرسه» یا مدارس دینی به جای مانده اند. بناهای غیرروحانی آن شامل حمام است که از الگوی کلاسیک حمام های رومی-بیزانس و «خان» یا کاروانسرا تبعیت می کند.

معماری قرون وسطایی Mamluk آن معروف است. این معماری بازاری سنتی شلوغ و پیچ در پیچی را نیز شامل می شود که بهترین بازار کشور است و فضای دلپذیری دارد. در این شهر معماری زیبای دوران جنگ های صلیبی و دوره ی عثمانی نیز دیده می شود.

دیر القمر

تصویر

دیر القمر یا صومعه ماه، قطعه ای معتبر از تاریخ فرهنگی لبنان است، اینجا شهری سنتی و به خوبی حفاظت شده است که در جنگل های همیشه سبز Chouf و در ارتفاعات کوهستانی قرارگرفته است. خیابان های زیبا و باریک و سنگفرش شده، نیمکت های سنگی در فضای باز و باغ های معطر با شکوفه های رز و یاسمن جزو اندک جاذبه های دیدنی شهر هستند.

از قرن 16 تا 18 میلادی، دیر القمر محل اقامت حاکمان لبنان بوده و دارای چندین محل تاریخی و فرهنگی شامل میدان عمومی، مسجد فخرالدین قرن 15 ، قصر فخرالدین دوم و کنیسه ی قرن هفدهم دیرالقمراست که بازسازی شده و به مرکز فرهنگی فرانسه سپرده شده است. سایر مکان های جالب موزه ی مومی Marie Bazz ، یک بازار کفش قدیمی و یک بازار خرید ابریشم به نام القیصریه است.

این شهر نشانه های مذهبی شناخته شده ای نیز دارد، مثل Saydet at-tella که باکره معجزه گرنامیده می شود. بنای آن در ویرانه های معبد فنیقی برای الهه ونوس ساخته شده. در جنوب غربی شهر قدیمی از کوچه سنگفرش شده ای گذر می کنید که منتهی به کلیسای قرن هفدهم به نام Saydet al-Wardiya می شود، گذرگاهی طاقی دار به کلیسای سنت الیاس منتهی می شود که در سال 1741 برای جمعیت کاتولیک یونانی شهر ساخته شده است. محراب، نما و دروازه ی آن از سنگ سفید و صورتی ساخته شده و در داخل آن مقبره ی Nicolas al-Turk شاعر قرار گرفته است.

کلیسای بانوی ما، حریصا

تصویر

حَریصا (Harissa) نام یک دهکده ی کوهستانی در لبنان است. این روستا در ارتفاع ۶۵۰ متری از سطح دریا قرار دارد و یکی از مهم ترین مکان های زیارتی لبنان یعنی کلیسای بانوی ما (Our Lady of Lebanon) را در خود جای داده است. این کلیسا متعلق به حکومت میراثیِ مارونی ها است که از زمان تاسیس در سال ۱۹۰۴، حکومت خود را به انجمن مبلغین مذهبی مارونی در لبنان واگذار کرد.

از آنجایی که کلیسای بانوی ما تنها مکان برای گرامیداشت مریم مقدس در میان پیروان مسیحی و مسلمان است، نگهبانان کلیسا کارگاه های منظمی به منظور افزایش صلح داخلی لبنان و تقویت روابط میان جوامع مختلف و در نتیجه تقویت مفاهیم پذیرش دیگری، قدردانی از تنوع و زندگی در جوامع مختلف برگزار می کنند. کلیسای بانوی ما در درعون-حریصا (Daroun-Harissa) در صدد است تا در پیشرفت جوامع و روستاهای اطراف قدم بردارد.

رسیدن به مجسمه ی سفید مریم مقدس از بالای تپه ی جونیه (Junieh) با تلکابین تنها ۱۰ دقیقه زمان می برد. منظره ی شهر بیروت و دریا از حریصا قطعا ارزش دیدن را دارد. علاوه بر تلکابین می توانید با خودرو از جونیه به سمت حریصا حرکت کنید؛ البته جاده به زیباییِ منظره ای که از تلکابین می بینید نخواهد بود. استفاده از تلکابین برای رفتن به حریصا هزینه خواهد داشت.

موزه سرسق

تصویر

موزه سُرسُق در اصل محل سکونت نیکولاس ابراهیم سرسق (Nicolas Ibrahim Sursock)، یک کلکسیونر آثار هنری بود. این عمارت زیبا در سال ۱۹۶۱ به موزه تبدیل شد. موزه سرسق آثار هنری سنتی، مدرن و معاصر هنرمندان لبنانی را در خود جای داده است.

برخی از آثار بین المللی مجموعه ی سرسق در این موزه به نمایش گذاشته شده اند. نمایشگاه های هنریِ چرخان هم در سرتاسر سال برگزار می شوند. نمایشگاه هایی که در موزه برگزار می شوند دارای برنامه ی دائمی و مشخص هستند. طراحی داخلی موزه ی سُرسُق خود به تنهایی بسیار تماشایی است. در فصل تابستان بازدیدکنندگان می توانند از کافه ی موزه در فضای باز و تراس زیبای آن استفاده کنند. این موزه پس از یک بازسازیِ طولانی مدت و گسترده مجدد بازگشایی شد و بازدید از آن تجربه ای بسیار لذت بخش خواهد بود.

صخره های کبوتر

تصویر

در شهر بیروت دو تکه سنگ غول پیکر و زیبا، ورود شما را به شهر خوش آمد می گویند که به صخره های کبوتر معروف اند. این صخره ها در غربی ترین نقطه ی شهر قرار دارند و هم چون دو محافظ بزرگ در ورودی شهر ایستاده اند. محلی های شهر بیروت عاشق این هستند که هنگام غروب آفتاب در ساحل این صخره ها قدم بزنند. فراموش نکنید که این محل در هنگام غروب خیلی شلوغ است، پس حتما زودتر از این زمان در آنجا باشید تا بهترین مکان را برای تماشای غروب زیبای آفتاب پیدا کنید. هم چنین می توانید در اینجا به تماشای قایق هایی بنشینید که از دل این سنگ ها عبور می کنند. تعدادی رستوران و کافه هم در این محل وجود دارد که نمای بسیار زیبایی از صخره ها دارند.


دیدگاه ها


  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
صحبت های عادل فردوسی پور در مورد قطعی برق:درسته که مردم باید رعایت کنند و کمتر مصرف کنند ولی به خدا هیچ جای دنیا سال 2025 مردم اینجوری زجر نمیکشند از این اتفاقات و... (54 نظر) (ویدئو) نعیمه نظام‌دوست: آقای علیخانی میای پایین یا من میاما/ احسان علیخانی: تو صورت خانوم سعادت نگاه کن یکم خجالت بکش😁/ خنده‌های از ته دل نعیمه رو از دست ندید (51 نظر) نعیمه نظام دوست: پول اجاره خانه ام را نداشتم که پرداخت کنم و مجبور شدم از این طرف و آن طرف برای پرداخت اجاره خانه ام قرض بگیرم! (42 نظر) الهام چرخنده:وقتی حضرت آقا می فرمایند اغلب هنرمندان ما خوبند حجت تمام است/ من که آبرو ندارم خودم را سنجاق کرده ام به اهل بیت (36 نظر) علی پروین خطاب به علی دایی: بیا مصاحبه کن/ دایی: من صدا و سیما را دوست ندارم! (34 نظر) سکانس خنده دار نعیمه نظام دوست: یه مشت تُرشیده دور هم جمع شدیم+ویدیو/برنامه رفت رو هوا از خنده... (30 نظر) (عکس) عذرخواهی همسر قالیباف از پزشکیان بعد از گریه رئیس جمهور به خاطر عشق پاک قدیمی به همسرش ... (29 نظر) نماینده مجلس: یک دانشجوی پسر به من گفت شما وضعیت اقتصادی من را کمی خوب کن من چادر سر می‌کنم (28 نظر) (ویدئو) بازگشت باشکوه و پرسروصدای مهران مدیری به تلوزیون/ هم‌خوانی گوش‌نواز وشنیدنی آهنگ یلدایی با علی زندوکیلی به سبک سنتی (26 نظر) خلاقیت مشاغل: ترفند خنده‌دار و هوشمندانه اوستای سیمانکار برای گرم نگهداشتن بدنش هنگام کار کردن در هوای سرد با حلبی روغن+ ویدیو/ همه با هم هنر نزد ایرانیان است و بس😂 (25 نظر) شهربانو منصوریان: یکی از شب های یلدا پدرم پرتقال خریده بود اما به همه نرسید ما هم یک پَر از پرتقال مان را به آن‌ها دادیم تا همه خورده باشند! (25 نظر) از ایران تا قطر؛ مقایسه رشد اقتصادی کشورهای منطقه در 50 سال گذشته (21 نظر) یارانه هر لیتر بنزین در ایران؛ 40 هزار تومان/ فعلا قرار نیست بنزین گران شود (19 نظر) (ویدئو) حیات وحش ؛ مستند حیات وحش حیوانات / عقرب سیاه، موش، قورباغه (19 نظر) ساغر عزیزی بازیگر سریال سوجان: برخی بر این باروند که من واقعاً فرح دیبا هستم ولی من اصلاً با سیاست کاری ندارم (18 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
سربازان سال آینده چقدر حقوق می‌گیرند؟/ تفاوت حقوق 4 میلیونی بین سربازان مجرد و متاهل
چگونه شوهرم را متقاعد به کاری کنم؟ / 9 راهکار برای مطیع کردن همسر
علت اختلاف محمود احمدی ‌نژاد با برادرش بر سر چه بود؟/ تشبیه رابطه احمدی نژاد و مشایی به لیلی و مجنون توسط برادر مرحومش
فال قهوه با نشان روز سه شنبه 4 دی ماه 1403
فال شمع روزانه امروز سه شنبه 4 دی 1403
فال روزانه امروز سه شنبه 4 دی ماه 1403
فال ابجد روزانه سه شنبه 4 دی 1403
پزشکیان از نسخه جدیدش برای تهران رونمایی کرد: توسعه ممنوع!
فال انبیاء روزانه سه شنبه 4 دی 1403
سقف قیمت دلار در بازار ارز تجاری 64 هزارتومان است
دانلود آهنگ غمگین ویژه پرواز ابدی ژاله علو، مادر مختار در سریال «مختارنامه»/ همدردی ساعدنیوز با درگذشت هنرمند پیشکسوت
فال حافظ با تفسیر امروز سه شنبه 4 دی 1403+فیلم
برگزاری 22دومین دوره مسابقات قهرمانی کشوری شیتوریو شوبوکان طی مدت دو روز به میزبانی تهران
بهنام مریدی سرپرست دفتر فنی استانداری خوزستان شد
علی دایی: با من مذاکره نشده ولی قصد بازگشت به فوتبال را ندارم ؛ الان مربی ایرانی برای پرسپولیس بهتر است
منتخب روز   
سربازان سال آینده چقدر حقوق می‌گیرند؟/ تفاوت حقوق 4 میلیونی بین سربازان مجرد و متاهل نکات خانه‌داری/ روش تهیه و نگهداری پودر گشنیز در خانه بدون اینکه به هم بچسبند و گلوله شوند+ میدونین واسه چه غذاهایی مناسبه؟ تصویر دیده نشده از نوه‌های دوقلوی استاد محمدرضا شجریان/ سام و سپهر مثل سیبی که از وسط نصف شدن نوستالژی روز/ پذیرایی ویژه زیزیگولو از دوستاش/ خونه پر شده از زیزگولوهای رنگارنگ😍/ فقط آسی پولیکا گفتن مریم سعادت نگاهی به گریم سنگین و وحشتناک محبوب ترین بازیگران زن ایرانی؛ نعیمه نظام دوست، مریم سعادت، آزاده صمدی، آزیتا حاجیان, لیلا اوتادی، لیلا حاتمی و... عکس روز/ تغییر چهره چشم‌نواز و بهت‌آور حمید گودرزی و الناز شاکردوست بازیگران اولین سریال شبکه خانگی «قلب یخی» بعد از 14 سال در 47 سالگی و 40 سالگی (عکس) نگاهی به خودروی 6 چرخ غول‌آسای محمدرضا گلزار با رنگ سفارشی نئون متالیک؛ آفرود سوار حرفه‌ای با استایل بی‌نظیر! قاب ایران قدیم/ 4 عکس‌ خاطره انگیز از روز برفی کاخ ناصرالدین شاه قاجار تا سرسره بازی روی برف جوانان دهه پنجاهی با شلوار خمره ای در آبعلی؛ سال 1371 (ویدئو) رضا رشیدپور و اجرای جذاب آهنگ نوستالژیک در شب یلدای به‌یادماندنی! از شایعه تا واقعیت / ماده کشنده در قوطی‌های کنسرو؛ مصرف کنسروها را به حداقل برسانید انگشتر فیروزه‌ای رهبر معظم انقلاب، یادگاری ماندگار برای پسر شهید سیدحسن نصرالله+ویدیو (ویدئو) محاله این ویدئو از علی ضیا و مادرش رو ببینی و اشک تو چشمات جمع نشه/ امروز، همه آرزوم این بود که مامانمو ببینم