دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / فرهنگ و هنر / معرفی کتاب /

معرفی کتاب نوشابه با سیانور اثر آگاتا کریستی 

شنبه، 01 آبان 1400
جنایت سوژه‌ی مناسبی برای نویسنده‌هاست. بیشتر جنایت‌ها قصه‌ای پشت خود دارند. قصه‌ای که اغلب ساده نیست و ظرافت‌های مخصوص خودش را دارد. آگاتا کریستی یکی از نویسندگان فوق‌العاده و نوابغ جنایت است که قلم بی‌نظیری در روایت معماهای جنایی دارد.

درباره کتاب نوشابه با سیانور

نوشابه با سیانور داستانی جذاب با نام اصلی «sparkling cyanide» است که اولین بار سال ۱۹۴۵ منتشر شد. شخصیت اصل این داستان کلنل ریس است که پیش تر هم در داستان های کریستی حضور داشته است. این بار او باید راز مرگ یک زوج که در فاصله ی یک سال درگذشته اند را کشف کند. طرح این داستان مشابه طرح داستان کوتاه زنبق زرد از همین نویسنده است.

خلاصه کتاب نوشابه با سیانور

یک سال قبل ۷ نفر سر میز شام نشستند و یکی، رزماری برایتون هرگز از سر میز بلند نشد. مرگ او ودکشی تشخیص داده شد اما شش ماه بعد همسرش نامه هایی دریافت کرد که به او می گفت رزماری کشته شده است. او تلاش کرد راز مرگ همسرش را پیدا کند و به همین دلیل درست یک سال بعد شام را در همان رستوران با همان مهمانان تکرار کرد. جورج نیز به شیوه ی مشابه همسرش یعنی با سیانور موجود در نوشیدنی می میرد اما او همه چیز را با دوستش کلنل ریس درمیان گذاشته بنابراین او می داند که دیگر خودکشی ای درکار نیست. جرج و رزماری کشته شده اند. اما انگیزه ی قتل چیست؟داستان نوشابه با سیانور توجه های زیادی را جلب کرد و از روی آن فیلم و سریال های مختلفی در تلویزیون انگلستان ساخته شد. این داستان در سراسر جهان نیز طرفداران خود را دارد.

درباره نویسنده کتاب نوشابه با سیانور

آگاتا کریستی، زاده ی ۱۵ سپتامبر ۱۸۹۰ و درگذشته ی ۱۲ ژانویه ۱۹۷۶، نویسنده ی انگلیسی داستان های جنایی و ادبیات کارآگاهی بود.آگاتا کریستی با نام اصلی آگاتا مری کلاریسا میلر در شهر تورکی در ناحیه ی دوون انگلستان به دنیا آمد. پدر آمریکایی اش فردریک میلر نام داشت. مادرش کلارا بومر انگلیسی و از خانواده ای اشرافی بود. آگاتا به دلیل آمریکایی بودن پدر می توانست تبعه ی ایالات متحده نیز باشد، ولی هرگز از آن کشور تقاضای تابعیت نکرد. آگاتا دارای یک خواهر و یک برادر بود که هر دوی آن ها از وی بزرگ تر بودند.آگاتا در زمان جنگ جهانی اول در بیمارستان و سپس در داروخانه کار می کرد؛ شغلی که تأثیر زیادی بر نوشته های او داشته است: بسیاری از قتل هایی که در کتاب هایش رخ می دهند از طریق خوراندن سم به مقتولان صورت می گیرند.در هشتم دسامبر ۱۹۲۶ وقتی در سانینگ دیل واقع در برکشر زندگی می کرد به مدت ده روز ناپدید گردید و روزنامه ها در این مورد جاروجنجال فراوانی به پا کردند. اتومبیل او در یک گودال گچ پیدا شد و خود او را نیز نهایتا در هتلی واقع در هروگیت یافتند. آگاتا اتاق هتل را با نام خانمی که اخیرا شوهرش اعتراف کرده بود با وی رابطه عاشقانه دارد، کرایه کرده بود و در توضیح این ماجرا ادعا کرده بود که در اثر ضربه ی روحی ناشی از مرگ مادر و خیانت شوهر دچار فراموشی شده بوده است. آگاتا در سال ۱۹۳۰ با باستان شناسی به نام سر ماکس مالووان که ۱۴ سال از او جوان تر بود، ازدواج کرد و با او به سفرهای فراوانی رفت. رد پای این سفرها و شهرها و کشورهایی که او از آن ها دیدن می کرد را می توان در بیشتر داستان هایش که وقایع آن ها در کشورهای شرقی (خاورمیانه) رخ می دهند، دید. ازدواج او با مالووان در ابتدا ازدواجی موفق و شاد بود. این ازدواج توانست با وجود ماجراجویی های عشقی خارج از ازدواج مالووان، مدتی نسبتا طولانی دوام بیاورد.

مترجم کتاب نوشابه با سیانور

مجتبی عبدالله نژاد (۱۳۴۸ کاشمر) نویسنده و مترجم ایرانی است که کتاب هایی از زبان انگلیسی به فارسی ترجمه می کند و درضمن درباره ی ادبیات کلاسیک فارسی تحقیق می کند. کتاب «گفتگو با مسعود سعد سلمان» نوشته ی او، تلفیقی است از کار تخیلی با کار پژوهشی. وی در گفتگویی در روزنامه ایران می گوید: «این ژانری است که خودم ابداع کردم». از وی مقالاتی در بعضی نشریات ادبی مثل کلک، کارنامه، سمرقند، بخارا، رودکی، نافه، شوکران، و گوهران منتشر شده است.

چرا باید کتاب نوشابه با سیانور را خواند؟

ادبیات پلیسی ذهن را درگیر خودش می کند. این گونه از ادبیات سال ها مهجور باقی مانده بود و جدی گرفته نمی شد اما واقعیت این است که این بخش از ادبیات نقش مهمی در دنیا ایفا کرده است. به خصوص در دنیای پس از جنگ جهانی مردم نیاز داشتند روحیه ی خود را افزایش دهند و به زندگی عادی برگردند این نوع داستان ها بسیار جذاب و لذتبخش بودند و افراد زیادی را به خود جلب می کردند. آگاتا کریستی در همان سال ها بهترین داستان های پلیسی را می نوشت و داستان هایش به شدت در تمام اروپا و جهان طرفدار پیدا کرده بود. نوشابه با سیانور یکی از داستان کریستی بسیار لذت بخش و جذاب این نویسنده است اگر اندکی به معما علاقه داشته باشید باید حداقل یکبار هم که شده بخوانید.

قسمتی از کتاب نوشابه با سیانور

-می فهمی که؟ می خواهم زندگی خوب و آرامی داشته باشم،با تو باشم. حوصله عشق و عاشقی و این چیزها را ندارم. ازدواج با عشق معمولاً موفق نیست و عاقبت خوبی ندارد. ولی تو را دوست دارم، جورج، تو آدم خوب و شریف و درستی هستی و فکر می کنی من زن محشری هستم. من هم همین چیزها را می خواهم.

جورج جواب نامفهومی داد:

-مطمئنم زندگی قرص و محکمی داریم و خوشبخت می شویم.

پیش بینی اش تاحدی درست بود. خوشبخت بودند. ولی ته دلش هميشه احساس بدی داشت. به خودش می گفت آخرش به مشکل برمی خورند. رزماری به آدم مشنگی مثل او راضی نمی شود. حتماً انفاقاتی می افتد. به خودش یاد می داد که باید با این شرایط بسازد. ولی می دانست که این طور اتفاقات دوامی ندارد. مطمئن بود که هر اتفاقی بیفتد. رزماری دوباره برمی گردد. وقتی این را به خودش قبولاند. خوشبخت بودند.

به خودش آموخته بود که باید تحمل کند. برای دختر عاطفی و حساسی مثل رزماری با آن زیبایی چشمگیر، چنین چیزهایی طبیعی است و اجتناب ناپذیر است. ولی چیزی که حدس نمی زد واکنشهای خودش بود.

لاس زدن با افراد مسئله ای نبود. ولی وقتی اولین بار فهمید قضیه جدی است و فراتر از لاس زدن خشک و خالی است.

تقریبا فوری فهمید. متوجه شد رفتارش تغییر کرده. شور و شوق بیشتری داشت. خوشگلتر بود، با طراوت تر بود. بعد، یک روز با واقعیتی رو به رو شد که آنچه را به طور غریزی حدس می زد تایید کرد.

شناسنامه کتاب نوشابه با سیانور


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز پنجشنبه 13 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
گام به گام مراحل چاپ کتاب
مراحل سابمیت مقاله
نحوه محاسبه هزینه چاپ یک کتاب
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
هندی حرف زدن محمدرضا گلزار در آنتن تلویزیون/ آیسان خانوم باید به این همه استعداد افتخار کنه +فیلم
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟