دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

دانشگاه / آموزش / عمومی /

راهنمای ورود و استفاده از سامانه دانا dana.isc.ac+ آموزش تصویری 

شنبه، 06 آبان 1402
درگاه آشنایی با نخبگان و آینده سازان یا همان سایت دانا به نشانی dana.isc.ac با هدف شناسایی محققان و پژوهشگران ایرانی داخل و خارج از کشور راه اندازی شده است. متقاضیان می توانند مقالات پژوهشگر مورد نظر در سامانه دانا را مطالعه کرده یا ایشان را دنبال کنند تا از آخرین مقالات و فعالیت های علمی ایشان آشنا شوند.

سامانه آشنایی با نخبگان و آینده‌ سازان یا همان سایت دانا به عنوان سامانه‌ ای بر اساس رویکرد پژوهش محوری و با هدف شناسایی محققان و پژوهشگران ایرانی داخل و خارج از کشور در اردیبهشت ماه سال جاری رونمایی شد. داوطلبانی که قصد دارند از امکانات سامانه دانا استفاده کنند، لازم است با نحوه ورود و بخش های آن آشنایی پیدا کنند.

در ادامه این مقاله برای کسب اطلاعات بیشتر داوطلبان درباره سایت دانا به نشانی dana.isc.ac، علاوه بر لینک ورود مستقیم به سایت، سامانه دانا معرفی شده و اطلاعات مهم دیگر مانند راهنمای ورود به سامانه، نحوه جستجو در سایت، انواع موضوعات ارائه شده و امکانات مورد استفاده در درگاه آشنایی با نخبگان و آینده سازان (دانا) ارائه شده است.

برای ورود به سامانه دانا کلیک کنید.

برای ورود به درگاه آشنایی با نخبگان و آینده سازان به نشانی dana.isc.ac کلیک کنید.

معرفی سامانه دانا dana.isc.ac

مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) با هدف شناسایی محققان و پژوهشگران ایرانی داخل و خارج از کشور نسبت به راه اندازی درگاه آشنایی با نخبگان و آینده سازان تحت عنوان سامانه دانا به نشانی dana.isc.ac اقدام نموده است. برای هر کدام از نخبگان و پژوهشگران ایرانی در این سامانه، یک صفحه جامع در نظر گرفته می‌ شود که فعالیت‌ های پژوهشی و مقالات آن ها را در حوزه های مختلف نشان می دهد.

به منظور معرفی سامانه دانا dana.isc.ac می توان گفت سایت دانا به عنوان یک شبکه اجتماعی علمی، بستری برای برقراری تعامل و ارتباط میان محققان، پرسش و پاسخ و ارائه کامنت و نظرات خود برای دیگر پژوهشگران را فراهم کرده است. افراد با استفاده از این سامانه می توانند علاوه بر اشنایی با پژوهشگران برتر در داخل و خارج از کشور و حوزه های فعالیتی آن ها از موسساتی که با محقق مذکور همکاری دارند نیز اطلاع یابند.

بسیاری از پژوهشگران این سامانه از اعضای هیات علمی دانشگاه ها هستند یا شرایط هیات علمی شدن را دارند. همچنین ملاک ها و معیارهای مختلف علم سنجی در این سامانه برای پژوهشگران ارائه شده است که استفاده کنندگان این سامانه می توانند با بهره گیری از آن دیگر پژوهشگران، سازمان ها و موسسات مختلف را با یکدیگر مقایسه کنند. سامانه دانا به زبان‌ های فارسی، انگلیسی، عربی، آلمانی، فرانسوی و ترکی برای متقاضیان ارائه شده است.

راهنمای ورود به سامانه دانا

در ابتدا لازم به ذکر است که برای هر کدام از نخبگان و پژوهشگران ایرانی که موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام عضویت دارند، یک صفحه جامع در نظر گرفته می‌شود که فعالیت‌ های پژوهشی و شناسه آنان در پایگاه‌ های دیگر نیز مانند سامانه نظام ایده ها و نیازها مشخص می‌شود. در ادامه مقاله راهنمای تصویری ورود به درگاه آشنایی با نخبگان و آینده سازان دانا ارائه شده است.

  • داوطلبان به منظور ورود به سامانه دانا و استفاده از امکانات آن لازم است در ابتدا در صفحه مرورگر خود سایت دانا را به نشانی dana.isc.ac وارد نمایند.

  • افارد پس از ورود به سایت، از قسمت چپ بالای صفحه روی آیکون مخاطب مطابق تصویر زیر کلیک نمایند.

  • در صفحه جدید باز شده، لازم است تا افراد نام کاربری و رمز عبور خود را در موسسه ISC وارد نمایند.

داوطلبان پس از وارد کردن اطلاعات خود می تواند در سامانه دانا وارد شوند. پس از ورود پژوهشگر در سامانه دانا، تمام اطلاعات ایشان شامل مقالات و دستاوردهای علمی، طرح‌ ها و پروژه‌ ها، مهارت‌ ها و ایده‌ های ثبت شده در سامانه نان، وابستگی‌ های سازمانی، برای ایشان نمایش داده می شود. بنیاد ملی نخبگان با هدف نخبه شناسی، نخبه پروری، نخبه گزینی و نخبه گماری تاسیس شده و در راستای شناسایی افراد با استعداد و نخبه فعالیت می کند. توصیه می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله زیر مطالعه شود.

نحوه جستجو در سایت دانا

داوطلبان به دو شیوه می توانند در درگاه آشنایی با نخبگان و آینده سازان به نشانی dana.isc.ac مقاله های مورد نظر خود را جستجو نمایند. شیوه اول زمانی است که فرد، پژوهشگر مورد نظر خود را می شناسد و با وارد کردن نام کاربری ایشان در قسمت جستجو سامانه دانا، اطلاعات و مقالات نویسنده برای ایشان نمایش داده می شود. داوطلبان برای این منظور می توانند مطابق تصویر زیر عمل کنند.

نحوه جستجو در سایت دانا به شیوه دوم به صورت جستجو به صورت موضوعی است. زمانی که فرد، پژوهشگر خاصی را مد نظر نداشته باشد می تواند حیطه مورد نظر خود را مشخص کرده و در سایت دانا روی موضوع خود کلیک کند. بدین ترتیب پژوهشگرانی که در این حوزه کار می کند به همراه انواع مقالات علمی آن ها نمایش داده می شوند. افراد می توانند مانند تصویر زیر برای مثال حوزه فنی و مهندسی را انتخاب نمایند.

و تمام مقالات و پژوهگران این حوزه برای ایشان نمایش داده می شود. سامانه ایرانداک که به پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران معروف است، سامانه ای است که از سوی وزارت علوم و تحقیقات برای ارزیابی امور پژوهشی دانشجویان در جهت حفظ آثار محققان ارائه شده است. توصیه می کنیم داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله زیر را نیز مطالعه نمایند.

انواع موضوعات سامانه دانا

موضوعات در سامانه دانا دارای تنوع و گستردگی زیادی است که تقریبا تمام رشته ها را در بر می گیرد. از سوی دیگر در صورتی که داوطلب از میان انواع موضوعات سامانه دانا، موضوع جزئی مربوط به خود را پیدا نکند، می تواند با پژوهشگری که در حوزه مزتبط با موضوع مورد نظر فعالیت می کند از طریق سامانه دانا ارتباط گرفته و سوالات و مباحث علمی خود را با ایشان تبادل کند تا بتوانند پروپوزال بهتری ارائه دهند. در ادامه لیست موضوعات کلی در سامانه دانا ارائه شده است.

افراد پس از انتخاب موضوع، وارد صفحه جدیدی می شوند که لیست پژوهشگران این حوزه به ترتیب تعداد مقالات و استناد هایی که داشته اند، به همراه دانشگاه و موسسه آموزشی که در آن فعالیت می کنند، ارائه شده است. سامانه ساتع یک بستر ارتباطی میان دولت، دانشگاه و صنعت می باشد که از طریق آن می توان به اشتغال زایی و ارائه پروپوزال برای تقاضاهای مختلف موجود در این سایت پرداخت.

سایر امکانات سامانه دانا

در سامانه دانا، مشاهده مقالات علمی دیگر پژوهشگران، یافتن پژوهشگران حوزه‌های مختلف و دنبال کردن پژوهشگران امکان‌ پذیر می‌شود. همچنین این سامانه کمک شایانی به ارائه وضعیت پژوهشگران در قالب نمودار ها می‌کند. ارائه انواع نمودار ها در قالب‌ های مختلف، این امکان را می‌دهد تا بتوان درک سریعی از وضعیت پژوهشگران بدست آورد. در ادامه مقاله سایر امکانات سامانه دانا ارائه شده است.

  • شناسایی پژوهشگران برتر در هر حوزه

  • شناسایی و جذب دانشجویان در گروه های پژوهشی

  • پرسش و پاسخ علمی

  • امکان دنبال کردن پژوهشگران

علاوه بر موارد فوق درگاه آشنایی با نخبگان و آینده سازان​ دانا به زبان‌ های فارسی، انگلیسی، عربی، آلمانی، فرانسوی و ترکی ارائه شده است که می توان افراد را با پژوهشگران و منابع معتبر به زبان های مختلف نیز اشنا شوند و رزومه بهتری برای خود بسازند یا مقاله ISI بنویسند. به این ترتیب متقاضیان می توانند علاوه بر افزایش سطح علمی خود، بورسیه شده و در خارج از کشور تحقیقات خود را ادامه دهند.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 03 دی
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
غذاهای محلی/ طرز تهیه ترشی تره فوق العاده خوشمزه‌ شمالی+ فوت کوزه‌گری و میزان دقیق سبزی های لازم برای اینکه ترشی تره طعم بینظیری داشته باشه
آلبوم امروز/ حضور بازیگران در جشن یلدای مدرسه دخترانشان با استایل یلدایی/ یکتا ناصر، آرزو افشار و همسر مهران غفوریان
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
تصاویر دیده نشده از جنجالی‌ترین خواهر محمدرضا پهلوی با لباس عروس ابریشمی در روز خاکسپاری پدرش در ایران/ خاندانی که حتی حاضر به حفظ حرمت پدرشان هم نبودند
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
مروری بر آهنگ های نوستالژیک فیلم و سریال های قدیمی/ هزاردستان، خانه به دوش، پایتخت، بزنگاه و...
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه