امروزه کنکور دغدغه بسیاری از دانش آموزانی است که در آستانه ورود به مقاطع تحصیلی دانشگاهی هستند و دیده می شود که فشار روانی بالایی برای موفقیت و کسب رتبه خوب در این آزمون به افراد وارد می آید. یکی از نگرانی هایی دانش آموزان نحوه برنامه ریزی برای آمادگی کنکور است. اینکه روزانه چند ساعت برای کنکور باید درس بخوانیم ؟ ساعدنیوز در این مقاله این سوال را بررسی خواهد کرد و سعی می کند تا ابعاد مختلف آن را بازتر کند.
چند ساعت مطالعه برای کنکور در یک روز مناسب است؟
اولین نکته ای که باید در شروع این مبحث به آن اشاره کنیم است که در بحث کنکور همیشه کیفیت است که اهمیت دارد و نه کمیت. اینکه شما روزانه به طور مثال 10 ساعت مطالعه می کنید بسیار خوب است اما آیا این 10 ساعت، به صورت کامل و با بازدهی 100 درصدی صورت می گیرد. بار ها شده است که فرد شروع به درس خواندن می کند و یک ساعت را به یک درس اختصاص می دهد ولی به دلایل گوناگون فقط 20 دقیقه از این یک ساعت به مطالعه مفید و موثر اختصاص داده شده است. پس کیفیت زمانی که به درس خواند اختصاص می دهید اهمیت بالاتری دارد و باید تلاش کنید که ساعاتی را که در نظر می گیرید و به درس خواندن اختصاص می دهید بازدهی و کیفیتی صد درصدی داشته باشند.
این کیفیت داشتن نیز از این جهت اهمیت دارد که هنگامی که زمان زیادی در روز را درس می خوانید و نتیجه دلخواهتان به دست نمی آید ممکن است باعث دلسردی و از دست رفتن روحیه شما بشود که این امر بسیار تاثیر منفی در روند موفقیت شما در کنکور خواهد داشت. بهترین راه برای انتخاب ساعات در خواندن روزانه شناخت دقیق از توانایی ها و استعداد های خود و شرایط محیطی شما می باشد. با شناخت دقیق از خود می توانید تعیین کنید از چه میزان ساعات در روز شروع کنید و به تدریج در روند درس خواند سعی کنید که این ساعات را افزایش دهید.
توصیه ما این است که ابتدا سعی کنید بازدهی آموزشی و درس خواند و ساعات مناسب خود را پیدا کرده و با این ساعات در روز شروع کنید حتی اگر به طور مثال مطالعه شما در روز از چهار ساعت شروع شود. بعد ها و در روند کار بسته به کارکرد و توانایی خود سعی کنید که این ساعات مفید درس خواند را به تدریج افزایش دهید تا بتوانید هم از نظر کمیتی و از نظر کیفیتی به میزان ساعات مطلوبی برای درس خواندن در روز دست پیدا کنید. اینکه روزانه چند ساعت برای کنکور باید درس بخوانیم کاملا بستگی به خود شما دارد و این خود شما هستید که با شناخت کامل و نگاهی منطقی از خود و شرایط محیطی خود می توانید در این زمینه تصمیم گیری کنید. یادتان باشد که باید واقع بینانه با این پدیده برخورد کنیدو انتظارات عجیب از خود نداشته باشید.