به گزارش سایت خبری ساعد نیوز،در عصر حاضر تعریف افراد از راه و رسم شوهرداری عوض شده است و شوهرداری در جامعه کنونی تنها به کلیشه هایی که درگذشته در این مورد گفته میشد، خلاصه نمیشود. همسر خوب بودن و شوهرداری در عصر جدید تنها به معنای این نیست که زنی مطیع باشید که به دنبال برآورده کردن انتظارات شوهرش است. بلکه به این معناست که یک همسر و همراه کامل باشید که تعادل و تساوی را در رابطه عاطفی برقرار میکند و شخصیت شوهرش را تکامل میبخشد. ازدواج پیوندی متقابل است و اگر میخواهید شوهر خوبی داشته باشید، لازم است شما هم همسر خوبی برای طرف مقابل باشید. مسلما زن و همسر خوب برای همه افراد تعریف مشابه و یکسانی نخواهد داشت اما رفتارهای مشخصی هستند که برای اینکه یک همسر نمونه و فوق العاده باشید، لازم است آن ها را انجام دهید یا از آن ها پرهیز کنید.
در این مقاله می خواهیم به برخی از مهم ترین راهکارهای شوهرداری اشاره کنیم. تکنیک هایی که با وجود ساده بودن، با تجربه به دست می آیند. با ادامه این مطلب همراه ما باشید.
۱- صادق باشید
صداقت را اساس زندگی خود قرار دهید. اگر می خواهید در شوهرداری نمونه باشید، راست گویی را فراموش نکنید. هم زن و هم شوهر باید در زندگی مشترک صادق باشند. چه بسا یک فرد چیزی را از همسرش پنهان می کند و هدف او، تنها حفظ آرامش روان او است؛ اما این دروغ گویی جایی سر باز می کند و این گونه همسر وی بیشتر از آن موضوع، از عدم صداقت رنجیده خاطر می شود.
بنابراین، بهترین کار این است که صادق باشید. این گونه همسرتان هم به شما بیشتر اعتماد می کند و مسائل مختلف را با شما در میان می گذارد. چه بسا زندگی های مشترک زیادی در اثر دروغ گویی و پنهان کاری از هم پاشیده اند.
۲- غرور او را نشکنید
یکی از سیاست ها و تکنیک های شوهرداری ، حفظ غرور همسر است. به هیچ عنوان، غرور او را چه در خلوت و چه در جمع نشکنید. این مسئله را برای همه انسان ها باید رعایت کنید؛ اما همسرتان را در اولویت قرار دهید. این شما هستید که می توانید غرور او را بسازید و موجب اقتدارش شوید.
۳- گاهی جزییات را نادیده بگیرید
اغلب مردان تک بعدی هستند و به کلیات یک مسئله توجه می کنند. وارد شدن به جزییات و ریز شدن در هر موضوعی برای آن ها آزاردهنده است. اگر همسر شما هم جز این دسته مردان است، سعی کنید از او جزییات و ریز به ریز مسائل را نخواهید. این گونه فقط اعصاب او را خرد می کنید و به چیزی هم که می خواهید، نمی رسید.
۴- در مورد مسائل اقتصادی بیشتر فکر کنید
بهترین شیوه زندگی این است که زن و مرد پا به پای هم برای ساختن یک زندگی مشترک ایده آل تلاش کنند. با این حال، زنان کشور ما اغلب خانه دار هستند و از لحاظ مالی توسط شوهرشان تأمین می شوند. در صورتی که می دانید همسر شما دچار مشکلات اقتصادی است و کمی جیبش خالی شده است، در درخواست های مالی خود تجدیدنظر کنید.
اگر چیزی می خواهید بخرید که قیمت زیادی دارد، بگذارید برای زمانی که وضعیت اقتصادی خانواده بهتر شده است. مردان سالم و بالغ از این لحاظ خجالت زده می شوند و احساس شرم می کنند. این احساس می تواند زندگی مشترکتان را مسموم کند. پس یادتان باشد که چه زمانی، چه چیزی را درخواست می کنید.
۵- دست از مقایسه کردن بردارید
هیچ وقت همسر خود را با دیگران مقایسه نکنید. یادتان باشد که انسان ها با هم متفاوت هستند و مقایسه شما چیزی را درست نخواهد کرد. ممکن است او را ناراحت کنید و غرورش را بشکنید. تنها زمانی از مقایسه کردن استفاده کنید که می خواهید برتری های همسرتان را به او ثابت کنید.
۶- ظاهری آراسته داشته باشید
یکی از مهم ترین راهکارهای شوهرداری خوب، آراستگی ظاهری است. در خانه لباس های مرتب و زیبا بپوشید، موهایتان را مرتب نگه دارید و حمام رفتن را فراموش نکنید. اگر به آرایش کردن علاقه دارید و این کار را تنها زمانی انجام می دهید که بیرون از خانه هستید، شیوه خود را تغییر دهید. در خانه هم آرایش کنید و به سر و وضع خود همان گونه رسیدگی کنید که بیرون از خانه این کار را می کنید.
برخی از خانم ها بعد از ازدواج یا بچه دار شدن، دیگر به ظاهر و تناسب اندام خود نمی رسند. البته همسر شما باید آن قدر درک داشته باشد تا بداند نگه داری از نوزاد و کودکان کار دشواری است و وقت زیادی از شما می گیرد. به همین دلیل باید به شما در این امور کمک کند تا شما هم بتوانید زمانی برای خود داشته باشید و به خود برسید. با وجود سخت بودن شرایط به خاطر خودتان هم که شده، آراستگی را حفظ کنید.
۷- توجه به خلق و خو
تشخیص این امر که در زمینه خلق و خو با همسر خود تفاهم دارید، بسیار مهم است. بهتر است قبل از ازدواج به مشاوره مراجعه کنید و در این مورد با یکدیگر حرف بزنید. سعی کنید از این نظر به شوهرتان نزدیک شوید تا بتوانید در قسمت های مختلف زندگی یکدیگر را بهتر درک کنید.
البته منظور ما این نیست که بالکل شخصیت خود را تغییر دهید. اگر قرار بر رسیدن به تفاهم باشد، همسرتان هم باید تلاش خودش را بکند. اگر روابط قبل از ازدواج و نامزدی سامان یافته ای داشته باشید می توانید به این شناخت برسید و بعد از ازدواج کمتر دچار مشکل شوید. این امر یکی از قدم های مهم در شوهرداری ایده آل است.
۸- حفظ اسرار و اطلاعات زندگی مشترک
برخی از زنان عادت دارند تا در مورد مسائل شخصی و زندگی مشترک خود در میان دوستانشان یا برخی از اقوام صحبت کنند. هر اتفاقی در خانه شما می افتد، نباید از آن درز کند. اسرار زندگی خود را با دوستان و آشنایان و زنان فامیل در میان نگذارید.
اگر می خواهید در شوهرداری موفق عمل کنید، برای حفظ آبرو و جلب اعتماد همسر مسائل زندگی مشترکتان را به کسی نگویید. گاهی برای حل مشکلات بهتر است با بزرگان فامیل مشورت کنید؛ اما این مورد زمانی باید اتفاق بیافتد که از پس مسئله ای برنمی آیید و نیاز به تجربه و کمک دیگران دارید. البته در این زمان نیز باید با همسر خود مشورت کنید و برای کمک خواستن از دیگران توافق داشته باشید.
۹- بدون هماهنگی او برای دورهمی ها قرار نگذارید
همیشه قبل از انجام کاری با همسر خود مشورت کنید. اگر قرار است به مهمانی بروید یا کسی را به خانه خود دعوت کنید، حتماً قبلش به همسرتان بگویید و از او بپرسید آیا تمایل به انجام چنین کاری دارد یا نه؟ این مسئله برای مواردی مانند مسافرت و تفریحات هم صدق می کند.
۱۰- از هدایای او تعریف کنید
متأسفانه برخی از خانم ها قبل از فرا رسیدن مناسبت هایی مانند سالگرد ازدواج، تولد و… مدام تذکر می دهند که چه هدایایی می خواهند. این کار اشتباه است. اجازه دهید همسرتان با سلیقه خودش برای شما کادو بخرد. در صورتی که خودش از شما در مورد هدیه خریدن سوال پرسید، چیزهایی را که می خواهید به او بگویید.
اگر به سلیقه خودش هدیه ای خرید، از آن تعریف کنید و غر نزنید. ممکن است آن هدیه در دید شما زیبا نباشد اما مهم این است که همسرتان وقت گذاشته و برای شما هدیه ای با سلیقه خود خریده است. همین هدیه دادن را بسیاری از مردان بلد نیستند و وقتی همسرتان دنبال این چیزها است، بهتر است قدردان باشید.
۱۱- به او توجه کنید
راهکار دیگر شوهرداری خوب، توجه کردن به همسر است. به نیازها و خواسته های شوهرتان توجه کنید. وقتی وارد جمعی می شوید، او را تنها نگذارید و محترمانه او را صدا بزنید. اکثر مردان دوست دارند در جمع دوستانه و مهمانی ها موردتوجه همسرشان قرار بگیرند.
۱۲- از دعوا کردن بپرهیزید
اگر جز آن دسته از زنان هستید که به هر بهانه ای با همسر خود دعوا می کنند، باید بگوییم که در شوهرداری شکست می خورید. اگر بحثی میان شما شکل گرفت، صبوری کنید و خود را آرام کنید. علاوه بر این، او را هم به آرامش دعوت کنید و به او بگویید که بهتر است همه چیز را در آرامش حل و فصل کنید.
۱۳- مادری نکنید
اشتباه رایجی که در میان خانم ها دیده می شود، مادری کردن برای همسر است. شما مادر او نیستید. به جای مادری شیوه های شوهرداری را به خوبی یاد گیرید و اجرا کنید. مدام نگران خورد و خوراک او نباشید، کارهایش را انجام ندهید و اجازه دهید خودش پیگیر مسئولیت هایش باشد. با این کار او را بدعادت می کنید و ممکن است از این پس از شما بخواهد همه کارها را انجام دهید.
۱۴- قهر را کنار بگذارید
قهر کردن کار کودکانه ای است. شما یک انسان بالغ هستید و نیازی نیست با هر دلخوری کوچکی قهر کنید. اگر جز آن دسته از زنان هستید که با هر جر و بحثی قهر می کنند و خانه را ترک می کنند، باید بگوییم که زندگی مشترک خود را به خطر می اندازید.
خانه ای که شما و همسرتان در آن زندگی می کنید، برای هر دوی شما است. دلیلی ندارد قهر کنید و به خانه والدین یا اقوام بروید. این گونه یکی دیگر از سیاست ها و راهکارهای شوهرداری را که پیش تر به آن اشاره کردیم، زیر پا می گذارید و اسرار خانه و زندگی مشترک را با دیگران در میان می گذارید. در بحث و دعوا به دنبال مقصر نگردید زیرا هر دو طرف به یک اندازه در آن سهیم هستند.