ساعدنیوز
درباره ما
ساعدنیوز
ساعدنیوز

نگارش صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور

  یکشنبه، 23 آبان 1400   زمان مطالعه 19 دقیقه
نگارش صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور
اگر شما قصد کارکردن در خارج از کشور را در سر دارید، این بسیار رایج است که رزومه خود را برای این امر ارائه دهید. برای این امر باید نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور را بیاموزید. با مطالعه این مقاله اطلاعات مفیدی راجع به اداره کار ، قانون کار ، کار دانشجویی آشنا خواهید شد.

نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور یکی از بیشترین درخواست هایی است که افراد در مراحل اولیه مهاجرت کاری خود به آن نیاز دارند. باید بدانید که میزان علاقه افراد جهت اخذ مشاغل بین المللی در سال های اخیر بسیار افزایش یافته است و کمبود نیروی کار در بازارهای اصلی به وضوح مشاهده شده است به همین دلیل بسیاری از افراد از این فرصت های شغلی استفاده می نمایند و استعدادهای خود را برای اخذ مشاغل مورد نظر به کار می گیرند. بنابراین نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور به شما در اخذ پذیرش کمک خواهد کرد. باید بدانید که بسیاری از متقاضیان منتظر استخدام از سوی کارفرمایان نخواهند بود. چرا که در وحله اول هدف اصلی آنان انتخاب مقصد مورد نظر و پس از آن انتخاب کارفرما خواهد بود. رزومه شما برای کارفرماها و اعلام کنندگان موقعیت های شغلی نمادی از تخصص و شخصیت شماست. زیرا شما حضور فیزیکی نداشته و باید خود را به وسیله این سند به آن ها معرفی کنید.

مهاجرت کاری یکی از اصلی ترین روش های امروزه مهاجرتی در دنیا و به خصوص مهاجران ایرانی است. در این نوع مهاجرت افراد بنا به نیازهای اعلام شده کشورهای خارجی مختلف و با تخصص و تجربه در زمینه های کاری مختلف، برنامه های مهاجرتی گوناگونی از جمله مهاجرت کارگر مهارتی را پیگیری می کنند. با توجه به اینکه در اینگونه ویزاها و برنامه ها، شما معمولا مانند ویزای تحصیلی مراجع بزرگی برای تایید و سفارش نخواهید داشت، باید رزومه بسیار کامل و قوی داشته باشید. برای این منظور باید از نکات و اصول رزومه نویسی گرفته تا قالب گرافیکی رزومه را کاملا مد نظر داشته باشید.

رزومه کاری را می توانیم به طور کلی به دو قسمت تقسیم کنیم:

  • بخش اول: همان بخش عمومی شامل اطلاعات تماس، اطلاعات هویتی، انگیزه نامه و قسمت هایی مانند تحصیلات است.
  • بخش دوم: که اهمیت بیشتری دارد، شما باید اطلاعات تخصصی شغلی خود را برای پذیرش در موقعیت شغلی بیاورید.

این اطلاعات می تواند شامل موفقیت های شغلی، گواهینامه ها و دوره های گذرانده شده مهارتی شما باشد. همچنین تجربه و سابق شغلی شما باید به صورت کامل و دقیق شرح داده شود.

نکات نوشتن رزومه برای مهاجرت به خارج از کشور (رزومه اینترنشنال) چیست؟

اهمیت صحیح نویسی رزومه هم در داخل و هم برای کشوری جز ایران، بر کسی پوشیده نیست. در واقع رزومه بستری است که شما را به شغل مورد نظر می رساند. اما صرف اینکه ورژن فارسی رزومه خود را به یک زبان دیگر تغییر دهیم، کافی نیست.

توجه به فرهنگ و قوانین کشور مقصد

قوانین نوشتن رزومه با توجه به منطقه جغرافیایی که برای آن رزومه را تنظیم می کنید متفاوت است برای مثال اینکه رزومه را برای کشور انگلیس یا کانادا یا کشورهای آسیایی بنویسید، همه این ها با هم تفاوت هایی دارند. در بهترین حالت رزومه باید مطابق با استانداردها و فرهنگ و حتی با توجه به نیاز کارفرمای کشور مقصد نوشته شود.

طول رزومه

رزومه صرف نظر از اینکه برای چه کشوری قرار است ارسال شود، باید در کوتاه ترین حالت ممکن و نهایتاً در دو صفحه تنظیم و ارائه شود.

زبان رزومه

زبان رزومه یکی از مهم ترین آیتم هاست که باید به آن توجه شود. از ابتدایی ترین نکات برای استخدام در یک شرکت بین المللی یا خارجی این است که شما به زبان کشور مقصد و زبان انگلیسی مسلط باشید. بنابراین توصیه می شود که رزومه خود را هم به زبان انگلیسی و هم به زبان رایج کشور مثصد بنویسید و برای کارفرماها ارسال کنید.

سوابق تحصیلی و آموزشی در رزومه بین المللی

قوانین و مدارج آموزشی و تحصیلی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است و بهترین حالت این است که شما به زبانی که قابل فهم در کشور مورد نظرتان است، مدارک و مدارج خود را معادل سازی کنید. در واقع کارفرما باید دقیقاً بداند که عنوان رشته تحصیلی شما چیست و چه مدت به تحصیل در این رشته مشغول بوده اید، از کدام دانشگاه مدرک خود را اخذ کرده اید و چه پروژه هایی را در راستای تحصیلات خود انجام داده اید.

سوابق شغلی

سوابق شغلی بخش مهمی از رزومه بین المللی یا رزومه اینترنشنال است. در این بخش باید تمام سوابق کاری مرتبط با شغل مورد نظر نوشته شود. از آخرین سوابق شروع کنید و در صورتیکه در کشورهای مختلف سابقه کار داشته اید آن را بیان کنید. نام مرکزی که در آن مشغول به کار بوده اید و مدت فعالیتتان را به همراه وظایفی که بر عهده شما بوده را باید در رزومه بنویسید.

رفع ایرادات و ویرایش

همانند رزومه های داخلی، رزومه هایی که برای خارج از کشور ارسال می شوند هم باید عاری از هرگونه غلط نگارشی و املایی باشد. رزومه نهایی را قبل از ارسال چندین بار بررسی کنید و مطمئن شوید که اشتباهی در رزومه تان وجود ندارد چرا که پل رسیدن شما به شغل یا دانشگاه مورد نظر، همین رزومه ای است که ارسال می کنید بنابراین باید این پل را محکم و بدون ایراد بنا کنید.

ارسال رزومه

رزومه باید در فرمت pdf و به صورت ایمیلی به خارج از کشور ارسال شود. در کشورهای مختلف سایز صفحه A4 متفاوت است که از بخش Page Setup در نرم افزار word می توانید سایز صفحات را با توجه به کشور مقصد تنظیم کنید. رزومه را با فرمت پی در اف با یک متن مناسب ارسال کنید.

رزومه کاری افراد

اصول نوشتن رزومه کاری حرفه ای برای خارج از کشور چیست؟

رزومه کاری حرفه ای و مناسب تاثیر بسزایی در یافتن شغل مناسب و قبول شدن در مصاحبه کاری شرکت های مختلف دارد. نوشتن رزومه حرفه ای اصول و قواعد خاص خود را دارد که در ادامه مطلب به آن اشاره خواهیم کرد و هر یک را به اختصار توضیح خواهیم داد.

هدف رزومه خود را در نظر داشته باشید

فرض کنید رزومه شما باید به عنوان تبلیغی برای کار شما در جایی قرار بگیرد. به طور کلی رزومه شما باید خلاصه شما و تخصص شغلیتان در یک صفحه باشد. شما باید هدف رزومه خود را تماما بر روی جلب توجه کارفرما به تخصص های خود معطوف کنید. شما باید توجه داشته باشید که رزومه به صورت بولت پوینت و خلاصه وار نوشته می شود. یعنی در عین خلاصه بودن باید به تمام ابعاد تخصصی، مهارتی و شغلی شما به صورت خلاصه اشاره کند. توجه داشته باشید که رزومه جای توضیح دادن و مشروح گفتن بسیاری از قسمت ها نیست و کلیتی است برای معرفی شما. توجه داشته باشید که رزومه معمولا با کاور لتر یا حمایت نامه ارسال می شود که شامل مدارکی است که مهارت ها، تجارب و تخصص شما را تایید می کند. حتما تفاوت و تمایز بین رزومه و کاور لتر را در نظر داشته باشید. این دو یکسان نیستند.

محوریت و مغز رزومه را بر روی جلب نظر کارفرما به مهارت و تخصص بگذارید.

باید به گونه ای رزومه بنویسید که کارفرما به سوی دعوت شما به مصاحبه سوق داده شود.در قسمت خلاصه نیز سعی کنید بیشتر از مهارت ها، تجربه کاری، تخصص و دوره های فنی که داشته اید سخن بگویید. در واقع شما باید تمام توان خود را به کار بگیرید تا از ارسال رزومه یک مصاحبه با کارفرما را دریافت نمایید.

لیست دقیقی از تجارب و سوابق کاری خود تهیه کنید

توجه داشته باشید که هرچقدر که دوره گذرانده باشید و مدرک و گواهی فنی دریافت کرده باشید، تا سابقه کاری نداشته باشید رزومه شما نمی تواند رزومه قدرتمندی تلقی شود. تجارب کاری شما می تواند از سوابق عملیاتی و تحقیقاتی شما در دانشگاه و یا اولین شغل بعد از فارغ التحصیلی شروع شده و شامل تمامی سابقه های عملی شما در کار باشد. در صورتی که در شرکت های مختلف و یا موقعیت های شغلی مختلف سابقه کار دارید، حتما با استفاده از بولت پوینت ها، نام شرکت و تاریخ دقیق فعالیت ها و سوابق خود را به همراه عنوان و سمت خود درج کنید.

روی دستاوردهای خود مانور دهید

رزومه شما هرچه بیشتر از حالت تئوری خارج شده و شکل قابل تحلیل با نتایج و اعداد ملموس بگیرد، می تواند بسیار موثر تر باشد. برای مثال در صورتی که مدیر فروش شرکتی بوده اید، میزان افزایش فروش و یا تغییرات در سیستم تحت هدایت خود را به صورت درصدی و تحلیلی بیاورید. این داده های ملموس می تواند برای کارفرما بسیار مفید باشد. با استفاده از این روش شما هم معیاری برای آنالیز خود به کارفرما داده اید و هم نظر او را به عنوان یک شاغل حرفه ای متخصص جلب کرده اید. زیرا هرگونه ادعای گزافه و دروغین می تواند بعدها در صورت پذیرش منجر به ایجاد توقعات بالا از شما شود و شما از برآورده کردن آن ها ناتوان باشید.

رزومه خود را از مطالب غیر مرتبط و بی اثر خالی کنید

هدف شما از نوشتن رزومه کاری حرفه ای برای خارج از کشور، پذیرش در یک موقعیت شغلی و کاری است. برخی اطلاعات وجود دارد که اضافه بوده و هیچ جایی در یک رزومه شغلی حرفه ای ندارند. این رزومه زندگینامه شما در ده سال یا بیست سال گذشته نیست، بلکه خلاصه ای است از زندگی کاری و حرفه ای شما. رزومه نباید بیش از ۱ یا نهایتا ۲ صفحه شود. در مواردی استثنایی به ندرت می تواند بیشتر از این هم باشد. به طور مثال اگر به صورت محدود در برخی موقعیت های شغلی بوده اید و مثلا برای یک ماه کار کرده اید، نیازی نیست آن را در رزومه بیاورید. زیرا یک ماه اصلا نمی تواند نشان دهنده تاثیر و خروجی یک فرد در شغل باشد. البته این در صورتی است که تجارب شغلی دیگری داشته باشید. در غیر این صورت باید همان تجربه یک ماهه را نیز درج کنید. همچنین دوره های کارآموزی دانشگاهی را در صورتی که تجارب شغلی دیگری به صورت جدی دارید، حذف کنید. زیرا در برابر سایر تجارب مانند تنه درخت هستند در مقایسه با شاخ و برگ آن!

قالب در نوشتن cv برای مهاجرت کاری چه اهمیتی دارد؟

قالب یکی از مهم ترین قسمت های نحوه نوشتن رزومه کاری برای خارج از کشور است. البته منظور از قالب، قالب محتوایی نوشته است. البته قالب گرافیکی نیز مهم است اما قالب محتوایی رزومه شما است که در نظر کارفرما تعیین کننده تر است. این قالب باید از بین سه قالب اصلی و بنا به هدف و برنامه مورد نظر شما انتخاب شود. سه قالب اصلی نوشتن رزومه کاری حرفه ای عبارتند از:

  • قالب ترتیبی: رایج ترین قالب محتوایی یک رزومه است که در آن تجارب و سوابق کاری شما به ترتیب معکوس از جدیدترین موارد تا قدیمی ترین آن ها ادامه می یابد.
  • کاربردی: یک رزومه در قالب محتوایی کاربردی، به جای سوابق، بیشتر بر روی مهارت ها و تخصص های شما مانور می دهد.
  • ترکیبی: این نوع رزومه مهارت ها و سوابق شما را قبل از تاریخ اشتغال شما ذکر می کند و در واقع ترکیبی از دو مورد قبلی است.

بهترین قالب محتوایی برای نوشتن رزومه کاری حرفه ای کدام است؟

این سه نوع رزومه می توانند به شما در پوشش ضعف هایتان کمک کننده باشند. زیرا هرکدام می توانند توجه خواننده و کارفرما را به سویی معطوف کرده و از سوی دیگر جدا کنند. مثلا در صورتی که شما تخصص و مهارت خوبی دارید ولی سوابق کاری ضعیفی دارید، می توانید از رزومه کاربردی استفاده کنید تا این ضعف شما را پوشش دهد. همچنین در صورتی که نمی توانید موارد زیادی دال بر تخصص و مهارت خود بیاورید، می توانید با نمایش پر رنگ سوابق کاری با استفاده از قالب ترتیبی، نقاط قوت خود را بیشتر از نقاط ضعف نمایان کنید. پس قالب های محتوایی می توانند در نحوه نوشتن رزومه کاری برای خارج از کشور و تاثیر مستقیم بر کارفرما بسیار کمک کننده باشند.

نگارش رزومه

رزومه خاص کشور و خاص شرکت

اول از همه ، شما باید از خود بپرسید که آیا این موقعیت شغلی مستلزم ارسال رزومه مخصوص یک کشور یا شرکت خاص است ، این بدان معنی است که شما باید بین یک شرکت یا سازمان بین المللی در یک کشور خارجی و یک شرکت یا سازمان محلی مستقر در آن کشور خارجی تفاوت قائل شوید ، زیرا نوشتن رزومه مخصوص کشور درصورتی که شرکت آمریکایی باشد ، فایده ای ندارد.

شرکت های بزرگ چند ملیتی معمولا استانداردهای رزومه خود را دارند که با توجه به کشور مبدا تنظیم می شوند و بستگی زیادی به محیط کار دارد ، اگر اکثر کارمندان بین المللی یا ” مهاجر ” باشند ، به احتمال زیاد لازم نیست رزومه خاص کشور ارائه دهید و از طرف دیگر ، اگر متقاضی کار در یک شرکت یا سازمان محلی هستید ، باید رزومه خود را با استانداردهای رزومه آن کشور تنظیم کنید.

اما همیشه به همین راحتی نیست و قبل از نوشتن رزومه در مورد شرکت و موقعیت آن به دقت تحقیق کنید زیرا ممکن است شرکت بین المللی باشد ، اما اگر یک شعبه محلی است که جدا از دفتر مرکزی فعالیت می کند ، بهتر است رزومه خود را مختص آن کشور بنویسید.

نحوه نوشتن رزومه خاص کشور

به بیان ساده ، رزومه یا CV خلاصه ای از تحصیلات ، مهارت ها و تجربه کاری قبلی شما در همه جای دنیا است و با این حال ، بعضی از کشورها ممکن است مشخصات خاص خود را در مورد سبک نوشتن ، قالب بندی یا اطلاعات ارائه شده در رزومه داشته باشند.

ارسال رزومه به کشور آمریکا

ارسال رزومه به کشور آمریکا معمولاً با فرمت pdf و برنامه مایکروسافت آفیس بصورت دیجیتالی انجام می شود. عموم فکر می کنند که رزومه های آمریکایی یک صفحه ای است اما این لزوماً درست نیست. اگر کمتر از 10 سال سابقه مرتبط با شغل مورد نظر را دارید می توانید رزومه را طولانی تر و دو صفحه ای بنویسید. رزومه های آمریکایی معمولاً از نوع زمانی هستند یعنی به ترتیب از آخرین سوابق نوشته می شوند و با فرمت زیر:

  • اطلاعات شخصی: اولین چیزی که در رزومه باید بنویسید، اطلاعات شخصی از جمله نام، شماره تماس و ایمیلی که قابل دسترسی باشند و آدرس لینکدین. این اطلاعات را در ابتدای رزومه خود و به صورت هدینگ بنویسید. نیازی به نوشتن آدرس محل سکونتتان نیست.
  • عنوان شغلی: عنوان شغلی که در رزومه می نویسید به کارفرما نشان می دهد که شما دقیقاً بدنیال کدام سمت شغلی هستید.
  • یک خلاصه رزومه حرفه ای: خوب است که رزومه تان را با یک خلاصه 2-3 خطی شروع کنید و بطور کلی مهارت ها و توانایی هایتان را در این بخش بیان کنید و همچنین تمام سوابق شغلی و تحصیلی مرتبط با شغل درخواستی را در این بخش بگنجانید. در این بخش خود را بصورت اجمالی معرفی می کنید.
  • سوابق کاری: در این بخش تجربیاتی که در 10-15 سال اخیر که مرتبط با سمت شغلی مورد درخواستتان است را می نویسید. به صورت زمانی، سمت شغلی، شرکت و سازمانی که در آن بوده اید، شهری که در آن فعالیت داشته اید و مدت زمان سابقه در آن محل را می نویسید. در پایان وظایفی که در محل کارتان بر عهده شما بوده را بصورت موردی و بولت پوینت بنویسید.
  • مهارت ها و توانمندی ها: تمام مهارت های سخت افزاری، نرم افزاری و مهارت های مرتبط با شغل مورد نظرتان را به صورت بولت پوینت در این بخش بنویسید.
  • سوابق تحصیلی: در بخش سوابق تحصیلی، همه سوابق مرتبط را بصورت زمانی و با این ترتیب بنویسید: مدرک و گرید تحصیلی، دانشگاهی که در آن تحصیلات خود را گذرانده اید، پروژه ها، جایزه ها و تمام موارد مرتبط با این دوره تحصیلی را در این بخش بگنجانید. همچنین در صورتیکه در حال تحصیل در یک دوره و کورس خاص هستید را هم بیان کنید.
  • علایق و سرگرمی ها: سرگرمی ها و علایق شما، کارفرما را با شخصیت شما بیشتر آشنا می کند. در صورتیکه در زمینه علایقتان دستاوردهایی داشته اید را هم بصورت مختصر در این بخش بنویسید و از درازگویی بپرهیزید.
  • مدارک و گواهینامه ها

اگر برای بدست آوردن شغلی در آمریکا رزومه خود را ارسال می کنید در موارد فنی و تکنیکی از لغت رزومه و در موارد آکادمیکی و آموزشی از لغت CV استفاده کنید. معمولاً استخدام شما به چهار دلیل زیر صورت می گیرد:

  • شما برای شرکت مورد نظر پول ساز خواهید بود
  • شما سرمایه شرکت مورد نظر را حفظ می کنید
  • شما زمان آن شرکت را حفظ می کنید و به کارها سرعت می دهید
  • شما مشکل خاصی را در آن شرکت رفع می کنید

بنابراین محتوای رزومه خود را بر این چهار مبنا تنظیم کنید و مطالب غیر مرتبط را حذف کنید. از نوشتن جنسیت، اطلاعات خانوادگی، سن و سال و موارد منفی در رزومه خود پرهیز کنید.

نحوه نوشتن رزومه برای کشور انگلیس

نوشتن رزومه برای کشور انگلیس کمی متفاوت تر از کشور آمریکاست. در انگلیس بیشتر رزومه را تحت عنوان CV می شناسند و سی وی در واقع فرمت طولانی تر رزومه آمریکایی است. به این صورت که مختصری از زندگی شخص متقاضی کار است. در واقع در رزومه انگلیسی تمام اطلاعات مرتبط با کار و تحصیل باید نوشته شود. تمام کنفرانس ها، آموزش هایی که فرد متقاضی دیده است، مقاله هایی که نوشته است و تمام پروژه ها با جزئیات باید در رزومه انگلیسی نوشته شوند. مواردی که باید در رزومه برای کشور انگلیس نوشته شوند به شرح زیر است:

  • نام کامل، سمت شغلی و آخرین مدرک تحصیلی
  • اطلاعات تماس: از جمله شماره تماس ،ایمیل، آدرس لینکدین و وبسایت شخصی(آدرس شبکه اجتماعی و محل سکونت نیاز نیست)
  • خلاصه رزومه: این بخش شامل خلاصه ای از دستاوردهای شما در تحصیلاتتان و سوابق کاری تان است.
  • تحصیلات آکادمیک: بخش تحصیلات شامل مدارک تحصیلی، پروژه دانشگاهی، مقاله هایی که نوشته اید و تحقیقاتی که انجام داده اید است.
  • دوره های آموزشی تکمیلی: تمام کورس ها و کنفرانس هایی که شرکت کرده اید را در این بخش بنویسید.
  • دانش تکمیلی: مهارت هایی که طی تجربیات کاری خود بدست آورده اید را در این بخش باید وارد کنید.
  • مهارت ها: همکاری ها، ارتباطات و کارهای تیمی در این بخش باید نوشته شوند. به علاوه تمام مهارت ها
  • زبان: زبان مادری و هر زبان خارجی که به آن تسلط دارید را در این بخش بنویسید.
  • مهارت های نرم افزاری: در این بخش تمام نرم افزارهایی که در طول حرفه خود از آن استفاده کرده اید را بنویسید از جمله آفیس، نرم افزارهای گوگل، CRM و...
  • سیستم عامل هایی که با آن ها کار کرده اید: ویندوز، مک، لینوکس و...
  • تجربیات شغلی: در این بخش بصورت خلاصه سوابق کاری خود را توضیح دهید. شرکت و سازمانی که در آن کار کرده اید، سمت شغلی تان، تاریخ اشتغال بکار در آن محل، منطقه جغرافیایی، وظایفی که به عهده شما بوده را همه در این بخش بنویسید.
  • دستاوردها: هر نوع دستاوردی در حرفه خودتان را در این قسمت بیان کنید.
  • افتخارات و جوایز

رزومه برای کشورهای آسیایی

درست مانند CV مفصلی که برای کشور انگلیس باید نوشت، برای کشورهای آسیایی هم معمولاً از این نوع رزومه استفاده شود. بهترین راهنمایی و الگو برای رزومه آسیایی نوشتن موارد زیر است: اطلاعات شخصی، اطلاعات تماس، سوابق شغلی، سوابق آکادمیک و تحصیلی، مهارت ها و زبان ها به علاوه یک عکس پروفایل. بر خلاف رزومه آمریکایی که تنها در صورت نیاز و برای یکسری صنایع خاص نیاز به ارسال تصویر هست، در تنظیم رزومه برای کشورهای آسیایی باید از عکس پروفایل استفاده شود.

همچنین در ارسال رزومه به کشورهای آسیایی بهتر است دو نسخه از رزومه ارسال کنید، یکی به زبان انگلیسی و دومی به زبان بومی و رایج در آن کشور. در رزومه آسیایی انتظار می رود که جنسیت، سن، ملیت، علایق، و وضعیت ویزای خود را بنویسید و تمام جزئیات مرتبط با مهارت ها و سوابقتان را در این رزمه وارد کنید.

رزومه اسپانیایی

در نوشتن رزومه برای کشور اسپانیا، باید از الگوی رزومه نویسی برای کشور انگلیس تبعیت کنیم. با این تفاوت که در مورد توانمندی های زبان باید با جزئیات دقیق تری توضیح دهیم. معمولاً رزومه اسپانیایی شامل یک یا دو صفحه است و اطلاعات زیر را در بر می گیرد:

  • اطلاعات شخصی و اطلاعات تماس
  • یک خلاصه رزومه
  • سوابق تحصیلی(هم دوران دبیرستان و هم دانشگاه)
  • سوابق کاری بصورت بولت پوینت
  • مهارت ها و دانش زبان

قبل از ارسال رزومه به کشور اسپانیا بهتر است از شخصی که تسلط کامل بر زبان اسپانیایی دارد بخواهید تا رزومه تان را یکبار بررسی کرده و ایرادات را رفع کند.

رزومه برای کشور روسیه

رزومه روسیه ای به رزومه های اروپایی شباهت دارد از این رو که شامل تمام اطلاعات پایه ای از جمله اطلاعات شخصی و جزئیات اطلاعات تماس، خلاصه رزومه، سوابق کاری، تحصیلی، مهارت ها و دانش زبان است. اما کوتاه و مختصر و در حد یک الی دو صفحه. در ادامه به چند مورد از نکاتی که در مورد نوشتن رزومه برای روسیه لازم است بدانیم اشاره میکنیم:

  • رزومه را بیش از 2 صفحه ننویسید.
  • سوابق تحصیلی و آکادمیک را مقدم بر سوابق کاری بنویسید.
  • مانند بسیاری از کشورها بهتر است سوابق شغلی را بصورت زمانی و از اخیرترین سابقه تان بنویسید.
  • بهتر است یک نسخه از رزومه را به زبان انگلیسی هم بنویسید و ارسال کنید.
  • نیازی به استفاده از عکس پروفایل در رزومه روسی نیست.

سخن آخر

رزومه نویسی یکی از اقدامات بسیار مهم در فرآیند کار در خارج از کشور می باشضد هرچه رزومه شما قوی تر باشد شانس و امکان بیشتری برای استخدام در شرکت های معتبر خواهید داشت. همچنین به طور کلی قوانین رزومه نویسی برای اکثریت کشورها یکسان و مشترک است اما مهم است که در جزئیات و تفاوت ها ریز شویم و رزومه را دقیقاً بر مبنای کشوری که می خواهیم در آن اقامت بگیرید و مشغول به کار شویم، تنظیم کنیم.

دیدگاه ها


  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
فال قهوه با نشان روز سه شنبه 18 دی ماه 1403/ خیر و نعمت بیش از حد در راه است (3 نظر) از پرده سینما تا مجمع عمومی حزب موتلفه؛ حسام نواب صفوی کجای ماجراست؟+عکس (2 نظر) جزییات تعطیلی مدارس چهارشنبه 19 دی 1403 (2 نظر) کویر گردی برونا بیانکاردی، همسر نیمار، و ژست گرفتنش کنار شتر/چه خوراکی های خوشمزه ای چیدن رو میز (1 نظر) بازیگوشی پسر ایلان ماسک و واکنش جالب ترامپ؛ یه ای کاش می‌تونستم یه نیشگون ازت بگیرمِ خاصی توی نگاه ترامپ هست+ویدیو (1 نظر) فعال سیاسی اصولگرا: جلیلی به توهمات احمدی نژاد دچار است (1 نظر) فال قهوه با نشان روز یکشنبه 16 دی ماه 1403/ خبرهای خوشی که مدتها منتظرش بودید به شما می رسد (1 نظر) روحانی معروف اینستاگرام پاسخ می‌دهد؛ کدامیک از بازیگران نقش طلبه رو بهتر بازی کردند؟+ویدیو (1 نظر) علی لاریجانی به دولت پزشکیان پشت کرد؟ (1 نظر) استقبال جالب خلاقانه مردم سرعین از علی دایی، شهریار فوتبال ایران/ زیبا و هوشمندانه+عکس (1 نظر) مدیران دولتی به شعور ملت توهین نکنند! / چرا دلار گران شد؟ (1 نظر) (ویدئو)شوکه شدن بهرنگ علوی از دیدن وضعیت داغون ماشینش در شب!/ شکستن این طلسم بستگی به خودت داره، نیمه شب منتظرتم! (1 نظر) آیت الله علم‌الهدی: جوانان پای اسلام و انقلاب نمی‌ایستند اگر ... (1 نظر) پشت پرده رویداد تلخ دیپلماتیک در لبنان: آن چمدان ها چرا باز شد؟ (1 نظر) پشت پرده شکست عشقی جولانی؛ رهبر 43 ساله تحریرالشام تا حالا چندبار ازدواج کرده؟ (1 نظر)
تیتر امروز   
جزییات تعطیلی مدارس چهارشنبه 19 دی 1403
فال قهوه با نشان روز چهارشنبه 19 دی ماه 1403/آرزوی دیرینه تحقق می یابد
فال ابجد روزانه چهارشنبه 19 دی 1403 / خطر نزدیک است عقب بکش تا آسیب نبینی
فال شمع روزانه امروز چهارشنبه 19 دی ماه 1403/ حواستتون به خشم و عصبانیتتون باشه!
فال روزانه امروز چهارشنبه 19 دی ماه 1403/ مژده که خبرای خوشی تو راهه
فال انبیاء روزانه چهارشنبه 19 دی 1403 / آگاه باش با این نیت از غم خلاص می‌شوی
فال حافظ با تفسیر امروز چهارشنبه 19 دی 1403 + فیلم / آگاه باش این کار نتیجه خوبی برایتان ندارد
یادداشت‌های روزانه مسعود: شاید خوب باشد پویش «دو ماهی بیشتر» هم راه بیندازم که مردم در هفته حداقل دو وعده ماهی بخورند
آیا در بازی سوپرجام کریم باقری هدایت پرسپولیس را برعهده دارد؟
اشتباه زندانبان مستی که شب سال نو میلادی کار دستش داد! / نمیخواد زیاد خوشحالی کنی
آقای شهردار را در این شهر جنوبی با بنزین زنده زنده سوزاندند!
درخواست جالب کریم باقری از بازیکنان پرسپولیس
ویروس جدید چینی خطرناک است؟ علائم شایع این ویروس HMPV چیست؟
دونالد ترامپ و ایلان ماسک: داستان دو رئیس‌جمهور در یک قصر/ وقتی ترامپ با دیدن ماسک حالش بهم میخورد!
مهاجرت به سرزمین رؤیاها با پایان جاستین ترودو در کانادا به تاریخ پیوست
منتخب روز   
جزییات تعطیلی مدارس چهارشنبه 19 دی 1403 رونمایی گلوریا هاردی از مادربزرگ و فامیل فرانسویش/ مگه میشه دلتنگ این مادربزرگ چشم رنگی نشد؟😍 شیرینی بدون فر/ طرز تهیه چیز کیک نارنگی به روش قنادی+ فوت و فن شل نشدن چیزکیک حقوق زنان یا حقوق دلاری؟؛ چهره واقعی مسیح علینژاد را بهتر بشناسید+ویدیو ویروس جدید چینی خطرناک است؟ علائم شایع این ویروس HMPV چیست؟ (ویدئو) عصبانیت شدید اکبر عبدی : شما خودت به اون چیزی که میخونی اعتقاد داری؟!/ رضا عطاران و پرویز پرستویی کاهگل لگد میکردن؟ دلشوره و نگرانی خانواده بهرنگ علوی بعد از ماجرای غیب شدنش در خانه ارواح/ پیگیریم، ما خبری ازش نداریم! پلوهای مخلوط/ طرز تهیه بادمجان پلو، یک غذای عربی با طعم و عطر مثال زدنی نوستالژی روز/ جذاب‌ترین و اکشن‌ترین کارتون بچه‌های دهه 60 «لوک خوش‌شانس» / هضم این حجم از نوستالژی غیر ممکنه😍 گشت و گذاری در پایتخت جدید ایران/ جاذبه‌های خیره کننده و بکر سواحل مکران (عکس + فیلم) (ویدئو)لاکچری‌ترین میز صبحانه دبی برای شبنم قلی‌خانی و مادر جوانش/ بعد ورزش تو سواحل دبی همچین صبحونه‌ای می‌چسبه تصاویر قدیمی از دولا شدن امیرعباس هویدا، نخست وزیر پهلوی، در برابر جاستین ترودو و مادرش/ رفته مذاکرات هسته‌ای یا خوشگذرانی؟
آخرین ویدیو ها