درباره خوزه سیلوا
خوزه سیلوا (José Silva) در سال 1914 در لارودی تکزاس به دنیا آمد. در چهار سالگی پدر خود را از دست داد و پس از ازدواج مجدد مادرش برای زندگی نزد مادر بزرگش رفت و ناچار شد از شش سالگی برای امرارمعاش شروع به کار کند. اولین شغل او واکس زدن کفش ها بود و بعد نظافتچی و روزنامه فروش و رفتگر شد. در هفت سالگی روزی یک دلار درآمد داشت، ولی چون در کار خود لیاقت و کفایت بسیار نشان داد به زودی درآمدش به روزی دو دلار رسید. او به خاطر وضع بد مالی خانواده اش به مدرسه نرفت. در دوازده سالگی رانندگی آموخت و به خرید و فروش پرداخت. در هفده سالگی درآمدش به حدی رسید که توانست اتومبیلی برای خود بخرد و ضمن کار کردن با آن از خواهرش خواست تا درس هائی را که در مدرسه می خواند به او بیاموزد. او ضمن کار کردن به مطالعات خود ادامه داد و در حالیکه فرصت نشستن پشت میز کلاس درس را نداشت، یک دوره دروس الکترونیک را از طریق مکاتبه گذراند. سپس وارد خدمت نظام وظیفه شد و در هنگام مصاحبه ورودی با روانشناس ارتش به رشته روانشناسی علاقمند گردید و در زمان خدمت نظام وظیفه مطالعات خود را به رشته روانشناسی و هیپنوتیزم متمرکز نمود و پس از آن سال ها در این زمینه تحقیق کرد. این مطالعات 22 سال ادامه یافت و در پایان این مدت خوزه سیلوا هیپنوتیزم را کنار گذاشت و کارهای خود را روی فعالیت مغز متمرکز نمود. مردم او را یک دانشمند مردمی می خواندند زیرا هرگز تحصیلات کلاسیک نداشت و به دانشگاه نرفت.
خلاصه کتاب روش های کنترل ذهن سیلوا
کتاب کنترل ذهن سیلوا نتیجه و جمع بندی آموزش های خوزه سیلوا در راستای بهره برداری بیشتر از توانایی ذهن است. این کتاب توسط دو نویسنده یعنی فیلیپ میل و خوزه سیلوا نوشته شده است. در بخش هایی که توسط فیلیپ میل نگارش یافته اند، بر اهمیت، دستاورد ها و سازگاری متد های کنترل ذهن سیلوا در دوره ی امروزی تاکید رفته است. در مقابل فصل های دیگر کتاب بیان کننده روش هایی هستند که خوزه سیلوا در سمینار ها و کارگروه های آموزشی خود از آن ها برای آموزش استفاده کرده است. دوره های آموزشی سیلوا بین 40 تا 48 ساعت زمان دارند و به همین دلیل ممکن است خواننده نتواند بهره گیری کامل از تمام آموزه های سیلوا را تنها با اتکا به همین کتاب انجام دهد. اما مطالعه ی این کتاب می تواند راهکار و مقدمه ای بر کنکاش های بیشتر خواننده با نگرش بر موضوعات مورد بحث در کتاب باشد.
درباره ی کتاب روش کنترل ذهن سیلوا:
قطعاً تا به کنون شنیده اید که انسان در طول زندگی اش فقط از 10 درصد توانایی های ذهنی خود استفاده می کند و با فعال کردن بخش هایی از مغز خود که از آن بهره نمی گیرد، می تواند قله های دانش را فتح نماید و به موفقیت های چشمگیری دست یابد. جالب است بدانید که این نظریه هیچگونه پایه و اساس علمی ندارد و زمانی ارائه شد که تجهیزات و دانش کافی برای بررسی توانمندی های مغزی وجود نداشت! اما امروزه ثابت شده که هر کدام از بخش های مغز کنترل کننده و مسئول بخشی از توانایی های انسان است. در کتاب روش کنترل ذهن سیلوا ( The Silva mind control method) می آموزید که چگونه از نیروها و توانایی های شگفت آور ذهن خود استفاده کنید تا موفق شوید.
شاید از خود بپرسید روش کنترل ذهن چگونه شکل گرفته است و پایه و اساس آن چیست؟ ماجرای شکل گیری این متد از جایی آغاز می شود که روزی خوزه سیلوا که یک تعمیرکار رادیو بود به روانشناسی و عملکردهای مغزی و افزایش هوش علاقه مند می شود. او پس از تلاش های بسیار، روش هایی را به دست می آورد که آن ها را بر روی فرزندانش امتحان می کند. خانواده ی پرجمعیت او نیز از این آزمایشات سربلند و باهوش تر از قبل بیرون می آیند. بنابراین خوزه سیلوا تصمیم می گیرد که روش خود را به صورت تجاری و برای استفاده ی همگان منتشر نماید.
براى اینکه بتوانید از این روش جدید در زندگى روزمره ى خود بهره ببرید به این مثال توجه کنید؛ روزی فردی درست زمانیکه دو ساعت تا پروازش به نیویورک مانده بود متوجه می شود که بلیط هواپیمای خود را گم کرده است. او تمام آپارتمان را به صورت دقیق می گردد اما موفق به یافتن بلیط نمی شود. بنابراین تصمیم می گیرد تا در گوشه ای بنشیند و حواس خود را متمرکز کند. در آن لحظه او می توانست بلیط را آنقدر واضح ببیند که انگار جلوی چمشانش قرار دارد و در نهایت توانست آن را همانطور که در ذهنش دیده بود بین کتاب های قفسه ی دیواری بیابد. اما چگونه این کار را انجام داد؟ براساس آگاهی و بینشی که از کلاس های سیلوا به دست آورده بود.
این گونه مسائل از نظر افرادى که هیچ اطلاعاتى درباره ى «روش هاى کنترل ذهن» ندارند، باور کردنى نیست؛ اما در نوشته هاى خوزه سیلوا بنیان گذار این روش، انسان وجود نیروها و توانایى هاى خارق العاده ى ذهن خود را تجربه مى کند. او بخش اعظم زندگى خود را وقف تحقیق در مورد اعمال امکان پذیر و اسرارآمیزى کرده که ذهن بشر در صورت تعلیم مناسب و صحیح قادر به انجام آن ها خواهد بود. نتیجه ى این تحقیقات و آزمایش ها که در طول ده ها سال شکل گرفته است، به صورت دوره هاى آموزشى 40 تا 48 ساعته، کتب و جزوات آموزشى در اختیار شما قرار مى گیرد. نتایج حاصل از این تحقیقات شامل موارد زیر است:
- توانایى به خاطر آوردن موضوعات و حوادثى که به دست فراموشى سپرده شده است.
- تحت کنترل درآوردن دردها، تسکین دادن و یا از بین بردن آن ها به طور کامل.
- تسریع در روند بهبود.
- رهایى از عادات ناپسند و مضر.
- اصلاح توانایى دریافت هاى درون و به خدمت گرفتن نیروى خلاق حس ششم.
- حل مشکلات کوچک و بزرگ در زندگى روزمره.
علاوه بر موارد مذکور، با مطالعه ى این کتاب، سرشار از آرامش، شادى و اعتماد به نفس خواهید شد. این حالات شما را در موقعیت مطمئنى قرار خواهد داد تا بر جریان زندگى خود بهتر و راحت تر تسلط کامل داشته، آن را کنترل کنید؛ چیزى که زمانى براى شما تنها یک رؤیا بود. یکی از موضوعاتی که در این کتاب به آن پرداخته شده و در زندگی همه ی شما تأثیر می گذارد، مدیتیشن و مراقبه است. طبق عقیده ی سیلوا مراقبه یک فعالیت دائمی و پویاست که منجر به آگاهی بیشتر فرد نسبت به محیط و شرایط اطرافش می شود. او همچنین در این کتاب به شما آموزش می دهد که چطور از طریق مراقبه، مشکلاتی مانند ترک سیگار، بهبود روابط زناشویی و ... را حل کنید و کیفیت زندگی خود را بالا ببرید. اگر می خواهید توانایی های ذهنی خود را بیشتر کنید، بر بسیاری از مشکلات بزرگ و کوچک خود غلبه نمایید و یاد بگیرید عادت های ناپسند خود را کنار بگذارید، پس این کتاب برای شماست.
در بخشی از کتاب روش کنترل ذهن سیلوا می خوانیم:
من کمک مى کنم تا مراقبه را بیاموزید. چنانچه شما این هنر را فراگیرید، در سطحى از آگاهى قرار خواهید گرفت که مى توانید از قوه ى تجسم خود در حل تمام مشکلات تان استفاده کنید. فعلا قصد داریم فقط به آموزش مراقبه اکتفا کنیم و چگونگى حل مشکلات را بعداً مطرح خواهیم ساخت. نظر به اینکه شما بدون داشتن مربى مجرب و تنها به کمک این کتاب قصد آموزش دارید، سعى کرده ایم روش تقریباً آهسته اى را نسبت به روش هاى دوره هاى آموزشى مورد استفاده قرار دهیم تا دچار مشکل نشوید. البته اگر فقط مراقبه را بیاموزید و به آموزش خاتمه دهید، باز هم قادرید بر مشکلات خود غلبه کنید. در مراقبه پدیده اى به نام زیبایى ایجاد مى شود که آرامش بخش است. هرچه بیشتر به مراقبه بپردازید، به همان نسبت عمیق تر به درون خود سفر خواهید کرد. با انجام مراقبه شخص به آرامشى درونى و باثبات دست مى یابد. ثبات این آرامش موجب مى شود که دیگر هیچ چیز نتواند زندگى فرد را متزلزل سازد. مراقبه فواید بى شمارى براى بدن دارد. هنگام مراقبه متوجه مى شوید که دیگر هیچ گونه نگرانى و احساس گناهى ندارید. زیباترین چیز هنگام مراقبه در سطح آلفا این واقعیت است که احساس گناه و خشم خود را نمى توانید با خود همراه کنید. وجود چنین احساساتى باعث مى شود که خودبه خود از سطح آگاهى مراقبه اى خارج شوید؛ اما این گونه احساسات منفى با تمرین مداوم به مرور زمان از شما فاصله مى گیرند و سرانجام روزى براى همیشه محو خواهند شد. این بدان معنى است که فعالیت هاى ذهنى اى که بدن را بیمار مى سازند، خنثى مى شوند و بدن سالم مى شود. بدن انسان مکانیسم هاى درمانى خاص خود را دارد. این مکانیسم ها با آگاهى اى که نمى تواند به طور ارادى، خود را تحت کنترل در آورد، احاطه شده است. مراقبه، اولین مرحله ى کنترل ذهن است که به تنهایى در آزادسازى نیروهاى شفابخش بدن سهم بسزایى دارد و انرژى هایى را که بر اثر فشارهاى روحى از دست مى رود، به بدن بازمى گرداند.
این کتاب مناسب چه کسانی است؟
اگر به کتاب های روانشنانسی و جهان شناختی که در آن ها به نیرو های فراعادی تکیه شده است، علاقه مند باشید، این کتاب انتخابی مناسب و صحیح برای مطالعه ی شما خواهد بود. این کتاب چنان که در مقدمه ی آن نوشته شده است، تنها در حد آشنایی با وجود متدی که می تواند توانایی های ذهنی شما را گسترش دهد، نگاشته شده است و برای درک و دریافت بهتر اعتقادات و طرز فکر سیلوا لازم است تا خواننده شخصاً راهکار های موجود را از کانال های دیگر جست وجو کند و مورد استفاده قرار دهد. با این حال همان طور که در بالا گفته شد، اگر به کتاب هایی که موضوع آن ها افزایش توانایی های ذهنی شما است علاقه مند هستید، کتاب کنترل ذهن سیلوا انتخابی مناسب برای مطالعه ی شما خواهد بود. این کتاب را انتشارات نقش و نگار منتشر و در اختیار علاقه مندان قرار داده است.
فهرست مطالب کتاب روش های کنترل ذهن
- پیش گفتار
- فصل 1: معجزه ى آگاهى
- فصل 2: خوزه سیلوا کیست؟
- فصل 3: هنر مراقبه (مدى تیشن)
- فصل 4: مراقبه ى پویا
- فصل 5: تقویت حافظه
- فصل 6: روش آموزش سریع
- فصل 7: رؤیاهاى خلاق
- فصل 8: قدرت کلام
- فصل 9: قدرت تجسم
- فصل 10: بهبود و تندرستى
- فصل 11: موفقیت در زندگى زناشویى
- فصل 12: تقویت ادراک فراحسى (ASW)
- فصل 13: کمک به دیگران از طریق کنترل ذهن سیلوا
- فصل 14: تفکرات
- فصل 15: نگاهى گذرا
- فصل 16: روان پزشکى که با روش سیلوا کار مى کرد
- فصل 17: افزایش اعتماد به نفس
- فصل 18: کنترل ذهن و تجارت جهانى
- فصل 19: کنترل ذهن و خودشناسى
شناسنامه کتاب روش های کنترل ذهن
- نویسنده: خوزه سیلوا
- مترجم: علی اصغر شجاعی
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نقش و نگار
- تعداد صفحات: 208
- موضوع کتاب: موفقیت و خودسازی
- نسخه الکتریکی:دارد
- نسخه صوتی : دارد
امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید. همچنین برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم