دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

دانشگاه / آموزش / زبان / Tomer (استانبولی) /

تفاوت مدرک دیپلما و سرتیفیکای تومر 

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399
هدف از برگزاری آزمون تومر سنجش سطح زبان ترکی متقاضیان است. به زبان ساده تر، این مدرک شبیه به مدارک آیلتس و تافل در زبان انگلیسی ست.

آزمون TÖMER

Türkçe Öğrenim Araştırma ve Uygulama Merkezi

تومر TÖMER به زبان ترکی مخفف Türkçe Öğretim Merkezi به معنی مرکز آموزش زبان ترکی است. در سال ۱۹۸۴ این دوره ها از سوی دانشگاه آنکارا که الهام گرفته از موسسه گوته و موسسات زبان مانند شورای بریتانیا است پایه ریزی شد. دوره های آمادگی برای آزمون تومر از طرف شعبات تومر در سراسر شهرهای ترکیه برگزار می شود. متقاضیانی که قصد دارند در دانشگاه های ترکیه ادامه تحصیل دهند باید مدرک تومر داشته باشند. هدف از برگزاری آزمون تومر سنجش متقاضیان برای سطح زبان ترکی است. این مدرک شبیه به مدرک آیلتس و تافل انگلیسی است با این تفاوت که تومر فقط برای ترکیه به منظور تحصیل و کار در ترکیه به دردتان خواهد خورد. حداقل نمره مجاز برای ورود به دانشگاه های ترکیه در آزمون تومر ۶۰ می باشد.

لزوم یادگیری زبان ترکی

اگر فکر می کنید برای مهاجرت به ترکیه دانستن زبان انگلیسی ، شما را از یادگیری زبان ترکی بی نیاز می کند ، باید بگوییم که اشتباه می کنید! نکته اول این است که بسیاری از مردم ترکیه ( به جز کسانی که شغل مرتبط با صنعت گردشگری دارند ) ، تمایلی به یادگیری زبانی غیر از زبان ترکی را ندارند؛ پس با یادگیری این زبان ، انجام امور روزمره برایتان بسیار آسان تر خواهد شد. نکته دیگر این است که برای ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور ترکیه و یا مشغول به کار شدن در آنجا ، ممکن است نیاز به مدرکی داشته باشید که سطح زبان ترکی شما را تعیین کند. آزمون tomer ترکیه همین کار را برایتان انجام می دهد.

مدارک تومر

مدارک و گواهی نامه ای که در انتهای هر دوره صادر می شود ۲ نوع است:

الف) گواهینامه که اصطلاحاً "Sertifika" گفته می شود و دارای اعتبار موقتی است و در دو سطح مقدماتی و متوسطه انجام می گیرد. گواهینامه های دوره مقدماتی دارای اعتبار 6 ماهه بوده که داوطلب شرکت در این آزمون باید رتبه B2 را بگیرد و گواهینامه های دوره متوسطه 2 ساله که دارای رتبهB1 میباشد.

ب) دیپلم تومر که اصطلاحاً "Diploma " گفته می شود٬ دارای اعتبار همیشگی است و دانشگاههای سطح ترکیه این مدرک را قبول دارند. این مدرک در سطح عالی انجام پذیرفته و می تواند علاوه از دانشگاه به عنوان مدرک در سطح فوق دیپلم زبان ترکی و همچنین مدرک اشتغال برای خدمت در تورها و مترجمی نیز بکار برود.این مدرک نیز با دو رتبه مورد توجه است. رتبه اول که با C1 مشخص می شود برای استفاده در دانشگاهها بوده و دانشجویان علاقمند به ورود به دانشگاههای ترکیه می بایستی چنین رتبه ای را در امتحان اخد نمایند که این رتبه با احراز 70 و بالاتر از 100 رتبه مورد توجه قرار گرفته و صادر می شود. اما رتبه دوم با مشخصه C2شناخته شده است که باز سطح عالی را نشان داده ولی این رتبه نشان دهنده نمره مابین 60 تا70 از مجموع 100 امتیاز است. این مدرک برای اشتغال در شرکتها٬ کارخانجات٬ ادارات دولتی ترکیه در صورت عقد قرارداد و دعوت به کار٬ برای گرفتن حق تابعیت و یا تحصیل در واحدهای غیر دانشگاهی به کار می رود.

میزان تسلط و توانایی در سطوح مختلف

سطح مبتدی A1: توانایی عمومی برقراری ارتباط، توانایی درک و پاسخگویی به سوالات ساده

سطح مبتدی A2: دانش زبان ابتدایی، توانایی صحبت کردن درباره موضوعات قابل پیش بینی

سطح متوسط B1: دانش متوسط از زبان ترکی، توانایی صحبت کردن درباره موضوعات غیر معقول مانند نحوه باز کردن حساب

سطح متوسط B2: دانش خوب از زبان، توانایی توصیف موضاعات در طیف گسترده

سطح پیشرفته C1: دانش بسیار خوب از زبان، توانایی صحبت و مقابله درباره موضوعات غیرقابل پیش بینی، دریافت دیپلم تومر

سطح پیشرفته C2: توانایی تحلیل و بررسی مسائل علمی و بحث درباره آن ها در حد زبان مادری

در پایان هریک از این سطح ها، متقاضیان باید با یک آزمون نهایی که شامل چهار مهارت شنیداری، درک مطلب، مکالمه و نوشتاری است ارزیابی شوند و بعد از آزمون در صورت قبولی، به آنها مدرک اتمام دوره داده خواهد شد. گفتن این نکته خالی از لطف نیست که دانشجویانی که قصد دارند برای دریافت مدرک تومر به ترکیه مراجعه کنند باید قبل از ۱ سال این دوره ها را به اتمام برسانند. برای متقاضیانی که قصد د ارند در دانشگاه های ترکیه تحصیل کنند حتما یاید مدرک تومر را داشته باشند و بستگی به رشته تحصیلی مدرک C2 یا B2 مورد نیاز خواهد بود.


1 پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
مراحل سابمیت مقاله
گام به گام مراحل چاپ کتاب
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
ترجمه رسمی انگلیسی اسناد و مدارک
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
سابمیت مقاله چیست؟
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
تبدیل پایان نامه به مقاله !
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!