درباره کتاب روانشناسی ملال
جان دی ایستوود دانشیار گروه روانشناسی دانشگاه یورک و روانشناس بالینی است. او پزشکان آینده را آموزش می دهد و در زمینۀ تلاقی شناخت و احساس تحقیق می کند.
ما انسان ها به برقراری رابطه ای خودمختارانه و موثر با دنیا نیاز داریم. باید مشغولیت داشته باشیم، ذهنمان را درگیر کنیم، تمایلات مان را بیان کنیم و مهارت ها و استعدادهایمان را عملی سازیم. به بیان کوتاه، نیاز به عاملیت داریم؛ اگر این نیاز رفع شود، شکوفا می شویم. اما هنگامی که این نیاز برطرف نشود احساس بی حوصلگی و بطالت می کنیم. ملال نشان دهندۀ یکی از ابعاد مهم انسان بودن است: نیاز مبرم ما به مشغولیت با دنیای پیرامونمان.
نویسندگان کتاب «روانشناسی ملال» معتقدند که ملال برای ما بد نیست، موضوع این است که ما بد عمل می کنیم و به راهنمایی های آن بی اعتنا هستیم. وقتی دچار ملال می شویم، مغز به ما می گوید که هرآنچه انجام می دهید بی فایده است، ما نمی توانیم نیاز اساسی روانی خود را برای مشارکت و اثرگذاری رفع کنیم. سال های مدید، فلاسفه، مورخان و کما در پی درک مسئله ملال بوده اند. اما علیرغم اینکه ملال امری بسیار شایع است، تاکنون جامعه علمی توجه نسبتا کمی به آن داشته است. نویسندگان کتاب روان شناسی ملال تلاش کرده اند تا این روند را تغییر دهند و با کمک علم روانشناسی، ابعاد تاریک رویارویی انسان با ملال را برایمان روشن کنند. ملال نیرویی برای سوق دادن ما به سمت فعالیت های معنادارتر و رضایت بخش تر است. این احساس شما را وادار می کند که سؤال مهمی را از خود بپرسید: «باید چه کار کنم؟». کتاب روان شناسی ملال به این سؤال پاسخ نمی دهد، بلکه به شما کمک می کند تا درک روشن تری از پیام ملال به دست آورید و بهتر با آن روبه رو شوید.
شناسنامه کتاب روانشناسی ملال
- نویسنده: جیمز دانکرت _ جان دی.ایستوود
- مترجم: مریم حیدری
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر نوسعه نوین
- تعداد صفحات: 232
- موضوع کتاب:کتاب روانشناسی
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.