روستایی که زنان در آن حداقل سه شوهر دارند! در این روستا زن ها می توانند 50 شریک جنسی در طول عمر خود داشته باشند!+عکس
به گزارش سرویس اخبار جذاب ساعدنیوز به نقل از رکنا، روستایی که در آن زنان چند شوهر دارند. با ما همراه باشید تا روستایی که زنان در آن حداقل سه شوهر دارند را بشناسید.
در شمال هند در برخی روستاها همچون دهردون، خانوادههای چند شوهری مرسوم است که فرزندان پسر در خانواده با ازدواج اولین برادر، به وی پیوسته و زندگیشان را با همسر وی ادامه میدهند.
گفته میشود پسران خانواده از این رو دست به این کار میزنند تا میراث پدریشان کمتر بین وراث تقسیم شده و شریک کمتری پیدا کند. آن زن جوانی که در عکس میبینید هم رجا نام دارد و عروس پنج برادر است. از چهره تمام شش نفر تبسم میبارد، و این یعنی ظاهرا خوشبخت مینمایند.
شاید از نظر شما چنین چیزی عجیب به نظر برسد، اما در این مطلب میخوانیم که این موضوع عین واقعیت است.
رجای 21 ساله، اولین بار با یک برادر همخانه شد و پس از آن چهار برادر دیگر شوهر قانونیاش شدهاند. در نتیجه طفلی به دنیا آمد و او را «جی» نام گذاشتند. در حال حاضر رجا نمیداند که این فرزند کدام یک از برادران است. رجا در ابتدا گویا شرم داشته است، ولی کمکم به پنج شوهری عادت کرده و امروز خود را خوشبخت میشمارد! نکته جالب در این است که همه زنان در این روستا میزبان پنج همسر نیستند، تنها رجا اینطور است، چرا که زنان دیگر نهایتا سه همسر دارند.
روستای دهردون
رجا اولین بار به همسری گدو ویرمه 21 – ساله درآمد و بعد بیج 32 – ساله، کمی بعد به سانتی رمه 28 – ساله، سپس به گاپل 26 – ساله و در نهایت به دنیش 18 – ساله.
مادر رجا سه شوهر دارد که هر سه برادرند و او نمیداند رجا از کدام شوهرش است. همچنین رجا هم نمیداند پسر یک و نیم سالهاش «جی» از کدام همسرش است، ولیکن او همه پنج شوهرش را دوست دارد و همسرانش نیز به او مهر دارند زیرا هر کدام از پنج برادر به صورت برابر اظهار میکنند که شاید پسرشان مال او باشد.
یک قبیله در دامنههای هیمالیا وجود دارد که توسط زنان اداره میشود و مردان آن به کلی به حاشیه رانده شده اند.
این قبیله که موسو نام دارد یکی از نادرترین وعجیب ترین قبیله ها در جهان است که در آن زن و شوهر با هم زندگی نمیکنند بلکه پیش پدر یا مادر خود میمانند.
در این جامعه مادرسالار هیچ مراسم رسمی برای ازدواج برگزار نمیشود و زن و شوهر به صورت مخفیانه با هم ملاقات میکنند. هر زنی میتواند مرد مورد علاقهاش را به خانه دعوت کند و هر مردی نیز میتواند این درخواست را از زن مورد علاقهاش کند.
از آنجا که قبیله موسو جامعهای مادرسالار است اموال از مادر به ارث میرسد و مشکلی در تقسیم ارث ایجاد نمیشود. اغلب زنها نیز پدر فرزند خود را میشناسند و او را به فرزندشان معرفی میکنند.
هرچند یک زن میتواند هرگاه که خواست شریک جنسی دیگری را برگزیند اما بیشتر زنان در یک زمان فقط با یک مرد در ارتباط هستند.
امروزه بیشتر موسوها روابط طولانیمدتی را تشکیل میدهند که در برخی موارد تا پایان عمر ادامه پیدا میکند. برخی مردمشناسان معتقدند این تغییر در سالهای اخیر و تحت تأثیر فرهنگ چینیهای هان ایجاد شده و در گذشته بیشتر افراد به طور همزمان چندین شریک جنسی داشتهاند و برخی از زنان سالمند موسو میگویند که تا 30 یا 40 یا حتی 50 شریک جنسی در طول عمر خود داشتهاند.
اکثر زنان پدر فرزند خود را میشناسند و خجالتآور است که زنی نداند پدر فرزندش چه کسی بوده است. با این حال تنبیه اجتماعی خاصی نیز برای چنین زنان و چنین فرزندانی وجود ندارد و بچههایی که پدرشان را نمیشناسند آن را پنهان نمیکنند. وقتی زنی فرزند به دنیا میآورد، پدر فرزند به همراه مادر و خواهرانش به خانه او رفته و برایش هدیه میبرند. بچهها هرچند با پدرشان زندگی نمیکنند اما در جشن سال نو برای ادای احترام به خانه پدرشان میروند و پدر در زندگی آنها نقش مهمی دارد.