این مقاله برای سازندگان ساختمان های اداری و صاحبان کسب و کار که به دنبال هوشمندسازی ساختمان اداری هستند و میخواهند با مراحل هوشمند سازی ساختمان اداری آشنا شوند می تواند مفید باشد.
سازندگان ساختمان اداری همیشه برای فروش واحدهای اداری خودشان مشکل دارند و یکی از سخت ترین کارها برای سازندگان، فروش نرفتن واحدهای ساخته شده است. من در جلساتی که با سازندگان ساختمان های اداری داشتم، آنها از زمان شروع پروژه، دغدغه فروش ساختمان و خواب سرمایه خودشان را داشتند. اما در بین سازندگان کسانی را هم می شناسم که برای واحدهایشان، صاحبین کسب و کار سر و دست می شکانند. این سازندگان به راحتی و بدون دغدغه و حتی گران تر از قیمت منطقه، می توانند واحد خودشان را به فروش برسانند.
به نظرشما تفاوت این سازندگان با اکثر سازندگان ساختمان های اداری در چیست؟
- متریال ؟
- ارتباطات ؟
- تیم فروش ؟
چرا هوشمندسازی یک اداره ضروریست؟
این سوال به شدت ذهن من را درگیر کرده بود و به دنبال جواب بودم تا این که تصمیم گرفتم این سوال را از خود سازندگان بپرسم. با تحقیقاتی که کردم و بررسی هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که آنها در کارشان به دنبال نوآوری و به روز کردن ساختمان خود از لحاظ تکنولوژی هستند. آنها به دنبال این هستند که افراد و کارمندان در واحدهای اداری آنها سر ذوق بیایند و بازدهی بالایی نسبت به کار در واحدهای معمولی و با سیستم سنتی داشته باشند.
طبق نظر این دسته از سازندگان پارامترهایی مثل دما و روشنایی و اینترنت، شبکه داخلی و غیره در ساختمان های اداری بسیار مهم هستند و باید به آنها توجه کرد.
راحتی کارکنان درشرکت ها از مواردی است که باید به آن توجه ویژه داشت، تا آنها در شرکت احساس راحتی نکنند، بازدهی بالایی نخواهند داشت.
افراد در دمای مناسب و با نور خوب، بهتر و بیشتر کار می کنند.
اینکه صبح ها قبل از آمدن آنها دمای اداره و محیط کار قابل تنظیم باشد و آنها به محض رسیدن بتوانند در دمای مناسب، راحت تر کار خود را شروع کنند، در راندمان بالای آنها به شدت تاثیر دارد.
دسترسی به اینترنت پر سرعت و انجام کارهای آنلاین بدون کوچکترین دردسری، کارایی کارمندان را بالا می برد.
آنها باهوشمند کردن و به روز کردن واحدها، محیط ساختمان اداری خود را خاص کرده و نیازهای مدیران کسب و کار را برآورده می کنند. از این رو شاید برای سازندگان سوال باشد که چطور میشود ساختمان را هوشمند کرد و یا اینکه هوشمند سازی ساختمان اداری چه آپشن هایی دارد؟ برای اطلاعات بیشتر می توانید از متخصصان شرکت گوزن زرد و مشاوران آنها استفاده کنید و از مشاوره های رایگان آنها بهره ببرید تا آگاهانه برای پروژه خود تصمیم بگیرید.
در ادامه، مروری اجمالی بر مراحل هوشمند سازی ساختمان اداری خواهیم داشت.
مراحل هوشمندسازی ساختمان اداری
یک ساختمان اداری برای هوشمند کردن ساختمان، مراحل زیر را باید طی کند.
نیازسنجی
در ابتدا تیم شرکت هوشمند سازی گوزن زرد وظیفه مشاوره رایگان به مشتری را بر عهده دارد. در این مرحله بودجه و نیازهای مشتری بررسی می شود. به عبارتی نیاز سنجی براساس خواسته های مشتری است.
برآورد هزینه ساختمان هوشمند
برآورد هزینه ی پروژه و عقد قرارداد مرحله ی بعدی است.
طراحی و ارائه نقشه
در این مرحله تیم فنی شرکت پلانها و نقشه های برق مورد نیاز برای اجرای پروژه را تهیه می کند و در اختیار کارفرما و ناظر محترم پروژه قرار می دهد. مدیریت و نظارت بر پروژه، مدیریت و نظارت بر بستر هوشمند سازی از قبیل قوطی گذاری، لوله گذاری و سیم کشی در پروژه.
تامین تجهیزات هوشمند و راه اندازی

تامین تجهیزات هم مرحله بعدی در پروسه هوشمند سازی ساختمان است.
نصب و راه اندازی، در این مرحله از هوشمند سازی مهندسین فنی شرکت به نصب و راه اندازی مشغول می شوند و تمام تلاششان بر این است تا نصب با دقت و سرعت بالا انجام گیرد. پس از نصب، تست های لازم توسط تیم صورت می گیرد تا کوچکترین مشکلی در زمان تحویل به مشتری وجود نداشته باشد.
برنامه نویسی تجهیزات
بی نقص بودن خانه هوشمند شما در نتیجه ی بی نقص بودن کار برنامه نویسان شرکت هوشمند سازی میباشد. تیم برنامه نویسان با در نظر گرفتن تمامی خواسته های مشتریان خود بهترین خدمات را به آنها ارائه می دهند.
تحویل پروژه به ساکنین

بنابر توضیحاتی که به صورت کلی به آن اشاره کردیم می توان گفت هوشمندسازی اداری هم مانند هوشمند سازی خانه و ویلا مزایای زیادی دارد. با داشتن یک فضای اداری هوشمند، می توان خیلی راحت عبور و مرور را کنترل کرد. یکی از مهم ترین مسائل در ادارات بحث کنترل تردد و حضور و غیاب اعضا است که با هوشمند کردن ساختمان به راحتی امکان پذیر می شود. همچنین می توان تعداد افراد حاضر در اتاق را محاسبه کرد. سیستم های سرمایشی و گرمایشی را با توجه به تعداد افراد حاضر در هر فضا خاموش و روشن کرد. همچنین می توان دسترسی محدود برای کارکنان تعریف کرد و سیستم امنیتی هوشمند و یکپارچه را در هر لحظه کنترل کرد. این موارد باعث کاهش چشمگیر مصرف انرژی، افزایش عمر تجهیزات مکانیکال، بالا رفتن امنیت محیط و در نهایت باعث افزایش حس رضایت مندی کارکنان و بالا رفتن میزان بهره وری آنها شود.
امیدوارم مطالب این مقاله با موضوع مراحل هوشمند سازی ساختمان اداری برایتان مفید بوده باشد. در صورت داشتن سوالات بیشتر می توانید با کارشناسان شرکت هوشمند سازی ساختمان گوزن زرد در ارتباط باشید. تیم مشاور شرکت گوزن زرد آماده ی پاسخگویی به سوالات شما عزیزان است.