طرز تهیه بستنی دارک چاکلت

  پنجشنبه، 17 تیر 1400   زمان مطالعه 6 دقیقه
طرز تهیه بستنی دارک چاکلت
بستنی دارک چاکلت یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین بستنی ها در سراسر دنیا می باشد مخصوصا کسانی که طعم و مزه شکلات را دوست دارند آن هم از نوع کمی تلخ که بسیار جذاب است. تهیه بستنی در تابستان یکی از کارهای بسیار لذت بخش در خانه می باشد که می توانید برای کودکان خود بستنی سالم و مقوی خانگی تهیه کنید.

بستنی دارک چاکلت یکی از انواع بستنی های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بستنی دارک چاکلت با شیر پرچرب

  • شکر ۱ پیمانه
  • پودر ثعلب ۲ ق چای خوری
  • پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
  • شیر خشک قنادی ۱ پیمانه
  • شیر پر چرب ۱ لیتر
  • شکلات دارک یا تلخ ۱۵۰ گرم

طرز تهیه بستنی دارک چاکلت با ثعلب بدون دستگاه

در ابتدا شکر را به همراه ثعلب داخل کاسه ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند و بعد پودر کاکائو و شیرخشک قنادی را اضافه کنید و مواد را هم بزنید افزودن شیرخشک اختیاری و قابل حذف است ولی به خوشمزه شدن و قوام بیشتر بستنی کمک می کند.

شیر را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا کم کم شیر گرم و دور قابلمه ریز جوش بزند و سریع از روی حرارت بردارید تا نجوشد سپس مخلوط مرحله قبل را به تدریج به شیر اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست و مواد به خوبی مخلوط شود.

حالا قابلمه را برای ۳ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا همه مواد به خوبی مخلوط و یکدست شوند سپس مواد را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید تا مطمئن شوید هیچ گلوله ای از مواد خشک داخل آن نمانده است.

حالا باید شکلات مورد نظر را بن ماری یا ذوب کنید می توانید از ماکروویو یا حرارت غیر مستقیم بخار آب استفاده کنید سپس شکلات ذوب شده را به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید حالا مایه بستنی ما آماده شده آن را داخل یک کاسه ترجیحا فلزی بریزید.

حالا کاسه را به فریزر منتقل کنید و هر ۴۵ دقیقه آن را از فریزر خارج و هم بزنید تا یخ نزند و بستنی از دور کاسه شروع به سفت شدن می کند این مرحله هم زدن را ۴ الی ۵ بار تکرار کنید تا بستنی سفت و بسته شود سپس مایه بستنی را داخل یک ظرف درب دار ریخته و برای ۶ الی ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا بسته و سفت شود به راحتی اسکوپ بزنید و نوش جان کنید.

 بستنی دارک چاکلت

نکات کلیدی در تهیه بستنی دارک چاکلت

  1. از شکلات تلخ سکه ای می توانید استفاده کنید.
  2. از شیرخشک قنادی استفاده کنید که شور نباشد و یا می توانید از شیر خشک نیدو استفاده کنید.
  3. اگر دوست دارید بستنی کم شیرین باشه ۲/۳ پیمانه شکر بریزید.
  4. شیر خشک و ثعلب را از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

خواص شکلات تلخ

شکلات که از دانه های درخت کاکائو تهیه می شود، یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان روی کره ی زمین است. مطالعات نشان می دهند شکلات تلخ (نه شکلات شیرین شده) می تواند برای سلامتی تان مفید باشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش بدهد.

خواص شکلات تلخ برای جریان خون و فشار خون

فلاوانول های موجود در شکلات می تواند لایه ی داخلی رگ های خونی (اندوتلیوم) را تحریک کند تا گاز نیتریک اکسید تولید کنند. یکی از عملکردهای نیتریک اکسید این است که به رگ های خونی سیگنال می فرستد تا استراحت کنند، در نتیجه مقاومت در برابر جریان خون کمتر می شود و در نهایت فشار خون پایین می آید.

آزمایش های کنترل شده ی زیادی انجام شده که نشان می دهند کاکائو و شکلات تلخ می توانند جریان خون را بهبود بدهند و فشار خون را کم کنند، اما اثرات مشاهده شده اغلب خفیف بوده اند.با این حال، مطالعه ای روی افراد مبتلا به فشار خون بالا صورت گرفت و نشان داد که مصرف شکلات تلخ تأثیری روی بهبود جریان خون ندارد، بنابراین ادعایی نیست که بتوان بی چون و چرا به آن اعتماد کرد.

خواص شکلات تلخ برای بیماری های قلبی

یکی از خواص شکلات تلخ این است که ترکیبات موجود در شکلات تلخ، توانایی حفاظتی بالایی در برابر اکسیداسیون ال دی ال دارند که در بلندمدت باعث می شود کلسترول بسیار کمتری در رگ های خونی انباشته شود و در نتیجه ریسک بیماری قلبی به مرور زمان کاهش پیدا کند.در این مورد، مطالعات شهودی گوناگونی انجام شده که بهبودهای نسبتا قابل توجهی را نشان داده اند. در پژوهشی که ۷۰ مرد تقریبا سالخورده در آن شرکت داشتند، معلوم شد کاکائو توانسته است خطر بیماری قلبی و عروقی منجر به مرگ را طی یک دوره ی ۱۵ ساله، تا ۵۰ درصد کاهش بدهد.مطالعه ی دیگری هم نشان داد خوردن شکلات ۲ بار یا بیشتر در هفته، خطر تشکیل پلاک کلسیمی در رگ های خونی را تا ۳۲ درصد پایین می آورد. مصرف کمتر از این میزان، تأثیری ندارد. تحقیق دیگری نیز نشان داد مصرف شکلات ۵ بار یا بیشتر در هفته، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را تا ۵۷ درصد کاهش می دهد.البته این سه مطالعه و تحقیق، اصطلاحا شهودی هستند و نمی توانند ثابت کنند که شکلات به تنهایی موجب کاهش این خطرها شده است.اما با توجه به کاهش فشار خون و کاهش ال دی ال اکسیدشده، پس ظاهرا درست است که مصرف منظم شکلات تلخ می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش بدهد.

خواص شکلات تلخ برای محافظت از پوست در مقابل آفتاب

یکی دیگر از خواص شکلات تلخ این است که ترکیبات بیواکتیو موجود در شکلات تلخ، برای پوست عالی هستند. فلاونول ها می توانند از پوست در برابر آسیب های ناشی از نور خورشید محفاظت کرده، خون رسانی به پوست را بهتر کنند و چگالی و آبرسانی به پوست را افزایش بدهند.

حداقل دوز اریتم زایی (MED)، کمترین میزان از اشعه ی فرابنفش است که ۲۴ ساعت بعد از قرارگرفتن در معرض نور آفتاب می تواند موجب قرمزی و برافروختگی پوست بشود. در مطالعه ای که روی ۳۰ نفر انجام شد، بعد از مصرف شکلات تلخ سرشار از فلاوانول ها به مدت ۱۲ هفته، میزان حداقل دوز اریتم زایی بیشتر از دو برابر شده بود.اگر قصد دارید برای تعطیلات به ساحل بروید، چند هفته یا چند ماه پیش از سفر، مصرف شکلات تلخ تان را بالا ببرید.

خواص شکلات تلخ برای بهبود عملکرد مغز

خواص شکلات تلخ هنوز هم ادامه دارد ! شکلات تلخ می تواند عملکرد مغز را هم بهبود ببخشد. مطالعه ای که روی چند فرد سالم انجام شد نشان داد ۵ روز مصرف کاکائوی حاوی فلاوانول های زیاد خون رسانی به مغز را افزایش می دهد.همچنین در افراد سالخورده که ضعف ذهنی دارند، کاکائو می تواند عملکرد ادراکی شان را به میزان قابل توجهی بهتر کند، مهارت های کلامی شان را بالا ببرد و ریسک های گوناگونی را کاهش بدهد.همچنین کاکائو حاوی مواد محرکی مانند کافئین و تئوبرومین است که می توانند عامل اصلی در قابلیت کاکائو جهت بهبود عملکرد مغز در کوتاه مدت باشند.با وجود تمام امتیازاتی که شکلات تلخ دارد، دلیل نمی شود که در مصرف روزانه ی آن زیاده روی کنید، چون کالری شکلات تلخ زیاد است و ممکن است به راحتی در تله ی مصرف بیش از حد شکلات بیفتید ! حدودا یک یا دو تکه از آن بعد از صرف شام کافی است تا از خاصیتش بهره مند شوید.شکلات های زیادی در بازار وجود دارند و شما باید برند باکیفیت آن را انتخاب کنید که درصد کاکائوی آن ۷۰ یا بالاتر باشد. شکلات تلخ معمولا شکر هم دارد، اما مقدارش کم است و هر چه شکلات خالص تر باشد، شکر آن نیز کمتر خواهد بود.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها