تقویت ناخن
اگر کاشت ناخن هایتان را برداشته اید حتما به فکر تقویت دوباره ناخن ها باشید تقویت ناخن ها بعد از کاشت باعث میشود ناخن ها بعد از کاشت استحکامی که از دست اده اند را دوباره به دست بیاورند و احیا شوند. زنان در ایران اغلب دچار کمبود ویتامین دی هستند و در برخی موارد علت بسیاری از ناراحتی های روانی و افسردگی و دردهای استخوانی در این افراد کمبود ویتامین دی است که با خوردن ماهی و شیر و مکمل های ویتامین D جبران میشود . فقط کافی است که یک ازمایش تشخیص ویتامین دی داده شده تا میزان ان در بدن مشخص شود بعد با تجویز پزشک مکمل های ویتامین دی مصرف گردیده و برنامه غذایی به طمت مصرف مواد حاوی ویتامین دی تغییر کند . ویتامین D چون در سلامت استوخان ها موثر است در استحکام و تقویت ناخن ها ها نقش بسزایی دارد .
بهترین روغن برای تقویت ناخن
روغن ویتامین E
معمولا علت ضعیف شدن ناخن ها کمبود رطوبت یا خشکی است. برای اینکه ناخن هایتان مرطوب بمانند، می توانید از روغن ویتامین E کمک بگیرید. روغن ویتامین E، ناخن را تغذیه و تقویت می کند. برای این کار، روغن ویتامین E را از کپسول آن خارج کنید، به ناخن هایتان بزنید و به آرامی و با حوصله ماساژ بدهید تا جریان خون در آنها افزایش پیدا کند. این کار را به مدت دو تا سه هفته و هر روز انجام بدهید تا نتیجه ی مطلوب را ببینید. می توانید کپسول ویتامین E را به صورت خوراکی هم مصرف کنید.
روغن نارگیل
روغن نارگیل یکی از بهترین راه ها برای تقویت ناخن های شکننده است چون حاوی چربی اشباع است، ناخن ها را مرطوب می کند و درنتیجه از عفونت آنها پیشگیری می کند. می توانید روغن نارگیل ولرم را مستقیما به ناخن هایتان بمالید و ۵ دقیقه به آرامی ماساژ بدهید. این کار باعث بهبود جریان خون در ناخن می شود. این کار را دو تا سه بار در روز انجام بدهید.
همچنین می توانید چند قطره آبلیمو را به یک چهارم فنجان روغن نارگیل ولرم اضافه کنید و ناخن هایتان را قبل از خواب به مدت ۱۰ دقیقه در آن قرار بدهید. در طول شب دستکش بپوشید. این راهکار را به طور مرتب در پیش بگیرید تا ناخن هایتان سالم تر و قوی تر شوند.
سرکه سیب
سرکه سیب هم یک درمان مؤثر دیگر برای ناخن های ضعیف است. سرکه سیب دارای مواد مغذی زیادی همچون آهن، کلسیم، ویتامین ها، پتاسیم، منیزیم و غیره است که استیک اسید و اسید مالیک نیز دارد که برای پیشگیری از عفونت ناخن سودمند است. به میزان برابر، آب و سرکه سیب خام و تصفیه نشده را با هم ترکیب کنید و ناخن ها را به مدت چند دقیقه در آن قرار بدهید و سپس کوتیکول های ناخن را به آرامی عقب بزنید. (کوتیکول یا پوستک، همان پوست نازکی است که در ابتدای رویش ناخن وجود دارد.)
آب لیمو ترش
آبلیمو به تقویت و درخشان کردن ناخن کمک می کند. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یک قاشق غذاخوری آبلیمو ترکیب و آن را گرم کنید، تا حدی که دست تان نسوزد. با استفاده از یک تکه پنبه، آن را به ناخن ها بمالید و در طول شب دستکش بپوشید.
می توانید آبلیموی تازه را با مقدار مساوی روغن آرگان ترکیب کنید و ناخن ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آن قرار بدهید. هر دو راهکار پیشنهادشده را به مدت ۲ تا ۳ هفته و هر روز انجام بدهید.
روغن زیتون
روغن های گرم می توانند کیفیت و بافت ناخن را بهتر کنند. مقدار مساوی روغن جوجوبا، روغن بادام و روغن زیتون را با هم مخلوط و آنها را گرم کنید تا حدی که دست تان نسوزد. با استفاده از تکه های پنبه، روغن ها را به ناخن هایتان بمالید. اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بمانند تا به بافت ناخن ها نفوذ و آنها را تغذیه کنند.
زرده ی تخم مرغ
اگر ناخن هایتان به دلیل خشکی، شکننده شده اند، زرده ی تخم مرغ می تواند بهترین درمان باشد. زرده ی تخم مرغ را با شیر ترکیب کنید و چند دقیقه ناخن های خود را با آن ماساژ بدهید و سپس با آب بشویید. زرده ی تخم مرغ، رطوبت موردنیاز ناخن را تأمین می کند.
کره ی شیا یا شی باتر
کره ی شیا یک مرطوب کننده ی فوق العاده است. کره ی طبیعی شیا را ۲۰ دقیقه به ناخن و کوتیکول بمالید تا تغذیه شوند و قوی و محکم بمانند. همچنین کره ی شیا می تواند کوتیکول و آسیب دیدگی های ناخن را ترمیم کند.
نکته: این راهکار را قبل از کارهایی مثل مانیکور، لاک زدن و … انجام بدهید.