ساعدنیوز
ساعدنیوز

راه اندازی برنامه آموزش زبان انگلیسی در تمام طول رشته پزشکی عمومی

  دوشنبه، 18 بهمن 1400 ID  کد خبر 191531
راه اندازی برنامه آموزش زبان انگلیسی در تمام طول رشته پزشکی عمومی
ساعد نیوز: رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از راه اندازی برنامه طولی سازی آموزش زبان انگلیسی برای رشته پزشکی عمومی در تابستان سال جاری برای دانشجویان داوطلب خبر داد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از مهر، در راستای آشنایی با توانمندی های کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست مشترک دکتر محمدحسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با دکتر جلیل کوهپایه زاده، دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی و دکتر غلامرضا حسن زاده، دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی برگزار شد.

دکتر عنایت الله شعبانی کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با معرفی ماهیت کالج ها گفت: کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران براساس نیاز دانشجویان خارجی برای ورود به دانشگاه به ویژه در بحث آموزش زبان فارسی و انگلیسی در سال ۹۳ مجوز فعالیت را از معاونت آموزشی وزارت بهداشت دریافت کرد.

شعبانی اظهار داشت: در کنار این موضوع، بررسی واحدهای درسی پیش نیاز برای ورود به مقاطع بالاتر به صورت مشترک، برگزاری دوره های کوتاه مدت برای داوطلبان بین الملل با همکاری دانشکده ها، ارائه دروس مشترک بین رشته های مختلف و تقویت آموزش زبان بین المللی به اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان نیز در اهداف این مجموعه تعریف شد.

وی با اشاره به اینکه پس از تصویب اساسنامه کالج در هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران طی سال ۱۳۹۶، مرکز زبان های دانشگاه به این مجموعه ملحق و به گروه زبان های خارجی تغییر کرد، اظهار داشت: همچنین کرسی زبان فارسی و گروه آموزش های عمومی بین المللی نیز در کالج فعالیت خود را آغاز کردند.

رئیس کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: مسئولیت ارائه تمامی واحدهای درسی زبان انگلیسی دانشگاه برعهده گروه زبان های خارجی است و این گروه با چهار عضو هیأت علمی و ۳۵ استاد مدعو، بیشترین واحد درسی را به کل دانشگاه بعد از دانشکده پزشکی مادر ارائه می کند.

وی ادامه داد: در ترم گذشته، ۲۶۱ واحد درسی در قالب ۹۶ کلاس برای یک هزار و ۸۳۵ دانشجوی دانشگاه ارائه شده است. این در حالی است که آزمون ها در کالج بین الملل به صورت کاملاً متمرکز برگزار می شود و طی دو سال گذشته با اجرای آموزش ها به صورت مجازی، در کنار آزمون کتبی، ارزیابی انفرادی و شفاهی نیز از دانشجویان انجام شده است.

رئیس کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از برگزاری نشست های تخصصی ماهیانه در حوزه زبان به عنوان برنامه اصلی این مجموعه خبر داد و گفت: بسیاری از صاحب نظران و افراد شناخته شده حوزه زبان از سراسر جهان در وبینارهای تخصصی شرکت داشته اند و به طور میانگین میزبان حدود ۲۵۰ شرکت کننده بین المللی در این رویدادهای علمی بوده ایم.

وی با اشاره به مطالعه برنامه طولی سازی آموزش زبان انگلیسی برای رشته پزشکی عمومی گفت: این برنامه مصوب شورای آموزشی دانشگاه است و با هدف ارائه آموزش زبان انگلیسی در طول ۷ سال تحصیل دانشجویان پزشکی به صورت یکپارچه مورد توجه قرار گرفته تا نه تنها دانشجویان در مقطع علوم پایه بلکه در دوره بالینی نیز از آموزش ها بهره لازم را ببرند.

شعبانی از اجرای آزمایشی طولی سازی آموزش زبان انگلیسی برای رشته پزشکی عمومی در تابستان سال جاری برای دانشجویان داوطلب خبر داد و افزود: این فعالیت کاملاً نوآورانه و ابتکاری است و تاکنون هیچ دانشگاهی به آن ورود نکرده است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۹ تعداد ۲۳ دوره و کارگاه تخصصی برگزار شده و این تعداد در سال جاری به ۳۶ مورد رسیده است، اضافه کرد: در راستای توان افزایی اعضای هیأت علمی و کارکنان، طی سال گذشته ۸۱ کلاس آموزشی برای ۵۷۲ زبان آموز و در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۰۶ کلاس برای یک هزار و ۴۹ نفر برگزار شده است.

رئیس کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: کلاس های توان افزایی در سایر زبان های خارجی چون عربی، فرانسه، آلمانی، اسپانیایی، ایتالیایی و ترکی استانبولی نیز با استقبال کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار شده ضمن اینکه کالج بین الملل میزبان ۷۶ کلاس آموزش آزاد زبان برای زبان آموزان در دو سال گذشته براساس درخواست متقاضیان بوده است.

وی به برگزاری دو دوره بین المللی سازی آموزش عالی در علوم پزشکی به صورت حضوری و مجازی اشاره کرد و گفت: این در حالی است که دوره های دیگری به صورت اختصاصی و با اهداف ویژه برای پرستاران، اعضای هیأت علمی جدید دانشگاه و دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی برگزار شده است.

شعبانی اضافه کرد: کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین نسبت به برگزاری آزمون های بسندگی برای متقاضیان دوره فرصت مطالعاتی اعم از اعضای هیأت علمی و دانشجویان براساس فرآیند تعریف شده، اقدام کرده است.

وی با بیان اینکه در نیمسال نخست سال تحصیلی جاری، ۱۶ کلاس زبان فارسی و ۱۷ کلاس زبان انگلیسی برای دانشجویان بین المللی در این مجموعه برگزار شده، تصریح کرد: در مجموع ۲۴۶ دانشجوی خارجی زبان فارسی و ۳۲۲ نفر زبان انگلیسی آموخته اند.

رئیس کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: کالج دانشگاه هم اکنون به عنوان قطب آموزش زبان فارسی پذیرفته شده و در هفتمین گردهمایی مؤسسات فعال در آموزش زبان فارسی شرکت کرده است.

وی با اشاره به تولید محتوا در حوزه آموزش زبان فارسی با اهداف علوم پزشکی توسط این مجموعه، گفت: همچنین مدارس تابستانه و زمستانه برای اساتید آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان نیز با تکیه بر نوپا بودن این حیطه برپا شده است.

شعبانی با اشاره به همکاری این مجموعه با وزارت علوم و سازمان سنجش در طراحی سؤالات و برگزاری آزمون سامفا (سنجش استاندارد مهارت های فارسی) طی دو دوره، یادآور شد: تلاش ما بر استفاده از فضای کالج برای فعالیت های ستادی و برگزاری کلاس های اعضای هیأت علمی است و برپایی دوره ها به صورت مجازی با استفاده از فضای فیزیکی دانشکده ها و دیگر واحدها است.

در ادامه این جلسه، دکتر محمدحسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مفهوم کالج در کشورهای مختلف با این دیدگاه که دانش آموزان پس از پایان دوران دبیرستان، مستقیم وارد دانشگاه نشوند، کاملاً جا افتاده است. در ایران نیز برخی از دانش آموزان پس از ورود به رشته های پزشکی متوجه عدم سازگاری با این علوم می شوند و مایل به تغییر رشته هستند و این دقیقاً همان جایی است که نقش کالج ها مشخص و تأثیرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به نمونه هایی از فعالیت کالج های موفق دنیا از جمله آکسفورد در راه اندازی کارشناسی رشته فلسفه، سیاست و اقتصاد (PPE) و جذب دانشجو از میان برترین ها، تصریح کرد: فارغ التحصیلان این رشته ضمن آشنایی با سه حوزه مذکور، امکان ادامه تحصیل در هر یک از این رشته ها را به صورت جداگانه خواهند داشت.

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر دستاوردهای موفق کالج بین الملل دانشگاه طی سال های گذشته، تاکید کرد: این مجموعه ضمن ارائه آموزش های مورد نیاز دانشجویان خارجی به ویژه در بحث زبان فارسی و انگلیسی، قابلیت اجرای آموزش های فوق برنامه برای این گروه از دانشجویان و در سطح گسترده تر توانمندسازی اعضای هیأت علمی را دارد.

وی افزود: با برنامه ریزی خوبی که از ابتدای فعالیت کالج انجام شده، همچنین شاهد افزایش توانمندی کارکنان در بحث زبان و مباحث تخصصی حرفه ای آن ها بوده ایم که توسعه این فعالیت ها نیز باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

دکتر سیدفرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز اقدامات کالج بین الملل در پشتیبانی از آموزش زبان انگلیسی کل مجموعه دانشگاه و ارائه دوره های توانمندسازی را بسیار ارزشمند دانست و گفت: فعالیت های کالج در این زمینه ها به لحاظ مالی و اقتصادی نیز بسیار به نفع مجموعه دانشگاه بوده است.

در ادامه دکتر عرب خردمند، رئیس کارگروه تخصصی بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کشور نیز با ارائه توضیحاتی در خصوص روند ایجاد کالج و اهداف راه اندازی آن، گفت: خوشبختانه کالج طی سال های گذشته در کنار برگزاری دو دوره آزمون بسندگی زبان فارسی، با همکاری وزارت علوم و سازمان سنجش میزبان آزمون بین المللی تافل نیز بوده است.

وی با اشاره به دریافت مجوز مدرسه بین الملل دانشگاه از وزارت آموزش و پرورش، اظهار داشت: هدف از دریافت این مجوز تحصیل دانش آموزان بین الملل در سه سال آخر تحصیلی در این مدرسه و پس از آن براساس استعداد و علاقه مندی در یکی از رشته مقاطع دانشگاه است.

عرب خردمند از دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی خواست موضوع تصویب راه اندازی مدرسه بین الملل را در شورای گسترش دانشگاه ها پیگیری کند تا شاهد توسعه فعالیت های کالج با تکیه بر اهداف و مأموریت های تعریف شده در اساسنامه این مجموعه باشیم.

در ادامه، دکتر غلامرضا حسن زاده، دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی نیز با تأیید نگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به راه اندازی کالج بین الملل، گفت: برهمین اساس تعریف رشته Life Science برای دانشجویان بین المللی که امکان تحصیل در رشته پزشکی با توجه به محدودیت ظرفیت و شرایط تحصیلی را ندارند، مورد توجه قرار گرفت.

وی ادامه داد: دانشجویان با انتخاب رشته Life Science می توانند ضمن آگاهی از علاقه مندی خود برای تحصیل در رشته های علوم پزشکی، با شرکت در آزمون علوم پایه، وارد یکی از این رشته ها شوند.

دکتر جلیل کوهپایه زاده، دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با تأکید بر نگاه مثبت معاونت آموزشی وزارت بهداشت در این مسیر، از معاون بین الملل و رئیس کالج بین الملل خواست طی مکاتبه ای ضمن تشریح ظرفیت های موجود، درخواست های مورد نظر خود از جمله صدور مجوز مدرسه بین الملل دانشگاه را اعلام کنند.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
رهبر معظم انقلاب: از وقتی که رهبر شده‌ام آجیل نخوردم؛ چون رهبر باید مثل فقرا زندگی کند! (505 نظر) 10 اقدامِ منجر به گرانی در 100 روز (254 نظر) 10 ایده تبلیغات مؤثر برای کسب‌وکارهای کوچک (246 نظر) (تصاویر) سفر به عصر قاجار؛ منظره‌های «کلاردشت»، 158 سال قبل (244 نظر) داریوش ارجمند: زنی که وزنه برداری می کند نه رَحِم دارد و نه تخمدان ریش درآورده نه می‌تواند شوهر کند و نه می‌تواند بچه داشته باشد! (243 نظر) مهران مدیری: من رفتم مسافرت و بهترین هتل اون شهر رو پیدا کردم ولی من رو نشناخت و گفت اتاقامون پُره، من هنوزم که هنوزه فکر میکنم دارم خواب میبینم+ویدیو (197 نظر) آخرین جشن تولد ساده و خلوت بهاره سرگل زایی، یکی از استعدادهای برتر کشورمان/ روحت شاد بانوی کرمانی+عکس (99 نظر) مهراب قاسم خانی: معرفی میکنم عضو جدید خانواده/ چه پشمالو و گوگولی هم هست+عکس (77 نظر) شهرام قائدی: دنیا دیگه نمیزاد مادرهای مارو، مادر من هیچوقت کرم به دستش نزد، نفهمید مو رنگ کردن چیه لباس خونه با مهمونی چه فرقی داره...+ویدیو (65 نظر) بهاره رهنما: من کاهل نماز بودم که بعد از شرط گذاشتن همسر دومم درباره نماز خواندن الان نمازم را میخوانم و دیگه کاهل نماز نیستم (61 نظر) رونالدو: برای اولین بار جورجینا را برای شام دعوت کردم متعجب بود چون باورش نمی شد که به جای اتوبوس با بوگاتی به خانه برمی گردد+فیلم (58 نظر) الهام چرخنده: من برای همه کسانی که کتکم زدند، باعث بیماری قلبی شدند نفرین ندارم اما الهی که به درد من دچار بشید+ویدیو (50 نظر) مازیار لرستانی: ای کاش به جای روز زن و روز مرد، روز شرف و انسانیت داشتیم+عکس (46 نظر) شعرخوانی زیبا و دلنشین رهبر معظم انقلاب: ای تکیه گاه و پناه زیباترین لحظه های پرعصمت و پر شکوه تنهایی و خلوت من+ویدیو (43 نظر) خلاقیت خنده دار پدر ایرانی با طراحی سینما در توالت خانه اش حماسه آفرید+عکس/ هنر نزد ایرانیان است و بس😂 (41 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
فال قهوه با نشان روز شنبه 3 آذر ماه 1403
فال انبیاء روزانه شنبه 3 آذر 1403
فال روزانه امروز شنبه 3 آذر ماه 1403
فال شمع روزانه امروز شنبه 3 آذر 1403
فال حافظ با تفسیر امروز شنبه 3 آذر 1403+فیلم
فال ابجد روزانه شنبه 3 آذر 1403
رونمایی از سند ازدواج در زمان قاجار؛ آداب عجیب خواستگاری رفتن بدون خبر دادن به صاحبخانه+ عکس
یک فیلم ایرانی نداریم که مردها در آن نرقصند!
بشار اسد و نبیه بری به پیام رهبر انقلاب چه جوابی دادند؟
واکنش ایران به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام چیست؟
تصویب قطعنامه ضدایرانی کشورهای غربی در آژانس اتمی
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
معنا و مفهوم ضرب المثل «هر چی سنگه، مال پای لنگه» در ادبیات فارسی / ضرب المثل در حقیقت یک باور هست، و هر باور یک ماتریکس!
اجاره خانواده برای ازدواج مجدد پنهانی / مواظب باشید سرتان کلاه نرود!
منتخب روز   
هدیه‌ دست‌ساز مادران سرزمین آفتاب، سیستان و بلوچستان به مسعود پزشکیان+ویدیو استفاده از ویروس کووید 19 برای مبارزه با سرطان! تب دنگی خطرناک شد؛ شیوع در جنوب شرقی ایران! سردار آزمون: وقتی دو تا گل میزنیم فکر میکنیم بازی رو بردیم و این ایراد بزرگ ماست/ناراحتی سردار آزمون بعد از بازی با قرقیزستان جزئیات پرونده آزار و اذیت دختر 16 ساله مشهدی از طرف 2 برادر ناتنی و پناه بردن او به کلانتری / از چند سال قبل که 2 برادر ناتنی ام به مصرف شیشه اعتیاد پیدا کردند مدام مرا کتک می زدند... مرگ پسر جوان بعد از خوردن الکل ضدعفونی اولین تمرین تیم ملی در استادیوم شهر بیشکک/ماشالله به این انرژی گروگانگیری افغان‌ها در تهران توسط 3 پاکستانی اخاذ اندروید 15 برای شیائومی و سامسونگ کی میاد؟ /لیست کامل تبلت‌هایی که اندروید15 سامسونگ را دریافت می‌کنند سلیقه‌ی خاص همسر پوریا پورسرخ برای سوپرایز تولد شوهر خوش‌تیپش با دیزاین شیک و کیک روکش طلا/ چه تیپ خفنی زده شادوماد! تصاویری از اولین تمرین ستاره های همیشه درخشان تیم ملی ایران، از طارمی گرفته تا بیرانوند و... در بیشکک قبل از بازی با قرقیزستان/به امید پیروزی✌ قتل خانمی جوان به دست یک مرد 43 ساله در تبریز/ پول و جواهرات انگیزه متهم از قتل بود