به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعدنیوز به نقل از روزنامه ایران، محمدرضا گلزار بازیگر سینما در گفتگویی در سال 93 اعلام کرده که خودش را خواننده خوبی نمی داند. این بازیگر سینما در این گفتگو گفته است : من خواننده خوبی نیستم، می دانم خواننده خوبی نیستم. خبرنگار مربوطه از او پرسیده : برپایه حرف مردم این را می گویید؟ اگر این گونه باشد مثلاً من الان می گویم شما بازیگر خوبی نیستید،پس بازیگر خوبی هم نیستید!؟! گلزار نیز در جواب گفته است: می دانم بازیگر خوبی هستم. دلیلی ندارد تصور کنم بد هستم.
آدم مدعی نیستم، آدم پرتلاشی هستم، تلاشم را می کنم، مابقی را می سپارم به مردم و طرفدارانم. به اینجا رسوندی نام ترانهای است که مدتی پیش و با صدای محمدرضا گلزار بازیگر سینما در فضای مجازی منتشر شده و او را نیز به جمع بازیگران خوانندهای چون مهران مدیری، بهرام رادان، محمدرضا هدایتی، امین حیایی و ... اضافه کرده است.
گلزار در ادامه گفت وگوی خود همچنین از انتقاد های مغرضانه در برابر خوانندگی اش گلایه کرده و توضیح داده :اگر انتقاد غیر مغرضانه باشد، گوش شنوا دارم، طرف می آید می گوید «آقا! به این دلایل شما صداتان مناسب خوانندگی نیست » آن زمان فضای غرض ورزی نیست. نقد محترم و مودب اثرگذار است. دوستانی که به دور از توهین گفتند یا نوشتند که صدایم برای خوانندگی مناسب نیست توجه ام را بیشتر جلب کردند و به نکاتی که متذکر شدند توجه کردم حالاهم می گویم: « اصلاً صدای من برای خوانندگی خوب نیست».
بازیگر فیلم آتش بس در ادامه صحبت های خود نیز ادعاهای جدیدی را مطرح نموده است: «رقابت را می پسندم ولی رقابتی با اهالی موسیقی ندارم، زمانی فردی مدعی در سبک خاصی از موسیقی است ولی من نه ادعایی دارم و نه مدعی بوده ام. خطاب به آنان که با برخوردی تند به نقد «خواسته دلی» من پرداخته اند می گویم به فرض که صدایم خوب نیست چرا اینقدر دغدغه فکریتان شده است؟!
اصلاً از این منتقدان تند گفتار سوالی دارم: «این همه خواننده که نه صدای خوبی دارند نه از ترانه مناسبی استفاده می کنند چرا تا این اندازه درمعرض حاشیه ها نیستند؟» می دانید پاسخ این سوال چیست! از نظر من آدم هایی که در زندگی تلاش کرده و از تلاش خود راضی هستند مغرضانه نقد نمی کنند. باید بگویم تعداد زیادی هستند بعد از انتشار این ترانه ها تشویقم کردند، من این کار را ادامه خواهم داد،برای این که چه در فضای خوانندگی بمانم چه نمانم موسیقی بخشی از زندگی من است.
در بخش دیگری از این مصاحبه از گلزار سوال شده: «بازیگران دیگری هم هستند که خوانندگی را امتحان کرده اند شاید هم خطاهایی در زندگیشان داشته اند ولی چرا نقدها تا این حد که برای شما کوبنده است برای آن ها نیست؟» که گلزار نیز در پاسخ گفته: «برای این که منتقدها مغرض هستند، اصلاً فکرکنید «گلزار» اشتباهی هم می کند یا کرده، راهش این گونه نقد کردن نیست، زیرا اگر قرار بود به حرف های مغرضانه توجه کنم تا امروزباید تصمیم های دیگری برای زندگیم می گرفتم. برای آن قشر مردمی که غیر مغرض هستند و سنجیده نقد می کنند گوش شنوا دارم، به هر حال صددرصد ایراد و اشتباه در زندگی دارم هیچ فردی بی اشتباه نیست.
این روزها بیشترین نقد ها به خوانندگی ام است، اگر ترانه هایی که خوانده ام بد است پس چرا تا آهنگ اول منتشر شد در کمتر از دو روز 700 هزار مرتبه دانلود شد، این رکورد کجا بوده؟خواننده این ترانه ها «محمدرضا گلزار» است همین نام، افراد را کنجکاو می کند باعث می شود ترانه به سرعت دانلود شود؟ با یک بار گوش کردن، آمار دانلود به 700 هزار در دو روز اول نمی رسد. برای این که بدانید این نقد ها مغرضانه است، یک آهنگ از یک خواننده ای که خوش صدا نیست و علاقه مند زیادی ندارد در شبکه های اجتماعی بگذارید بعد دقت کنید چقدر کامنت نقد منفی زیر آن نوشته می شود.
فکر نمی کنم کامنت زیادی نوشته شود، امکان دارد از کنارترانه ای که دوست ندارند رد شوند؟ من هم همین را می گویم، وقتی دوست ندارید رد شوید، چرا اینهمه نقد مغرضانه، کمی همدیگر را دوست بداریم ما از یک مملکت هستیم. باز هم می گویم در کنار این نقدهای غیر دوستانه تعدادی از استادان موسیقی و خوانندگان کشور بودند که تشویقم کردند. من که قرار نیست خواننده باشم.
سوال دیگری که از گلزار پرسیده شده این است که نظر مردم تا چه میزان بر زندگی شما اثر گذار است؟ گلزار نیز جواب داده : خیلی زیاد، نظر بد و خوب فرقی نمی کند. یعنی آن عزیزی که می نشیند، شروع می کند به حاشیه سازی، شایعه سازی و جوسازی،باید بداند من هم از جنس مردمم،از فضا که نیامده ام، من هم آدم هستم مثل خودتان، مگرچقدر یک آدم می تواند تحمل کند تا این حد برایش شایعه وحاشیه بسازند. کتابی هست به نام (راز موفقیت)، نویسنده اش می گوید: اگر می خواهید موفق باشید دو کار انجام دهید، نخست این که یک روز تمام روزه سکوت بگیرید،دوم این که هر اتفاقی را می بینید قضاوتش نکنید. باور کنید بیشتر مشکلات اجتماعی از بی توجهی به این دو مورد نشات می گیرد.