به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از همشهری آنلاین، تصاویر موجود از جلسه نشان می دهد که به هنگام سخنرانی حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه هیات های رسمی در سالن نشسته و به آن گوش فرا دادند.
اما قبل از برگزاری جلسه، عده ای که تعدادشان به بیش از انگشتان دست هم نمی رسید، تلاش برای ایجاد حاشیه در زمان سخنرانی وزیر ایرانی داشتند.
این چند نفر که عضو هیچ یک از هیات های رسمی نبودند، قبل از سخنرانی تلاش کردند که در حاشیه بخش مرکزی سالن در یک ردیف در کنار هم بنشینند تا به هنگام سخنرانی نمایش خروج را اجرا کنند.
حتی در چند نوبت با فیلمبرداران برخی شبکه های فارسی زبان به صورت درگوشی هماهنگ کردند. از کم و کیف مکالمات و جایابی چند باره یک یا دو فیلمبردار مشخص به نظر می رسید که در حال انتخاب زاویه مناسب برای ثبت صحنه خروج بودند.
اما زمانی که وزیر خارجه اندونزی در حال سخنرانی بود، چند کارمند برگزاری اجلاس، آن عده را که خارج از پروتکل جای هیات های رسمی نشسته و خود را به عنوان هیات جا زده بودند، را به انتهای سالن هدایت کرده و به آنها توصیه کردند که خارج از محدوده تعیین شده برای هیات ها بنشینند.
این تذکر به مذاق آنها خوش نیامد ولی به ناچار آن چند نفر که قبل از ایجاد حاشیه برای وزیر ایرانی، خود دچار حاشیه شدند، دوباره از ابتدا در ردیف انتهایی سالن که هیچ ارتباطی به هیات ها نداشت نشستند.
اما هنگام شروع سخنرانی وزیر امور خارجه ایران، این چند نفر از همان انتهای سالن خارج شدند و یک دوربین در داخل و پشت به جایگاه اصلی و یک دوربین هم در خروجی سالن قرار گرفت تا صحنه کاملا کارگردانی شده را به تصویر بکشد.
در سمت چپ تصویر فوق وزیر خارجه ایران در حال حرکت به جایگاه سخنرانی است، اما فیلمبرداری در تصویر مشاهده می شود که پشت به محلس برگزاری اجلاس از ردیف های انتهایی سالن که متعلق به هیات ها نیست، فیلمبرداری می کند.
این تصویر به خوبی نشان می دهد که افرادی که پشت اینطرف میز نشسته اند یا خبرنگارانی هستند که در حال پوشش و رصد اجلاس هستند یا افرادی هستند که به سخنرانی ها گوش می کنند و عضو هیات ها نیستند؛ چرا که تابلویی جلوی آنها نیست.
اما جالب اینکه این کار اصلا در محل برگزاری اجلاس حس نشد و جلسه روند طبیعی خود را در آرامش طی کرد و حتی پس از پایان سخنرانی حسین امیرعبداللهیان بخشی از حضار وی را تشویق کردند.
به نظر می رسد، روز دوشنبه دو جلسه در دو دنیای موازی در شورای حقوق بشر سازمان ملل برگزار شد. یکی همان جلسه واقعی بود که به طور طبیعی برگزار شد و دیگری هم جلسه ای بود که در تصاویر دستکاری و مدیریت شده برخی از رسانه های فارسی زبان خارج از کشور به نمایش در آمد. این پدیده نمونه روشنی از تحریف وقایع توسط این رسانه های سفارشی کار بود.