نقاشی دیوار خانه و مهم ترین نکات در رابطه با آن
اگر تصمیم به نقاشی دیوارهای داخلی خانه خود دارید و می خواهید تغییراتی در دکوراسیون داخلی خانه خود به وجود آورید بهتر است اطلاعات کاملی درباره تمام نکات لازم نقاشی داخلی ساختمان به دست آورید. پس با استادکار همراه شوید تا درباره همه چیز نقاشی داخلی ساختمان اطلاعات کسب کنید. پیشنهاد میکنم درباره ی کنیتکس دیوار نیز بخوانید .
طبق گفته روانشناسان رنگ ها می توانند تاثیری مستقیمی در روحیه فرد بگذارند از آن جا که خانه محل امنی برای هر انسان است و دوست دارد در چارچوب خانه خود به آرامش برسد باید در انتخاب و نحوه نقاشی داخلی ساختمان از بهترین و زبده ترین مشاوران و متخصصان استفاده کنیم. با استاد کار اپلیکیشن درخواست خدمات همراه باشید
برای اینکه نقاشی دیوار یا وسیله مورد نظر به خوبی رنگ شود، باید سطح صافی داشته باشد. برای این منظور باید سطح کار سنباده شود و این کار با چرخ سنباده یا ورق سنباده انجام شود. در این حالت است که هر خراش، خش، ترک و یا ضایعه اضافه ای از بین می رود. برای نقاشی دیوار سمباده کشی را از سطح زمین تا سقف در جهت عمودی و افقی انجام دهید. این نکته را در نظر داشته باشید که فشار زیاد بر روی کاغذ سنباده یا دیوار باعث آسیب دیدن آن می شود. برای وسایل چوبی از اسفنج های مخصوص یا سطح سنباده ای استفاده کنید.
از پرایمر رنگی استفاده کنید
متخصصین نقاشی قبل از رنگ زدن دیوار، سوراخ و ترک های دیوار را بتونه کاری می کنند. ولی اگر بعد از ماله کشی مستقیما رنگ را به دیوار بزنید، بتونه روی دیوار رطوبت موجود در رنگ را جذب می کند و ظاهر نامناسبی به دیوار می دهد. نقاطی که در اثر این اتفاق بوجود می آید بطور قابل توجهی از باقی قسمت ها متفاوت است. برای جلوگیری از این مشکل نقاشان حرفه ای از پرایمر رنگی قبل از رنگ اصلی دیوار استفاده می کنند. به جای استفاده از پرایمر سفید حرفه ای ها اغلب از پرایمر خاکستری و یا رنگ دیگری که به پوشش نهایی نزدیک است استفاده می کنند. پرایمر رنگی برای پوشاندن پوشش موجود روی دیوار بهتر از پرایمر ساده و سفید رنگ عمل می کند و در نهایت پوشش دیوار ظاهر بهتری خواهد داشت و تعداد دفعاتی که رنگ بر روی دیوار زده می شود، کاهش می یابد. این مرحله برای رنگ هایی مانند قرمز و نارنجی کاربرد خوبی دارد که بدون استفاده از پرایمر نیازمند سه سری یا بیشتر رنگ بر روی دیوار هستند.
انتخاب رنگ برای نقاشی دیوارهای داخلی ساختمان
انتخاب رنگ یکی از مهم ترین بخش ها است. مهم ترین چیزی که باید هنگام انتخاب رنگ به آن توجه داشت انتخاب رنگی است که علاوه بر عوض کردن حال و هوای خانه بتواند تاثیر خوبی بر روی شما بگذارد.
- یکی از کمک هایی که مشاورین استادکار می توانند به شما ارائه دهند در انتخاب رنگ دیوارها است. برای انتخاب رنگ مشاورین ما به شما کمک می کنند تا متناسب با رنگ مبلمان، کف، سقف، لوازم و روحیه شما، بهترین رنگ را انتخاب کنید.
رنگ های سرد برای نقاشی دیوار اتاق نشیمن، اتاق خواب و سایر اتاق ها رنگ مناسب هستند و به دلیل دارا بودن ویژگی های درونی خود از قبیل ایجاد احساسات دلنشین و آرامشی برای افراد حاضر در محل رنگی مناسب اند. رنگ های گرم در خانه نیز با توجه به میزان گرمی و خواص ذاتی خود برای مکان هایی مانند اتاق کودک، اتاق خواب، آشپزخانه و سایر فضاها مناسب هستند؛ هر چند این رنگ های سرد و گرم باید با دکوراسیون های موجود یا در دست اجرای خانه شما مطابقت داشته باشند که برای درک بهتر این موضوع می توانید مقالات مرتبط را مطالعه بفرمایید. رنگ های خنثی نیز با توجه به سبک طراحی داخلی خانه شما و لوازم به کار گرفته شده بر روی دیوارها مورد استفاده قرار می گیرند. رنگ های خنثی قابلیت ایجاد فضای تأیید یا تضاد در خانه را دارا هستند.
در بخش رنگ ها موارد مهم دیگری نیز وجود دارد. برای مثال جنس رنگ مورد استفاده شده برای نقاشی دیوار در خانه بسیار مهم است. رنگ های موجود و مورد تأیید در بازار برای این کار به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول رنگ های بر پایه آب بوده و دسته دوم رنگ های پایه روغنی هستند. برای درک معانی این موضوع بهتر است بدانید، رنگ های پایه آب، برای ترکیب و تغلیظ خود به آب نیاز دارند و همین موضوع معایب و مزایایی برای این رنگ ها پدید می آورد. از مزایای این رنگ به خشک شدن سریع تر رنگ نسبت به مورد دیگر می توان اشاره کرد. بدون بو بودن و یا کم بو بودن این رنگ مزیت دیگری برای آن ایجاد کرده است. رنگ های پایه آب که بعضاً به رنگهای پلاستیک شهرت پیدا کرده اند دارای حالت های مات و نیمه مات و نیمه براق هستند. نمایش بهتر و آسودگی در نقاشی دیوار با رنگ های پایه آب بیشتر از دیگری بوده و امتیازات بالای این نوع رنگ آن را به انتهای اول بسیاری از افراد تبدیل کرده است. از معایب این رنگ نیز باید به آسیب پذیری بیشتر نسبت به رنگ روغنی، غیر قابل شستشو بودن ( موارد قابل شستشو نیز وجود دارد )٬ دوام کمتر، و نیاز به تجدید در دوره های کوتاه تر نسبت به رنگ های روغنی از معایب این جنس رنگ برای نقاشی دیوار است.