دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سلامت خانواده / اطلاعات دارویی /

میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر کپسول بایوبوست 

چهارشنبه، 08 آذر 1402
کپسول بایوبوست به غیر از ویتامین‌های مختلف، با داشتن سه پروبیوتیک مهم تاثیر زیادی در بهبود سلامت گوارشی بدن دارد. در این مطلب میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر کپسول بایوبوست بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

کپسول بایو بوست تک ژن فارما به غیر از ویتامین‌های مختلف، با داشتن سه پروبیوتیک مهم تاثیر زیادی در بهبود سلامت گوارشی بدن دارد. پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم های زنده‌ای هستند که بر روی سیستم گوارشی انسان تاثیر زیادی می‌گذارد. در واقع پروبیوتیک‌ها در میکروبیوتای مخاط روده، از رشد و نمو میکروارگانیسم‌های صدمه زننده به دستگاه گوارشی انسان جلوگیری کرده و در تقویت عملکرد این سیستم نقش دارد. همچنین امروزه پژوهشات جدید نشان داده‌اند که پروبیوتیک‌ها در بهبود التهابات دستگاه تنفسی فوقانی، مفید هستند. برای این منظور، برند تک ژن فارما مکمل غذایی را روانه بازار کرده که علاوه بر داشتن این باکتری‌های مفید، دارای انواع و اقسام ویتامین‌ها است.

میزان مصرف کپسول بایوبوست


  • روزانه 2-1 کپسول بعد از غذا یا طبق دستور پزشک مصرف شود.

آثار فارماکولوژی و مکانیزم اثر کپسول بایوبوست


  • ویتامین آ: این ویتامین نقش مهمی در تنظیم پاسخ ایمنی ذاتی و سلولی ایفا می کند. همچنین در حفظ یکپارچگی بافت پوششی مخاطی موثر است که مهم‌ترین نتیجه آن تاثیرات محافظت از چشم‌ها، دستگاه تنفسی و دستگاه گوارش در برابر حمله پاتوژن‌ها می باشد.

  • ویتامین ای: تحقیقات نشان داده است که ویتامین ای به شکل قابل توجهی عملکرد ایمنی را در انسان افزایش می‌دهد. تحقیقات حیوانی هم مانند کارآزمایی‌های بالینی صورت گرفته اخیر نشان داده است که ویتامین ای در ارتباط با کاهش ریسک ابتلا به عفونت‌ها خصوصا عفونت‌های تنفسی در افراد مسن است.

  • ویتامین د: این ویتامین قابلیت تنظیم هر دو پاسخ ایمنی ذاتی و اکتسابی را دارد. کمبود این ویتامین ریسک ابتلا به بیماری‌های خود ایمنی و انواع عفونت‌ها را افزایش می‌دهد.

  • ویتامین ث: عملکرد این ویتامین عموما به خاصیت آنتی‌اکسیدانی و کو فاکتور آنزیم بر‌می‌گردد. همچنین این ویتامین با افزایش تکثیر لنفوسیت‌های T در پاسخ به عفونت موجب افزایش ساخت ایمونوگلوبولین و سایتوکاین می‌شود.

  • ویتامین ب1: یا تیامین به عنوان کاتالیزور در واکنش‌های تامین کننده انرژی و به عنوان کو آنزیم در واکنش‌ها ترنس کتولازها عمل می‌کند. همچنین در انتشار تکانه‌های عصبی و در نگهداری و بازسازی غلاف میلین نقش دارد.

  • ویتامین ب2: یا ریبوفلاوین توسط آنزیم ریبوفلاوین کیناز به کوفاکتورهای ضروری برای NADPH اکسیداز در سلول های فاگوسیت کننده تبدیل می‌شود که در بهبود پاسخ ایمنی موثر است.

  • ویتامین ب3: یا نیکوتین آمید پیش ساز NAD+ است و در بسیاری از فرآیند‌های درون و بیرون سلولی شرکت دارد که متابولیک‌های سلولی استرس و پاسخ‌های ایمنی را به سیگنال‌های فیزیولوژیکی و پاتولوژیکی تنظیم می‌کند.

  • ویتامین ب6: در پاسخ میتوژنی، رشد و بلوغ لنفوسیت‌ها نقش دارد. همچنین این ویتامین باعث تولید آنتی بادی، عملکرد بهتر سلول‌های T و کاهش اندازه غده تیموس می‌شود.

  • فولیک اسید: یا ویتامین ب9 در تقسیم سلولی و تولید سلول در دستگاه شکل‌دهنده خون و مغز استخوان نقش مهمی دارد. همچنین این ویتامین در تولید انرژی موثر است. کمبود فولیک اسید باعث بروز ناهنجاری در سلول‌های قرمز و سفید خون می‌شود.

  • ویتامین ب12: این ویتامین به خاطر دخالت در تقسیم و رشد سلولی در عملکرد ایمنی بسیار پر اهمیت شمرده می‌شود. کمبود ویتامین ب12 باعث عدم بلوغ و تکثیر سلول‌های سفید خون می‌شود.

  • زینک: روی در افزایش یکپارچگی بافت مخاطی نقش دارد و فرم‌هایی از این ماده معدنی اثر مستقیم ضد ویروسی بر روی راینوویروس (ویروس سرماخورگی انسانی) دارد. مکمل‌های حاوی زینک می‌تواند اجزای سلولی ایمنی ذاتی، پاسخ آنتی بادی و تعداد سلول های T کشنده را افزایش دهند. مصرف روی و ویتامین ث در بهبود علائم و کوتاه کردن طول دوره انواع عفونت‌های ریوی موثر است.

  • سلنیوم: این ماده بر سیستم ایمنی ذاتی و اکتسابی تاثیرات مهمی دارد از جمله نقش مهم آن در تنظیم کاهشی و عملکردهای آنتی‌اکسیدانی است. سلنیوم تنها ماده مغذی مهم برای بیماران مبتلا به ایدز است که همچنین می‌تواند تاثیرات حفاظت‌کننده‌ای در برابر آسیب قلبی ناشی از سایتومگالوویروس‌ها داشته باشد.

  • پروبیوتیک: مجموعه مطالعات بالینی صورت گرفته در سال‌های اخیر، نشان دهنده اثرات پیشگیری کننده و بهبود دهنده پروبیوتیک در بیماری‌های دستگاه تنفسی کودکان و بزرگسالان است. این نتایج شامل مشاهده کم شدن ریسک ابتلا و کاهش طول مدت بیماری در بزرگسالان و کم شدن میزان ابتلا و کاهش زمان دریافت آنتی‌بیوتیک در کودکان بود.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 03 دی
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
گردش در کاخ گلستان / بازدید از آثار و بخش های زیبای بجا مانده‌ی دوران قاجار
از بازار چه خبر؟ | قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه 3 دی 1403 + جدول
قاب امروز؛ از لیست جهیزیه محسن تنابنده، فرش جهاز متین ستوده، کودکی های شاهرخ استخری، استخر روباز خونه ناهید مسلمی و صدف اسپهبدی و...+عکس
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
محمدباقر قالیباف و زنده یاد ژاله علو با هم شمع‌های کیک تولد خانم بازیگر را فوت کردند+عکس
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
(ویدئو)مطمئنا پشت صحنه جذاب و خنده‌دار «قهوه پدری» لبخند رو لبات میاره🤣/ مکالمه سم حامد آهنگی با جواد رضویان: یوقت ناراحت نشین واممونو اینجا میگیریم دستشویی میریم یه جای دیگه😁
تصاویر دیده نشده از جنجالی‌ترین خواهر محمدرضا پهلوی با لباس عروس ابریشمی در روز خاکسپاری پدرش در ایران/ خاندانی که حتی حاضر به حفظ حرمت پدرشان هم نبودند
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی