دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

دانشگاه / آموزش / رزومه نویسی / رزومه تحصیلی /

رزومه تحصیلی جهت مصاحبه دکتری 

شنبه، 23 دی 1396
کد خبر: 1852
ساعدنیوز: ساعد نیوز برا آن شد تا برای شما نمونه ای از یک رزومه تحصیلی جهت مصاحبه دکتری ارایه دهد تا بتوانید بر مبنای آن حضوری قوی در مصاحبه دکتری داشته باشید.

برای اینکه بتوانید در مصاحبه دکتری قوی عمل کنید نیازمند به داشتن یک رزومه تحصیلی خوب و قوی هستید. رزومه چکیده و خلاصه ای است از توانمندی ها و سوابق علمی شما که حداکثر در دو تا سه صفحه تنظیم می شود و یا به صورت حضوری به داوران ارایه می شود و یا از قبل برای آنان ارسال می گردد. این رزومه به چه صورت باید تنظیم شود؟ چه مطالبی باید در آن ذکر شود تا بیشترین تاثیر گذاری را داشته باشد تا توسط داوران سوابق و دست آورد های شما خوانده شود؟ ساعد نیوز برا آن شد تا برای شما نمونه و اسلوبی از یک رزومه تحصیلی جهت مصاحبه دکتری ارایه دهد تا بتوانید بر مبنای آن حضوری قوی در مصاحبه های دکتری حضوری و غیر حضوری سراسری و آزاد داشته باشید.

رزومه تحصیلی جهت مصاحبه دکتری

بخش های مختلفی می توانید برای این رزومه  بیاورید ولی باید یادتان باشد که این رزومه برای تحت تاثیر قرار دادن  استادان داور برای جذب شما در دانشگاه است و فقط باید بیان کننده توانایی های علمی و تحصیلی و پژوهشی شما باشد. در ادامه اسلوبی از چگونگی رزومه تحصیلی جهت مصاحبه دکتری به شما ارایه می شود.

اطلاعات شخصی 

در این بخش باید نام، نام خانودگی، تاریخ تولد، شماره کد ملی، شماره تماس و نشانی منزلتان را بیاورید. این حداقل اطلاعاتی است که باید حتما در رزومه خود ذکر کنید. اطلاعات بیشتری از جمله محل تولد و شماره شناسنامه را می توانید بسته به میل خود اضافه کنید ولی توجه داشته باشید که خلاصه و مفید بودن هدف نهایی شماست. آوردن عکس پرسنلی هم بستگی به نظر شما دارد.

سوابق آموزشی 

معرفی رشته تحصیلی و مقاطع تحصیلی (ه4)

این بخش بسیار مهم است و بعضی داورها به این بخش و دانشگاه هایی را که در آن تحصیل کرده اید یشتر توجه می کنند. اطلاعاتی ازقبیل نام دانشگاه، رشته، گرایش، زمان ورود، زمان فارغ التحصیلی و معدل را می توانید در این قسمت بیاورید. ابتدا اطلاعات کارشناسی ارشد خود را بنویسید و به ترتیب به مقاطع پایین تر بروید. اگر رتبه اول تا سوم دوره تحصیلی خود در آن شاخه درسی شده اید در انتهای معرفی حتما آن را قید کنید.

همچنین اگر در کنکورهای کارشناسی ارشد و یا کارشناسی جزوه رتبه های برتر کنکور بوده اید بعد از معرفی مقطع باذکر سالی که رتبه را به دست آورده اید و گرایشی مریوطه و میزان رتبه تان، آن را بنویسید.

معرفی پایان نامه ها 

این قسمت هم برای داوران اهمیت دارد زیرا زمینه فعالیت علمی شما را مشخص می کند. اگر هم در دوره کارشناسی و هم در دوره کارشناسی ارشد پایان نامه ارایه داده اید ابتدا پایان نامه کارشناسی ارشد را ذکر کنید و سپس پایان نامه کارشناسی را. در پر کردن اطلاعات حتما نام پایان نامه، اسامی استاد راهنما و استاد مشاور، نام دانشگاه و دانشکده، زمان ارایه پایان نامه و درجه کسب شده در پایان نامه را قید کنید.

سوابق تدریس 

اگر سابقه تدریس دارید با قید نام دانشگاه یا موسسه ای که در آن تدریس کرده اید، نام دروس تدریسی، مقطع تحصیلی و سال تحصیلی در این قسمت از آن نام ببرید.

سوابق پژوهشی و علمی 

تالیف و یا ترجمه کتاب

اگر کتابی تالیف و یا ترجمه کرده اید حتما در این قسمت از آن ها نام ببرید. اطلاعاتی که باید بیاورید شامل نام کتاب، نام نویسندگان، نان نشر چاپ کننده کتاب و سال چاپ آن می باشد.

مقالات 

بعد از اسم بردن ازکتاب های تالیفی و ترجمه خود نوبت به نوشتن نام مقالات چاپ شده شما می شود. این قسمت را کامل پر کنید و باید حتما شامل نام مقاله، نام مجله و یا کنفرانسی که در آن به چاپ رسیده است، نام نویسندگان، تاریخ چاپ و یا پذیرش مقاله مورد نظر باشد. بهتر است که مقالات را به تفکیک بیاورید و درسه دسته مقالات علمی – پژوهشی، مقالات علمی- ترویجی و مقالات همایشی و کنفرانسی آن ها را طبقه بندی کنید.

اختراعات ثبت شده

اگر اختراعی دارید که به ثبت رسیده است با نام آن، حوزه فعالیت آن، تاریخ ثبت آن و همچنین شماره ثبت اختراع به طور کامل بنویسید.

اگر عنوانی تحقیقاتی نیزدارید می توانید از آن  یه فرمت نام طرح، مجری طرح، کارفرمای طرح و همچنین سال انجام آن،  بعد از نوشتن قسمت های قبل نام ببرید.

زمینه مورد علاقه تحقیقاتی

این قسمت اختیاری است ولی توصیه ما این است که حتما اینب خش را پر کنید زیرا ممکن است علایق کاری شما با داوران یکسان بوده که می تواند نکته مثبتی برای شما باشد. بهتر است زمینه های مورد علاثه خود را تیتروار بیان کنید و از توضیحات اضافی در این قست بپرهیزید.

مدرک زیان و نرم افزارهای مختلف 

در این قسمت اگر مدرک معتبر زبان دارید آن را حتما قید کنید. همچنین اگر در نرم افزارهای مرتبط علمی و مرتبط رشته مورد مصاحبه تبحر دارید با اشاره به میزان تسلط خود به آن نرم افزار، ازآن نام ببرید.


9 پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز جمعه 14 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
مراحل سابمیت مقاله
گام به گام مراحل چاپ کتاب
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
سابمیت مقاله چیست؟
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی