درباره استیفن وانکر
استیفن وانکر سالها با استاد دانشکده بازرگانی هاروارد، کلایتون کریستنسن، همکاری کرد و یکی از اولین تلفنهای هوشمند را توسعه داد و اکنون مشاوران بازارهای جدید را اداره می کند. او برای Forbes ، Harvard Business Review و Financial Times نوشته است.
درباره کتاب مشتریان گرسنه
نظریه ی «Jobs to be done» کمک می کند بتوانید به زاویه ی دید متفاوتی در کسب و کارتان دست یابید. توانایی توسعه ی نوآورانه ی کسب و کار، با تمرکز بر خصوصیات جامعه شناختی مشتری یا ویژگی های محصول به دست نمی آید، بلکه مهم کاری است که مشتری برای پیشرفت خود انجام می دهد. دیگر درست نیست که بازار ها را با توجه به ویژگی های محصولات تعریف کنیم. نیاز ها نیز نمی توانند به خوبی این دسته بندی را انجام دهند. بلکه کار مشتریان، انگیزه ها و شاخص های موفقیت آن ها می توانند فضای رقابت و مشتریان را برای شما مشخص کنند. با نشریه ی «کارهایی که باید انجام شوند» طراحی محصول، توسعه ی کسب و کار و بازاریابی متحول می شود. بینش مشتری در قلب نقشۀ راه کارهای مشتری قرار دارد. با شناسایی کارهای مشتریان و موانع مقابل آن ها، بستر مناسبی برای راه حل های جدید ایجاد می شود. چارچوب کارهای مشتری، رویکردی منطقی را در قبال هر پروژۀ نوآورانه ارائه می دهد. به کمک این چارچوب، سازمان ها می توانند به شناخت عمیقی از مشتریان و ذی نفعان اصلی برسند، برای فرصت های بزرگ ایده پردازی کنند و مؤلفه هایی را برای آزمایش سریع و ارزان قیمت راه حل های جدید انتخاب کنند. این کتاب به شما کمک می کند مشتری و نوع تفکر او را بشناسید و با چشمانی باز تصمیم بگیرید.
بخشی از کتاب مشتریان گرسنه
چه شباهتی بین اسکوترهای موتوردار، غذای گربه و دولت الکترونیکی آفریقا وجود دارد؟ بیشتر از آنچه فکرش را بکنید. همۀ این محصولات و خدمات حاصل استفاده از روشی خلاقانه اند به نام «نقشۀ راه کارهای مشتری». نقشۀ راه کارهای مشتری فرایند ساده ای است که شرکت ها با استفاده از آن می توانند همواره فرصت های جدیدی بیابند و ایده های عالی خلق کنند. این نقشه مبتنی بر پژوهش پیشگامانۀ استاد دانشگاه کسب و کار هاروارد یعنی کلایتون کریستینسن است که مفهوم کارهایی که باید انجام شوند را به عنوان روش قطعیِ افزایش خلاقیت مطرح کرد. در این روش به جای توجه به خرید امروز مردم، به کاری توجه می شود که مشتری می خواهد آن ها را به انجام برساند. نقشۀ راه کارهای مشتری با ترکیب داده های مربوط به چشم انداز بازار و شناخت عمیق از نیازها، نگرش ها و رفتارهای مشتری به شرکت ها امکان می دهد تا به بینش ها و راه حل های جدید و سودآوری برسند. بدین ترتیب امکان اجرای مفهوم «کارهایی که باید انجام شوند» بسیار آسان می شود. در حال حاضر، بسیاری از مردم ، نوآوری را هرج ومرج خلاقانه ای می دانند که بهترین ایده ها از پی این هرج ومرج ناگزیر نمایان می شوند. تیم ها پای تخته سیاه می نشینند و ایده های گوناگونی برای محصولات شرکتشان ارائه می دهند یا شیوه های خلاقانۀ متعددی را برای رشد سازمانشان ترسیم می کنند. معمولاً این خلق و انتخاب، بر پایۀ فرایندی برنامه ریزی شده و مستمر نیست؛ بلکه با درنظرگرفتن اطلاعات موجود، وضعیت داخلی شرکت و تمایل ذی نفعان اصلی و ارزیابی یک بارۀ این اطلاعات است که مشخص می شود کدام ایده بهتر است. همچنین معتقدند به ندرت از شیوۀ معنادار و منظمی برای بررسی نظرات مشتریان استفاده می شود و این کار معمولاً به نوآوری فوق العاده ای منجر نمی شود و در نهایت حتی سازمان هایی که با تولید محصول یا ارائۀ خدماتی جدید به موفقیت بزرگی می رسند، پس از مدتی قادر به تکرار موفقیتشان نیستند. این کتاب به سازمان ها کمک می کند تا با استفاده از چارچوب دقیق «کارهایی که باید انجام شوند» چالش نوآوری را به شیوۀ مستمر و تکرارپذیر حل کنند. به نظر ما برای خلق نوآوری، باید توجه یکسانی به روش و ایده ها داشت. در واقع ما معتقدیم که یافتن «روش» صحیح نوآوری تا حد زیادی کیفیت خروجی کار را که همان راه حل های خلق شدۀ سازمان هاست، نشان می دهد. با روش دقیق ولی سادۀ نقشۀ راه کارهای مشتری، شرکت ها می توانند الزامات مختلف نوآوری را بشناسند و همواره بهترین راه حل ها را پیدا کنند.
شناسنامه کتاب مشتریان گرسنه
- نویسنده: استیفن وانکرجسیکا واتمندیوید فاربر
- مترجم: صدرا امامی، محمد جوادی قاضیانی
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر برآیند
- تعداد صفحات: 180
- موضوع کتاب:کتاب تجارت و کسب و کار
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : دارد
این کتاب را به تمام صاحبان کسب و کار و کسانی که در حوزه فروش فعالیت می کنند، پیشنهاد می کنیم. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.