به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعدنیوز به نقل از روزیاتو، دانشجویان چینی کُتی به نام InvisDefense با تکنولوژی پشرفته ساخته اند که اجازه می دهد فردی که آن کت را به تن دارد با گیج کردن دوربین های امنیتی نامرئی شود. این استتار ویژه به این معنی است که هوش مصنوعی آن را به عنوان یک انسان نمی شناسد و این پتانسیل را دارد که میدان جنگ مدرن را متحول کند.
تیمی در دانشگاه ووهان InvisDefense را ایجاد کردند تا افراد بتوانند مخفیانه از سیستم دوربین های امنیتی کنترل شده توسط هوش مصنوعی فرار کنند. برخلاف شنل هری پاتر، این کُت نامرئی، برای چشم انسان شبیه یک کت معمولی به نظر می رسد، اما از نگاه دوربین ها پنهان می ماند.
در روز، این الگوها برای کور کردن دوربین های هوش مصنوعی کار می کنند، در حالی که در شب، کت سیگنال های گرما منتشر می کند تا دوربین های مادون قرمز را گیج کند. علاوه بر آن، کت InvisDefense، این پتانسیل را دارد که برخی از سیستم های تشخیص را در اتومبیل های خودران پنهان کند. اما این کت نامرئی، اپراتورهای دوربین مداربسته انسانی یا رانندگان را فریب نمی دهد.
پروفسور وانگ ژنگ، که بر این پروژه نظارت داشت، گفت: «امروزه، دستگاه های نظارتی بسیاری می توانند بدن انسان را شناسایی کنند. دوربین های موجود در جاده دارای عملکردهای تشخیص عابر پیاده هستند و خودروهای هوشمند می توانند عابران پیاده، جاده ها و موانع را شناسایی کنند. Invisdefense ما،
به دوربین اجازه می دهد شما را ببینند، اما نمی تواند تشخیص دهد که شما انسان هستید.»
این اولین محصول از نوع خود است که از تشخیص عابر پیاده جلوگیری می کند. این تیم پیش از موفقیت در ساخت این کُت، بیش از ۷۰۰ شکست را تجربه کردند. اما سرانجام در مسابقه فناوری هواوی مقام اول را به خود اختصاص دادند و این فناوری قرار است در ماه فوریه، در کنفرانس هوش مصنوعی AAAI 2023 ایالات متحده، ارائه شود.
این کت رویایی، با تمام زیبایی فنی اش، ارزان نیز خواهد بود. وی هوی، دانشجوی دکترای متفکر الگوریتم این کت، تخمین زده است که هر کدام از آنها فقط ۵۰۰ یوان (۷۰ دلار) قیمت خواهد داشت. این شنل نامرئی، برای اهداف نظامی اهمیت زیادی دارد. اگر از فناوری این کت، در یونیفرم نظامی استفاده می شد، سربازان از نظر تئوری می توانستند از شناسایی توسط هواپیماهای بدون سرنشین یا واحدهای کنترل شده با هوش مصنوعی، اجتناب کنند.
محققان همچنین ممکن است بتوانند از خلاقیت جدید تیم ووهان برای رفع حفره ها و نقص های موجود در فناوری های هوش مصنوعی و تشخیص استفاده کنند.
9 ماه پیش