سبک انتقالی
به چه سبکی دکوراسیون انتقالی گفته می شود؟ منظور از انتقال چیست و چرا به این نام خوانده می شود؟ دکوراسیون انتقالی دارای چه ویژگی هایی است؟ و بسیاری از این قبیل سوال ها با شنیدن نام این سبک در ذهن پدید می آیند که در این مطلب از مجله مبلمان و دکوراسیون قصد داریم به آن ها پاسخ بدهیدم .با ما همراه باشید.
ابتدا با نام این سبک شروع می کنیم. نام دکوراسیون انتقالی از سبک دکوراسیون ترنزیشنال transitional که در فارسی به معنی انتقالی است گرفته شده است. دلیل این موضوع نیز به ساختار این سبک وابسته است. این سبک که در طراحی لوازم منزل و همین طور طراحی داخلی محیط خانه به کار برده می شود از تلفیق دو واژه ی مدرن و مرسوم به وجود می آید و منظور از از انتقال نیز همین موضوع است که از سبک مرسوم و معمول به سمت سبک مدرن و یا بر عکس در انتقال است. در حالت معمولی به دلیل تکامل دکوراسیون معاصر یا همان دکوراسیون امروزی این انتقال بیشتر از سبک مدرن به امروزی انجام می شود و اکثر دکوراسیون های مربوط به سبک انتقالی حد واسط بین این دو نوع دکوراسیون هستند. برای روشن شدن موضوع و همین طور آشنایی با این سبک ابتدا کمی در مورد ویژگی های این سبک صحبت خواهیم کرد و سپس به سراغ نمونه های این دکوراسیون در خانه و بخش مبلمان می رویم.
ترکیبی از مبلمان، سطوح، مواد و مصالح، و پارچه های سنتی و مدرن و دارای طراحی ماندگار و کلاسیک است. خطوط مبلمان ساده اما پیچیده اند و در آن ها بیش تر از خطوط صاف و در مواردی از خطوط نرم استفاده می شود. پارچه ها به گوناگونی طرح های گرافیکی هستند و در کاناپه های پرتزئین با روکش های بافت دار و چارچوب های چوبی مورد استفاده قرار می گیرند
استفاده از رنگ های آرامش بخش:
کلمات کلیدی برای حفظ ذهن هنگام برخورد با یک سبک انتقالی "تمیز" و "آرام" است. در اینجا هدف شما باید ایجاد اتاقی باشد که مانند یک بیشه باشد، و از طبیعت بی قرار زندگی روزمره دور باشد.
انتخاب یک پالت رنگ آرام باید اولین قدم شما باشد ، طبق معمول، می توانید با یک پایه رنگی خنثی شروع کنید.این بار رنگ های آرام را انتخاب کنید. رنگ های طوسی را بر روی سیاه و رنگ های گرم را بر روی رنگ های جیغ انتخاب کنید و در واقع از ترکیب و هماهنگی نترسید و اگر طرفدار رنگ های خنثی هستید، جلوتر بروید و از آن ها برای رنگ های اصلی و ثانویه خود استفاده کنید.
زمانی که شما یک رنگ را اضافه می کنید، مطمئن شوید احساس آرامی را به خانه بیاورد به ویژه آبی ها یک گزینه عالی هستند، زیرا روانشناسی رنگی نشان داده است که آن ها مفاهیم ضمنی خود را بیان می کنند ؛ رنگ های سایه ای روشن سبز و بنفش نیز به خوبی کار می کنند.
در سبک انتقالی مبلمان چگونه انتخاب می شوند؟
مبلمان در این طرح دارای ابعاد و اندازه های بزرگ می باشند و مدرنیته را می توان در آن ها به خوبی مشاهده کرد. خطوط صاف و مستقیم فضایی ایجاد می کنند که طیف وسیعی از سلایق آن را می پسندد. مبلمان همچنین راحت می باشند و در رنگ های خنثی نظیر کرم، خاکستری و یا خاکی انتخاب می شوند. اگر طرفدار مبلمان با پارچه های شلوغ و طرح دار هستید، نمی توانید از آن ها در این طراحی دکوراسیون داخلی استفاده کنید. چون عموما بیشتر تصاویر و شکل ها در سبک انتقالی محو می باشند.
از چه کفپوش هایی در طراحی دکوراسیون داخلی به سبک انتقالی استفاده کنیم؟
کف پوش های چوبی یکی از انواع کف پوش های پرطرفدار در این سبک می باشند. علاوه بر چوب می توانید از هر کف پوش دیگری که در رنگ های خنثی طراحی شده است استفاده کنید. حواس تان باشد فرش را حتما در رنگ هایی ملایم و ترجیحا طرح و نقش کم انتخاب کنید تا آن آرامش حاکم بر سبک را بر هم نریزد. قالیچه های کوچک نظیر قالیچه های پوست در سبک انتقالی زیاد استفاده می شوند.
محبوبیت سبک ترانزیشنال
این یکی از محبوب ترین سبک ها در میان سبک های طراحی دکوراسیون داخلی است؛ زیرا بهترین های طراحی سنتی و طراحی معاصر را در یک سبک ارائه داده است. افرادی که علاقه ای به نوستالژی و لوازم سنتی و قدیمی دارند، در کنار لوازم مدرنی که امروزه تمامی خانه ها به آن نیاز است. باعث محبوبیت بیش از پیش این سبک در میان این افراد شده است.
هر فردی در هر منطقه جغرافیایی به پیشینه و سنت خود علاقه دارد و لوازمی که این پیشینه و سنت را یادآوری کند، برای هر شخصی لذت بخش است. همینطور افراد بسیار زیادی به لوازم مدرن علاقه بسیار زیادی دارند این سبک توانسته با این ویژگی جالب افراد بسیار زیادی را به خود جذب کند.
یکی دیگر از جذابیت های این سبک آن است که اگر می خواهید سبک دکوراسیون منزل خود را تغییر دهید، نیازی به هزینه بسیار زیادی ندارد؛ زیرا می توانید از همان لوازم قدیمی استفاده کنید. لوازم دیگری را که برحسب تشخیص طراح دکوراسیون داخلی مطرح می شود را خریداری کنید. بنابراین برای تغییر دکوراسیون منزل هزینه زیادی نخواهد داشت.