پایان نامه نویسی چگونه است؟
یکی از بزرگترین دغدغه دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ارائه پایان نامه میباشد. پایان نامه نویسی اغلب برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد مرحله سرنوشت ساز و بسیار دشواری به حساب می آید و همیشه سعی میکنند این مرحله را به نحوی پشت سر گذارند. از این رو اغلب به دلیل اینکه اطلاعات کافی عواقب سرقت علمی و سفارش پایان نامه نویسی به موسسات و اشخاص سودجو ندارند ممکن است سعی کنند دست به چنین اقدام های ناشایست و غیر اخلاقی بزنند و نگارش پایان نامه را به موسسات واگذار کنند. در این مطلب تصمیم داریم شما را با کاربرد ها و اهمیت پایان نامه آشنا کنیم و همچنین نحوه نگارش یک پایان نامه کاملا تخصصی را برای شما بیاموزیم. از طرفی قبل از هر چیز بهتر است با مجازات سرقت علمی و استفاده از دانش دیگران در ارائه پایان نامه آشنا شوید.
مجازات و عواقب سفارش پایان نامه نویسی
خرید و فروش پایان نامه و سفارش پایان نامه به موسسات و دفاتر پژوهشی نا معتبر که بدون مجوز و به دلیل سود شخصی فعالیت دارند برای دانشجویان مجازات بسیار سنگینی در پی دارد از جمله مجازاتی که در سالهای اخیر برای این گونه دانشجویان در نظر گرفته شده است عبارتند از : محرومیت از تحصیل، محرومیت از آزمون ها و ... متناسب با هر تخلف در نظر گرفته شده است. شدیدترین مجازات برای تخلف استفاده از پایان نامه دیگران است که مجازات این تخلف اخراج دانشجو از دانشگاه است. بهتر است دانشجویان به خاطر پایان نامه شان خود و دانشگاه را زیر سوال نبرند و کلیه امتیازات پژوهشی و مدارک تحصیلی که تا کنون با زحمت کسب کرده اند را از دست ندهند از این رو توصیه میکنیم موارد غیر اخلاقی را کنار گذارید و به غنوان یک دانشجوی موفق فعالیت تحقیقی و پژوهشی را آغاز کنید تا بتوانید پایان نامه ارائه کنید و برای جامعه و دانشگاه خود مفید واقع شوید.
اهمیت پایان نامه ها
- پایان نامه موجب رزومه علمی و کاری برای فرد محسوب می شود .
- تنها راه قوی نمودن رزومه و دادن مقاله ، پایان نامه قوی و باکیفیت است .
- یکی از مهم ترین راه های مهاجرت تحصیلی ، پایان نامه خوب است .
- یکی از مهم ترین راه های ورود به مقطع دکترا ، پایان نامه است .
- بدون داشتن یک پایان نامه قوی نمی توان انتظار مقالات معتبر داشت .
- تنها تفاوت افراد متخصص با مدرک فوق لیسانس و دکتری ، پایان نامه است .
- به جای صرف زمان و هزینه زیادی برای قبولی در دکترا پایان نامه خوب تهیه کنید .
- به جای هزینه های گزاف برای وکیل جهت مهاجرت آسان ، پایان نامه خوب و قوی بنویسید .
- طبق آمارگرفته شده مهاجرت تحصیلی تنها راه آسان مهاجرتی شناخته شده است .
راهنمای نگارش پایان نامه
دستور العمل جامعی برای نگارش پایان نامه وجود دارد که دانشجویان میتوانند با در نظر گرفتن این قوانین و چهارچوب استاندارد نگارش پایان نامه را آغاز کنند. پایان نامه نویسی مراحل چندان دشواری ندارد فقط کافی است اصول و قواعد را به خوبی بشناسید و سپس با دقت و حوصله نگارش را آغاز کنید یقینا همه میتوانند نویسنده پایان نامه خود باشند و همه دانشجویان مهارت و قدرت کافی برای ارائه پایان نامه دارند بنابر این با حفظ اعتماد به نفس با ما همراه باشید.
ساختار کلی پایان نامه
یک پایان نامه از بخش های متنوعی شامل موارد زیر تشکیل می گردد:
- صفحات آغازین
- فصول پایان نامه
- منابع و مراجع
- ضمیمه ها پیوست
- صفحات پایانی (چکیده انگلیسی، صفحه عنوان انگلیسی)
فصل بندی پایان نامه:
- فصل اول پایان نامه: طرح مساله در این بخش موضوع مورد مطالعه را تعریف کرده و به دلیل انتخاب مورد تحقیق اشاره می کنند. به طور کلی در این فصل اهداف کلی و جزیی و تعیین قلمرو مکانی و زمانی تحقیق را شرح می دهند.
-
فصل دوم پایان نامه: مروری بر ادبیات مقدمه که سرآغاز متن تحقیق است را در این فصل شرح می دهند. مقدمه اهداف و اهمیت تحقیق را بین کرده و سوالات پژوهشی در ذهن خواننده ایجاد می کند.
- فصل سوم پایان نامه: روش تحقیق و حل مساله دراین بخش روش جمع آوری داده ها، جمعیت مورد مطالعه و روش تجزیه و تحلیل را شرح می دهند.
- فصل چهارم پایان نامه: یافته ها و نتایج تحقیق این فصل از رساله به تجزیه و تحلیل داده ها و بررسی نتایج آماری)درصد و فراوانی، ضریب همبستگی، آزمون تی، اف و ...( اختصاص دارد و شامل جدول، شکل و نمودار می باشد.
- فصل پنجم پایان نامه: نتیجه گیری در آخرین فصل رساله نتایج تحقیق را تجزیه و تحلیل می کنند و محدودیتهای در اختیار و خارج از اختیار پژوهشگر را توضیح می دهند. در این بخش می توان پیشنهادات اجرایی و پیشنهادات پژوهشی را شرح داد. این جمع بندی کلی حاصل از نتایج تحقیق باید حدود یک تا دو صفحه باشد.
به این ترتیب پایان نامه ها پنج فصل دارند و فصول پایان نامه به ترتیب فوق میباشد برای نگارش هر بخش از پایان نامه باید قواعد و تعداد کلمات مشخص را در نظر بگیرید.
ارکان هر فصل
- هر فصل باید شامل موارد زیر باشد.
- یک مقدمه که وظیفه معرفی فصل و هدف از نگارش آن را بیان می کند.
- یک پاراگراف متن که جزئیات را پوشش می دهد.
- یک نتیجه گیری که به مرور نکات اصلی عنوان شده در فصل و همچنین بررسی هدف های نگارش شده در بخش مقدمه می پردازد تا ثابت کند که این انتظارات برآورده شده اند.
- در انتهای هر فصل از طریق توضیح مختصری ارتباط با فصل بعدی برقرار شود.
هر فصل را با جزئیات دقیق بنویسید و سعی کنید برای اینکه شناخت بهتری حاصل شود ابتدا به سایت دانشگاه خود مراجعه کنید و قواعد اصولی پایان نامه نویسی را از آن بخش مطالعه کنید در این صورت پایان نامه کالا مطابق با قواعد دانشگاه خواهد شد و میتوانید صددرصد نمره کامل بگیرید.