درباره جک لندن
جان گریفیث لندن (به انگلیسی: Jack London) (زاده ۱۲ ژانویه ۱۸۷۶ – درگذشته ۲۲ نوامبر ۱۹۱۶) نویسنده سوسیالیست آمریکایی بود. آثار او مانند آوای وحش، سپیددندان و گرگ دریا با استقبال خوانندگان روبرو شد. او از نخستین نویسندگان آمریکا بود که از راه نوشتن به ثروت زیادی دست یافت. وی صحنه هایی که تصویر کرده را با چشم خود دیده و قهرمانان بیشتر داستانهایش کسانی هستند که با او معاشرت داشته اند. در نوشته های جک لندن تأثیر افکار «چارلز داروین»، «هربرت اسپنسر»، «کارل مارکس» و «فریدریش نیچه» آشکار است. این آثار که گاهی رنگ شدید ناتورالیستی به خود می گیرند غالباً تجزیه و تحلیل های بسیار دقیق اجتماعی می باشند.
درباره کتاب آوای وحش
رمان آوای وحش (The Call Of The Wild) که از تأثیرگذارترین کتاب های «لندن» محسوب می شود داستان سگ خانگی را حکایت می کند که دست روزگار باعث می شود سر از محیط خشن و بی رحم کلوندایک در روزگار هجوم جویندگان طلا به ایالت یوکان در بیاورد. سرنوشتی غیرطبیعی که باعث جنگی داخلی در ذهن او می شود تا معصومیت و امنیت زندگی در خانه ی ارباب را فراموش و به خود واقعی اش، یعنی گرگی درنده میان جنگلی وحشی تبدیل گردد. درست عکس «سپید دندان» که در آن «لندن» سگ-گرگی را از میان گرگان به جهان انسان ها وارد می نماید. فضاسازی های زیبایی که از قدرت تخیل بالای نویسنده بر آمده و داستان هایی ماجراجویانه که به صورت غیرمستقیم منتقد نظام سرمایه داری حاکم بر آمریکاست و نظم سرمایه داری را مشمول قانون گرگ ها می داند، زیبایی این داستان را دو چندان کرده و هر فرد رمان خوانی را مجذوب خود می نماید. جک لندن (Jack London) در آوای وحش کوشیده است به دنیای رمزآلود سگی وفادار وارد شود و لحظه ای جان خود را با جان او همراه کند. نویسندگی در طول تاریخ معمولا برای نویسنده به اصطلاح «نون و آبی» نداشته، یا لااقل در زمان حیاتش، اما برای افراد زیادی هم نقطه ی شروع یک زندگی جدید و خوب بوده است؛ «جک لندن» نویسنده محبوب و شهیر آمریکایی یکی از همین افراد است. او اولین نویسنده ی موفق طبقه ی کارگر ایالات متحده بود که شیوه ی نگارش شیرین، روان و جذاب و توانایی او در نوشتن بیش از یک هزار کلمه در روز باعث شد تا در مدت 18 سال آثار مشهور بسیاری را خلق کند.
در بخشی از کتاب آوای وحش می خوانیم:
بالاخره روز جان باختن بیلی مهربان و خوش قلب هم فرا رسید. هل که طپانچه اش را در مقابل آذوقه به آن زن داده بود، بر سر حیوان که روی جاده افتاده بود تبر زد و بعد او را از سورتمه جدا کرد و لاشه ی آن را کشید و بر لبه ی جاده برد. باک و دیگر سگ ها که چنین صحنه هایی را می دیدند، می دانستند این آینده ی آن ها نیز هست. روز بعد هم کونا جان باخت و فقط پنج سگ دیگر زنده بودند؛ جو، که از شدت ضعف توانی برای شرارت نداشت، پایک هم که لنگ می زد و سطح هوشیاریش بسیار پایین آمده بود و دیگر دردسری به پا نمی کرد، سولکس، با یک چشمی که داشت خالصانه به سورتمه کشی ادامه می داد، اما از ناتوانی خود برای سورتمه کشی عذاب می کشید و ضجه می زد. تیک هم که به خاطر سفر نکردن در زمستان از بقیه تازه نفس تر بود، به خاطر کم تجربگی به نسبت بقیه بیشتر از پا درآمده بود. با وجود این که باک هنوز سردسته ی سگ ها بود ولی دیگر به زور هم نمی خواست در میان سگ ها نظم را برقرار کند و آن قدر ضعیف شده بود که حتی قادر به دیدن جلوی پاهایش هم نبود و فقط با راه رفتن در سطح جاده مسیر را لمس می کرد و راه را پیش می برد.
خلاصه داستان آوای وحش
در آوای وحش «باک» سگی است که به دور از طبیعت و حیات وحش در خانه ی «قاضي ميلر» زندگی می کند. او نسبت به بقیه سگ ها از توجه بیشتر «قاضي ميلر» برخوردار است. اما «باک» دزدیده می شود و تحت تاثیر جریان «تب طلای کلوندایک» به آلاسکا برده می شود. در این سفر ناگهان تمام شرایط زندگی این سگ تغییر می کند و از او به عنوان سگی سورتمه کش استفاده می کنند. «باک» در آب و هوای سرد شمال آمریکا قرار می گیرد و برای بقا تلاش می کند. او به غرایزاش برمی گردد و به حیوانی وحشی تبدیل می شود. در میان این ماجرا این سگ رئیس گله ای از گرگ ها می شود و جک لندن با ذهن خلاق اش «باک» را تا مرز اسطوره های کهن پیش می برد.
فهرست مطالب کتاب
- سخن ناشر
- فصل 1: مروری بر گذشته
- فصل 2: قانون چماق و دندان
- فصل 3: سلطه ی خصلت حیوانی
- فصل 4: چه کسی سرگروه جدید خواهد بود؟
- فصل 5: درد و رنج و محنت سورتمه کشی
- فصل 6: عشق به یک انسان
- فصل 7: آوای وحش
شناسنامه کتاب آوای وحش
- نویسنده: جک لندن
- مترجم: آرزو علیزاده
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر وزرا
- تعداد صفحات: 128
- موضوع کتاب:کتاب های داستان و رمان خارجی
- نسخه الکتریکی:دارد
- نسخه صوتی : دارد
امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید. همچنین برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم .