به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از تک پزشک، کاندوم ها در دونوع اصلی کاندوم های زنانه و کاندوم های مردانه موجود هستند. در این مطلب انواع کاندوم زنانه را معرفی می کنیم و اطلاعاتی در مورد کاندوم زنانه می خوانید.
کاندوم زنانه و انوع آن
کاندوم زنانه چیست؟
کاندوم زنانه لوله ای پلی اورتانی و روغن کاری شده است که رینگ های انعطاف پذیر در هر دوسر خود داشته و یکی از سرهای لوله بسته می باشد.
2) از کجا کاندوم زنانه بخریم؟
همانند کاندوم مردانه، کاندوم زنانه نیز در داروخانه ها و بدون نسخه فروخته می شود.
3) قدرت کاندوم زنانه در پیشگیری از بارداری؟
کاندوم های زنانه حدود 75 درصد در پیشگیری از بارداری موثر می باشند.
4) کاندوم زنانه و بیماری های مقاربتی؟
کاندوم های زنانه نیز می توانند فراهم کننده مقداری محافظت در برابر بیماری های مقاربتی باشند. اما کاندوم های مردانه در این زمینه بهترین گزینه می باشند. نباید از کاندوم های زنانه و مردانه همزمان استفاده نمود چراکه اضطکاک هردو باهم باعث خرابی آنها می شود.
كاندوم حاوی مواد شيميايی سرطان زاست
يك موسسه تحقيقات علمي آلماني اعلام كرد كه اكثر كاندوم ها حاوي مواد شيميايي سرطانزا هستند و كارخانه هاي توليدكننده آنها بايد كنترل بيشتري را در اين خصوص اعمال كنند.
موسسه تحقيقاتي شيميايي و دامپزشكي در شهر اشترتگارت در آلمان اعلام كرد كه در حال حاضر ماده شيميايي سرطانزاي «ان-نيتروزامين» در تركيبات مصنوعي 29 تا 39 درصد از اين وسيله جلوگيري كننده وجود دارد. ان-نيتروزامين يكي از مهم ترين مواد سرطانزاست و نياز ضروري براي مقابله با اين مشكل از سوي توليدكنندگان اين محصول احساس مي شود.
اين ماده سرطانزا در ماده اي از تركيبات مورد استفاده وجود دارد كه موجب كشساني كاندوم مي شود. وقتي تركيبات مزبور با مايع بدن افراد تركيب مي شوند ان – نيتروزامين آزاد مي شود. با اين وجود مقامات دولتي محلي در اين كشور اعلام كردند كه مصرف كنندگان نبايد استفاده از اين وسيله را متوقف كنند چون آزاد شدن ان – نتيروزامين تاثير فوري بر سلامت فرد ندارد. اما از سوي ديگر موسسه فدرال آلمان در زمينه ارزيابي خطر اعلام كرد كه كاربرد روزانه كاندوم باعث مي شود كه كاربران بيش از 3 برابر بيشتر از مصرف مواد غذايي، در معرض ان-نيتروزامين قرار گيرند.