دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

دانشگاه / آموزش / عمومی /

راهنمای ورود و ثبت نام در سامانه سینا بنیاد ملی نخبگان+ آموزش تصویری 

دوشنبه، 08 آبان 1402
بنیاد ملی نخبگان با هدف شناخت نخبه ها و پرورش استعدادهای آن ها راه اندازی شده است. این بنیاد برای تسهیل فرآیند نخبه شناسی و همچنین دریافت سریع مدارک و اطلاعات متقاضیان، اقدام به طراحی و راه اندازی سامانه سینا به نشانی sina.bmn.ir کرده است.

بنیاد ملی نخبگان با سایت رسمی bmn.ir در راستای نخبه پروری و پشتیبانی نخبگان کشور راه اندازی شده است. این بنیاد جهت سهولت در تشخیص افراد نخبه و دریافت مدارک و اطلاعات آن ها، اقدام به طراحی و راه اندازی سامانه سینا نموده است. سامانه سینا به نشانی sina.bmn.ir برای ثبت نام آسان نخبگان و اساتید و همچنین ارسال مدارک مورد نیاز توسط آن ها طراحی شده است. از این رو، کلیه افراد دارای استعداد ویژه و نخبه می توانند از طریق این سامانه، خود را به بنیاد ملی نخبگان معرفی کرده و تحت پشتیبانی این بنیاد قرار گیرند.

برای ورود مستقیم به سایت sina.bmn.ir کلیک نمایید.

برای ورود مستقیم به سامانه سینا بنیاد ملی نخبگان کلیک کنید.

جهت شناخت بیشتر سامانه سینا بنیاد ملی نخبگان در این مقاله به معرفی کامل این وب سایت، نحوه ورود، نحوه ثبت نام متقاضیان، نحوه ثبت نام اساتید راهبر، نحوه ویرایش اطلاعات در این سامانه خواهیم پرداخت.

معرفی سامانه سینا بنیاد نخبگان sina.bmn.ir

بنیاد ملی نخبگان در راستای شناسایی، گزینش و پرورش افراد مستعد و نخبه تاسیس شده است. در حقیقت مسئولیت اصلی این بنیاد، همکاری با نخبگان و پشتیبانی از فعالیت های آنان می باشد. تولید علم، استخراج ایده ها و طرح های نو از اهداف کلی این بنیاد هستند. بنیاد ملی نخبگان برای سهولت در این فرآیند به راه اندازی و معرفی سایت سامانه سینا بنیاد نخبگان sina.bmn.ir پرداخته است.

متقاضیان این سامانه، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی واجد شرایط و اساتید راهبر می باشند. در واقع این طور می توان گفت که سامانه سینا برای ثبت نام متقاضیان و ارسال مدارک آن ها طراحی شده است. از این رو متقاضیان جهت دریافت جوایز و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان مستلزم ثبت نام و درج اطلاعات خود در این سامانه می باشند.

سامانه سینا یک سامانه یکپارچه جهت مدیریت خدمات الکترونیک است که متقاضیان برای ورود به آن نیازمند نام کاربری و رمز عبور هستند. به این دلیل که استفاده از امکانات سایت سامانه سینا مختص افرادی است که در این سامانه پنل شخصی دارند. لازم به ذکر است که سایت اصلی بنیاد ملی نخبگان دارای نشانی اینترنتیbmn.ir می باشد، اما ثبت نام نهایی نخبگان و ارسال مدارک از طریق سامانه سینا به نشانی sina.bmn.ir صورت می گیرد.

متقاضیان گرامی توجه داشته باشند که ثبت نام در این سامانه و ارسال مدارک، به معنای پذیرش متقاضی در لیست نخبگان نمی باشد. در واقع پس از ثبت نام و بررسی مدارک متقاضی، افرادی که بیشترین فعالیت را داشته باشند به عنوان فرد نخبه، شایسته دریافت تسهیلات این بنیاد خواهند بود. لازم به ذکر است که این فعالیت ها توسط بنیاد ملی نخبگان تعیین می شود که به طور معمول شامل فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی و... می باشد.

نحوه ورود به سایت سینا بنیاد نخبگان sina.bmn.ir

سامانه سینا بنیاد نخبگان به نشانی sina.bmn.ir تحت نظر بنیاد ملی نخبگان و با هدف تشخیص افراد مستعد و نخبه راه اندازی شده است. کلیه متقاضیان و نخبگان با مراجعه به این سامانه و ثبت نام در آن می توانند به عضویت این بنیاد در آیند. داوطلبان می توانند با کلیک بر روی گزینه زیر به طور مستقیم وارد سایت بنیاد نخبگان شوند.

برای ورود به سامانه سینا پیش از هر اقدامی باید نسبت به ثبت نام در آن اقدام نمود. برای ثبت نام در این سامانه، متقاضیان پس از ورود به نشانی sina.bmn.ir می بایست بر روی گزینه ثبت نام متقاضی کلیک نموده و فرم مربوطه را تکمیل نمایند. در صورت ثبت نام در سامانه سینا، متقاضیان برای ورود مجدد به این سامانه و استفاده از خدمات آن باید بر روی دکمه ورود کلیک کرده و نام کاربری و گذرواژه خود را انتخاب نمایند.

  • متقاضیان برای ورود به سامانه سینا باید در مرورگر خود آدرس سایت سامانه سینا به نشانی sina.bmn.ir را وارد نموده و یا از لینک قرار داده شده از کادر بالا استفاده نمایند و سپس در صفحه اصلی سایت، کادر مربوط به ورود را مشاهده نمایند.

  • در کادر مربوطه، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نموده و بر روی کلید نارنجی "ورود" کلیک نمایند. لازم به ذکر است که نام کاربری همان کد ملی متقاضی می باشد و رمز عبور نیز رمزی است که در زمان ثبت نام توسط متقاضی انتخاب شده است.

نحوه ثبت نام در سامانه سینا بنیاد نخبگان sina.bmn.ir

سامانه سینا با هدف شناخت و معرفی افراد نخبه و با استعداد راه اندازی شده است. در حقیقت، متقاضیان برای استفاده از خدمات سایت سامانه سینا، باید نسبت به ثبت نام در آن اقدام نمایند. برای ثبت نام در این سامانه، ابتدا باید در مرورگر کروم یا فایرفاکس خود نشانی sina.bmn.ir را که آدرس سایت رسمی بنیاد ملی نخبگان است وارد نمایید. سپس از منوی اصلی صفحه باز شده، گزینه "ثبت نام متقاضی" را انتخاب کرده و فرم ثبت نام را با وارد کردن اطلاعات مربوط به خود تکمیل نمایید. همچنین اساتید و فارغ التحصیلان که استعداد بالایی دارند می توانند اقدام به ثبت نام بنیاد ملی نخبگان نموده و با تکمیل فرآیند ها و مراحل ثبت نام از امتیازات و تسهیلات این سازمان استفاده نمایند. متقاضیان می توانند برای ثبت نام به سایت bmn.ir مراجعه کرده و مراحل ثبت نام را طی نمایند.

  • متقاضیان ورود به سامانه سینا ابتدا می بایست در مرورگر خود آدرس سایت بنیاد ملی نخبگان به نشانی sina.bmn.ir را وارد نمایند و سپس از منوی صفحه اصلی سایت، بر روی گزینه "نام نویسی متقاضی" کلیک نمایند.

  • در ادامه باید نسبت به تکمیل فرم ثبت نام اقدام نمایند. فرم مربوطه شامل اطلاعات فردی، اطلاعات کاربری، اطلاعات تماس، اطلاعات شناسایی، اطلاعات شغل و برجستگی های فردی می باشد.

لازم به ذکر است که متقاضیان در بخش انتهایی ویژگی های فردی، باید حوزه فعالیت خود را "دانشجوی برتر" انتخاب نمایند. در نهایت متقاضی پس از تکمیل فرم ثبت نام، می بایست بر روی کلید نارنجی رنگ "ذخیره" کلیک نماید تا ثبت نام او نهایی شود.

نحوه ثبت نام اساتید راهبر در سامانه سینا بنیاد نخبگان sina.bmn.ir

سامانه سینا برای استفاده دانشجویان مستعد و اساتید راهبر راه اندازی شده است. کلیه متقاضیان و اساتید برای استفاده از خدمات این سامانه می بایست نسبت به ثبت نام در آن اقدام نمایند. اساتید محترم جهت ثبت نام در این سامانه ابتدا باید نشانی sina.bmn.ir را در مرورگر خود جستجو نمایند. سپس از منوی صفحه اصلی سایت، بر روی گزینه "ثبت نام اساتید راهبر" کلیک نموده و فرم مربوطه را تکمیل نمایند.

فرم ثبت نام اساتید اطلاعاتی نظیر فایل رزومه، نوع راهبری، نام، نام خانوادگی، کد ملی، استان محل سکونت، ایمیل، تلفن همراه، مرتبه و گروه علمی، نام دانشگاه، دانشکده، استان دانشگاه را شامل می شود. در نهایت با وارد کردن کد امنیتی و فشردن کلید "ذخیره"، ثبت نام اساتید نهایی خواهد شد.

  • اساتید برای ثبت نام در این سامانه ابتدا باید در مرورگر خود آدرس سامانه سینا به نشانی sina.bmn.ir را وارد نمایند و در ادامه می بایست از منوی بالای صفحه اصلی، بر روی گزینه "ثبت نام اساتید راهبر" کلیک نمایند.

  • در نهایت نسبت به تکمیل فرم مربوطه اقدام نموده و پس از وارد کردن اطلاعات خود، بر روی کلید نارنجی رنگ "ذخیره" در انتهای صفحه کلیک نمایند.

همچنین آقایانی که بتوانند عضو بنیاد ملی نخبگان شوند می توانند از امکاناتی مانند امریه بنیاد ملی نخبگان استفاده نموده و به جای رفتن به سربازی دوره خدمت وظیفه را مشغول به فعالیت و کار در حوزه تحصیل و پژوهش خود باشند. این امریه برای استان های مختلف در زمان های متفاوتی اعلام می شود و مشمولین می توانند با مراجعه به سایت مربوطه از زمان و نحوه ثبت نام آن آشنا شوند.

ویرایش اطلاعات در سامانه سینا بنیاد نخبگان sina.bmn.ir

افراد نخبه و با استعدادی که از برگزیدگان المپیادهای علمی، دارندگان رتبه های برتر کنکور سراسری، مخترعان و مکتشفان، آفرینندگان آثار ادبی، محققین و... باشند می توانند در سایت سامانه سینا به نشانی sina.bmn.ir ثبت نام کرده و اطلاعات خود را در آن وارد نمایند.

همان طور که پیش تر اشاره شد، سامانه سینا بنیاد نخبگان با هدف شناسایی و پرورش نخبگان و افراد با استعداد راه اندازی شده است. از این رو افراد مستعد با مراجعه به این سامانه و عضویت در آن، نسبت به ثبت اطلاعات در آن اقدام می نمایند.

نحوه ورود، عضویت متقاضی و عضویت اساتید راهبر به طور کامل شرح داده شده است، اما بعضا اطلاعیه هایی با عنوان ویرایش اطلاعات در سامانه سینا بنیاد نخبگان ارائه می شود. بنابراین کلیه متقاضیان می بایست نسبت به ویرایش اطلاعاتی از قبیل آدرس و شماره تماس که در زمان ثبت نام وارد کرده اند، اقدام کنند.

متقاضیان برای ویرایش اطلاعات در سایت سامانه سینا بنیاد نخبگان sina.bmn.ir می بایست ابتدا وارد نشانی اینترنتی این سامانه شوند. سپس از بخش مربوط به ورود به سامانه، برای ورود اقدام نمایند. پس از وارد کردن نام کاربری (کد ملی فرد متقاضی) و رمز عبور (تعیین شده توسط متقاضی در زمان ثبت نام) بر روی دکمه ورود کلیک نمایند. صفحه جدیدی که پیش روی متقاضی باز شده است، شامل عناوین زیر می باشد:

  • راهنمای استفاده از سیستم

  • میز کار

  • ثبت مدارک

  • ثبت درخواست

  • اشخاص

  • تنظیمات

  • برنامه های استانی

  • گزارش

متقاضیان با کلیک بر روی گزینه مورد نظر می توانند برای ویرایش هر یک از بخش های مربوطه اقدام نمایند. به عنوان مثال جهت ویرایش اطلاعات مشترک نظیر مدارک تحصیلی، مقالات و... می بایست بر روی گزینه ثبت مدارک کلیک شود. همچنین با انتخاب گزینه "ثبت درخواست"، رزومه متقاضی به نمایش در خواهد آمد که در صورت تمایل متقاضی، قابل ویرایش خواهد بود.

مشاوره عضویت در سایت سینا نخبگان

  • بنیاد ملی نخبگان از ابتدا با هدف پرورش استعدادهای ویژه دانشجویان و پشتیبانی از آن ها تاسیس شد. این بنیاد جهت مدیریت بهتر امورات خود و همچنین تسهیل فرآیند شناسایی نخبگان به راه اندازی سامانه سینا پرداخت. در بندهای پیش در رابطه با نحوه ورود و ثبت نام در این وب سایت به طور کامل توضیح داده شد، بنابراین در ادامه به چند نکته مهم در راستای مشاوره عضویت در سایت سینا نخبگان خواهیم پرداخت.

  • از آنجا که عضویت در بنیاد ملی نخبگان زمان مشخصی ندارد، داوطلبان واجد شرایط می توانند در هر زمان دلخواهی نسبت به ثبت نام در این سامانه و ارسال مدارک خود اقدام کنند. نکته حائز اهمیت در رابطه با ارسال مدارک، واقعی بودن، صحیح و خوانا بودن آن ها می باشد. در صورت نقص مدارک یا ناخوانا بودن آن ها، بنیاد ملی نخبگان با شماره تلفن یا ایمیل ثبت شده توسط متقاضی تماس خواهد گرفت.

  • پس از ارسال مدارک، تمامی اطلاعات توسط مسئولان بخش نظارت و بازبینی بنیاد ملی نخبگان مورد بررسی قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است که اگر داوطلب برای تسهیلات خاصی درخواست داده باشد، مدارک او بر اساس شرایط همان تسهیلات مورد سنجش قرار خواهد گرفت. همچنین افرادی که در این سامانه ثبت شده و احراز هویت شوند می توانند با ثبت نام در سایت jazb.bmn.ir اقدام به ثبت نام برای استخدام نخبگان در هیئت علمی دانشگاه ها نمایند.

  • نکته قابل توجه دیگر این است که بنیاد ملی نخبگان، فاکتورهای مشخصی را برای اعطای امتیاز به متقاضیان تعریف کرده است. از جمله این فاکتورها و معیارها می توان به فعالیت های آموزشی، پژوهشی، فناورانه، مهارتی و فعالیت های علمی، اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد. در نتیجه، امتیاز بالاتر داوطلب در این فعالیت ها به معنای شانس بیشتر در پذیرش می باشد.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز سه شنبه 15 آبان
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
تبدیل پایان نامه به مقاله
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
(ویدئو) سکانس فوق خنده‌دار از پشت صحنه «درحاشیه»/ ضرب‌‌المثل معروف «بر خرمگس معرکه لعنت» از زبان سلاطین طنز: جواد رضویان و مهران غفوریان🤣
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
از بازار چه خبر؟ | قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی، امروز سه‌شنبه 15 آبان 1403
ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی