درباره جولی اسمیت
دکتر جولی اسمیت بیش از ده سال تجربه به عنوان روانشناس بالینی دارد و اولین حرفه ای بود که از TikTok برای ارائه بینش در مورد درمان استفاده کرد. جولی پس از اجرای مطب خصوصی خود، کانال خود را با مأموریت دسترسی به آموزش بهداشت روان با کیفیت بالا برای همه راه اندازی کرد. در طول همه گیری کووید-19، مخاطبان او به طور نجومی به 3 میلیون دنبال کننده افزایش یافت، زیرا کاربران ویدیوهای خودیاری کوچکی که او به اشتراک می گذاشتند و توصیه های او را عملی می کردند. این ویدیوها حدود نیم میلیارد بازدید در سراسر پلتفرم ها داشته اند. جولی در دو فیلم بی بی سی ظاهر شده است. او همچنین در شبکه های CBBC، صبح بخیر بریتانیا، صبحانه بی بی سی و سی ان ان بین المللی ظاهر شده و روان شناس رادیو بی بی سی 1 Life Hacks است. او توسط Women’s Health، Buzzfeed، The Telegraph، The Times، The Sunday Mail، Glamour، CNN و غیره معرفی شده است. او همچنین توسط TikTok در بین 100 سازنده برتر معرفی شد. او با همسر و سه فرزندش در همپشایر انگلستان زندگی می کند.
درباره کتاب چرا تا به حال کسی این هارا به من نگفته بود؟
کتاب حاضر را جولی اسمیت (Julie Smith)، نویسنده و درمانگر برجسته، در سال 2022 به رشته ی تحریر در آورده است. این اثر که «چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟» نام دارد، پس از انتشار با استقبال گسترده ای از سوی منتقدان و مخاطبان مواجه شده و همچنین در فهرست پرفروش ترین کتاب های بین المللی قرار گرفته است. او در این کتاب ابزارهایی را در اختیار شما قرار می دهد که از طریق آن ها بتوانید تا حدودی عملکرد ذهنتان را بشناسید و به سلامت روان نزدیک تر شوید. احتمالاً از خود بپرسید: «چرا یک کتاب خودسازی دیگر بخوانم؟» در پاسخ باید به شما بگوییم آنچه که این اثر را از سایر آثار در این زمینه متمایز می سازد، نثر ساده و زبان شیوای آن است. بااین وجود، نویسنده هیچ گاه چنین ادعای ندارد که اثرش می تواند جایگزین روان درمانی شود. کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود به منزله ی جعبه ابزاری ست که هنگام مواجهه با موقعیت های دشوار زندگی می توانید از آن ها بهره ببرید. کامیاب کسی ست که زندگی را بیش از زنده بودن بداند. اگر شما هم می خواهید انعطاف بیشتری در زندگی داشته باشید، از افسردگی رها شوید، یک رابطه ی عاطفی مخرب را تمام کنید و یا اعتمادبه نفس بیشتری از خود نشان دهید، کتاب حاضر همه ی چیزی ست که به آن نیاز دارید. اثر نام برده تکنیک هایی آزموده شده و عملی را ارائه می دهد که برای اغلب افراد قابل اجراست. به خاطر داشته باشید که سلامت روان درست به اندازه ی سلامت جسم حیاتی ست. هر چقدر هم که زندگی در هر لحظه با بحران هایی تازه روبه رو شود، راهکارهایی وجود دارد که از طریق آن ها بتوان اضطراب کمتر و رشد بیشتری تجربه کرد. اگر برای افزایش سلامت روان خود کاری نکنیم، روزبه روز خوشبختی مان در معرض خطر بیشتری قرار می گیرد. ما چاره ای نداریم جز این که از همه ی توش و توانمان برای زندگی بهتر استفاده کنیم و کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ (Why Has Nobody Told Me This Before) در زمره ی آثاری قرار می گیرد که در این مسیر بسیار روشنگر و کمک کننده خواهند بود. گفتنی ست آرزو شنطیائی این کتاب را به فارسی برگردانده و نشر میلکان آن را منتشر کرده است. چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ از هشت بخش تشکیل شده که در ادامه عناوین آن را مطالعه می کنید: «مخمصه، انگیزه، درد احساسی، سوگ، تردید به خود، ترس، استرس، زندگی معنادار».
نکوداشت های کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟
- دکتر جولی اسمیت دوست متخصص و خردمندی است که همه ما به آن نیاز داریم. (لوری گوتلیب، نویسنده ی پرفروش نیویورک تایمز)
- اکنون بیش از هر زمان دیگری مردم با سلامت روان خود دست وپنجه نرم می کنند. دکتر جولی اسمیت در کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود نکات و ابزارهایی عملی را برای هر کسی که با اضطراب، شک و تردید مواجه است، مطرح می کند. (نیکول لپرا، نویسنده)
- جولی اسمیت موضوعاتی که همه ما با آن ها درگیر هستیم، مانند استرس، غم و اندوه، ترس و شک به خود، تمرکز می کند و پیشنهاداتی را برای نحوه کار با این احساسات ارائه می دهد. (BookPage
جملات برگزیده ی کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟
- سلامت روان و سلامت جسم با هم ارتباط تنگاتنگی دارند. تغییر یکی سبب بروز تغییر در دیگری می شود.
- کلام ما تأثیرات قدرتمندی در تجربه مان از جهان دارد. کلام ابزار درک کردن است، به ما کمک می کند تا احساسات را دسته بندی کنیم، از تجربیات گذشته درس بگیریم، دانسته هایمان را به اشتراک بگذاریم و تجربیات آینده را پیش بینی و برنامه ریزی کنیم.
- برخورد با احساسات تقریباً مانند ایستادن در میان امواج است. وقتی سعی کنیم جلوی احساسات را بگیریم، به راحتی از پا درمی آییم و به مشکل برمی خوریم، در تلاشیم تا نفس بکشیم و بفهمیم کدام مسیر ما را از مهلکه بیرون می برد.
- مشاهده ی احساسات به همان شکل و ماهیتی که هستند، کلید بررسی درست و ثمربخش آن هاست. احساساتتان معرف شخصیت شما نیستند و شخصیت شما هم زاییده ی احساسات شما نیست.
در بخشی از کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود می خوانیم
هر آدمی را که از خواب محروم کنید در برابر بیماری های جسمی و روانی آسیب پذیر خواهد شد. اما رابطه ی بین خواب و سلامت روان دو سویه است. هنگامی که سطح سلامت روان شما به دلیل استرس، بدخلقی یا اضطراب افت می کند، احتمالاً خوابتان نیز به نوعی مختل می شود. مهم نیست اول کدام اتفاق افتاده و روی دیگری تأثیر گذاشته است، اما می توان با اطمینان گفت وقتی کیفیت خواب شما کاهش یابد، خلق وخو و باورتان به توانایی بازیابی شرایط اولیه به شدت تنزل خواهد یافت. وقتی به اندازه ی کافی نخوابیده باشید، همه چیز ده برابر سخت تر می شود. خواب تأثیر عمیقی در هر جنبه از تندرستی شما دارد. بنابراین، اگر فکر می کنید خوابتان آن طور که باید خوب نیست، برای بهبود آن تلاش کنید؛ چراکه قطعاً ارزش صرف وقت و انرژی را دارد. توصیه می کنم کسانی که مدت طولانی است به بی خوابی دچارند حتماً به متخصص مراجعه کنند. اما اگر می خواهید روی بهبود میزان یا کیفیت خواب خود کار کنید، فهرستی از نکات را در ادامه آورده ام. باز هم تأکید می کنم، ما به دنبال کمال نیستیم و مجبور نیستید تمام کارهای فهرست را برای خوب و به اندازه ی خوابیدن انجام دهید. برخی مواقع برخی اتفاقات شما را از الگوی خواب سالم دور می کند. اگر کارتان شیفتی است، مسافت های طولانی سفر می کنید، بچه های خردسال دارید یا تا دیروقت بیدار ماندن و انجام بازی های کامپیوتری عادتان شده است، وقتی را به خود اختصاص دهید و همه چیز را برای قرارگرفتن در مسیر درست مرتب کنید. اوایل روز ورزش کنید و سعی کنید عصرها را به استراحت بگذرانید. حمام آب گرم قبل از خواب بدن شما را به درجه حرارت بهینه برای خواب می رساند.
فهرست مطالب کتاب
- پیشگفتار
- بخش اول: مخمصه
- فصل اول: آشنایی با مفهوم بدخلقی
- فصل دوم: تله های خلقی که باید مراقب آن ها باشید
- فصل سوم: راهکارهای مفید
- فصل چهارم: چگونه روزهای بد را به روزهای بهتر تغییر دهیم
- فصل پنجم: رعایت اصول اولیه
- بخش دوم: انگیزه
- فصل ششم: آشنایی با مفهوم انگیزه
- فصل هفتم: چگونه انگیزه را پرورش دهیم
- فصل هشتم: چگونه کاری را انجام دهید که حس وحالش را ندارید؟
- فصل نهم: برای ایجاد تغییرات بزرگ در زندگی از کجا شروع کنم؟
- بخش سوم: درد احساسی
- فصل دهم: خلاصم کن!
- فصل یازدهم: با احساسات چه کار کنیم
- فصل دوازدهم: چگونه از قدرت کلمات به نفع خود استفاده کنید
- فصل سیزدهم: چگونه از کسی حمایت کنیم
- بخش چهارم: سوگ
- فصل چهاردهم: آشنایی با مفهوم سوگ
- فصل پانزدهم: مراحل سوگ
- فصل شانزدهم: تکالیف سوگواری
- فصل هفدهم: ستون های قدرت
- بخش پنجم: تردید به خود
- فصل هجدهم: برخورد با انتقاد و تأیید نشدن
- فصل نوزدهم: کلید خلق اعتمادبه نفس
- فصل بیستم: اشتباهاتتان جزئی از شخصیت شما نیستند
- فصل بیست ویکم: کافی بودن
- بخش ششم: ترس
- فصل بیست ودوم: اضطراب را از بین ببرید!
- فصل بیست وسوم: کارهایی که به اضطراب شدت می دهند
- فصل بیست وچهارم: چگونه اضطراب را در لحظه آرام کنیم؟
- فصل بیست وپنجم: با افکاری که سبب اضطراب می شوند چه باید کرد؟
- فصل بیست وششم: ترس از اتفاقات اجتناب ناپذیر
- بخش هفتم: استرس
- فصل بیست وهفتم: آیا استرس با اضطراب متفاوت است؟
- فصل بیست وهشتم: چرا کاهش استرس تنها راه حل نیست
- فصل بیست ونهم: وقتی استرس مفید، مخرب می شود
- فصل سی ام: از استرس به نفع خود بهره ببرید
- فصل سی ویکم: در شرایط حساس و حیاتی چه کار کنیم؟
- بخش هشتم: زندگی معنادار
- فصل سی ودوم: همیشه شادبودن یا نبودن، مسئله این است
- فصل سی وسوم: کدام ارزش ها برای شما مهم ترند؟
- فصل سی وچهارم: چگونه زندگی معناداری خلق کنیم؟
- فصل سی وپنجم: روابط
- فصل سی وششم: چه زمانی باید در پی درمان باشیم
- سپاسگزاری
- ابزار یدکی
- درباره ی نویسنده
شناسنامه کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟
- نویسنده: جولی اسمیت
- مترجم: آرزو شنطیائی
-
زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر میلکان
- تعداد صفحات: 287
- موضوع کتاب:کتاب روانشناسی بزرگسالان
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
علاقه مندان به کتاب های روانشناسی مخاطبان اصلی کتاب حاضر هستند. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.