اختلال در تخمک گذاری، یک چالش سخت برای خانم ها به حساب می آید، زیرا تبعاتی همچون ناباروری را به دنبال داشته و باعث می شود تا رویای بچه دار شدن برای این دسته از زنان، سخت و دور از دسترس به نظر برسد. خوشبختانه با پیشرفت علم پزشکی، در حال حاضر راهکارهای درمانی و داروهای بسیاری برای حل این مشکل در دسترس قرار دارند که یکی از آن ها پودر اینوفولیک است.
تاثیر پودر اینوفولیک بر باروری به دلیل ترکیبات میواینوزیتول، ملاتونین و اسید فولیک در آن است. این پودر اختلالات متابولیکی و هورمونی بدن را بهبود داده و باعث افزایش میزان باروری میگردد.
اینوفولیک یک مکمل غذایی بر پایه مواد گیاهی و بدون گلوتن و لاکتوز است و در ترکیباتش میو اینوزیتول و اسید فولیک وجود دارد. این مکمل غذایی منابع میو اینوزیتول و فولیک اسید که از طریق مواد غذایی فراهم نمی شوند را برای بدن تامین می کند.اینوفولیک می تواند در طول درمان سندرم تخمدان پلی سیستیک، مقاومت به انسولین (مرحله پیش دیابت)، دیابت نوع 2، افزایش باروری به عنوان یک مکمل غذایی اثرگذار باشد. این مکمل غذایی عوارضی مانند گرفتگی شکم، نفخ و اسهال را در پی ندارد.
اینوفولیک ترکیبی از میواینوزیتول و اسید فولیک است که اختلالات متابولیکی و هورمونی را بهبود می بخشد، چرخه های قاعدگی را تنظیم می کند و باروری را بهبود می بخشد.
افزایش کیفیت تخمک، برای بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) ایده آل است.
سطح انسولین را در بیماران مقاوم در برابر انسولین عادی می کند.
در طول 8 روز پس از 1 قرص، میزان استروژن را کاهش می دهد
تخمک های سالم را ارتقاء می دهد.
سطوح آزاد تستوسترون بالا را اصلاح می کند.
با اینکه به نظر می رسد مصرف پودر اینوفولیک در بارداری، در جلوگیری و درمان دیابت بارداری موثر باشد و کارخانه سازنده نیز، مصرف این فرآورده را در بارداری بی خطر در نظر گرفته است. اما به دلیل ناکافی بودن پژوهش های علمی انجام شده د این زمینه، توصیه می شود که در مورد مصرف پودر اینوفولیک در بارداری، با پزشک خود مشورت کرده و خودسرانه از این مکمل استفاده نکنید.
برای استفاده از پودر اینوفولیک، می بایست محتویات پودری موجود در هر ساشه را در یک لیوان آب حل کرده و بخورید. برای کاهش عوارض جانبی، بهتر است محلول تهیه شده با معده خالی و 30 دقیقه قبل از وعده غذایی مصرف شود. میزان مصرف در طی روز و مدت طول درمان، برحسب شرایط شما با صلاحدید پزشک تعیین می شود.
مکمل غذایی اینوفولیک، برخلاف سایر فرآورده های دارویی موجود در بازار همانند متفورمین، عوارض جانبی خاصی به همراه ندارد. البته در صورت زیاده روی در مصرف اینوفولیک، ممکن است عوارضی همچون حالت تهوع، استفراغ و اسهال به صورت خفیف ایجاد شوند که نگران کننده نیستند. در مورد عوارض پودر اینوفولیک در بارداری نیز، مطالعات کافی انجام نشده اند و هنوز اطلاعات دقیقی در این زمینه وجود ندارد. البته یافته های فعلی، بیانگر این هستند که مصرف پودر اینوفولیک در بارداری، عارضه و خطر جدی برای مادر و جنین درون رحم او ایجاد نمی کند.
میواینوزیتول یک عنصر کلیدی در مایع فولیکولی تخمک سالم است. بیماران مبتلا به PCOS یا بیماران مسن اغلب فاقد میواینوزیتول هستند و بنابراین تخمک های با کیفیت پایین را تولید می کنند و در نتیجه احتمال ابتلا به بارداری را کاهش می دهند. این روند متابولیسم، روند هورمونی و فولیکولار را در بدن طبیعی می کند. بیماران مبتلا به PCOS اغلب به علت مقاومت به انسولین در هنگام کاهش وزن دچار مشکل می شوند. اینوفولیک نیز به این مسئله کمک خواهد کرد.