دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

دانشگاه / ادامه تحصیل / تحصیل در خارج / تحصیل در کشور استرالیا /

شرایط کار ضمن تحصیل در کشور استرالیا 

سه شنبه، 19 تیر 1397
کد خبر: 9660
ساعدنیوز: مطالعه این مطلب برای دانشجویانی که در حال تحصیل در استرالیا هستند و تمایل به اشتغال و کار ضمن تحصیل در آنجا را دارند، می تواند مفید باشد.

بسیاری از دانشجویانی که در حال تحصیل در استرالیا هستند همزمان با تحصیلشان برای پایین آوردن میزان هزینه های تحصیل و زندگی به اشتغال و کار ضمن تحصیل در استرالیا می پردازند و در ارتباط با مهاجرانی که با ویزای دانشجویی به استرالیا مهاجرت کرده اند طبق قوانین تعریف شده در امور مهاجرتی این کشور، به دانشجویان همانند بسیاری از کشورهای دنیا اجازه کار ضمن تحصیل می دهند تا هم یک در آمدی برای پوشش هزینه های زندگی و تحصیل داشته باشند و یک تجربه مفید برای آینده و به دست آوردن کار دائم بعد از تحصیل و در نهایت برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.

قوانین کار ضمن تحصیل 

متقاضیان کار در کشور استرالیا ملزم به رعایت شرایط کار ضمن تحصیل در استرالیا می باشند و تنها با رعایت شرایط کار ضمن تحصیل در استرالیا می توانند همزمان با تحصیل، کار نیمه وقت داشته باشند، پس اطلاع از شرایط کار ضمن تحصیل در استرالیا امری مهم و ضروری محسوب می شود. طبق قوانین تعریف شده، دانشجو پس از ورودش به استرالیا و انجام کارهای اولیه برای ثبت نام می تواند به کار مشغول شود البته نکته ای که در این میان قابل توجه هست این است که دانشجو تا قبل از شروع کورس تحصیلی این اجازه را ندارد که مشغول به کار شود، دانشجو می تواند در هر ۲ هفته تا حداکثر ۴۰ ساعت کار کند اما میزان دقیق آن بسته به نوع کورس آن و نوع کار آن بستگی خواهد داشت اگر کورس شما به صورت حضور در کلاس باشد شما حداکثر می توانید ۴۰ ساعت در ۲ هفته کار کنید و اگر کورس به صورت غیرحضوری و یا مجازی باشد بدون محدویت زمانی می توانید مشغول به کار شوید، همچنین باید دانست که اگر در حین تحصیل کاری که به عنوان کارآموزی و یا کار عملی مرتبط با کورس داشته باشید این کارآموزی جزء آن حق کار ۴۰ ساعته شما محاسبه نمی شود .

کار داوطلبانه نیز برای افرادی که قصد کسب تجربه را دارند، وجود دارد و آن کار بدون دریافت هیچ گونه مزدی انجام خواهد شد که البته هرکاری را شامل نمی شود. اگر کاری که انجام می دهید جزء این ۳ مورد باشد به عنوان کار داوطلبانه از آن یاد می شود :

۱ – به سود جامعه باشد

۲ – برای یک ارگان و یا یک سازمان غیر انتفاعی باشد

۳ – واقعا داوطلبانه باشد (با این توضیح که حتی شما به صورت غیر مستقیم مزدی چه نقدی و یا غیر نقدی دریافت نکنید به عنوان مثال به عنوان اعضای هیئت مدیره و یا عضوی از یک سازمان و یا غیره … مزدی بابت انجام آن کار نگیرید)

شرایط کار ضمن تحصیل در استرالیا متفاوت است، کاری که شما زیر نظر یک شخصی که مقیم استرالیاست انجام می دهید اگر به صورت کار داوطلبانه باشد نباید کارفرمای شما نیز از آن مزدی دریافت کند در غیر این صورت جزء ۴۰ ساعت اجازه کار محسوب می گردد .

متقاصیانی که تمایل به کار حین تحصیل در استرالیا دارند باید شرایط کار ضمن تحصیل در استرالیا را رعایت نمایند. اگر شما به عنوان یک دانشجوی فوق لیسانس مشغول به تحصیل در استرالیا باشید شما می توانید بعد از شروع دوره تحصیلی حداکثر ۴۰ ساعت در طول ۲ هفته کار کنید اما اگر کورس فوق لیسانس شما به صورت تحقیقاتی یا اصطلاحا (research) هست و یا در حال تحصیل مقطع دکترا باشید بدون محدودیت زمانی می توانید مشغول به کار شوید.

شرایط کاری همراه دانشجو به چه صورت است؟

در استرالیا طبق قوانین تعریف شده، به عنوان یک فرصت ویژه و برای رفاه حال دانشجو، به همراه او هم اجازه کار داده می شود و شخص همراه نیز می تواند بعد از استارت کورس تحصیلی دانشجو نیز به کار بپردازد و مانند همان ساعات کاری نفر اصلی مشغول به کار شود، یعنی میزان ساعات کاری فرد همان هفته ای ۲۰ ساعت می باشد. حال اگر دانشجوی فوق لیسانس که مقطع فوق لیسانس به صورت تحقیقاتی بوده و یا دانشجوی دکترا باشد و زیر مجموعه ی ویزای تحصیلی باشد Student visa (subclass 500) نیز به همراهانش بدون محدویت ساعات کاری اجازه کار داده می شود، نکته ای که هم دانشجویان و هم همراهانش باید به آن توجه داشته باشند میزان کار ۴۰ ساعت در ۲ هفته می باشد که دانشجویی و یا همراهش نباید بیشتر از آن تایم کار کرده باشند، چرا که این مورد برای چندین دانشجو به وجود آمده است که قوانین را نقض کرده و در طول ۲ هفته بیش از ۴۰ ساعت کار کرده اند و منجر به لغو ویزای دانشجویی آنها شده است. یک دانشجو می تواند در یک هفته مانند مثال در هفته اول ۱۰ ساعت و در هفته دوم ۲۵ ساعت کار کرده باشد که جمعا ۳۵ ساعت کار کرده و طبق قوانین مشکلی ایجاد نمی شود .

در میان دوره های تحصیلی نیز شما مجاز به انجام کار هستید مثلا اگر در دوره امتحانات هستید و یا ترمی را گذرانده اید و برای ترم بعدی ثبت نام نموده اید و یا تعطیلات بین ترم دارید، در این شرایط هم مجاز به کار می باشید .

با ایجاد یک دسترسی که به صورت آنلاین و ۲۴ ساعته در تمامی روزهای هفته آنلاین می باشد شما می توانید ویزای خود را استعلام نمائید تا اگر موقعیت کاری داشتید در هر لحظه ای که کارفرما بخواهد می تواند شرایط شما را استعلام کند تا از دانشجو بودن شما مطلع و مطمئن گردد.

شما برای به دست آوردن موقعیت کاری می بایست یک شماره و یا کد مالیاتی دریافت کرده باشید که برای کسب این شماره می توانید به اداره مالیات مراجعه نمائید .

همچنین شما می توانید با مراجعه به سایت PACT از میزان حقوق کاری که در آن فعالیت دارید اطلاعات کسب کنید، چرا که همه مشاغل به صورت طبقه بندی شده در آن همراه با سایر موارد برای تبدیل و یا تمدید ویزا و یا سایر شرایط مرتبط با کار را در آن یافت کنید .


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 17 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
نحوه محاسبه هزینه چاپ یک کتاب