به گزارش سایت خبری ساعدنیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم، پیروز قربانی درباره ابقای دراگان اسکوچیچ در تیم ملی گفت: این اتفاقات در فوتبال ایران طبیعی است. این سؤال مطرح می شود که کمیته فنی به چه دلیلی تشکیل جلسه داد؟ چه اتفاقاتی افتاده بود که تصمیم به چه چنین کاری گرفتند؟ بر اساس چه معیارهایی اسکوچیچ را نقد کردند؟ چند نهاد غیرفوتبالی از جمله برخی نمایندگان مجلس اسکوچیچ و تیم ملی را نقد کرده بودند، در صورتی به مجلس ارتباطی ندارد که بخواهد درباره سرمربی تیم ملی نظر دهد. کمیته فنی خیلی اشتباه کرد. فدراسیون فوتبال بگوید کمیته فنی بر چه اساسی اعضای کمیته فنی را انتخاب کرده است. افرادی که در این کمیته حضور دارند قابل احترام هستند و برای فوتبال مملکت زحمت کشیده اند اما تعریف کمیته فنی چیست و باید چه کار کند.
«بیشتر اعضای کمیته فنی چند سال است در سطح اول فوتبال ایران کار نکرده اند». وی با بیان این جمله ادامه داد: آیا آنها می دانند تیم ملی با چه سبکی بازی می کند که صلاحیت سرمربی تیم ملی را بررسی می کنند؟ دلیل تان برای نقد اسکوچیچ چه چیزی بوده است؟ آیا شکست در بازی تدارکاتی برابر الجزایر دلیل خوبی برای نقد کردن سرمربی تیم ملی است؟ این کارها وقت تلف کردن بود و عدم اقتدار فدراسیون فوتبال را نشان داد. سخنگوی کمیته فنی گفت اسکوچیچ مورد تأیید نیست و پس از آن دبیرکل و برخی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون گفتند باید به ما اعلام می شد. ماجراهایی که اتفاق افتاد افتضاح بود. این رفتارها اقتدار سرمربی تیم ملی در بین بازیکنان را از بین برد.
بازیکن پیشین تیم ملی و استقلال در واکنش به اظهارات اخیر مهدی طارمی در رابطه با وضعیت تیم ملی و اسکوچیچ گفت: طارمی و بازیکنان تیم ملی قابل احترام هستند اما اینکه بخواهند درباره سرمربی تیم ملی حرف بزنند، جزو وظایف شان نیست. اینجا فدراسیون فوتبال باید اقتدارش را نشان دهد و حتی دستوری بگوید کسی نباید درباره مربی و برنامه های تیم ملی اظهارنظر کند. اخیراً هم استوری گذاشتن در اینستاگرم مُد شده است و «لوس بازی» می کنند. همه نگران هستند اتحاد در تیم ملی از بین برود، در صورتی که اگر فدراسیون اقتدار داشت اجازه وقوع این اتفاقات را نمی داد و شاهد این رفتارها نبودیم.
قربانی در خصوص اینکه برخی اعتقاد دارند اسکوچیچ برای اینکه اقتدارش را نشان دهد باید طارمی را از لیست تیم ملی خط بزند، گفت: طارمی بازیکن کمی نیست و به عنوان بازیکن تیم ملی طرفدار دارد اما او و هر بازیکنی باید حد و حدودش را بداند. تیم ملی به امثال طارمی خیلی کمک کرده که به اینجا برسند. به اسکوچیچ از لحاظ مدیریتی و فنی نقدهایی وارد است اما زیر سؤال بردن اقتدارش درست نیست. این رفتارها همزمان با اظهارنظرهای غیرفوتبالی برخی شد تا این شک و شبهه بوجود بیاید که شاید از جای دیگری دستور تغییر سرمربی را داده اند.
وی تصریح کرد: وقتی اسکوچیچ برکنار شد گروهی گفتند بهتر است مربی ایرانی جایگزین شود. من مخلص همه مربیان ایرانی هستم ولی چه کاری برای بالا بردن سطح مربیان داخلی انجام داده ایم؟ می گویند مربی تیم ملی والیبال ایرانی است و توانسته نتیجه بگیرد. آنها مجبور شدند مربی ایرانی انتخاب کنند وگرنه چندین سال است که از مربی خارجی بهره می بردند. کاری به اسکوچیچ ندارم و بحثم جایگاه سرمربی تیم ملی است. این وسط هیئت رئیسه اقتدارش را نشان داد و با برکناری اسکوچیچ مخالفت کرد.
بازیکن پیشین تیم ملی در واکنش به اینکه گفته شده بازیکنان در اردوی تیم ملی در قطر بازی مافیا انجام می دادند، گفت: در اردوها بازی کردن وجود دارد ولی حرفه ای نیست مسائل اردو به بیرون درز پیدا کند. از طارمی بعید است که بخواهد چنین کاری کند. کاری به مسائل درون اردو ندارم ولی اینکه بخواهد بزرگ شود، کار قشنگی نیست.
قربانی در پایان در رابطه با اظهارات مجتبی جباری درباره فرهاد مجیدی و فوتبال ایران یادآور شد: به تازگی متوجه شدم که در گذشته چه اتفاقاتی افتاده است. جباری صداقت دارد و الکی حرف نمی زند. از صحبت های او لذت بردم و کیف کردم.