درباره الک مونی
الک مونی (Alec Moonee) سخنران انگیزشی که مشتاق است به دیگران بیاموزد چگونه با هدف و معنا زندگی کنند. همه چیز برای من پس از تصادفی آغاز شد که مدت کوتاهی پس از تولد 26 سالگی ام زنده ماندم. این رویداد فاجعه بار واقعاً همه چیز را برای کسی که قبلاً در حال حرکت بوده و رسیدن به هدف، مأموریت، چیزی مهم برای ماندن در زندگی را غیرممکن می دانست، در چشم انداز قرار می دهد. پس از بهبودی و اتمام فیزیوتراپی، مدرک ارتباطات/بازاریابی را گرفتم. این برنامه به من کمک کرد تا توانایی های خود را در سخنرانی عمومی افزایش دهم و شروع به کار بر روی ایجاد حرفه خود کنم. من اغلب کارگاه ها و وبینارهایی را برای ایجاد انگیزه، الهام بخشیدن و تشویق مردم به داشتن زندگی معنی دارتری ترتیب می دهم.
درباره ی کتاب مغز آشفته
ذهن انسان به طور ناخودآگاه، برای شناسایی موقعیت های خطرناک و مقابله با آن ها، به سمت افکار منفی گرایش بیشتری دارد. اما با پیدا کردن ریشه های این مسئله و پیامدهای آسیب زای آن، می توانیم به ذهن آگاهی برسیم و احساسمان نسبت به خود و دیگران را بهبود ببخشیم. الک مونی (Alec Moonee) در کتاب مغز آشفته (Brain Fuked) به شما می آموزد چطور از شر این گونه افکار خلاصی یابید و راه پیشرفت خود را، برای داشتن یک زندگی بهتر، هموار نمایید. اجدادمان را تصور کنید که در غارهای مخوف در دل طبیعت چطور شب را صبح می کردند. آن ها برای مقابله با طبیعت رام نشدنی، مجبور بودند پس از وقوع فاجعه، همه چیز را پیش بینی کنند تا احتمال هر اتفاقی را به حداقل خود برسانند. این روش در موقعیت های پرخطر گذشته می توانست به حفظ بقای آن ها کمک کند، اما امروز برخورد غریزی با مشکلات چاره ساز نیست. به بیان دیگر، زندگی در سایه ی ترس های مختلف، فرصت رشد و تعالی را از شما خواهد گرفت. شاید از خود بپرسید مگر این افکار چقدر قدرت دارند؟ جالب است که بدانید به ذهن یک فرد عادی روزانه حدود دوازده هزار تا بیش از پنجاه هزار فکر خطور می کند که هشتاد درصد آن ها اندیشه های منفی و نودوپنج درصد را اندیشه های تکراری تشکیل می دهند. حجم بالای این افکار سبب می شود رفته رفته به باور ما تبدیل شوند، صفاتی چون گوشه گیری، اعتماد به نفس پایین، خشم و دلهره را در وجودمان ایجاد کنند و سطح اضطرابمان را به طور چشمگیری بالا ببرند. در کتاب مغز آشفته، الک مونی به شما خواهد آموخت چطور داستان ذهنتان را تغییر دهید و به ژرف اندیشی و مراقبت از جسم و روح خود اهتمام بورزید. جرقه ی اصلی فعالیت این نویسنده در زمینه ی مثبت اندیشی زمانی ایجاد شد که او بر اثر یک تصادف شدید روی تخت بیمارستان در حال درمان بود و با سخنان دلنشین هم اتاقی خود درباره ی توانایی تغییر پیامدهای ناگوار در خود تحولی حس کرد. الک مونی بعدها تصمیم گرفت پژوهش هایی درباره ی زندگی معنادار و شاد انجام دهد و امروزه بیشتر وقت خود را به برگزاری کارگاه ها و سمینارهای انگیزشی در این حوزه اختصاص می دهد تا دیگران را نیز به پیشبرد زندگی شان تشویق کند. این کتاب با ترجمه ی کامران بهمنی، به تازگی از سوی نشر نقش و نگار منتشر شده است.
جملات برگزیده ی کتاب مغز آشفته
- هنگامی که اندیشه ی خود را تغییر می دهید، یادتان باشد دنیای خود را نیز تغییر می دهید. (نورمن وینسنت پیِل)
- تنها هنگامی که شانس خود را بیازماییم، زندگی مان بهبود می یابد. نخستین و دشوارترین ریسکی که بدان نیاز داریم، صداقت است. (والتر اندرسن)
- شما مجموعه ای از همه ی چیزهایی هستید که تاکنون دیده اید، شنیده اید، خورده اید، بوییده اید و فراموش کرده اید. همه ی آن ها با شما هستند. همه چیز بر ما اثر می گذارد و برای همین من می کوشم مطمئن شوم تجارب من مثبت هستند. (مایا آنجِلو)
- طرز تفکر یک انتخاب است. خوشبختی یک انتخاب است. خوش بینی یک انتخاب است. مهربانی یک انتخاب است. بخشش یک انتخاب است. احترام یک انتخاب است. هر آنچه که برمی گزینید، شخصیت تان را می سازد. خردمندانه انتخاب کنید. (روی تی. بِنت)
در بخشی از کتاب مغز آشفته می خوانیم
یکی از مهم ترین جنبه های رهاشدن از خودگویی منفی داشتن دانشی عمیق از خود است، یعنی درون نگری. اگر از شما بخواهم متنی درباره ی خود بنویسید چه می نویسید؟ آیا می توانید متنی روشن و پذیرفتنی ارائه بدهید؟ امروزه خودآگاهی موضوعی رایج و نقل محافل است و می توان پنداشت که کاملاً از خود آگاهید. منظورم این است که اگر شما خود را نشناسید، چه کس دیگری می شناسد؟ باید درک کنید خودآگاهی می تواند درجات گوناگون داشته باشد و هرچه بیشتر درباره ی خودتان بدانید، برایتان سودمندتر است. موضوعی که کمتر مورد بحث قرار می گیرد روش های گوناگون به دست آوردن درک بیشتر از خود است. بی گمان، بهترین منبعی که در تلاش برای رسیدن به خودآگاهی بیشتر می توانید به آن روی آورید خودتان هستید؛ اما گرفتن بازخورد و واکنش دیگران نیز می تواند ارزنده باشد. آنچه که با بازخوردِ به دست آمده از اطرافیانتان انجام می دهید، می تواند تفاوت فراوانی بیافریند. هنگامی که با درون نگری و اندیشه فرایند خودآزمایی را می گذرانید، اگر راه درست را بروید می توانید کنترل بیشتری به دست آورید، اگر نه، نتیجه ی عکس خواهید گرفت. در این فصل خواهید آموخت که خودآگاهی چیست، از چه چیزی باید بیشتر آگاه شوید و راه های احتمالی رسیدن به خودآگاهی بیشتر کدام اند. ضمناً، بر چگونگی درون نگری و راه درست آن نیز تمرکز بسیاری خواهیم داشت. برای شروع، باید گفت بخش بعدی درباره ی شیوه ی ساخته وپرداخته شدن شخصیت شماست، چیزی که بر آن نفوذ داشته و چیزی که بر شکل گرفتن رفتارتان اثر گذاشته است. این کار برای درک تغییراتی که داشته اید و چگونگی ردیابی اثرات آن بر روی شما مهم است.
فهرست مطالب کتاب
- پیشگفتار
- فصل اول: آنچه باید درباره ی خودگویی منفی بدانید
- فصل دوم: دیوهای درون ذهن تان
- فصل سوم: چرا خودگویی منفی همیشه هم بد نیست
- فصل چهارم: درون نگری راه درست
- فصل پنجم: گام 1. به انجام دادن کار پایبند باشید
- فصل ششم: گام 2. داستان را دگرگون کنید
- فصل هفتم: گام 3. بایگانی اندیشه بیافرینید
- فصل هشتم: گام 4. ارزش نفس خود را بسازید
- فصل نهم: گام 5. ارتباط برقرار کنید
- فصل دهم: گام 6. تمرین آگاهی و مراقبه کنید
- فصل یازدهم: 7. از تن خود نگهداری کنید
- پی نوشت
شناسنامه کتاب مغز آشفته
- نویسنده: الک مونی
- مترجم: کامران بهمنی
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر نقش و نگار
- تعداد صفحات: 136
- موضوع کتاب:کتاب موفقیت و خودسازی
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
بنابراین این کتاب به کسانی که به مباحث ذهن آگاهی، خودسازی و مثبت اندیشی علاقمند هستند، توصیه می شود. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.