دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سبک زندگی / حوزه روانشناسی /

۶ نوع شخصیتی که هرگز نباید با آنها وارد رابطه‌ عاطفی شوید 

سه شنبه، 29 مهر 1399
عوامل زیادی باعث ایجاد رابطه‌ی عاطفی خوب می‌شود. یکی از این عوامل، صداقت و وفاداری است. اما عوامل دیگری هم وجود دارد که در شکل‌گیری رابطه عاطفی مبتنی بر دوست داشتن نقش دارد. حقیقت این است، برقراری رابطه با برخی افراد سخت و چالش‌برانگیز است.

عوامل بسیاری در شکل گیری رابطه ی عاطفیِ خوب نقش دارند. یکی از عوامل بسیار مهم، وفاداری و روراستی است. با این حال عومل دیگری نیز وجود دارد که در شکل گیری یکه رابطه عاطفی مبتنی بر دوست داشتن و البته بدون تنش نقش دارد. این بدان معناست که برقراری رابطه با برخی گروه از آدم ها سخت و مشکل ساز است، این نوشته را بخوانید تا با این دسته از آدم ها آشنا شوید.

۱. ایرادگیر

فرد ایرادگیر هم نمونه ای از افرادی است که از کمبود اعتماد به نفس رنج می برند. چنین افرادی با ایرادگرفتن از دیگران به خاطر کوچک ترین مسائل و نصیحت کردن آنها، ابراز وجود می کنند. در این مسیر آنها ابایی از آزردن دیگران ندارند و بنابراین قادر به برقراری رابطه ی عاطفی سالم نیستند.

۲. بیش ازاندازه مظلوم

فرد مظلوم همیشه خود را قربانی می داند، او با کوچک ترین مشکلی ناراحت می شود. چنین فردی پیوسته به دنبال کسی است که به او دل داری بدهد. اگر شریک عاطفی شان این کار را نکند، به سراغ فرد دیگری می روند.

۳. بیش ازاندازه خودخواه

افراد خودخواه چنان درگیر خودشان اند که نمی توانند بپذیرند نزدیک ترین و عزیزترین شخص به آنها هم ممکن است ناراحتی یا مشکلی داشته باشد. البته آنها می دانند که شاید خودشان دلیل مشکل یا ناراحتی دیگران باشند، ولی باور دارند همه باید درمورد آنها استثنا قائل شوند. آنها همیشه اشتباهات خودشان را نادیده می گیرند، درحالی که نمی توانند دیگران را به خاطر همان اشتباهات ببخشند.

۴. بدون اعتماد به نفس

همه ی ما در برخی جنبه ها دچار کمبود اعتمادبه نفس هستیم. اما رفتار کسی که بدون تأییدِ پیوسته ی دیگران احساس ضعف می کند، باید برای تان نشانه ی هشدار باشد. چنین فردی با کوچک ترین نشانه ی بی توجهی بی درنگ تصمیم به پایان دادن رابطه می گیرد و به یافتن فردی دیگر فکر می کند. او همه ی این کارها را برای ابرازِ وجود می کند.

۵. بیش ازاندازه عاشق پیشه

روند دلدادگی و شکل گیری رابطه ای جدید برای فرد عاشق پیشه خیلی مهم است. چنین افرادی نیازمند اثرگذاری های عمیق و نو هستند؛ کارهای معمولی راضی شان نمی کند و بلکه کسل شان می کند. برای مقابله با این مسئله، فرد برای مسرورشدن، ابزار و راه های جدیدی پیدا می کند و در این مسیر هیچ حدومرزی نمی شناسد. او محدودیت را برنمی تابد و بیش از هرچیز به آزادی اش اهمیت می دهد.

۶. خودشیفته

برای خودشیفته ها (برخورد با افراد خودشیفته) هرگز عشقِ تنها یک نفر کافی نخواهد بود. خودشیفته ها تمجید همه را می خواهند؛ این گونه است که زندگی شان معنا پیدا می کند. آنها پیوسته به دنبال شریک عاطفی کامل و بی نقص می گردند و باور دارند رابطه ی فعلی شان آن قدر درخشان نیست که ارزش ادامه دادن داشته باشد و خُب، آنها به خاطر این وضعیت همه را سرزنش می کنند به جز خودشان.


4 پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 16 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
مراحل تالیف کتاب و به چاپ رساندن آن
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی